Ammattioppilaitosten jatkuvan haun linjat

Anonyymi

Nämä aikuisille tarkoitetut jatkuvan haun linjat, niin onko niissäkin liikuntaa ja muuta tällaista touhua vai pelkästään ammattiin liittyvää opiskelua?

4

<50

Vastaukset

 • Riippuu paljon siitä, minkä alan koulutukseen menet. Monessa ammatissa hyvä fyysinen kunto on tärkeä ja sen ylläpitämistä tietenkin opetetaan. Pakollinen kurssi saattaa olla esim työhyvinvointi, työterveys tai työssä jaksaminen. Työpaikoillakin on virkistyspäiviä, mikä tarkoittaa yleensä jonkinlaista urheilua.

  • Liikuntaa voi harrastaa vapaa-aikana.

   Onko merkonomiopinnoissa liikuntatunnit sun muut harrastukset pakollisia? Aikuisten linjalla?


 • Nykyään ei ole enää erikseen aikuisten linjaa ja nuorten linjaa ammattiopistoissa. Kaikilla on ikään katsomatta samat opinnot ja sisällöt. Toki voi olla eri ryhmät, tai sitten nuoret ja aikuiset samassa ryhmässä.
  Jos olet aiemmin suorittanut jonkin ammatillisen tutkinnon, sinun ei tarvitse enää suorittaa uudelleen niitä kursseja, jotka voidaan hyväksilukea. Myös lukion ja korkeakoulujen opinnoista osa voidaan hyväksilukea.

 • Jos opinnot aloittaessa on 18vee, niin liikuntaa ei tarvitse suorittaa.

  Tosin amiksen liikunta on aika päheetä, kokeillaan rennosti kaikenlaista (joka tunnilla eri juttuja) eikä verenmakua tule suuhun jos ei kieleensä puraise nauraessaan. Ei ole mikään syy hyljeksiä koulun aloitusta.

suomi24-logo

Osallistu keskusteluun

Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

Luetuimmat keskustelut

 1. Maisa menee naimisiin

  Seiska julkaisi että Maisa menee sittenkin naimisiin. Maisalla olisi nyt vauva ja olisi Jm kanssa naimisissa jos ei keskenmenoa olisi tullut . Olisiko
  62
  1009
 2. Mistä Trumpia syytetään?

  Kertokaas nyt tällaiselle politiikasta tietämättömälle se. Onko se tehnyt Ukrainan presidentin kanssa jonkun salaisen sopimuksen missä Ukraina tuhotaa
  Maailman menoa
  77
  484