Paskalain aika vähenee...

Anonyymi

noin 4kk aikaa toteuttaa asetus lain mukaisesksi sen jälkeen tulee asumiskielto paikassa voimaan jos ei ole lain mukainen...ja taatusti kyttään ja ilmoitan jos näen määräajan jälkeen asuttavan paikkaa missä ei ole asiat kunnossa!

7

<50

  Vastaukset

  • Taas tämän lajin palstan aktivointia

  • Jospa vain jatkaisit omaa elämääsi ja hakisit siihen elämän sisältöä. On paljon mukavampi kaikkien kannalta, jos keskityt vain omaan elämääsi. Silloin voit saada ystäviä.

  • Teeppä niin. Kyttää pois, ja ilmoita mahdollisimman monesta. Mökkimme on Pohjois-Savossa. Haluatko osoitteen?
   Me käytetäänn tuota mökkiä aivan kuten ennenkin, vielä ensi kesäkuun loppuun. Aikoinaan suunnittelin siihen mökkiin saneerausta, siis ennen jätelakia. Mökki on vuokratontilla ja sopimuksen jatkaminenkin oli alustavasti sovittu maanomistajan kanssa, tosin vuokra oli melkein tupla nykyiseen.
   Nykyinen sopimus päättyy 2022, muistaakseni syyskuun lopussa tai vuoden lopussa. Väliäkö hällä. Mökki jäi minulle perintönä eli en ole siitä maksanut juuri mitään muuta kuin tontin vuokrat, enkä maksa ensi vuonna sitäkään. Mökin arvo on nykyisessä kunnossa noin 10-15t. Maanomistaja saa pitää mökin korvauksena vuokrista. Antaa mennä vaan.
   Rahaa on sen verran, että saan mökin jos tarvitsen, mutta tuskinpa tarvitsen enää.

   Joutopäivät ovat käsillä. Eläke napsahtaa 2020 keväällä. Kaverillani on valtaus Lapissa ja minä olen ollut siellä opissa kahtena kesänä. Oman valtauksen hankinta on menossa. Vuoden päästä alan lapioida soraa kahaan. Rakensin painevedellä toimivan "elevaattorin", ettei tarvitse jatkuvasti kurkotella montusta ylös rännille. Sitä pitää vielä vähän siistiä, mutta kyllä se vaan toimii.
   Siinä lapioidessa ne paskalaitkin unohtuuu.

   • Lähetä sen tontivuokraajan yhteystiedot minulle. Ostan sen mökin ja vuokraan tontin.


  • Paskalain voimaantulo lähenee. Mökkejä on alkanut palaa. Tietysti vain sattumaa.

   • Pelko valtaa monen mökkiloisen.....monihan jo päättikin hukkua jotta välttyi siitä paskalailta....aikas vätyssakkia on mökkiloiset.


  • Se ehtii vielä muuttua moneen kertaan. Lopuksi todetaan, että ei se ketään koske.

  suomi24-logo

  Osallistu keskusteluun

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Sanna Marinin hallituksen hanke tyrmistyttää:

   1680 euron kuukausituloilla pitää maksaa 25000 euron remontti? https://www.kauppalehti.fi/uutiset/sanna-marinin-hallituksen-hanke-tyrmistyttaa-1680-eu
   Maailman menoa
   243
   2738
  2. Sofia muuttaa?!

   Instan mukaan Sofia Berlöff muuttaa taas. Mutta minne tällä kertaa?
   Kotimaiset julkkisjuorut
   99
   2274
  3. Sohvi takaisin Eirassa

   Riita tullut,yöllä lähti koiran kanssa,aamupäivitys eirasta,lakanoista tunnistin,samat mitkä vaihtoi silloin toukokuussa😅
   148
   2169
  4. Sofia nuolee shampanjapulloa instassaan

   Laittoi storyyn, on Stefun ja kavereidensa ja Stefun siskon kanssa bilettämässä Hangossa. Nuolee kallista shampanjapulloa... iljettävä video.
   Kotimaiset julkkisjuorut
   77
   1120
  5. Stefun sisko Charlotta laittoi Sofiasta sydänvideota omaan instaansa

   Stefun suku on ottanut avosylin Sofian sukuunsa. Chaali joka ei ikinä laittanut mitään Martinasta, laittoi julkisena videopätkää omaan instaansa, joss
   Kotimaiset julkkisjuorut
   57
   1069