Aihe

Nakkilan kansanedustaja

Anonyymi

Nakkilan vassari ajeli taksilla parin sadan metrin matkan veronmaksajien rahoilla onko poju todella mennyt noin huonoon kuntoon.Taksin saisi kyllä maksaa nakkilan vassari osasto.Sitä saa mitä tilaa hih hah haa.

20

168

  Vastaukset

  • Eikö se möhköfantti jaksa edes kävellä

   • Ei tarvitse kävellä sai valtakirjan kansalta silloin voi ajella taksilla kansanedustajiksi valitut.Toimii kuitenkin tarmokkaasti tavallisen tallaajan hyväksi.


  • pöpilästä maailmanloppuun.

   työtä pelekäämättömältä pienen ihmisen puolesta kamppailevalta saattaa revetä tyrä moisella matkalla..
   Kävelymatkalla saattaa tulla vastaan edustamansa köyhälistön edustaja ja ottaa senkan nokasta...=)))))

   • Työtä olemme tehneet kansalaisten hyväksi joka päivä eduskunnassa vasemmistoliiton toimesta tehty kylläkin jo vuosikymmeniä ja työ jatkuu .


   • Anonyymi kirjoitti:

    Työtä olemme tehneet kansalaisten hyväksi joka päivä eduskunnassa vasemmistoliiton toimesta tehty kylläkin jo vuosikymmeniä ja työ jatkuu .

    Varmalta taholta saamamme tiedon mukaan ,koska kyseiselle ihmisoletetulle ei löytynyt sopivaa nimisterin virkaa hoidettavaksi..on yhteneväinen näkemys puoluekentän vasemmalla laidalla,nimittäin siitä että kyseiselle herrahississä liukkaasti =) liikkuvalle pienen ihmisen puolustajalle tulee järjestää pikimmiten Al-Koholin pakoloisleirille eläkevirka.
    Tittelikin on kuuleman mukaan jo valmiina ..Al-Koholin sulttaani.


  • Jos on työmies työmiehen asialla ajelkoon vaan . Taksikyydit ovat pikkuraha yritys ja muihin tukiin verrattuna joita maksetaan jopa ulkomaalaisille laivanvarustamoille ja pörssiyrityksille , puhumattakaan ulkomaalaisista lääkäritaloista tai vanhustenhuollosta .

   • Totta puhut.
    Varsinainen työmies työmiehen asialla.
    Puolueesta jonka sydäntä lähinnä on afrikan ja lähi-idän murjanien elintason kohottaminen Suomalaisen vähäosaisen syrjäytyneen tai vanhuksen ja vähenevien tuottavien työntekijöiden kustannuksella.
    Puhumattakaan homohihhuleiden ja muiden kummajaisten kannattaminen valtiojohdon ja kirkon kanssa...työväenliike valtiojohto ja kirkko ovat muuttuneet aatteensa irvikuvaksi..
    Totta on että kunnan oma poika on pieni nappula koko tunkiolla jos pöhnäpäissään jalat ei enää kanna kahden kuppilan väliä..ajakoon sitten taksilla.
    Saavat vähät taksosuharitkin liukkaria leipänsä päälle.
    😂😂😂


   • Kaikenlaisia uusia veroja kovin keksivät tavallisen duunarin kulutusta ohjailemaan miksei sitten ole kanttia .esim ehdottaa vaikka veneveroa eikö pääministerilläkin ole semmoinen sadantuhannen euron arvoinen päätti tulisi samalla ekoteko ilmastonkin puolesta.


   • Ministeri ainesta ellei jopa seuraava pressa ehdokas suoraselkäinen Ei mikään selittelijä niinkuin muut poliitikot


   • Tuokaan ukko ei koskaan ilmeisesti tehnyt oikeita töitä joten ei millään työmiehen asialla voi ollakaan.Sama juttu on nakkilan kunnassa suuri osa (kunnanvaltuuston,hallituksen /lautakuntien luottamustoimissa olevista on jonkinlaisia yrittäjiä miten sellaiset ajaisivat tavallisen kuntalaisen asioita ilman ,että oman edun tavoittelu jollakin tapaa ei tulisi kyseeseen.


  • Kyllähän nuita tyhjiä arpoja eduskunnassa riittää missä ovat tuonkin ukon aikaansaannokset pelkkä puhetta kyllä piisaa mutta ne tulokset.Vasemmisto samanlaisia oman etunsa ajajia kuin oikeistokin ja tyhmä vaalimana uskoo kaiken.

  • Eikös juuri Sipilän ja persujen hallituksen aikana niitä murjaaneja Suomeen tullut kymmeniä tuhansia . Sipilä lupasi oman tyhjän asuntonsakin niille vuokrata , nyt tulee vain muutamia ja taitaa enemmän muuttaa pois , kun ovat kuulleet että Suomessa on sosialistinen kansanrintama hallitus . Puhumallahan niitä kansan asioita eduskunnassa hoidetaan muunlainen käytös ja väkivalta on kielletty , vaikka Suomen Sisun natsiporukat eivät sitä tahdo uskoa , kourallinan hurahtaneita hölmöjä .

   • Sanonta kepu pettää aina sopii myös demareille samoin vasemmistoliitolle vappusatanen jäi saamatta valtaan pääsy tärkeintä sitä kautta omien ja kaverien edun ajaminen kyllä luonnistuu vaalikarja on yhtä tyhmää joka vaaleissa.Pelkkää patskaa pystyy jokainen puhumaan asemaan tai säätyyn katsomatta.


  • Mahtavat aikaansaannoksista jopa kunnanpäätöksenteossa vuosiensaatossa kyllä ministeriksi olisi pitänyt ehdottomasti valita.

   • Ei ollut ministeriainesta parempi vaan laulaa Tenkasen tahdissa
    karaokea höpössä


  • Toisilla on outo valta rajoittaa sananvapautta.

   • Onnittelut kansanedustajalle!


   • Anonyymi kirjoitti:

    Onnittelut kansanedustajalle!

    Onkohan jotain iloisia uutisia odotettavissa.


  • Mitä?Onko joku Nakkilasta päässyt eduskuntaan?Mitä?

   • Vahinko pääsi käymään kova on puhumaan edustajapöntöstä puhuu paljo tyhjälle salille mutta ei oikeastaan sano mitään .Pääasia on muiden edustajien tapaan oma palkkio lisineen ja taksikortteineen jne.


  Ketjusta on poistettu 11 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Maisa tahtoo Mikon kanssa yhteisen lapsen

   On kuitenkin kiire sillä sairaus voi paheta ja se kaataisi vauvahaaveet: "Lentoemäntänä työskentelevä mediapersoona Maisa Torppa, 29, kertoo tuoreess
   Kotimaiset julkkisjuorut
   169
   13502
  2. Maisuliini vongannut vieraalta mieheltä

   Käsi pystyyn kenelle tuli yllärinä: https://www.seiska.fi/Uutiset/Maisa-Torppa-taas-suhdeskandaalissa-Yritti-iskea-kaasonsa-miehen-ystavat-hylkasivat
   Kotimaiset julkkisjuorut
   300
   6280
  3. Jättiselvitys: He saivat 100 000 euroa Business Finland tukea

   Jättiselvitys Business Finlandin koronatuista: he saivat 100 000 euroa, yli tuhat peruutti hakemuksensa https://www.is.fi/taloussanomat/art-2000007660
   Maailman menoa
   100
   5131
  4. Turun seudulla löydetty ensimmäiset uudelleen koronaan sairastuneet

   Taitaa rokotukset mennä hukkaan, kun ei tulekaan immuniteettiä. https://www.iltalehti.fi/koronavirus/a/5039e73d-b54b-4edd-a962-a3c841d846d7
   Maailman menoa
   98
   3409
  5. Onkobmaisasta rikostutkinta päällä?

   Vauva palstalla oli lähipiirin viestit julkaistu mitä siellä täydellisessä pikku perheessä todellisuudessa tapahtuu... Aivan järkyttävää tekstiä jos p
   Kotimaiset julkkisjuorut
   206
   2655