LPRn olemattomat naiset

Anonyymi

Naisia ei ole, tai on mutta ne nyhrää kotonaan odottamassa omaa prinssiä joka tulis hakemaan ne sieltä. Mutta kun se ei ole vain totta, ei ne tule nirppänokkia, ittensä täynnä olevia mököttäjiä sieltä noutamaan. Tämä koskee 20-65- vuotiaita naisia , joille olis vielä jotain käyttöäkkin markkinoilla, mut ei, ollaan vain olevinaan primpsenssoja, tosin moni onkin(ulkonäöltään), mutta ei se yhteiskunta tällä lailla toimi, että ollaan vaan naama norsunvitulla narsistina ja sitten haukutaan miehet MeeToo.
Ehkäpä Suomen surkeimmat nais markkinat ovat lappeenrannassa? Mitä ihmeettä Te Naiset luulette olevanne täällä? Ettehän edes pääse Suomen kaupunkien Top 10:n ulkonäkönne puolesta. Ja miellyttävyyden ja älykkyyden puolesta edes Top 25:n tai tuskin 35:n sakkiin ja jos otetaan vielä maalaiskunnat, niin ...äly hoi jättää ja ne hymyt siellä...siis mikä on tämän paikka kunnan rodussa mennyt naisissa pieleen???? Mikä teitä riivaa?Mä en tajua?
t. hra 47

33

<50

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Jos todella haluat nähdä Lappeenrannassa nuorehkoja naisia, ala ajella täkäläisissä kiertoliittymissä. Niitä naikkosia ajelee kolmion takaa eteesi enemmän kuin osaisit edes arvata. Jos nopeasti katsottuna näyttää sopivalta, älä painakaan jarrua törmäyksen estämiseksi, vaan täräytä reilusti kolmion takaa tulleen kulmaan. Pian näet, kannattiko tämä tutustuminen vai ei.

    • Anonyymi

      Mitäs te ukot kuvittelette olevanne. Uljaita prinssejä vai? Kaukana olette uljaista.

      • Anonyymi

        Mistäs tiedät, että kirjoittaja on miespuolinen? Jospa olikin prinsessa, vieläpä monivärinen.


      • Anonyymi

        Juuri niin. Aivan järkyttäviä otuksia. Ja monet tunkee naamakuvia someen kuvitellen olevansa handsome. Kuten eräskin lähempänä 60v oleva somejulkkis lpr hehehee.


    • Anonyymi

      Oli hauska aloitus.

    • Anonyymi

      Oletko p...uhaukka,naiset pysyy kaukana tollaisista ukoista.

      • Anonyymi

        Taitaa olla,kun viesti poistetaan .Ainakin käytökseltään nolla.


    • Anonyymi

      Joo jos ei paikallisiin naisiin tutustu. Niin ei häviä kyllä yhtään päin vastoin voittaa. Joka toisella varmaankin narsismia jonkun näköistä persoonallisuus häiriötä jne. Ja vittumaisuus tulee varmaankin äidin maidossa. Jos ei pärstä mielytä se asia tehdään kyllä harvinaisen selväksi oli kysymys kaupan kassasta hoitajasta tai kaupungilla tallaavasta nais puolisesta paikallisesta. Aloittajalle täältä kuppa kylästä löytyy kyllä ei alkuperäisiä kohteliaita asiallisia naisia. Itselläni Helsingissä syntynyt nainen on eroo kuin yöllä ja päivällä. Naama ei ole kuin norsunvitulla ja osaa käyttäytyä asiallisesti.

    • Anonyymi

      3/4 lappeenrantalaisista naisista on ikävystyttäviä juntteja, jotka pukeutuvat niihin pieruverkkareihin ja/tai luulevat että ne trendileggingsit ja sun muu roska on asteen kauniimpaa kuin pieruverkkarit. niin harvassa täällä on sellaisen kansainvälisen näköiset maailmannaiset. Suomalaisetn junttinaiset eivät vain osaa tai uskalla pukeutua. varmaan kumpikin syy vähän niitä painaa.

    • Anonyymi

      ja hirveitä aggressiivisia kälättäjä-ämmiä. Nalkutusta ja sekoilua pikkuasioista ei halua kuulla kukaan. kuin oikeastaan suomalainen tavallinen mies joka on niin vässykkä

    • Anonyymi

      Mihis ukot pukeutuu? Järkytys kerrassaan mitkä säkit päällä. Miten kehtaatte naisia aina mollata. Eipä silti, eipä kaikista edes tunnista kumpaa sukupuolta edustaa.

    • Anonyymi

      Ei sillä miesten pukeutumisella niin väliä, mut aivan järkyttävät puheet kun suunsa avaa. Joten miksiköhän täällä naiset nyrpeämpiä.

      • Anonyymi

        lepran lanttuperä emuilla on jatkuvasti hiekkaa siellä eli on ihan sama mitä sanoo tai on sanomatta herneet veetää klyyvarii heti. sen takia hakekaa naiset muualta kun etelä karjalan alueelta. säästyy monelta murheelta


      • Anonyymi

        Tuo on totta.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        lepran lanttuperä emuilla on jatkuvasti hiekkaa siellä eli on ihan sama mitä sanoo tai on sanomatta herneet veetää klyyvarii heti. sen takia hakekaa naiset muualta kun etelä karjalan alueelta. säästyy monelta murheelta

        juuri näin kaikki vapaat miehet hakekaa naiset muualta.


    • Anonyymi

      Tuntuu olevan puute kova lappeenrannan miehillä... Terv kotona viihtyvä nirppanikka

      • Anonyymi

        Jep sama tuli mieleen:D ja minäkin kotona viihtyvä ihan ok näköinen vapaa nainen,enkä halua antaa kellekkään. Olenpa narsisti juu. Jos antaisin niin seuraavaksi olisin horo. Eikös se niin mene.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Jep sama tuli mieleen:D ja minäkin kotona viihtyvä ihan ok näköinen vapaa nainen,enkä halua antaa kellekkään. Olenpa narsisti juu. Jos antaisin niin seuraavaksi olisin horo. Eikös se niin mene.

        Ei se niin mene.


    • Anonyymi

      Ihan tiedoksi kaikille miehille. Seksikaupoista saa keinovaginoita, jos ei pesää muuten irtoa.. Ja onhan niitä kaikenlaisia seksinukkejakin jonka voi vaikka vuokrata pahimpaan hätään.

      • Anonyymi

        Mutta kun ne on ( siis tekovitut on liian pieniä ja naisille on helvetinmoisia tekomulkkuja, missä tasa-arvo) joo ovat helvetin pieniä ja ahtaita, ei vaan sovi molo sisään, Naisilla on vaan paljon paremmat ja väljemmät värkit! Mutta kun ne vaan mököttävät, ovat piilossa ja narisevat ja valittavat joka asiasta ja osa on taas niin itteensä täynnä olevia hienohelmoja siis parempia ihmisiä. Joten tavalliset kunnon naiset liikkeelle, olette hienoja ihmisiä, lopettakaa itsesääli, alemmuuden tunne, tarpeeton ylpeys ja haaveilu.


    • Anonyymi

      Nyhrään kotona,enkä odota prinssiä,kun en halua ketään. Luuletteko,että kaikki naiset ees haluaa miestä?tai naista tai siis ketään. En ymmärrä aloittajan aggressiivista asennetta. Siis hänkö etsii naista vaikka kiven alta. Kun se vaan on niin,että monet viihtyy yksin eikä se ole narsismia!!

    • Anonyymi

      Antakaa ihmisten olla,pukeutua,liikkua miten haluaa,ellei ole vaaraksi muille.

    • Anonyymi

      lepran naiset on .. no joo en kerro kokeilkaa iha ite ja yllättykää(pettykää)

    • Anonyymi

      Vastaus tuli jo aloituksessa: ulos ei kannata mennä, kun Lpr:n miehet on yhtä surkeita kuin hra -47 😝

    • Anonyymi

      Tuli taas eilen todistettua eilen illalla eräässä nimeltä mainitsettomassa ruokailu paikassa keskustassa klo. 23-24 paikallisten naisten tason olivat kyllä vissiinkin humalassa mutta silti. Kaksi paikallista lehmää sisään semmoinen saatanan paskan lässyttäminen alkoi saman tien kun kävivät istumaan myö jäähän tähän kyttäämään mie sitä mie tätä miten sie pärjäät sen kanssa jotain toinen puhu riidan haastamisesta jonkun kanssa mie menen haastaa jonkun kanssa ja toinen lehmä nauraa vieressä siulla menee rahat hukkaan ja pälä pälä jne.. Mietin mielessäni, että maailmassa ei löydy semmoista rahaa, että katsoisin edes heitä kohti tai sanoisin jotain edes. Kaksi oikein roskien roskaa täysin puuttui kunnioitus kanssa ruokailijoita kohtaan minun lisäksi pari muuta asiakasta samoin puuttui kunnioitus ravintolan omistajia kohtaan älyvaapaalla jonnen joutavalla mölinällä. Olen useasti ollut samaan aikaan ruokailupaikoissa kun sisään on tullut opiskelijoita ei paikallisia äänen käyttö on ollut kovaa myös johtuen humalasta. Mutta mikä erottaa opiskelijan todennäköiseti muualta ja paikallisen lehmän käyttäymisen. Opiskelijat humalassa kohteliaampia ja kunnioittavimpia kanssa ruokalijoita kohtaan kysyvät että saa ottaa esim penkkiä tai saako tulla lähelle istumaan. Ja muutenkin siinä juhlimisessa on selvä agenda nyt syödään ja sit mennään seuraavaan paikkaan tai jonnekin jatkoille ja keskustelu on myös semmoista. Paikalliset läsäyttävät ison perseensä viereen melkein kysymättä sopiiko vai eikö. Jutut on niin ala arvoista roskaa kuin olla ja voi. No eipähän tarvii tohon paikkaa enää mennä. Ja eikä tarvii myöskään sietää parisuhteessa paikallista naista.

    • Anonyymi

      Niin, ehkä se on niin että naiset yksinkertaisesti viihtyvät paremmin ilman näitä "uljaita etelä-karjalan uroita". Itse en enää riesoikseni moista riippaa ottaisi. Mutta ainahan puutteessa olevat miehet voi ajaa Svetoon, sieltä löytyy laatu kamaa...

    • Anonyymi

      Naiset ei nykyaikana halua nyrkin ja hellan väliin. https://yle.fi/uutiset/3-10529831 Harmittaa se miehiä,kun naiset on itsenäisiä ja oman arvon tuntevia. Itse en samaan kämppään ota passattavaa. Kikulia saan eräältä, ihan kondomin kera. Ei velvotteita,vaan nautintoa. Jokainen hoitakoon ruokansa ja pyykkinsä.

    • Anonyymi

      Joo, samaa mieltä. Kikulia saa jos haluaa kunhan vaan viheltää. Miksi pitäis ottaa pysyvästi joku renttu passattavaksi. Voi viettää laatuaikaa aina kun haluaa ja tehdä kotonaan mitä haluaa. Mihin miehiä oikeestaan edes tarvitaan. Tienaan omat rahani ja käytän ne miten haluan.

    • Anonyymi

      Hyvä työtön mies tarjolla, tarviin pyykinpesijää.
      Tänään liikenteessä.

      • Anonyymi

        Täällä myös lajinsa ainut mies puolinen " narsisti" ei kuulemma naisissa näitä ole työtön rahaton nuhjake vailla pyykinpesijää ja ruuan laittajaa ja elättäjää tänään liikenteessä. Ei vakavissaan tossa noi kolme viimeisintä naispuolisten viestiä kertoo paljon ei lisättävää.


    • Anonyymi

      Kokeilkaa joskus vaikka pumpattavaa barbaraa...

    • Anonyymi

      Sekin kertoo jo paljon, jos miehet tulee suomi24:een huutelemaan piparin puutteesta !

    • Anonyymi

      Niin ei täällä piparia vonkata pelkästään kyllä täällä selvästi ilmaistaan monessakin viestissä mielipiteitä paikallisten naisten luonteenpiirteistä. Sanokaas naiset, että mikäs asetelma on kun nainen on narsisti suhteessa miehen kanssa. Onko se mies hellan ja suun välissä vai hellan ja kaulimen välissä vai hellan ja avo kämmenen välissä vai miten homma menee? . Kysyn tätä siksi koska täällä joku nainen ilmaisi viestissä, että ei halua Nyrkin ja Hellan väliin suhteessa narsisti miehen tai miesten kanssa. Ai niin paikallissa naisissa ei narsisteja ei ole ollenkaan. Paikalliset naiset on luojan luomia täydellisiä super pakkauksia kaikki ilman minkään näköisiä virheitä! Kaikki vapaat miehet ketkä luette tämän viestin. Voin sanoa kokemuksesta välttäkää viimeisen asti paikallisia naisia. Etsikää se nainen Tampere Turku Helsinki ihan mikä muu paikka tahansa ei Lpr. Tulee vastaan hyvin todennäköisesti kohtelias kunnioittava huumurintajuinen ei pikku asioista nipottaja oma ittensä ei ole mikään rooli päällä niinkuin paikkalisilla naisilla yleensä sekä ei paikalliset naiset pystyvät pyytämään anteeksi tai tai myöntää virheensä ja sama toisinpäin - Tän tyylisen naisen kanssa on helppo olla ja rakastaa pitää hyvänä myöntää virheensä pyytää anteeksi olla oma itsensä jne. Ja en kaipaa viestejä paikallisilta naisilta peräkammarin poika olet nyrkki kyllikki on ainut kenen kanssa seurustelet. Mielipide pysyy enkä usko, että olen ainoa näitten melipiteitten kanssa.

    Ketjusta on poistettu 6 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. KUPSinpelaaja vangittu törkeästä rikoksesta

      Tänään tuli uutinen että Kupsin sopimuspelaajs vangittu törkeästä rikoksesta epäiltynä. Kuka pelaaja kysressä ja mikä ri
      Kuopio
      14
      1362
    2. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      28
      1265
    3. Minun oma kaivattuni

      Ei ole mikään ilkeä kiusaajatyyppi, vaan sivistynyt ja fiksu sekä ystävällinen ihminen, ja arvostan häntä suuresti. Raka
      Ikävä
      62
      1160
    4. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      11
      1042
    5. Tervehdys!

      Sä voit poistaa nää kaikki, mut mä kysyn silti A:lta sen kokemuksia sun käytöksestä eron jälkeen. Btw, miks haluut sabot
      Turku
      65
      1006
    6. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      27
      1005
    7. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      9
      983
    8. Elia tulee vielä

      Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
      Helluntailaisuus
      30
      979
    9. Kaupungin valtuuston yleisötilaisuus

      YouTubessa katsojia 76 Buahahaha buahahaha buahahaha buahahaha buahahaha buahahaha
      Varkaus
      1
      970
    10. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      6
      961
    Aihe