Näin se vaan on.

Anonyymi

Olen viimeisen kahden vuoden aikana miettinyt itseäni ja käytöstäni liittyen seksiin. Tullut siihen tulokseen että olen bi. Katselen usein naisia joidenkin seurassa kiusaannun vaikka olen itsevarma nainen. Olisinkin kysynyt missä voisin tapaa naisia täällä varmisti on jollain tietoa. Toivoisin myös asiallisia vastauksia en ole enään nuori olen 58v mutta hyvin säilynyt.

3 kommenttia

Äänestä

Vastaukset

 • Minä aina mietin kans että MISSÄ NE naiset ovat! :)
  Itse olen 38v ja kokenut naisten kanssa kaikenlaista.
  Missäpäin vaikutat?

 • Ei valitettavasti ole mitään paikkoja minne voisi mennä naisia tapamaan, ei edes oikein Helsingissä. Naisiin joutuu tutustumaan ihan siellä elävässä elämässä tai sitten etsiä heitä esim netistä. Ihastutko myös naisiin vai kiinnostaako enemmän kokeilla vain intiimimpää läheisyyttä naisen kanssa?

  Itse esim. en ole koskaan tuohon netissä tutustumiseen viehättynyt, joten naisiin on täytynyt ihan vaan tutustua ja on han se aika hakuammuntaa kun itse en pahemmin missään ns. naispiireissä liiku.

  Mielenkiinnosta kysyn, että onko tämä asia noussut mieleesi vasta nyt kahden vuoden sisällä vai onko elämäsi varrella ollut joskus nuorempana ihastustumisia naisiin, joihin sitten et ole reagoinut? Koskaanhan ei ole liian myöhäistä löytää itsestään uusia puolia ja mahtavaa että olet nyt alkanut asiaa prosessoimaan.

  Tsemppiä itsetutkiskeluun ja toivon ihania uusia naistuttavuuksia sinulle! :)

 • Onneksi olkoon! Ei ole mikään itsestään selvyys että tuossa iässä (en tarkoita että olisit vanha) myöntää itselleen, ettei ehkä olekaan 100% se, mitä on itsestään aina ajatellut. Edellyttää rohkeutta, ja itsevarmuutta, mistä jo mainitsitkin.

  Niin, missä päin vaikutat ja mitä haet?

Ketjusta on poistettu 3 sääntöjenvastaista viestiä.