Miksi Avensiksilla kaahataan?

Anonyymi

Liikun paljon tien päällä, ajan rajoitusten mukaan. Olen huomannut että noin 2010-luvun avensikset kaahaavat ihan sairaasti. Ohittavat provosoivasti heti, kun joku kehtaa jaa 100 satasen alueella tai 80 kasikympin alueella. Hei terot, ne on nopeus rajoituksia, ei suosituksia. Myöskin Toyotat ohittavat aina hirveät kierrokset koneessa, eivät sivistyneesti ja rauhallisesti.

10

<50

  Vastaukset

  • No siksi ohitetaan, kun polttomoottorikuksmannissasi on tyhjäkäynti kierrokset maantiellä, ja sitä kautta hevosvoimat tietenkin nollassa!
   Milläs ne Formulat sinun mielestäsi muka liikkuu? Hevosvoimilla, vai sillä sinun mielestäsi tyhjäkäyntiväännöillä turbon kera?
   Paljonkos sinä luulet olevan F1 turbomoottorissa kierroksia tänä päivänä? Varmaan 2000rp...

  • Kaahaava Avensis-kuski? Yhtä yleinen ilmiä kuin donkkaava kääpiö
   Nämä tojoterojen vaparituhnut eivät pysty ärsyttämään ketään vaikka haluaisivatkin.
   1.0 TSIssä on 1.500 rpm enemmmän vääntöä kuin 2.0 tojon vaparissa maksimissa. Tuhnu mikä tuhnu.
   Ja tuo 1.0 on hinnat alkaen malli. VW:llä on tarjota TSI koneita paljon isommila voimavaroilla. Tojolla tunhuttamisen yläraja tulee vastaan hyvin nopeasti.

   • Sinua ne ainakin pystyivät ärsytämään, kun täällä avauduit.
    Mitäpä sillä väännölläsi teet normi liikenteessä? Kerroppa ihan omin sanoin. Et ole yhtään aikaisemmin perillä, vaikka saksalaisturbossasi olisi 1000Nm. Olet vain nolo, ja jo nyt kortiton kinkeli!
    Ruahahahahahahahahahahahahahahahahaahahah!!!!!!!!!!!!!!!!


  • Rauhoittukaapas siellä liikenteessä ja laittakaa radiosta Jari Sillanpäätä soimaan. Silloin sielu lepää ja kierrokset alenee päässä ja koneessa harmooniseksi hyrinäksi. Sano että yhä ainoa olen sun!

  • Miten 100 alueella kaahataan? Ajetaan 110 vai 150km/h?

  • Niin, ajelen Avellani aina 10 kmh mittarissa enemmän kuin rajoitus on. Aveni mittari näyttää noin 5 kmh ylimääristä ja todellisesta nopeudestani vähennetään 3 kmh ns varmuusvähennys. Eli kun 100 alueella mittarissani on 110 kmh niin todellinen nopeuteni on 105 kmh josta vähennetään 3 kmh = 102 kmh josta poliisi ei viitsi edes huomauttaa. Aina ajan vakionopeuden säätimellä ja luonnollisesti peräkärry perässä säädän vauhdiksi mittarin mukaan 90 kmh. Vakionopeuden säädin on taivaan lahja matka-ajossa. Säästää polttoainetta ja ei tule sakkoja, muutenkin on mukava kun ei tarvitse kytätä nopeusmittaria ja voi keskittyä vaikka hirvien bongaamiseen.

  • "Sinua ne ainakin pystyivät ärsytämään, kun täällä avauduit."

   Juuei. Avensiskuskit ovat papparaisia ja jos sellainen kävisi ärsyttämään se johtuisi siitä että sellainen pyörisi jaloissa liikenteessä.
   Ei sekään ole käynyt ärsyttämään. Kun painaa pikkaisen kaasua niin turbokone heittää nopeasti ohi näistä nyhväreistä. Ei tarvii DSG:n edes vaihtaa pienemmälle.
   Taustapeilistä niitä näkee hetken aikaa jos kiinnostaa. Ei kiinnosta.

  • Mitä?
   Onko lomareissuni aiheuttanut pahennusta?

   T. Kölli

  • Totta kai kierrokset tapissa kun poljin lattiassa - kun vaihteistona variaattori, se lyö ensin moottorin kierrokset tappiin ja alkaa vasta sitten vaihteistoa käyttämään..

  suomi24-logo

  Osallistu keskusteluun

  Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Marin: Meillä on kaksi ongelmaa keskusta ja vihreät

   Hallituksella oli tiukka tammikuu, Marin kiteytti jo omilleen: ”Meillä on kaksi ongelmaa: keskusta ja vihreät” https://www.iltalehti.fi/politiikka/a/b
   Maailman menoa
   146
   4430
  2. Sara Siepin "työt" ?

   Sieppi on lomalla noin kolmen viikon välein. Koska hän tekee töitä ? Mitä työtä? Miten voi siis olla koko ajan lomamatkoilla, ja ei mitää las palmas h
   Kotimaiset julkkisjuorut
   80
   1158
  3. 2/3 suomalaisista tyytyväisiä Marinin hallitukseen

   Hallitus etenee hallitusohjelmassaan kuin juna – suomalaiset tykkäävät. https://yle.fi/uutiset/3-11220404
   Maailman menoa
   203
   643