Miksi Avensiksilla kaahataan?

Anonyymi

Liikun paljon tien päällä, ajan rajoitusten mukaan. Olen huomannut että noin 2010-luvun avensikset kaahaavat ihan sairaasti. Ohittavat provosoivasti heti, kun joku kehtaa jaa 100 satasen alueella tai 80 kasikympin alueella. Hei terot, ne on nopeus rajoituksia, ei suosituksia. Myöskin Toyotat ohittavat aina hirveät kierrokset koneessa, eivät sivistyneesti ja rauhallisesti.

15

120

  Vastaukset

  • No siksi ohitetaan, kun polttomoottorikuksmannissasi on tyhjäkäynti kierrokset maantiellä, ja sitä kautta hevosvoimat tietenkin nollassa!
   Milläs ne Formulat sinun mielestäsi muka liikkuu? Hevosvoimilla, vai sillä sinun mielestäsi tyhjäkäyntiväännöillä turbon kera?
   Paljonkos sinä luulet olevan F1 turbomoottorissa kierroksia tänä päivänä? Varmaan 2000rp...

  • Kaahaava Avensis-kuski? Yhtä yleinen ilmiä kuin donkkaava kääpiö
   Nämä tojoterojen vaparituhnut eivät pysty ärsyttämään ketään vaikka haluaisivatkin.
   1.0 TSIssä on 1.500 rpm enemmmän vääntöä kuin 2.0 tojon vaparissa maksimissa. Tuhnu mikä tuhnu.
   Ja tuo 1.0 on hinnat alkaen malli. VW:llä on tarjota TSI koneita paljon isommila voimavaroilla. Tojolla tunhuttamisen yläraja tulee vastaan hyvin nopeasti.

   • Sinua ne ainakin pystyivät ärsytämään, kun täällä avauduit.
    Mitäpä sillä väännölläsi teet normi liikenteessä? Kerroppa ihan omin sanoin. Et ole yhtään aikaisemmin perillä, vaikka saksalaisturbossasi olisi 1000Nm. Olet vain nolo, ja jo nyt kortiton kinkeli!
    Ruahahahahahahahahahahahahahahahahaahahah!!!!!!!!!!!!!!!!


  • Rauhoittukaapas siellä liikenteessä ja laittakaa radiosta Jari Sillanpäätä soimaan. Silloin sielu lepää ja kierrokset alenee päässä ja koneessa harmooniseksi hyrinäksi. Sano että yhä ainoa olen sun!

  • Miten 100 alueella kaahataan? Ajetaan 110 vai 150km/h?

  • Niin, ajelen Avellani aina 10 kmh mittarissa enemmän kuin rajoitus on. Aveni mittari näyttää noin 5 kmh ylimääristä ja todellisesta nopeudestani vähennetään 3 kmh ns varmuusvähennys. Eli kun 100 alueella mittarissani on 110 kmh niin todellinen nopeuteni on 105 kmh josta vähennetään 3 kmh = 102 kmh josta poliisi ei viitsi edes huomauttaa. Aina ajan vakionopeuden säätimellä ja luonnollisesti peräkärry perässä säädän vauhdiksi mittarin mukaan 90 kmh. Vakionopeuden säädin on taivaan lahja matka-ajossa. Säästää polttoainetta ja ei tule sakkoja, muutenkin on mukava kun ei tarvitse kytätä nopeusmittaria ja voi keskittyä vaikka hirvien bongaamiseen.

  • "Sinua ne ainakin pystyivät ärsytämään, kun täällä avauduit."

   Juuei. Avensiskuskit ovat papparaisia ja jos sellainen kävisi ärsyttämään se johtuisi siitä että sellainen pyörisi jaloissa liikenteessä.
   Ei sekään ole käynyt ärsyttämään. Kun painaa pikkaisen kaasua niin turbokone heittää nopeasti ohi näistä nyhväreistä. Ei tarvii DSG:n edes vaihtaa pienemmälle.
   Taustapeilistä niitä näkee hetken aikaa jos kiinnostaa. Ei kiinnosta.

  • Mitä?
   Onko lomareissuni aiheuttanut pahennusta?

   T. Kölli

  • Totta kai kierrokset tapissa kun poljin lattiassa - kun vaihteistona variaattori, se lyö ensin moottorin kierrokset tappiin ja alkaa vasta sitten vaihteistoa käyttämään..

  • Noo saattahan se lakisääteinen ajo kaahailulta tuntuakin jonkun Saksassa tehdyn tekeleen ratissa, vai Unkarissako se olikin ;) paperihevosia vissiin? Avensis säilyttää hevosensa laukkakunnossa pitempään kuin moni moni muu merkki.

   • Hihii, viikonalun paras vitsi.


  • kun joka toinen auto on avesis niin tottakai sinne mahtuu semmosia jotka ei halua vw takana ajaa.

  • Tojokuski ei pelkää mitään enempää kuin ylinopeussakkoa paitsi akkaansa ja anoppiaan.

   • Näillä mainitsemisillasi oletetuilla peloilla pystyy vielä elämään kun ajaa normaalisti, toista se kun vokkelikuskin matkaa varjostaa matkanteon epävarmuus, myös se onko volkkarin akka Toyotan kyydissä jopa anoppinsa kanssa.


  suomi24-logo

  Osallistu keskusteluun

  Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

  Takaisin ylös

  Luetuimmat keskustelut

  1. Stefulla miljoonavelat

   Seiska kertoo Stefun lainanneen hurjan summan pokerimiljonääri jens kyllöseltä. Stefulla saattaa mennä kuulemma kymmeniä tuhansia strippibaareihin. Ku
   Kotimaiset julkkisjuorut
   179
   6501
  2. Jaksamista Sofia ja Stefan!!

   Voimia molemmille. Stefu päivä kerrallaan. Sofialle kiitos, että olet kunnioittanut Stefania, etkä ole ruotinut hänen asioitaan julkisuudessa, mi
   Kotimaiset julkkisjuorut
   98
   3210
  3. BB-Sini puhuu tiukkaa asiaa BB-julkkisten kohtelusta somessa

   Tullut itsekin kolmekymppisenä somen suurkuluttajana todella kauhisteltua tätä järkyttävää lynkkausta ja syitä siihen. Netissä liian monilla ihmisillä
   21
   2084
  4. Tutkittu on: talviaika parempi

   Puoliin päiviin makaavat vätykset tietysti ovat eri mieltä, mutta työtätekeville ihmisille uutinen on hyvä. "Pysyvään kesäaikaan siirtymistä on kokei
   Maailman menoa
   340
   1809