Juhannuksen vietossa

Anonyymi

Tästä on kuutisen vuotta.

Kuulin, että serkkutyttöni, Sanna, oli tulossa kesämökillemme juhannusta viettämään. Vanhempansa päästivät hänet vähän tuulettumaan. Olin tavannut hänet viimeksi viisi vuotta aikaisemmin. Oli ollut silloinkin mökillämme. Oli saunottukin, mutta koska olimme olleet vielä lapsia, ei koko asia noussut nyt mieleeni.

Äitini lähetti minut linja-autopysäkille. ettei auto vain menisi ohitse. Niin hän tulikin, mutta kun hän astui autosta, koin todellisen yllätyksen. Sieltä ei astunutkaan ulos pikkutyttö, jonka muistin, vaan täydellinen nainen, upea prinsessa, jonka pitkät vaaleat hiukset hulmusivat tuulessa ja ilme kertoi, että Susanna iloitsi jälleentapaamisestamme. Häntä muuten kutsuttiin myös Susaksi.

Äiti oli laittanut lihapullia ja perunamuusia. Kun olimme syöneet, kysyin, halusiko Sanna soutelemaan. Sanoi hymyssä suin aina halunneensa juuri soutelemaan. Sanoimme äidille tulevamme vasta parin tunnin päästä. Lupasimme olla varovasia ja karttaa hukkumista. Susa ei edes kysynyt, vaan ilman muuta kävi airoihin. Minä siis ryhdyin peränpitäjäksi.

Oli polttavan kuuma päivä. Susa kysyi, että kai hän voi vähentää vaatetustaan, koska alla ovat bikinit. Sanoin tottakai, vaikken oikein tajunnut, mitä hän tarkoitti. Mutta samalla, kun hän riisui puseron ja bikinin yläosa tuli esiin, hän riisui myös shortsit ja bikinin alaosan. Hän oli kauniisti poistanut koko karvoituksen. Oli iloinen, kun kiinnitin asiaan erityistä huomiota, ja kiitti kohteliaisuudesta.

Sanna selitti, että veneen laidat estävät muita näkemästä alaosan puutetta, joten luulevat, että hän on bikinit päällä. En ollut voinut kuvitella, minkä näyn hän tarjoaisi minulle. Koska hän oli airoissa, myös hänen jalkansa olivat harallaan veneen kaarta vasten ja uskomattoman ihanat sukupuolielimet olivat avoinna kuin kaunis kukka.

Kauniita kukkia oli myös järvi täynnään. Punoin ulpukoista seppeleen ja asetin sen Susan hiuksille. Samalla sanoin, että hän on kaunis kuin elävä juhannus. Susa on selvästi otettu, kun havaitsi olevansa ihailun kohteena.

Sanoin vielä Susannalle, että puhun hänelle aivan totuuden mukaan, mitä ajattelen. Hänestä oli tullut todellinen kaunotar. En ollut sitä ennen kauniimpaa nähnyt, vaan enpä ole vieläkään.

Juttelimme niitä näitä ja saavuimme kotimökille pari tuntia myöhemmin. Sanna puki päälleen nätin puseronsa, mutta oli edelleen alaosattomassa kuin prinsessa. Minä puolestani riisuin kokonaan ennen rantautumista.

Äitini sanoi, että koska Susa ja minä olemme jo siirtyneet luontevasti mökkeilyasuun, varmaan hänkin tekee niin tässä saunaa lämmitellessä. Sanoi, että sauna onkin puolen tunnin päästä valmis. Äitikin oli juhannuksen kunniaksi ajanut posliiniksi. Sekoitteli vielä mehua vilvoittelujuomaksi, sitten menimme kolmisin saunaan.

Lauteet ovat saunassa kantikkaan U:n muotoisesti, oikein sopivat jutteluun. Äitini asettui keskelle, minä ja Susa toisiamme vastapäätä, sillä en ollut vielä saanut likikään kyllikseni hänen viehättävien elimiensä katselemisesta. Nostimme vielä jalat ylälauteille. Sekä Sannan että äidin vittu näkyivät kauniisti ja korostetusti. Silmä lepäsi.

Emme aluksi lyöneet löylyä, vaan ryhdyimme kertomaan kuulumisia. Susa oli lukion toisella luokalla, samassa vaiheessa kuin minäkin. Kertoi, että hänen mieliaineensa olivat matematiikka, fysiikka ja historia.

Sanoin, että kun siihen lisätään vielä biologia, saa rautaisen kuvan maailmasta. Myönsi, että aivan oikein. Hän oli jo koulussa lukenut hiukan kehitysoppia ja populaatiogenetiikkaa.Oli tullut siihen tulokseen, että se selittää laadukkaasti melkein kaiken käyttäytymisen geenien sopeutumana ekolokeroon.

"Esimerkiksi", jatkoin, "miehen visuaalinen taipumus suhteessa naiseen saa täydellisen vastineensa naisen kaunistautumishalussa ja tarpeeseessa myös näyttää sukupuolielimiään."

Tähän Susa, että hän on huomannut sen täysin tietoisesti. Näin aluksi kummalta tuntuva asia on saanut luonnollisen selityksen. Sanoi lukeneensa pari yliopiston kurssikirjaa ja ihastuneensa huomatessaan, että mikään asia ei niissä ole tabu, vaan kaikesta voi keskustella ja kaikkea selittää.

Luisuimme mieliaiheeseeni, avaruuden muotoon, ja mitä siitä tiedetään ja ei tiedetä. Päädyimme taas maan päälle. Sanna sanoi olevansa tottunut, että myös tyydyttää itsensä saunoessaan. Varmaan muita ei häiritse, jos tekee niin muidenkin läsnäollessa.

Äitini sanoi, että sehän on täysin korrektia: "Niinhän mekin teemme, kun tuntee tarvitsevansa." Äitini oli opettanut hyvin mutkatonta suhtautumista seksiasioihin. "Miksi ottaa seksuaalipaineita, kun ne voi purkaa laukeamalla."

Päätimme ensin ottaa kipakat löylyt, sitten pulahtaa hetkeksi järveen, juoda lasin mehua ja palata saunaan onanoimaan. Asetuimme lauteille. Naiset ryhtyivät hieromaan aluksi varovasti klitoristaan. Itse taas vedin edestakaisin kyrpää, niin että esinahka luisui välillä terskan taakse, valillä takaisin.

- açor (jatkuu)

9

492

  Vastaukset

  • - açor (jatkoa)

   Silmäni olivat nauliintuneet Susan lumoavaan vittuun. Myös hän katsoi kiinteästi silmiini runkatessani, vuoroin silmiin, vuoroin kyrpääni. Kiihotuksemme kasvoi samaa tahtia, ja laukesimme räjähtäen. Yhteen ääneen sanoimme: "Olipa ihanaa!" En kerinnyt varmasti seuraamaan, mutta minusta tuntui, että äitini laukesi samaan aikaan. Myöhemmin näin kertoikin.

   Nyt olikin aika saunoa varsinaisesti. Otimme löylyä, kävimme järvessä, vilvoittelimme ulkona ja joimme mehua moneen kertaan.

   Sanna sanoi, että nyt kun olemme tavallaan tutustuneet uudestaan, hänellä olisi yksi pyyntö. Kun hän poistaa vittukarvojaan, hän ei pysty näkemään joka paikkaan, varsinkaan takapuoltaan. Voisinko auttaa? Kysyin, että nytkö heti, vai seuraavalla saunakerralla. Susa sanoi, että olisi kiva jo heti tietää, millainen tulee.

   Siis pyysin Susaa asettumaan kontalleen, pyrstö pystyssä, niin kuin tavataan sanoa. Jos oli hänen vittunsa kuin ruusun kukka, niin oli hänen peräaukkonsa kuin suloinen nuppu. Sivelin takaa laajalti partavaahtoa, myös vitunhuulien väliin, otin uuden terävän höylän ja ajelin varovasti koko kaunistuksen. Susa tunnusteli sitä ja sanoi, että kylläpä tuli hyvä. Sanoi että tietää, kun tarvitsee, kenen puoleen kääntyä.

   Kerroin, että on myös toinen menetelmä, Veet-voide, karvanpoistoaine. Olen käyttänyt sitä usein äidilleni, sillä hänen ihonsa ei oikein kestä höylää, muttaa Veetiä kestää. Siis seuraavalla saunakerralla kokeillaan sitä Susallekin, niin että saa nähdä, kumpi parempi.

   Tässä vaiheessa äiti pesi ja huuhtoi itsensä ja lähti iltateetä keittämään. Susa totesi, että eiköhän jo ole selvä, mitä molemmat haluamme. Samalla hän levitti häpyhuulensa niin auki, että tie oli vapaa hänen avoimeen emättimeensä. Ei mennyt kuin hetki, että kyrpäni oli kivikovana ja työnsin sen himokkaaseen ja kosteaan reikään. "Olet ihana," sain vaivoin sanotuksi. Olimme siinä hetken aikaa, saimme valtavan orgasmin ja sulauduimme yhteen.

   - açor (jatkuu)

   • - açor (jatkoa)

    Pesimme Sannan kanssa toisemme ja kävimme tupaan iltateelle. Äiti oli laittautunut prinsessa-asuun. Vaaleansinisestä baby doll -yöpuvusta hän oli pukenut vain yläosan. Se oli aivan läpinäkyvä väljä šifonkimekko, vai pitäisikö sanoa -pusero, joka ulottui vain napaan asti ja jätti sukupuolielimet kokonaan paljaaksi.

    Äitini oli kaunis ja vielä uskomattoman nuorikin, sillä hän oli saanut minut jo 16-vuotiaana ja itsekin olin nyt 16. Susa oli pukeutunut saunan jälkeen melkein samoin, mutta keltaiseen. Kun kysyin Susalta, oliko hän ottanut mukaansa myös alaosan, hän hymyili viekoittelevasti ja sanoi: "Ei, en ottanut. Arvelin, ettei sitä kuitenkaan tarvita."

    Joimme teetä ja juttelimme. Sanna otti ohjat käsiinsä, emännöi, tarjosi pikkuleipiä, teetä ja avasi välillä sievillä sormillaan maailman luultavasti herttaisinta vittuaan. Ilta kului. Äiti sanoi, että oli ajatellut Susan nukkumapaikaksi saunan pukuhuoneen, mutta saan sinne sijoittua minäkin. Sanoi huomanneensa, että viihdyimme hyvin yhdessä. "Varmaan teillä oli kivaa saunassakin kahdestaan?" "Oli, oikein kivaa."

    Piipahdimme välillä saunassa, äiti kyllä ymmärsi miksi. Tulimme parinkymmenen minuutin kuluttua takaisin ja jatkoimme juttelua pikkutunneille asti. Sitten äidille hyvää yötä ja Susan kanssa saunakamariin.

    Emme tietenkään saaneet nukutuksi, emme edes yrittäneet. Panin Susan eteeni selälleen, haarat levitettynä, tyynyn ristiselän alle. Hyväilin kielelläni hänen peräaukkoaan, ruusunnuppuaan ja katselin aivan läheltä hänen suloistakin suloisempia sukupuolielimiään. Hän nautti ihailtavana olosta.

    Nuolin myös hänen klitoristaan ja kosteita häpyhuuliaan. En olisi millään malttanut lopettaa, mutta välillä kävi sisälläni kultsumus painaa hiljalleen kyrpäni hänen herttaiseen vittuunsa. Pidin sitä siinä, oliko tunnin vai kaksi. Liikuttelimme hiljaa ja lopulta taas räjähdimme hillittömään orgasmiin.

    Kävimme välillä saunan puolella huuhtelemassa, mutta muuten koko loppuyö oli pelkkää herttailua. Nousimme vasta puolilta päivin, kun äiti kävi kutsumassa meidät aamukahville. Aamukahvilla naiset olivat edelleen pukeutuneina prinsessoiksi, mutta nyt emännöi vuorostaan äiti. Hän kertoi, että katsellessaan meidän onneamme, hänen oli tarvinnut kolme kertaa hyväillä vittunsa, ennen kuin se rauhoittui.

    Sanoin epäröimättä, että olen rakastunut Sannaan. Sanna sanoi: "Niin minäkin sinuun."

    Juhannuksen seutu kului jatkuvassa huumassa, mutta sovin Susan kanssa jo jatkotapaamisesta juhlan jälkeen.

    - açor (jatkuu)


   • Anonyymi kirjoitti:

    - açor (jatkoa)

    Pesimme Sannan kanssa toisemme ja kävimme tupaan iltateelle. Äiti oli laittautunut prinsessa-asuun. Vaaleansinisestä baby doll -yöpuvusta hän oli pukenut vain yläosan. Se oli aivan läpinäkyvä väljä šifonkimekko, vai pitäisikö sanoa -pusero, joka ulottui vain napaan asti ja jätti sukupuolielimet kokonaan paljaaksi.

    Äitini oli kaunis ja vielä uskomattoman nuorikin, sillä hän oli saanut minut jo 16-vuotiaana ja itsekin olin nyt 16. Susa oli pukeutunut saunan jälkeen melkein samoin, mutta keltaiseen. Kun kysyin Susalta, oliko hän ottanut mukaansa myös alaosan, hän hymyili viekoittelevasti ja sanoi: "Ei, en ottanut. Arvelin, ettei sitä kuitenkaan tarvita."

    Joimme teetä ja juttelimme. Sanna otti ohjat käsiinsä, emännöi, tarjosi pikkuleipiä, teetä ja avasi välillä sievillä sormillaan maailman luultavasti herttaisinta vittuaan. Ilta kului. Äiti sanoi, että oli ajatellut Susan nukkumapaikaksi saunan pukuhuoneen, mutta saan sinne sijoittua minäkin. Sanoi huomanneensa, että viihdyimme hyvin yhdessä. "Varmaan teillä oli kivaa saunassakin kahdestaan?" "Oli, oikein kivaa."

    Piipahdimme välillä saunassa, äiti kyllä ymmärsi miksi. Tulimme parinkymmenen minuutin kuluttua takaisin ja jatkoimme juttelua pikkutunneille asti. Sitten äidille hyvää yötä ja Susan kanssa saunakamariin.

    Emme tietenkään saaneet nukutuksi, emme edes yrittäneet. Panin Susan eteeni selälleen, haarat levitettynä, tyynyn ristiselän alle. Hyväilin kielelläni hänen peräaukkoaan, ruusunnuppuaan ja katselin aivan läheltä hänen suloistakin suloisempia sukupuolielimiään. Hän nautti ihailtavana olosta.

    Nuolin myös hänen klitoristaan ja kosteita häpyhuuliaan. En olisi millään malttanut lopettaa, mutta välillä kävi sisälläni kultsumus painaa hiljalleen kyrpäni hänen herttaiseen vittuunsa. Pidin sitä siinä, oliko tunnin vai kaksi. Liikuttelimme hiljaa ja lopulta taas räjähdimme hillittömään orgasmiin.

    Kävimme välillä saunan puolella huuhtelemassa, mutta muuten koko loppuyö oli pelkkää herttailua. Nousimme vasta puolilta päivin, kun äiti kävi kutsumassa meidät aamukahville. Aamukahvilla naiset olivat edelleen pukeutuneina prinsessoiksi, mutta nyt emännöi vuorostaan äiti. Hän kertoi, että katsellessaan meidän onneamme, hänen oli tarvinnut kolme kertaa hyväillä vittunsa, ennen kuin se rauhoittui.

    Sanoin epäröimättä, että olen rakastunut Sannaan. Sanna sanoi: "Niin minäkin sinuun."

    Juhannuksen seutu kului jatkuvassa huumassa, mutta sovin Susan kanssa jo jatkotapaamisesta juhlan jälkeen.

    - açor (jatkuu)

    - açor (jatkoa)

    Juhannuspyhät kuluivat jatkohuumassa. Lämmitimme saunan kaksi kertaa päivässä. Äiti ei toki saunonut joka kerta perusteellisesti mutta kävi pari kertaa onanoimassa. Sanoi, että nautinto on kolminkertainen, kun saa haaveiluttaa itseään seurassa.

    Me taas Sannan kanssa peuhasimme saunakamarin sängyssä ja kävimme aina välillä saunassa huuhtoutumassa, ottamassa löylyjä ja pulahdimme järveen.

    Juhannuslauantaina iltapäivällä, kun äiti taas piipahti onanoimassa, sopi Susan kanssa, että tämä tulee sitten keittiöön apulaiseksi. Ei Susa suostunut mikään keittiöapulainen olemaan. Kysyi vain, mitä ruokatarpeita oli ja ryhtyi työhön. Tarvikkeita olikin, monenlaista grillihyvää.

    Sanna ryhtyi grillaamaan ja maustamaan. Äiti teki taas perunamuussia. Huomasin, että supattelevat keskenään, mutta eivät suostuneet kertomaan, mitä. Yhdessä tekivät vielä salaatin herkkukastikkeen kera. Tietysti olivat molemmat täysin alasti, kuten muinakin päivinä, niin minäkin. Aamuisin naiset kuitenkin olivat prinsessa-asussa, samassa missä olivat nukkuneetkin.

    Söimme herkkugrillisapuskaa. Että oli hyvää. Jälkiruoaksi vielä herkkujätskiä. Äiti ja Susa sanoivat, että nyt takaisin saunaan: "Jotkut sanovat, ettei pitäisi saunoa täydellä vatsalla, mutta se on lorua. Menemme ja sillä hyvä."

    Heille tuli salaperäinen ilme. Mitähän he aikoivat. Kun tulimme saunan puolelle, Susa jätti oven hiukan raolleen: "Ettei tule liian kuuma." Äiti kiipesi ylälauteille. Selällään ja polvet koukussa
    näytti sievää vittuaan ja ryhtyi hieromaan klitoristaan ja sisempiä häpuhuuliaan. Jalkansa kävivät niin haralleen, kuin vain voi. Kaunista, tolkuttoman kaunista.

    Susa tarttui minun jo puolikovaan kyrpääni ja ryhtyi tekemään edestakasliikettä, kun minä katselin äidin onanointia. Kyrpä koveni äärimmilleen. Jaha, tätä siis olivat suunitelleet. Kehuin molempia, että minulla on maailman kultaisin äiti ja herttaisin tyttöystävä. Kun olin siinä käsiteltävänä, paine kasvoi niin suureksi, että laukesin pian. Niin laukesi äitikin.

    "Ja illemmalla tyttöjen vuoronvaihto ", sanoi Susa.

    - açor (jatkuu)


   • Anonyymi kirjoitti:

    - açor (jatkoa)

    Juhannuspyhät kuluivat jatkohuumassa. Lämmitimme saunan kaksi kertaa päivässä. Äiti ei toki saunonut joka kerta perusteellisesti mutta kävi pari kertaa onanoimassa. Sanoi, että nautinto on kolminkertainen, kun saa haaveiluttaa itseään seurassa.

    Me taas Sannan kanssa peuhasimme saunakamarin sängyssä ja kävimme aina välillä saunassa huuhtoutumassa, ottamassa löylyjä ja pulahdimme järveen.

    Juhannuslauantaina iltapäivällä, kun äiti taas piipahti onanoimassa, sopi Susan kanssa, että tämä tulee sitten keittiöön apulaiseksi. Ei Susa suostunut mikään keittiöapulainen olemaan. Kysyi vain, mitä ruokatarpeita oli ja ryhtyi työhön. Tarvikkeita olikin, monenlaista grillihyvää.

    Sanna ryhtyi grillaamaan ja maustamaan. Äiti teki taas perunamuussia. Huomasin, että supattelevat keskenään, mutta eivät suostuneet kertomaan, mitä. Yhdessä tekivät vielä salaatin herkkukastikkeen kera. Tietysti olivat molemmat täysin alasti, kuten muinakin päivinä, niin minäkin. Aamuisin naiset kuitenkin olivat prinsessa-asussa, samassa missä olivat nukkuneetkin.

    Söimme herkkugrillisapuskaa. Että oli hyvää. Jälkiruoaksi vielä herkkujätskiä. Äiti ja Susa sanoivat, että nyt takaisin saunaan: "Jotkut sanovat, ettei pitäisi saunoa täydellä vatsalla, mutta se on lorua. Menemme ja sillä hyvä."

    Heille tuli salaperäinen ilme. Mitähän he aikoivat. Kun tulimme saunan puolelle, Susa jätti oven hiukan raolleen: "Ettei tule liian kuuma." Äiti kiipesi ylälauteille. Selällään ja polvet koukussa
    näytti sievää vittuaan ja ryhtyi hieromaan klitoristaan ja sisempiä häpuhuuliaan. Jalkansa kävivät niin haralleen, kuin vain voi. Kaunista, tolkuttoman kaunista.

    Susa tarttui minun jo puolikovaan kyrpääni ja ryhtyi tekemään edestakasliikettä, kun minä katselin äidin onanointia. Kyrpä koveni äärimmilleen. Jaha, tätä siis olivat suunitelleet. Kehuin molempia, että minulla on maailman kultaisin äiti ja herttaisin tyttöystävä. Kun olin siinä käsiteltävänä, paine kasvoi niin suureksi, että laukesin pian. Niin laukesi äitikin.

    "Ja illemmalla tyttöjen vuoronvaihto ", sanoi Susa.

    - açor (jatkuu)

    - açor (jatkoa)

    Sauna oli jatkuvalämmitteinen, joten sitä saattoi pitää pienellä puumäärällä lämpimänä seuraavaakin kertaa varten. Otimme aurinkoa ja välillä vähän söimme.

    Koska nyt tiesimme, mitä on odotettavissa, valmistauduimme nauttimaan pitkään. Se tarkoitti sitä, että ennen kuin Susa näyttäisi vittuaan ja onanoisi, piti purkaa paineita, jotta voisi katsella pitkään Susan sukupuolielimiä. Olin siis yhdynnässä Susan kanssa tuntia ennen vitunnäyttöä. Sitten kävimme saunassa huuhtoutumassa jä äiti kävi samalla onanoimassa.

    Kun sitten illan tultua menimme saunaan uudestaan, äiti tuli viimeisenä ja jätti oven raolleen. Sillä välin Sanna jo oli kiivennyt ylälauteelle, Hän oli samassa asennossa kuin äiti oli ollut näyttäessään vittuaan. Ja kyllä Sanna osasi. Hän avasi jalkansa, koukisti polvensa ja avasi sievästi keimaillen sukupuolielimensä niin auki, kuin vain sai.

    Samalla äiti tarttui kyrpääni ja ryhtyi runkkaamaan sitä korostetun hitaasti. Tuntui suunnattoman hyvältä. Katseeni suuntautui välillä Susan elimiin, välillä hanen ihanoituneisiin kasvoihinsa. Susa moneen kertaan hiukan vaihtoi otettaan vitustaan ja ja näytteli sitä niin auki, että emätin näkyi pitkälti sisäpuolelta.

    Äiti hyväili ja runkkasi penistäni hiukan kiihdyttäen, mutta vielä hiljalleen, koska ei ole mitään kiirettä, vaan voin nauttia kaikessa rauhassa. Susa nautti silminnähden, että sai olla ihailun kohteena ja nauttia irstaasti onanoinnista. Hän alkoi hiljaa äännellä, mutta oli hänkin varovainen, ettei laukeaisi kesken kaiken.

    Olimme siinä puolen tuntia. Aina kun Susa oli kiihtymässä liikaa, hän hiljensi tahtia, samoin äiti runkatessaan minua. Tuntui, että olimme jossakin muussa maaimassa kuin saunassa. Välillä Susa lopetti koko onanoinnin, mutta aukaisi sukupuolielimensä sitäkin avoimemmaksi. Hän näytti välillä ikään kuin vetavänsä henkeä suunnattoman nautinnon keskellä.

    Susa työnsi molemmat etusormensa vittuunsa ja levitti sen niillä niin auki, että emättimen pohjakin näkyi. Valtavan ihanaa. Äiti taas runkkasi minua äärimmilleen, mutta varoi visusti, etten laukeaisi.

    Lopulta Sanna sanoi, ettei hän kertakaikkiaan kestä enempää. Niinpä hän kiihdytti tahtia kohti hekuman huippua, ja äiti alkoi tuntea, kuinka aloin väristä ja hänkin kiihdytti. Susanna laukesi niin suurella voimalla, että hän jälkeenpäin kertoi saaneensa koko elämänsä voimakkaimman orgasmin. Spermani lensi pitkässä kaaressa ensin ylöspäin ja sitten sotki Susan kokonaan.

    Äiti sanoi, että hän kiihottui niin valtavast, että hänen täytyy nyt heti onanoida. Hän asettui seisomaan jalat harallaan meitä kohti, aukoi vittuaan ja hyväili klitoristaan sekä pieniä häpyhuuliaan ja sai piankin mahtavan orgasmin.

    Kävimme järvessä. Äiti lähti iltateen keittoon. Susa ja minä menimme saunakamarin sängylle. Työnsin siinä sormeni hänen vittuusa. Odotimme iltateen valmistumista.

    - açor (jatkuu)


   • Anonyymi kirjoitti:

    - açor (jatkoa)

    Sauna oli jatkuvalämmitteinen, joten sitä saattoi pitää pienellä puumäärällä lämpimänä seuraavaakin kertaa varten. Otimme aurinkoa ja välillä vähän söimme.

    Koska nyt tiesimme, mitä on odotettavissa, valmistauduimme nauttimaan pitkään. Se tarkoitti sitä, että ennen kuin Susa näyttäisi vittuaan ja onanoisi, piti purkaa paineita, jotta voisi katsella pitkään Susan sukupuolielimiä. Olin siis yhdynnässä Susan kanssa tuntia ennen vitunnäyttöä. Sitten kävimme saunassa huuhtoutumassa jä äiti kävi samalla onanoimassa.

    Kun sitten illan tultua menimme saunaan uudestaan, äiti tuli viimeisenä ja jätti oven raolleen. Sillä välin Sanna jo oli kiivennyt ylälauteelle, Hän oli samassa asennossa kuin äiti oli ollut näyttäessään vittuaan. Ja kyllä Sanna osasi. Hän avasi jalkansa, koukisti polvensa ja avasi sievästi keimaillen sukupuolielimensä niin auki, kuin vain sai.

    Samalla äiti tarttui kyrpääni ja ryhtyi runkkaamaan sitä korostetun hitaasti. Tuntui suunnattoman hyvältä. Katseeni suuntautui välillä Susan elimiin, välillä hanen ihanoituneisiin kasvoihinsa. Susa moneen kertaan hiukan vaihtoi otettaan vitustaan ja ja näytteli sitä niin auki, että emätin näkyi pitkälti sisäpuolelta.

    Äiti hyväili ja runkkasi penistäni hiukan kiihdyttäen, mutta vielä hiljalleen, koska ei ole mitään kiirettä, vaan voin nauttia kaikessa rauhassa. Susa nautti silminnähden, että sai olla ihailun kohteena ja nauttia irstaasti onanoinnista. Hän alkoi hiljaa äännellä, mutta oli hänkin varovainen, ettei laukeaisi kesken kaiken.

    Olimme siinä puolen tuntia. Aina kun Susa oli kiihtymässä liikaa, hän hiljensi tahtia, samoin äiti runkatessaan minua. Tuntui, että olimme jossakin muussa maaimassa kuin saunassa. Välillä Susa lopetti koko onanoinnin, mutta aukaisi sukupuolielimensä sitäkin avoimemmaksi. Hän näytti välillä ikään kuin vetavänsä henkeä suunnattoman nautinnon keskellä.

    Susa työnsi molemmat etusormensa vittuunsa ja levitti sen niillä niin auki, että emättimen pohjakin näkyi. Valtavan ihanaa. Äiti taas runkkasi minua äärimmilleen, mutta varoi visusti, etten laukeaisi.

    Lopulta Sanna sanoi, ettei hän kertakaikkiaan kestä enempää. Niinpä hän kiihdytti tahtia kohti hekuman huippua, ja äiti alkoi tuntea, kuinka aloin väristä ja hänkin kiihdytti. Susanna laukesi niin suurella voimalla, että hän jälkeenpäin kertoi saaneensa koko elämänsä voimakkaimman orgasmin. Spermani lensi pitkässä kaaressa ensin ylöspäin ja sitten sotki Susan kokonaan.

    Äiti sanoi, että hän kiihottui niin valtavast, että hänen täytyy nyt heti onanoida. Hän asettui seisomaan jalat harallaan meitä kohti, aukoi vittuaan ja hyväili klitoristaan sekä pieniä häpyhuuliaan ja sai piankin mahtavan orgasmin.

    Kävimme järvessä. Äiti lähti iltateen keittoon. Susa ja minä menimme saunakamarin sängylle. Työnsin siinä sormeni hänen vittuusa. Odotimme iltateen valmistumista.

    - açor (jatkuu)

    Iltateelle äiti oli taas pukeutunut sievään prinsessa-asuunsa, kuten aiemmin kerroin, läpinäkyvään baby doll -yöpuvun yläosaan, joka jätti vitun paljaaksi. Susa seurasi esimerkkiä ja puki oman nätin keltaisensa.

    Kysyin teellä, minkälaisia ajatuksia hänellä oli ollut, kun tapaamispäivänä veneillessä hän oli ilman muuta riisunut, mutta jättänyt vain bikinin yläosan.

    "Enpä ollut vielä kuullutkaan," sanoi äiti, mutta kääntyen Sannaan päin jatkoi: "Anna minun selittää. Kyllä minä tiedän. Sen verran me naiset olemme samanlaisia." Ja niin hän selitti: "Jos nainen haluaa olla erityisen ystävällinen jollekin miehelle ja erityisesti silloin, kun haluaa toisen omakseen, hänelle tulee ylivoimainen tarve näyttää sukupuolielimensä. On aivan selvä, että hän jo siinä vaiheessä piti sinusta. On sellainen humpuukisanonta, että tie miehen sydämeen kulkee vatsan kautta. Lorua, kyllä se kulkee vitun kautta. Kun nainen paljastaa sukupuolielimensä, on se varmin tapa herttailla ja saada mies rakastumaan. Suoraan sanoen on kyse toiveesta valloitukseen. Ja se onnistuukin usein. Mies tulkitsee sen erityiseksi ystävällisyydeksi."

    Susa vastasi ja kääntyi minuun päin: "Aivan niin. Niin se on. En osaa varmasti sanoa, olinko jo silloin rakastunut sinuun, mutta taatusti huomasin, että olit miellyttävä mies, ja siksi halusin antaa sinun katsella elimiäni. Olin erittäin otettu huomatessani, että miellytin sinua. Näkihän sen siitä, ettet pyrkinyt salaamaan kivikovaa erektiotasi. Kiitos muuten kohteliaisuudesta."

    Teen jälkeen siirryimme omalle puolellemme. Kyrpäni jäykistyi taas ja työnsin sen Sannan suloiseen vittuun. Emme enää sinä iltana lauenneet, mutta se tuntui erityisen hyvältä. Olimme niin sanotussa ranskalaisessa yhdynnässä. Pidin kyrpääni sisällä pari tuntia, kunnes seksuaalinen kiihotus meni hiljalleen ohi.

    Aamuteellä naiset olivat taas herttaisessa prinsessa-asussaan. Panimme samalla jo saunan lämpiämään, jotta voisin toteutta lupaukseni Veet-voiteesta Susalle ja samalla poistaa äidinkin sängen.

    Naiset pesivät elimensä. Levitin runsaasti voidetta kummankin vitulle ja peräaukon ympärille. Voiteen mukana tuli muovinen kaavin, mutta se on kehno. Olin puolittain teroittanut tylsää pikkuveistä, ja sillä poistin sekä voiteen että sängen kummaltakin. Kehoitin huuhtelemaan tarkoin, varsinkin häpyhuulien välistä.

    Susa tutki tulosta ja totesi, että iho oli silkkinen. Koska mitään ärsytystä ei tullut iltaankaan, hän sanoi iloisena: "Selvä juttu. Voide on parempi. Nyt saat poistaa karvani kerran viikossa." Vastasin, että ilo on minun puolellani.

    Oli jo sunnuntai, mutta ei se siihen loppunut. Koska meillä ei ollut mitään kiirettä, pidensimme juhannuksen viettoa vielä viikon, mutta ei se siihenkään loppunut. Asumme Susan kanssa edelleen saman katon alla ja Susa levittää minulle supuolielimiänsä joka päivä.

    Hyvää kesää lukijoille, ja terkkuja minulta ja Susalta, sekä tietysti myös idiltä.

    - açor


  • Lisää pliis!!

   • Kiitos ystävällisestä kommentista!


   • Tätä jaksaa lukee vaikka monta kertaa ja kiihottaa ;)


  • Hyvä kun kirjoitatte, ja kiva kun porukka tykkää, mutta mun makuun vois vähän tiivistää tarinaa ja mennä nopeammin asiaan. :-)

  suomi24-logo

  Osallistu keskusteluun

  Ketjusta on poistettu 17 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. 175 pakolaista tulossa Suomeen

   Sisäministeriö vahvisti IL:n tiedot: Suomi ottaa Välimeren pakolaisleireiltä enintään 175 alaikäistä tai yksinhuoltajaperheiden jäseniä https://www.il
   Maailman menoa
   230
   4138
  2. Suomeen tarvitaan minimipalkkalaki

   Suomesta on tulossa yhä enmmän kurjien palkkojen ja nollatuntisopimusten maa. "Kansainvälisen kilpailukyvyn" nimissä erityisesti sisämarkkinoilla toim
   Maailman menoa
   151
   3195
  3. Taas on yksityisautoilija paha ihminen

   Taas on yksityisautoilija paha ihminen Traficomin tutkimus: ”Polttoaineen tulisi maksaa ainakin 2,26 euroa litralta, jotta autoilijat alkaisivat vähe
   Maailman menoa
   114
   1141
  4. Miten mä voin olla ihastunut vieläkin, vaikka mennyt yli kolme vuotta.

   Tunsin jotain erittäin harvinaista vetovoimaa meidän välillä ja tiedän sun myös tunteneen. Myöhäistähän se enää on miettiä ja jos elämäntilanteeni oli
   Ikävä
   33
   747
  5. MOT mustamaalaa ja valehtelee.

   Olen hetken jo katsellut näitä YLEN MOT ohjelmia ja olen huomannut kuinka paljon he antavat väärää tietoa ihmisille. Väärän informaation antamiseen r
   Yhteiskunta
   25
   585