Eliitti vasemmistolaiset ovat kapitalisteja

Anonyymi

Rinnekkin omistaa sadan tonnin ökyveneen, on se sellainen sosialisti.

Eikä Li Anderssonkaan varmasti köyhä ole, ei tarvitse mennä leipäjonoihin.

24

57

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Isolla koneella kuuluu olevan petonista valettu köli ja ja painaa vietgävästi,mutta nämähäneivät saastutata kun ovat sosialistien vehkeitä,vasurit puhuvat mielellään ilmaston ja vesien suojelusta kuiten mennään laivalle ryyppäämään kun tulee jokin tarve irrotella,kuten viimeksi tuli Lii neliveto päällä oli ryypännyt itsensä aika pahaan kuntoon.

      • Li ei osaa kuten Bjöööörn, joka vanhana kommarina käy iloisesti fasaanimetsällä, koska on niin kova nälkä.


      • Anonyymi

        Lintu lentää Liin suuhun ilman vaivannäköä...


    • Anonyymi

      Uutisten mukaan suomalaiset eivät ole valmiita tinkimään elintasostaan ilmaston hyväksi. Sama se mitä vasemmistopopulistit vaatii rahvaalta,sillä he itse ovat juurikin köyhän kansan pahin syöjä. Perussuomalaiset ovat ainoa oikea työväen ja köyhän kansan puolustaja ja siksi heidän kannatuksensa paisuu yli vivervasujen sietorajan. Rinteen hallitus on jo ensi metreillään jäänyt valheistaan kiinni, mm vappusatanen kuivuu kuivumistaan ja vasut syöneet myös sanansa aktiivimallin ym ym suhteen,sillä aktiivimallia ns,kehitetään.

      • Anonyymi

        Persut eivät puolusta duunarirahvasta, kun vastaan hangoittelevat uusien energiaratkaisujen käyttöönottoa. Persut haluavat kasvattaa öljypohattojen rahakirstua vaikka se tuhoaisi ihmisten elämän edellytyket. Se kun on kattos kannattavaa se, sanoo Matti Putkonen. Muuten duunarirahvas kärsisi jos öljypohatta ei saa rahatilimassia tarpeeksi täyteen ennen kasvihuoneilmiötä.

        Vihervasemmisto vastustaa tätä ja siksi persut ovat entistä enemmän änkyröinä tuhoamassa ilmakehää. Vihervasemmisto sucks, sano persu. Sylkäisten tämän jälkeen maahan.


    • One of, peltiveneen betonipainoin hinnan arviointi on äärest' vaikeaa.

      Ainoa oikea keino on laittaa myyntiin ja katsoa paljonko tili kasvaa todellisuudessa.

      Tuttavanikin vanheni ja lopetti veneilyn, hän oli itse hitsaillut ammattimiehenä itselleen teräspurren joka oli tehty jonkun tunnetun jos ei kuuluisan suunnittelijan kuvien mukaan. Hinta jonka hän sai oli huomattavasti alle alku arvion.

      Ei siis kannata kadehtia DDR betonimöykkyä vaikka se tuurilla pinnalla pysyisikin. Komeampaa olisi omistaa Nautorin tekemä oikea purjevene!

    • Anonyymi

      Persureppanat uskoo, että heidän johtajillaan ei ole rahaa saati omaisuutta. Kun äänestätte niitä omianne tuonne Eduskuntaan ja Brysseliin, saatte ihan sitä samaa, mitä lässytätte täällä.

      Jos taas ne teidän pomot jakaa rahansa, niin voin laittaa pankkitilin tulemaan!

    • Anonyymi

      Saakutti.

      Äänestän tästä lähtien vain ja ainoastaan börni wahlroosia. Onko hän tänä päivänä stalinisti vai monetaristi vai kenties persu ! Samaa eliittiä kaikki omasta mielestänsä oikeassa olevat. Kuten myös "minä".

    • Anonyymi

      Moottoripursi jolla yleensä ajetaan moottorin voimalla tietenkin joskus purjeillakin käytetään mutta oikea purjevene tämä ei ole vaan siltä väliltä,kahta hyvää ei saada samaan runkoon missään asiassa. Mutta näiden pursien omistajat ovat vesillä aivan muusta syystä vietetään aikaa ja katsellaan maisemia ja onhan tämä tukeva paatti ei sitä voi kieltää ainakaan turvallisuuden kannalta. Muutama vene on ollut itselläkin optimistijollasta se lähti,Pelle Pettersonin suunnittellema Maxi 77 oli ollut haaveena asuessani ruotsissa nelisenkymmentä vuotta sitten kaatui rahanpuutteeseen sekin haave .Takaisin suomeen tultuani hankin pienenmän purjeveneen ja muutaman moottoriveneen mutta kaikkeen kyllästyy,mökillä on muutama pieni vene kanootti ja ruuhi ,yksi vielä ostetaan mutta joku lasikuituinen koska tässä suvussa kaikki veneet on tehty puusta ja itse valmistettu kova työ huoltaa kun ikääkin alkaa olla .

    • Anonyymi

      Markkinatalousmaassa kaikki ovat kapitalisteja. Ostat vaikka näkkileipää, niin olet osa markkinataloutta.

      Suomessa ei ole koskaan ollut montakaan aitoa kommunistia. Karkeasti voi sanoa, että 1930-luvulla Suomessa oli suurempi mahdollisuus diktatuuriin kuin kommunismiin. 1970-luvun hipit kuten Walhroos, eivät olleet muuta kuin leikkikommunisteja, joiden tarkoitus oli vastustaa isien ja äitien auktoriteettia.

    • Anonyymi

      Vasemmisto haukkuu kaikkia porvareiksi jotka eivät ole samaa mieltä heidän kanssaan,kuitenkin näitä porvareita ei ole satoihin vuosiin ja patruunanat on enää muisto vaan . nyt on voimassa kansankapitalismi josta vasemmmisto on mukana katsokaa Tradekan hallitus siellä punapää on mukana siottamasa rahoja hoivayrityksiin .

      • Anonyymi

        Asianlaita saattoi olla noin joskus juppiaikana. Ei enään kahteenkymmeneen vuoteen.


    • Anonyymi

      Eihän tässä kateudesta olekaan kysymys,sillä me perussuomalaisethan olemme vapaan omistamisen kannattajia. Kysymyshän onkin siitä kun vasut haukkuu ja kaivelee paremmin pärjääviä, niin miksi he itse sitten hamuavat rikkauksia ja uikuttavat että me olemme köyhän asialla. Vasukomut ovat kateellisia,kieroja ja kavalia.

    • Anonyymi

      Vasemmiston ja vihreiden agenda on kansan kurjistaminen ja meidän rahojen jakaminen naiviin maailman halaus -harrastukseen...

      • Anonyymi

        Juu ja persujen agenda on vihanlietsonta sekä kansan valmistaminen suureen isänmaalliseen sotaan jossa euroopan islamisoiminen pysäytetään verisesti. Tämän edellyttää tietenkin ensin EU:n hajoittamista ei eurooppaa muuten voisi islamisoida ja sitten torjua islamisoitumista.


    • Anonyymi

      Perussuomalaisten kannatus on tutkimuksen mukaan 29% työläisten keskuudessa. Elikkä suurin työväen puolue on ottanut kannattajia tai kannattajat hyvätuloisilta demareilta,jotka ovatkin todellisuudessa porvareita. Vasemmisto kommunisteilla juna on mennyt jo kymmeniä vuosia sitten.

      • Anonyymi

        Aha, nyt ymmärrän persujen perustelut persuismille. Neuvostoliittokin sai alkunsa alemmalla kannatusasteella. Persut haluavat Neuvostoliiton uutta syntyä !

        Persut haluavat Suomen kuulumista Putinlandiaan. Putinlandia on persumpi versio Neuvostoliitosta.


    • Anonyymi

      Vasemmistoliitto on laiton puolue ja sen esipuolue SKP on laiton maanalainen puolue.

      SKP:n perustivat Lenin ja Stalin Moskovassa syyskesällä 1918 palkkioksi sille että Kuusinen jne. petettiin leninistien toimesta ja tehtiin rauha Saksan kanssa joten luokkasota Suomessa oli hävitty ja venäläiset eivät tulleet apuun

    • Anonyymi

      Mitä se Li hiplaa sitä tukkaansa ministeriaitiossa koko ajan? Semmonen variksenpelätin.

    • Anonyymi

      Raakoja ihmisoikeusrikoksia tehnyt Nliitto on paitsi perustanut SKP:n myös tehnyt sen toiminnan mahdolliseksi Suomessa, SKP:n jäseniä oli mukana perustamassa vasliittoa jota jostain syystä ei vielläkään ole lakkautettu laittomana

    • Anonyymi

      Vasemmistoliitto on laiton Kremlin natsityyppisten leninistien Lenin ja Stalinin 1918 syyskesästä perustaman laittoman SKP-puolueen jatke

      Tällainen rikollisjoukko saa osallistua vaaleihin, koska puna-armeija painosti sen oikeudet sodan jälkeen

    • Anonyymi

      Kommunismia Pohjois-Koreassa, Kuubassa ja Venezuelassa .
      Kuubassakin kk-tienesti 20 eken luokkaa, Venezuelasta maailman yhdestä rikkaimmista öljymaista 4 miljoonaa on lähtenyt köyhyyttä pakoon. Pojois-Korea on maailman suurin vankila, jossa henkikulta ei ole minkään arvoinen. Ei ole kommunismi toiminut missään.

      • Anonyymi

        Mahtaa kommunisteja harmittaa..


    • Anonyymi

      kansa ei saisi omistaa mitään eikä tehdä mitään mutta nämä itse tekevät mitä huvittaa,ei ole edes ilmasto ongelmaa esteenä

    Ketjusta on poistettu 2 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Kansalaisaloite Elokapina määrättävä lakkautettavaksi

      https://www.kansalaisaloite.fi/fi/aloite/14143 Erittäin hyvä ja kannatettava aloite!
      Joensuu
      197
      3186
    2. Stubb ohjeisti Natoa: "Vapauttakaa ohjukset"

      Presidentti Stubb linjasi amerikkalaismedia CNN:n haastattelussa, että Nato-maiden pitäisi ”todellakin” antaa Ukrainalle
      Maailman menoa
      271
      2718
    3. Seiska: Suhdekohussa rypenyt Anssi Heikkilä paljastaa - Pernilla Böckermanin kanssa tällaiset välit

      Anssi Heikkilä ja Pernilla Böckerman tanssivat yhdessä TTK:ssa ja heidän ympärillään spekuloitiin suhteesta. Nyt Heikkil
      Suomalaiset julkkikset
      8
      2376
    4. Ilouutinen: Sohvaperunat Soile ja Jorma taas TV:ssä - Sohvikset jo 18 kautta - Onnea!

      Onnea Sohvikset 18 kautta! Ja ihana Soile (ja Jorma!) taas mukana! Lue lisää ja katso Soilen hauska kuva tästä: https:
      Sohvaperunat
      18
      1580
    5. Elokapinan kielto aloite kerää nimikirjoituksia kovaa vauhtia !

      Nyt klo 14 mennessä nimiä on jo liki 17000 allekirjoitusta. Nyt niitä nimiä vaan lisää meille riittää no
      Maailman menoa
      408
      1475
    6. Elokapinan lakkautusaloite 50 000 nimeä

      Ja lisää tulee, kohta on Ylenkin uutisoitavaa aloitteesta. https://www.kansalaisaloite.fi/fi/aloite/14143
      Maailman menoa
      371
      1351
    7. Mukavaa sunnuntai päivää

      Kirsille ja mukaville ihmisille jos täällä enää ovat. 😊☕🌞🍁🧡 Jos eivät ole, niin sitten poistun.
      Ikävä
      296
      1338
    8. Mitä muuttaisit kaivattusi

      Ulkonäössä tai persoonassa
      Ikävä
      93
      1252
    9. Hei, mies, kirjoita jotain minusta

      Plus jokin tunnistemerkki/kirjain nimessäni. En todellakaan ymmärrä, pidätkö minusta vai toisesta naisesta. Et ole koska
      Ikävä
      53
      1236
    10. Piupali Paupali

      Kun en mä tunne teitä... Hyvät huomenet ja mukavat päivät ja hyvät viikonloput, arvoisat naiset ja herrat. 😊🎩🎪🤹🏼‍♂️
      Ikävä
      167
      1154
    Aihe