Isis lapset ja naiset

Anonyymi

Näistä suomesta isisiin lähteneistä muodostui ongelma, hyvin todennäköisesti tuodaan suomeen tuomittavaksi koska Syyria ei varmaan ala säilyttämään jotain 70 000 isisläistä, eli maat joiden kansalaisia siellä on joutuvat hakemaan ne pois, tuskin löytyy muuta mahdollisuuta.

Syyria on sodan raunioittama maa jonka miljoonista pakolaisista ei pysty paluumuutton olosuhteitten takia, aivan selvä ettei Syyria halua hoitaa isisläisiä millään tavalla.

75

<50

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Suomi ei tuomitse heitä, ottaa vaan paapottavakseen, niin meinaa "pehmeäpäiset" puolueet, että pitäisi ottaa. Jos haetan lapset, niin on päivänselvää että äidit seuraavat mukana. Jos vihaa lietsovia henkilöitä tuodaan Suomeen takasin niin tätä vaativien pitäisi ottaa henkilökohtainen vastuu. Ikävyyksiä on tiedossa, jos kokoomus ei saan tahtoaan läpi vaatiessaan: ei yhtään äitiä tänne takaisin ja jokainen lapsi käsitellään erikseen tai se lääkäri joka heitä on hoitanut ja joka sanoi: äidit ovat hirviöitä.
      Eli taas lisää maksettavaa ja eläkkeiden indeksille sdp nauraa.

    • Anonyymi

      Isis-perheet kannattaa elättää laskemalla eläkkeitä koska eläkeläiset eivät
      voi lakkoilla. Esim. 500 euroa per pää kasaan kassaan niin miljoonalla eläkeläisellä saadaan
      jo 500 miljoonaa kasaan ja jos isisperhe kuluttaa vuodessa vaikka sata tuhatta psyykkiseen hoitoon ja vähemmän psyykkiseen saadaan 5000 perhettä näin Suomeen ja Suomi saa kunniaa eu:n silmissä no jos ei silmissä niin ainakin ne nauravat suomalaisten tyhmyyttä salassa

      • Anonyymi

        Tässä ei kysymys rahasta vaan periaatteesta, taidat olla persu.


    • Anonyymi

      Tuskin heitä kukaan haluaa tänne, outo tilanne johonkin heidät on kuskattava jos syyria ei halua pitää.
      Tuotava suomeen tuomittavaksi ????

    • Anonyymi

      Israel on estänyt useita isis-iskuja tietokonepohjaisesti
      Netanyahu: Israel used cyber intel. to thwart around 50 ISIS terror attacks

      Ehkä Israel voisi auttaa suomalaisia estämään isis-perheiden salaisen ja soluttautuvan tulon Suomeen myös

    • Anonyymi

      Otetaan vain kansalaisuus pois koska on siirtynyt terroristiksi ulkomailla eri maahan. Tutkijat ovat samaa mieltä Halla-ahon kanssa
      Markku Jokisipilä, Turun yliopiston professori, Eduskuntatutkimuksen keskuksen johtaja

      "mielestäni Isis-vaimoilta olisi tullut ottaa Suomen kansalaisuus pois siinä vaiheessa, kun he päättivät lähteä islamilaista valtiota rakentamaan"

    • Jos lapset ja naiset tulee suomeen, nämä joutuvat hyvin tarkkaan valvontaan vuosikausiksi, lasten kohtalo ollu ankea ja vielä syytömänä. Äidit tuomittava, luulisi tuntuvan suomen vankila olot paratiisilta.
      No tavallinen kansalainen voi seurata mediasta jos kiinostaa, kustanuksia tulee mutta kustannuksia tule paljosta muustakin esimerkiksi poliisi päällystön oikeuskulut oli jotain 600 000 € niin turha päivitellä kuluista.

      • Anonyymi

        Hyvä Pertikki kun pidät suhteellisuudentajua yllä !
        Olet tarkka mies.
        Meidän omat poliisit, joihin kansan pitäisi voida luottaa, aiheuttavat tekosillaan
        600000 euron laskun valtiolle ! Jo on aikoihin eletty.
        Sivistysvaltiossa !
        Tiedossa on tietenkin ollut koko prosessi, mutta hinta oli yllätys.


      • Anonyymi

        Pertikki on poistettu 1 järjenvastaisena


      • Minkä maan kansalaisia lapset ovat? Eikö yleinen käytäntö ole, että henkilö on sen maan kansalainen, missä on syntynyt ja toinen kansalaisuus voi tulla isän kansalaisuuden mukaan.
        Uskonto taas seuraa äitiä. Niin että lapset ovat saman uskon seuraajia kuin äitinsä, mutta samaa kansalaisuutta kuin isä. Moni näistä lapsista on seka-avioliiton seurausta, tuskin kukaan heistä on suomalainen.


    • Anonyymi

      Mitä sanovat ne jotka saivat täältä turvapaikan , , kun nuo isikset vainosivat heitä ja tappoivat heidän omaisiaan ? Nyt ne päästettäsiin tänne ja uusi kauhu alkaisi. Videoilla on näytetty kun parivuotias pitelee katkaistua päätä. Miten tuollaisen lapsen voi kukaan Suomessa ottaa esim kouluun muiden lasten pariin Meneekö isislasten ja naisten etu meidän turvallisuuden edelle ?

      • Anonyymi

        Mikä kauhu ?
        Jos suomi ottaa takaisin niin nämä joutuvat suljetuksi yhteiskunnasta.


      • Kerran eräässä haastattelussa maahanmuuttaja kertoi, että hänet oli majoitettu samaan huoneeseen kuin kiduttajansa, joiden käsissä hän oli kitunut kotimaassaan.
        Mistä nämä vastaanottovirkailijat voivat tietää mitä tosiasiassa turvapaikanhakijoiden kohtalona on ollut.

        Nämä leirin naiset tuskin ovat työskennelleet kidutuskeskuksissa, mutta he hyväksyivät kaiken, minkä Isis teki, koska heidän uskonsa mukaan Isis oli ja on ehkä yhä puhtainta uskontoa ja jumalansa siunaama.


    • Anonyymi

      Leiri sattuu olemaan Syyrian alueella.
      Luuletteko että Syyrian diktaattori Basir Ala-Assad, joka kansaansa on tapattanut monta vuotta välittää rahtuakaan isis-leiriläisistä ?

      • Ei väliä, haluaa pois maasta. Aivan varma että isis naisten ja lasten on poisuttava alueelta jossain vaiheessa todennäköisesti pian.
        Suomi yksin tai pohjoismaat yhdessä tekevät ratkaisun lähiaikoina.


      • Anonyymi

        Eikös se alla-assah ole se altae hussanin isä, nythän se voi tehdä sitä rauhan ja laupeuden työtä ottamalla nämä isisin äidit lapsineen huostaansa. Vahvat tukijat Ahti, Tarja, tytti, hussein(mikäs se olikaan toiselta sukunimeltään?) Antti arvovalinnallaan. Antti Rinne loukkaa suomen kansalaisia, ihmisoikeuden....


    • Anonyymi

      Tämä aloitus olisi saanut olla tekemättä.
      Toinen samanlainen on ollut menossa äärettömiin jatkuen.
      Tässä sama alkaa alusta eikä tästä olemitään hyötyä.
      Eräällä henkilöllä on pakkomielle tähän aiheeseen, jos ei mamuketjua ole menossa.
      Vahva viha on motiivina.

    • Anonyymi

      Sääli on sairautta , sanottiin. Päteekö myös isis -hirviöissä, joissa ihmispetoja olemassa.

    • Anonyymi

      Noita isis hirviöitä EI tuoda suomeen,
      EI lapsiakaan
      ja piste asialle, tuliko selväksi,

    • Eihän noilla lapsilla ainakaan tässä videossa näytä olevan mitään hätää:

      https://www.is.fi/kotimaa/art-2000006154956.html

      Niin pullukkaposkisia, energisen ja terveen oloisia lapsia.
      Varmaan heitä hyvin sinne hoidetan ja ruokaa viedään, kun eivät mitenkään nälkäisille näytä verrattuina joihinkin Jemenin lapsiin.

      Tietysti vähän aavemaista lapsista tuollaisten mustien haamujen seasa, joista ei erota kuka niistä on kuka. Mutta kai ne siihen ovat tottuneet, kun eivät pelokkailta näytä.

    • Anonyymi

      Oliko sinisilmäisiä pellavapäitä joukossa?

      • Yksi pohjoismaalaisen näköinen valkotukkainen ja sinisilmäinen poika siinä virnisteli kameraan. Ei silti tarvitse välttämättä olla suomalainen.


    • Anonyymi

      Tuodaan suomeen, eihän ole muuta mahdollisuutta vai mikä maa ottaa nämä kontolleen.

    • Videossa näkyi useita pohjoismaalaisen ta pohjoiseurooppalaisen näköisiä lapsia, se vaaleatukkainen poika joka katsoi läheltä kameraan ja sitten se pieni tyttö, vaaleanruskea tukka tiukasti letitettynä joka kantoi pienempää sylissään. Miachael Skråmon seitsemän lasta jotka isoisä onnistui noutamaan kotiin ovat käsittääkseni kaikki vaaleita ja ainakin se pienin oli tosi heikossa kunnossa.
      https://cached-images.bonnier.news/cms30/UploadedImages/2019/5/9/cc91ea19-443b-4791-8de5-f4c6de249543/bigOriginal.jpg?interpolation=lanczos-none&fit=around|1010:568&crop=1010:h;center,top&output-quality=80&output-format=auto
      https://www.svtstatic.se/image/wide/992/22164413/1557291469?quality=70&format=auto
      Nyt mitä merkitystä hiusten tai silmien värillä voi olla kaikki lapset ovat saman arvoisia, mutta pohjoismaalaiset isis-lapset tunnistaa kuitenkin helpolla muiden joukossa ja koska he ovat paljon juuri omassa porukassaan, "asuvat kuplassa", eristettynä muista.
      Käsittääkseni ei ole mitään laillista estettä suomalaiseen passin omaavien äitien paluulle Suomeen, koska ei heitä ole tuomittu mistään, vielä. Toinen asia on onko sitten poliisi vastassa lentokentällä ja lastensuojeluviranomaiset ja otetaanko lapset huostaan suoraan.

      • """Käsittääkseni ei ole mitään laillista estettä suomalaiseen passin omaavien äitien paluulle Suomeen, koska ei heitä ole tuomittu mistään, vielä."""

        Kyllä se voi olla esteenä, jos he ovat siellä epäiltyinä rikoksista ja odottamassa paikallista oikeudenkäyntiä.
        Syyrian asia, mitä heidän kanssaan tekee. Jo haluavat karkoittaa maasta, niin laittakoot koneeseen ja lennättäkööt takaisin kotiaan.


    • Anonyymi

      Naiset astuivat rajan yli, jolta ei ole paluuta.
      Karmeat valinnat ja karmea kohtalo.
      Enemmistön etu ei salli heidän paluutaan, joten he ovat omillaan; jos he jostain saavat lohtua, niin olkoon se siinä, että heidän varoittava esimerkkinsä voi estää muita tekemästä samanlaisia valintoja.

      Toki voi olla myös niin, että nämä tyypit ovat läpeensä mätiä ja Suomeen paluun ainut motiivi olisi suomalaisen yhteiskunnan horjuttaminen terroriteoilla. Koska tämäkin on mahdollista, on paluun estäminen entistä tärkeämpää.

      • Anonyymi

        Kourallinen isisläisiä eristettynä yhteiskunnasta ei tule aiheuttaa uhkaa, toki saattaa vaatia pitkäjänteistä hoitoa.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Kourallinen isisläisiä eristettynä yhteiskunnasta ei tule aiheuttaa uhkaa, toki saattaa vaatia pitkäjänteistä hoitoa.

        Millä perusteella eristäisit yhteiskunnasta ? Varsinkaan kun täällä ei todisteiden puuttuessa voi tuomita vankilaan ja vankilassakin on ääriverkostoja. Suomen vankilatuomiot on lyhyitä ja saa olla kuin lepokodissa. Kyllä näitten isisläisten on vastattava siellä ja niille ihmisille, joita vastaan ovat rikoksia tehneet ja aatettaan edistäneet ja lapsensa siihen aivopesseet. Hirveän riskin Suomi ottaa (siis muutamat suvakit suomalaisten kustannuksella), itselleen haluavat jonkin sädekehän, kuvittelevat muuttavansa nämä ihmiset hyviksi. Tietysti siitä saa tuottoisan bisneksen kun kuntouttaa ja kotouttaa, hoitaa, paapoo ja antaa terapiaa.


      • Suomi on oikeusvaltio ja lait määräävät kuka saa tulla ja kuka ei. Ei sitä huutoäänestyksellä estetä tai toteuteta.


    • Anonyymi

      Noista ei ketään oteta enään suomeen pysyköön siellä mihin ovat itse vapaaehtoisesti menneet,
      suomeen ei tahallisesti saa l u o d a / tuoda turvattomuutta aiheuttavia tekijöitä,
      on suurta tyhmyyttä sotatilanteessa tehdä suomen kannalta vahingollisia päätöksiä,

      politikoilla p i t ä ä olla vastuu o m a n kansan tulevastaki turvallisuudesta,
      sinisilmäisyydessään hyväntahtoisuudessaan hellämielisyydessään politikot ei saa tyhmyyksiä tehdä

      • Anonyymi

        Viimeistään syksyllä nämä isisläiset ovat suomessa, sano mikä muu mahdollisuus olemassa, ei ole jollei heitä tapeta siellä joka on epäodennäköistä, mikään muu maa ei ala heitä pitämään.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Viimeistään syksyllä nämä isisläiset ovat suomessa, sano mikä muu mahdollisuus olemassa, ei ole jollei heitä tapeta siellä joka on epäodennäköistä, mikään muu maa ei ala heitä pitämään.

        EIKÄ MYÖSKÄÄN SUOMI ota noita vastaan,

        älä yhtää yritäkkää manipuloida suomalaisia hyväksymään noita hirviöitä,

        olet itsekki mamu siksi puolustelet noita,

        voi olla että sinäki salaa suunittelet noitten kanssa jotain pahaa tehdä suomessa,

        olet liian läpinäkyvä puolustellessasi noita hirviöitä,


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        EIKÄ MYÖSKÄÄN SUOMI ota noita vastaan,

        älä yhtää yritäkkää manipuloida suomalaisia hyväksymään noita hirviöitä,

        olet itsekki mamu siksi puolustelet noita,

        voi olla että sinäki salaa suunittelet noitten kanssa jotain pahaa tehdä suomessa,

        olet liian läpinäkyvä puolustellessasi noita hirviöitä,

        Pienimäärä isis naisia ja lapsia tuodaan suomeen uudelleen kasvatettavaksi, tuomitaan jos tarve ja lapset normalisoidaan.

        Kustannukset ei este koska onhan vankiloissamme tuhansia ja yhteskunnassa muitakin omia loiskansalaisia elätetään.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Pienimäärä isis naisia ja lapsia tuodaan suomeen uudelleen kasvatettavaksi, tuomitaan jos tarve ja lapset normalisoidaan.

        Kustannukset ei este koska onhan vankiloissamme tuhansia ja yhteskunnassa muitakin omia loiskansalaisia elätetään.

        ÄLÄ UNTA NÄÄ,

        EI TUODA,,, NIIN TYHMIÄ EI SUOMEN PÄÄTTÄJÄT VOI OLLA !


        POLITIKOT EI VOI OLLA NIIN VASTUUTTOMIA
        SUOMEN KANSAA KOHTAAN
        että toisivat ne tänne,


      • Anonyymi kirjoitti:

        Pienimäärä isis naisia ja lapsia tuodaan suomeen uudelleen kasvatettavaksi, tuomitaan jos tarve ja lapset normalisoidaan.

        Kustannukset ei este koska onhan vankiloissamme tuhansia ja yhteskunnassa muitakin omia loiskansalaisia elätetään.

        Pienempi mahdollisuus "normalisoida" aivopesty isis-sotilas kuin tehdä sinusta isisläinen.


    • Mutta kun…
      kukaan meistä ei ole päättämässä ketä tänne tulee ja ketä ei, niin kaikki persukset saa naamat sinisenä huutaa että ei me tänne oteta takaisin, niin sillä ei ole mitään merkitystä.
      Jos Sanna "Kukatahansamaijajokunen" kävelee lentokoneesta alas kolmen lapsensa kanssa, kaikilla voimassa oleva Suomen passi kädessä, niin kuka teistä meuhkaajoista on siellä pysäyttämässä heitä?
      Jospa lainsäätäjät saisivat aikaan päätöksen että terroristeiksi epäiltyjen vaimot ja lapset voisi ottaa huostaan ja kuulusteltaviksi ja että jo se että on asunut ja toiminut terroristiorganisaation sotaleirissa on jo rangaistava teko. ilman todisteita se ei todennäköisesti johda mihinkään.
      Ruotsin suojelupoliisi on vähin äänin pidättänyt isis-värvääjäimameita ja se on mielestäni askel oikeaan suuntaan, vaikkakin salamyhkäisyys ei ole mieleeni avoimessa yhteiskunnassa.

      • Anonyymi

        Kukahan se nyt tässä meuhkaa, sinä sieltä Ruotsista. Yritätkö taas meidän sananvapauttakin karsia, vaikka ei suoraan päätetä juuri tästä asiasta. Suomessa varmaan voittaa järjen ja oikeuden ääni, että tutkitaan ja rangaistaan siellä missä on rikokset tehty. Monet arvovaltaiset tahot ovat ilmaisseet mielipiteensä, ettei saa ottaa turvallisuusriskiä isisksen joukoista palaavista aikuisista eikä vanhimmista lapsista, ainakaan niin että käydään lentokoneella hakemassa. Pallamasta ei voine estää nykylakien mukaan omin voimin. Ei näistä vastustavista asiantuntijoista yksikään ole persupuolueeseen kuulunut, vaan nimenomaan asiantuntijoita ja eräs lääkäri paikalla ollut tietää palomaa paremmin ettei ole mitään kilttejä maija meikäläisiä .


      • """Ruotsin suojelupoliisi on vähin äänin pidättänyt isis-värvääjäimameita ja se on mielestäni askel oikeaan suuntaan, vaikkakin salamyhkäisyys ei ole mieleeni avoimessa yhteiskunnassa."""

        "Vähin äänin"?
        Hetihän siitä oli mediassa, kun ne pidätykset tapahtuivat ja islamilaisten suuret mielenosoitukset, kun heidän imaameitaan pidätettiin.
        Mitä sinä odotat suojelupoliisilta "avoimmessa yhteiskunnassa"? Että he torvet soiden olisivat menneet kuvausryhmien kanssa, että nyt mennään tässä pidättämään isis-värvääjiä?


      • Anonyymi kirjoitti:

        Kukahan se nyt tässä meuhkaa, sinä sieltä Ruotsista. Yritätkö taas meidän sananvapauttakin karsia, vaikka ei suoraan päätetä juuri tästä asiasta. Suomessa varmaan voittaa järjen ja oikeuden ääni, että tutkitaan ja rangaistaan siellä missä on rikokset tehty. Monet arvovaltaiset tahot ovat ilmaisseet mielipiteensä, ettei saa ottaa turvallisuusriskiä isisksen joukoista palaavista aikuisista eikä vanhimmista lapsista, ainakaan niin että käydään lentokoneella hakemassa. Pallamasta ei voine estää nykylakien mukaan omin voimin. Ei näistä vastustavista asiantuntijoista yksikään ole persupuolueeseen kuulunut, vaan nimenomaan asiantuntijoita ja eräs lääkäri paikalla ollut tietää palomaa paremmin ettei ole mitään kilttejä maija meikäläisiä .

        Minä jäin miettimään sitä että onko heistä sitten suurempi turvallisuusriski jos heidän paluutaan autetaan ei ehkä lähettämällä lentokonetta, mutta joustamalla esim. lasten tuomisella Suomeen ilman kaikkia asiaankuuluvia dokumentteja. Ei Syyriasta nyt loppujen lopuksi ole hirmuisen kallista tulla yksisuuntaisella Suomeen, lentäen esim. Ankarasta ja sinne vaikka bussilla
        Turvallisuusriski on olemassa, ei niinkään alle kouluikäisistä lapsista, jotka turvallisessa ympäristössä ja oikeusvaltiossa jossa vallitsevat länsimaiset arvot ja humanistinen koululaitos heistä suurella todennäköisyydellä kasvaa normaaleja kansalaisia, mutta aina on olemassa joku pieni riski että niin ei tapahdu. Emme kuitenkaan pysty kontrolloimaan kaikkea mitä tulevaisuudessa voi vaarantaa turvallisuuttamme tai elämäntapaamme; voimme ainoastaan yrittää ja tehdä parhaamme.
        Isis-vaimojen/leskien kohdalla en ole yhtä suvaitsevainen enkä yhtä optimistinen. Tunnen tuon kurdilääkärin (entinen naapurini) ja kunnioitan suuresti hänen rohkeuttaan ja mielipidettään ja en epäile ollenkaan etteikö ainakin osalla isis-vaimoja ollut yhtä radikalisoitunut ja vihamielinen asenne esim. jesidinaisia kohtaan, mutta todistusaineistoa on vaikea saada kokoon, ellei satu löytymään jotain vapaaksi päässyttä jesidinaista joka todistaisi että juuri tämä henkilö oli kyseessä. On toki mahdollista, että äidit luopuisivat kiihkoislamismistaan ja löytäisivät tien takaisin länsimaiseen kulttuuriin ja arvoihin, mutta en olisi liian optimistinen. Sanna sanoi haastattelussa että "Suomessa on mahdollista elää muslimina". Totta, mutta onko hänestä enää Suomessa eläjäksi meidän ehdoillamme ja arvoillamme?


      • Tellukka kirjoitti:

        """Ruotsin suojelupoliisi on vähin äänin pidättänyt isis-värvääjäimameita ja se on mielestäni askel oikeaan suuntaan, vaikkakin salamyhkäisyys ei ole mieleeni avoimessa yhteiskunnassa."""

        "Vähin äänin"?
        Hetihän siitä oli mediassa, kun ne pidätykset tapahtuivat ja islamilaisten suuret mielenosoitukset, kun heidän imaameitaan pidätettiin.
        Mitä sinä odotat suojelupoliisilta "avoimmessa yhteiskunnassa"? Että he torvet soiden olisivat menneet kuvausryhmien kanssa, että nyt mennään tässä pidättämään isis-värvääjiä?

        Tellukka, me saimme ainakin tietää vasta jälkikäteen, että Gävlen imaami oli turvasäilössä, mikä on ok. Olen pitkään ollut sitä mieltä että nämä värväävät ja radikalisoivat imaamit kaipaavat seurantaa ja vihdoinkin joku muu minua tärkeämpi kansalainen oli tullut samoihin johtopäätöksiin.
        He ovat vieraan vallan työllistämiä agentteja jotka ovat täällä valvomassa ja käännyttämässä, värväämässä ja kontrolloimassa muslimiväestöä. Sen ei pitäisi olla sallittua missään oikeusvaltiossa. Turkin Erdogan on pitkään harrastanut samantyyppistä turkkilaisten kontrollia ja valvontaa ulkomailla.


      • Paloma.se01 kirjoitti:

        Tellukka, me saimme ainakin tietää vasta jälkikäteen, että Gävlen imaami oli turvasäilössä, mikä on ok. Olen pitkään ollut sitä mieltä että nämä värväävät ja radikalisoivat imaamit kaipaavat seurantaa ja vihdoinkin joku muu minua tärkeämpi kansalainen oli tullut samoihin johtopäätöksiin.
        He ovat vieraan vallan työllistämiä agentteja jotka ovat täällä valvomassa ja käännyttämässä, värväämässä ja kontrolloimassa muslimiväestöä. Sen ei pitäisi olla sallittua missään oikeusvaltiossa. Turkin Erdogan on pitkään harrastanut samantyyppistä turkkilaisten kontrollia ja valvontaa ulkomailla.

        Miksiköhän sinun olisi pitänyt etukäteen se tietää?

        https://www.aftonbladet.se/nyheter/a/Vb5X66/manifestation-for-gripna-imamer

        Kyllä niitä on varmasti seurailtu pitkät ajat paljon ennen pidätyksiä ja uskottavasti seuranta jatkuu edelleenkin ja pidätuksiä tulee sitä mukaa vähitellen lisää, kun aineistoa heistä saadaan kerättyä.


    • Anonyymi

      Kyllä taisivat nämä äidit erehtyä pahemman kerran, kun lähtivät näiden tummien soturien matkaan kalifaattia rakentamaan.
      Leirillä työskennellyt lääkäri kutsui heitä pedoiksi, eikä ihme, sillä kymmeniä naisten päitä löytyi viimeisen paikan roskiksista.
      Ja nyt suomalaisten pitäisi auttaa näitä miljoonilla. Kyllä rahat pitää käyttää kotimaan vähävaraisten ja sairaiden auttamiseen.

    • Anonyymi

      Urpilaistamisen lyhyt kurssi, punaniskarinne haluaa tehdä kataiset ja otti kommunistin ja rkp:n halitukseen ja isismuijat maahan ja maksaa laskuja suomalaisten rahoilla ja puristelee eliitin käsiä ja ryyppää mielellään voidakseen urpilaistaa itsensä kataismaisesti eliinin hommiin, molemmilla on sama nimikin Käykö Käteinen
      ai käy minä tuon ja otan viran, kiitos kiitos

      • Anonyymi

        Sekopäisiä juttuja.
        Koko ketju.


    • Anonyymi

      Syyriaa ei kiinnosta vähääkään kurdien aavikkoleiri,
      jossa erimaalaisia naisia ja lapsia on.

      Syyrian diktaattori on ammuttanut kansalaisiaan ainakin kahdeksan vuotta.
      Miljoonia syyrialaisia on maanpaossa.

      Maa on romuna hallinnollisestikin. Siinä kaaoksessa hallintoa ei kiinnosta aavikkoleirin ihmiset. Riippumatonta oikeuslaitosta ei ole.

      Turha huutaa täällä mitään.

    • Anonyymi

      Ettekö tajua ei syyrian ole vastuu isis lapsista, naisista, Syyria kun ilmoittaa hakekaa kansalaisenne pois suomi muitten mukana joutuu hakemaan omansa pois, vai luuletteko että he hoitavat heitä hamaan tulevaisuuteen ei onnistu.
      Rinteen hallitus hoitaa heidät suomeen, Rinne ei vielä täsmentäny mutta tuonut esiin suomen vastuun.

      • Suomihan on jo kauan sitten määrännyt kansalaisensa tulemaan pois Syyriasta.
        Vaan huput päässä sitä ei olla kuultu.


      • Anonyymi

        Ne leirit ylläpidetään kansainvälisellä avustuksella. Ottakoon Syyria sitten omat kansalaisensa takaisin, samoin Irak !


      • Anonyymi
        Tellukka kirjoitti:

        Suomihan on jo kauan sitten määrännyt kansalaisensa tulemaan pois Syyriasta.
        Vaan huput päässä sitä ei olla kuultu.

        Tuskin pääsevät omin avuin koska ovat vangittuna, suomen on sovittava kurdien tai syyrialaisten kanssa miten toimitaan näin ymmärrän, eli eivät pääse ilman suomen valtion myötävaikutusta låhtemään.
        Tuskin leiriä pidetään pystyssä loputtomiin.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Tuskin pääsevät omin avuin koska ovat vangittuna, suomen on sovittava kurdien tai syyrialaisten kanssa miten toimitaan näin ymmärrän, eli eivät pääse ilman suomen valtion myötävaikutusta låhtemään.
        Tuskin leiriä pidetään pystyssä loputtomiin.

        Halvempaa sinne elättää ja saavat elää vertaistensa parissa. Syyrialaisia ja irakilaisia miljoonittain muissa maissa, hakekoot omansa ensin takaisin !


      • Anonyymi kirjoitti:

        Ne leirit ylläpidetään kansainvälisellä avustuksella. Ottakoon Syyria sitten omat kansalaisensa takaisin, samoin Irak !

        Niin.
        Ottakoot takaisin ja tulkoot peräti itse hakemaan ne, niinkuin Suomen odotetaan tekevän.

        Tulisikohan Suomi hakemaan minutkin täältä, jos alkaisin vinkumaan, etten enää viihdy täällä? Ja kaikki muutkin suomalaiset ympäri maailmaa, ulkomaalaisista vankiloistakin.


      • Anonyymi

        Kohan höpötätte, suomi hakee isis naiset ja lapset suomeen ja sillä siisti.


      • Anonyymi

        Lopuksi !
        Rinne ilmoittaa milloin ja miten isisläisten kanssa menetellään, seuratkaa uutisia.
        He he


      • Anonyymi
        Tellukka kirjoitti:

        Niin.
        Ottakoot takaisin ja tulkoot peräti itse hakemaan ne, niinkuin Suomen odotetaan tekevän.

        Tulisikohan Suomi hakemaan minutkin täältä, jos alkaisin vinkumaan, etten enää viihdy täällä? Ja kaikki muutkin suomalaiset ympäri maailmaa, ulkomaalaisista vankiloistakin.

        Suomalainen Miikka viruu Thaimaassa kuolemansairaana, mutta valtio ei auta häntä kotiin. Nyt on perustettu kansalaiskeräys hänelle.

        https://mvlehti.net/2019/06/26/kansalaistuella-hoitoon-ja-suomeen-kuolemansairaan-miikkan-tukemiseksi-avattu-keraystili/

        Kyllä isis-naiset haetaan kunniakyydillä lentäen ja kohdellaan sankareina, sotaveteraaneina. Pääministeri ja sisäministeri ja ulkoministeri vastassa ruusujen kera kentällä. Ei siinä kuluja mietitä, kun kuntoutetaan ja hoivataan lapsilaumoineen .


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Suomalainen Miikka viruu Thaimaassa kuolemansairaana, mutta valtio ei auta häntä kotiin. Nyt on perustettu kansalaiskeräys hänelle.

        https://mvlehti.net/2019/06/26/kansalaistuella-hoitoon-ja-suomeen-kuolemansairaan-miikkan-tukemiseksi-avattu-keraystili/

        Kyllä isis-naiset haetaan kunniakyydillä lentäen ja kohdellaan sankareina, sotaveteraaneina. Pääministeri ja sisäministeri ja ulkoministeri vastassa ruusujen kera kentällä. Ei siinä kuluja mietitä, kun kuntoutetaan ja hoivataan lapsilaumoineen .

        Jos rinne tekee tyhmyyksiä , " vanhhuden höperyydessään "
        syttyy suomessa sisällisota,
        eduskunta kyselytunnilla tuli oikein hyvin selväksi,
        koko sali oli isis joukkoihin menijöitten palaamista vastaan, ihan kaikki,

        ainuttakaa noista isis joukkoihin menijöistä EI enään huolita suomeen, pysyköön siellä minne itse vapaaehtoisena meni,
        JYRKKÄ EI KAIKILLE NOILLE,,, EI LAPSIAKAAN SUOMEEN,,,

        nyt on kovat piipussa koko suomen kansalla,,,,


    • Anonyymi

      Hylsyt seurauksena. Kun isikset rynnivät Ruotsiin ovista ja ikkunoista
      seuraus oli
      että Ruotsissa lukion keskeyttää hylättyinä hylsyinä vähintään kolmannes
      vaikka siellä ei ole edes ylioppilastutkintoa vaan myssy pannaan itse päähän

      jos olisi, yli puolet olisi hylsyjä

      Koulut muuttuvat naurettaviksi kun suurin osa ei osaa mitään ja hylsyt määrävät tahdin mamuilulla ja vellovat paikasta toiseen mutta jonkun täytyy viettää aikaansa siellä valvomassa mieluummin lämmin ruumis opettajana saamatta aikaan yhtään mitään

      • Anonyymi

        Presitentti Niinistö haluaa lapset sieltä turvaan, ei lapset ole syyllisiä.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Presitentti Niinistö haluaa lapset sieltä turvaan, ei lapset ole syyllisiä.

        Mikä on lapsen määritelmä ? Suomeen tuli turvapaikkaa anomaan partaisia miehiä, jotka. sanoivat iäkseen korkeintaa 17 v.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Presitentti Niinistö haluaa lapset sieltä turvaan, ei lapset ole syyllisiä.

        älä houraa, ei niinistö niitä halua suomeen, ei niin tyhmä ole,

        sinä vaan vouhotat ku olet itse isisi porukoihin sotkeentunu
        sinä olet suomen valtion petturi, olet vaaraksi suomelle,
        haluat ne vain sinulle ittellesi kaveriksi,
        suunittelemaan törkeitä iskuja,
        pidä se leipäläpi soukemmalla
        viranomaiset ovat jo sinun jäljillä, sinut napataan kiinni, pistetään kaltereitten taa suomen valtio-petoksesta,


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        älä houraa, ei niinistö niitä halua suomeen, ei niin tyhmä ole,

        sinä vaan vouhotat ku olet itse isisi porukoihin sotkeentunu
        sinä olet suomen valtion petturi, olet vaaraksi suomelle,
        haluat ne vain sinulle ittellesi kaveriksi,
        suunittelemaan törkeitä iskuja,
        pidä se leipäläpi soukemmalla
        viranomaiset ovat jo sinun jäljillä, sinut napataan kiinni, pistetään kaltereitten taa suomen valtio-petoksesta,

        Sauli Niinistö ei ole pettturi eikä rasisti kuten Halla-aho persuineen.

        Niinistö äsken seiska uutisissa " lapset on tuotava sieltä pois " persunuoriso on kurittomia kuten persu aikuiset ovat natseja raastupalaisia.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Sauli Niinistö ei ole pettturi eikä rasisti kuten Halla-aho persuineen.

        Niinistö äsken seiska uutisissa " lapset on tuotava sieltä pois " persunuoriso on kurittomia kuten persu aikuiset ovat natseja raastupalaisia.

        mitä houraat, muuta äkkiä sinne sinäki,
        suomi ei kaipaa hirviöitä
        eikä hirviöitten lapsia,
        kuten niitten hirviö äidit sanoi uutislähetyksessä,
        lapsissa kasvaa " kaifatteja " se on niitten sisään kylvetty,
        sinä olet jouku sekopää täällä päätäsi aukomassa,
        olet suomen valtin vihollinen vakoilija,
        sinun jäljillä on jo suojelupoliisi,
        kohta pääset vankilaan sinäki,


    • Anonyymi

      Pakkoruotsittajien kerho pitää suomalaiset kielimuurin takana kuten
      etelä-Afrikan rasistit, jotka pakottivat mustat opiskelemaan buurilla afrikaans
      eikä englanniksi

      !Stiftelsen för det tvåspråkiga Finland on virallisesti ”tutkimusta ja kulttuuria palveleva järjestö”, mutta omilla nettisivuillaan säätiö kertoo pyrkivänsä ”vahvistamaan perustuslaillista kaksikielisyyttä” ja antavansa ”vaalivuosina tukea ehdokkaille, joiden poliittinen työ edistää säätiön tarkoituksia”."

      Murra pakkoruotsi murra rkp murra aprrtheid ja Rinteen apartheid-hallitus

      • Anonyymi

        Mitä höpötät, miten isis ja pakkoruotsi nivoutuu toisiinsa..tyhmä persu.


    • Anonyymi

      Ottaako kansainvälinen yhteisö vastuun isis vangeista, jollei mikään maa halua ottaa vastuuta näistä ?.

      • Anonyymi

        YK ei ota vastuuta mistään vaan painostaa Eurooppaa vastaamaan kaikista maailman pakolaisista ja elintasopakolaisista ja rikollisista ja murhaajista. Veljeskansat , varakkaat arabimaat ei ole huolineet edes pakolaisiksi uskonveljiään ja siskojaan.

        Aikuisten pitää itse kantaa vastuu itsestään ja teoistaan. Suomessakin 15 v on rikosvastuun ikäraja, ja jo nuorempana tehdyistä rikoksista joutuu myöhemmin vastuuseen. Sen maan lain mukaan rikosvastuuseen, missä rikokset on tehty. Moni suomalainen on joutunut esim. Thaimaassa ja Filippiineillä kurjiin vankiloihin pitkäksi aikaa esim. huumesyytösten takia. Miksi isismurhaajat apureineen pitäisi palkita tai edes harkita hakemista "kotiin". He ovat nimenomaan sillä asialla, että kaikki länsimainen tuhotaan, miten Suomessakaan voisi enää olla heidän kotinsa ?Kenen naapuriksi heidät asutettaisiin, se rangaistus kohdistuisi viattomiin.


      • Anonyymi

        Leirit on YK pitämiä, suomikin osallistuu näitten vankien ylläpito kustannuksiin.
        Nähtäväksi jää miten lapsien kohtalo, ei heitä voi pitää siellä kuolemaan asti, naisten kohtalo ei huoleta, ovat olleet itsenäisiä päätöksissää mutta lapsilla ei ole ollut vaihtoehtoja.


      • Anonyymi

        Sivusta seuranneena on pakko todeta ei syyttömiä lapsia voi vangita loppuiäksi.
        Lapset pois äideiltä ja palautus lähtömaihin.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Sivusta seuranneena on pakko todeta ei syyttömiä lapsia voi vangita loppuiäksi.
        Lapset pois äideiltä ja palautus lähtömaihin.

        Lapset ? Missä on se ikäraja ? Suomessa täysi-ikäisyys on 18 v. Isis värväsi jo alakouluikäisiä riveihinsä , eivätkä he muuta koulua ole käyneetkään kuin isiksen tappamiskoulua. Pikkulapsiakin on heidän videoillaan osallistumassa pään katkaisuihin ja roikuttamassa hiuksista katkottuja päitä. Lapset on syntymästään asti aivopesty , jokainen lapsi on kuitenkin viaton syntyessään eikä tuollaiseen ympäristöön syntyjällä ole muita mahdollisuuksia. Voiko olla hyvää ratkaisua noille lapsille ? Voivatko he enää sopeutua länsimaihin ja minkä ikäisinä, kuka sen ratkaisee ja kantaa ratkaisustaan vastuun ? Ihmeen paljon on kauheissa leiriolosuhteissakin synnytetty.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Lapset ? Missä on se ikäraja ? Suomessa täysi-ikäisyys on 18 v. Isis värväsi jo alakouluikäisiä riveihinsä , eivätkä he muuta koulua ole käyneetkään kuin isiksen tappamiskoulua. Pikkulapsiakin on heidän videoillaan osallistumassa pään katkaisuihin ja roikuttamassa hiuksista katkottuja päitä. Lapset on syntymästään asti aivopesty , jokainen lapsi on kuitenkin viaton syntyessään eikä tuollaiseen ympäristöön syntyjällä ole muita mahdollisuuksia. Voiko olla hyvää ratkaisua noille lapsille ? Voivatko he enää sopeutua länsimaihin ja minkä ikäisinä, kuka sen ratkaisee ja kantaa ratkaisustaan vastuun ? Ihmeen paljon on kauheissa leiriolosuhteissakin synnytetty.

        Muutaman vuoden ikäinen lapsi loppuiäksi vankeuteen niinkö, ymmärrätkö ei ymmärtämätön lapsi voi olla vastuullinen äidin tekemään rikokseen, äidit voi vaikka teloittaa muttei lapsia.
        Lapset erotettava äkkiä vanhemmistaan ja kotoutettava omiin maihinsa, jollei näin tehdä on samamantekevää vaikka lapsetkin tapettaisi pois kärsimästä.


      • Anonyymi

        Jos tuon ikäinen lapsi erotetaan vanhemmasta, jonka kohdussa on 9 kk ollut, se on
        väärä teko.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Jos tuon ikäinen lapsi erotetaan vanhemmasta, jonka kohdussa on 9 kk ollut, se on
        väärä teko.

        Niinkö, lapselle sama kohalo kuin äidille, persumainen mielipide.


    • Anonyymi

      YK ei ota vastuuta mistään vaan painostaa Eurooppaa vastaamaan kaikista maailman pakolaisista ja elintasopakolaisista ja rikollisista ja murhaajista. Veljeskansat , varakkaat arabimaat ei ole huolineet edes pakolaisiksi uskonveljiään ja siskojaan.

      Aikuisten pitää itse kantaa vastuu itsestään ja teoistaan.
      Suomessakin 15 v on rikosvastuun ikäraja, ja jo nuorempana tehdyistä rikoksista joutuu myöhemmin vastuuseen. Sen maan lain mukaan rikosvastuuseen, missä rikokset on tehty.

      Moni suomalainen on joutunut esim. Thaimaassa ja Filippiineillä kurjiin vankiloihin pitkäksi aikaa esim. huumesyytösten takia.

      Miksi isismurhaajat apureineen pitäisi palkita tai edes harkita hakemista "kotiin"?
      He ovat nimenomaan sillä asialla, että kaikki länsimainen tuhotaan, miten Suomessakaan voisi enää olla heidän kotinsa ?
      Kenen naapuriksi heidät asutettaisiin, se rangaistus kohdistuisi viattomiin.

      • Anonyymi

        Toinen persu mielipide,
        Aivan varma mitä presitentti Sauli Niinistökin syyttömät lapset haettava pois, eduskunta tulee hyväksymään lasten palautus suomeen.
        Jos persut luulee että lapsia ei tuoda suomeen he erehtyvät persumaisesti.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Toinen persu mielipide,
        Aivan varma mitä presitentti Sauli Niinistökin syyttömät lapset haettava pois, eduskunta tulee hyväksymään lasten palautus suomeen.
        Jos persut luulee että lapsia ei tuoda suomeen he erehtyvät persumaisesti.

        sinä " toinen persu mielipide "

        älä unta nää
        ei tuoda ainuttakaan hirviöitten hirviö lapsia,

        Hirviö kummistus-äitien lapsia ei tuoda suomeen,
        niissä kasvaa kaliffi tapaja jo valmiiksi kasvatettuja tappajia,


    • Jos nämä "kummitukset" tuodaan tänne "lintukotoon"niin kaavut pois ja hiukset myös,sekä vuosiksi koulutusleirille.Peruste sisäinen uhka Suomen turvallisuuudelle.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Olisiko sinulla mitään toiveita?

      Miten sinä toivoisit minun sinua lähestyvän? Mitään mitä olisi tosi hyvä tietää ennen sitä? Jos ei sen kummempia, niin
      Ikävä
      113
      3126
    2. Miksi miehet kohtelevat mua huonosti

      Oon nyt tapaillut kolmea ihmistä. Ensimmäisen kanssa nähtiin kolme kertaa, ja meidän oli tarkoitus mennä leffaan tiettyn
      Sinkut
      158
      2422
    3. Turun tunnin juna toteutetaan

      Köyhiltä viedään mutta tunnin juna Turkuun viedään läpi. Puhaltakaa PS nyt tämä poikki! https://www.hs.fi/politiikka/ar
      Perussuomalaiset
      325
      2403
    4. Oletko kertonut tästä

      Meidän oudosta jutusta kenellekään? Olen kertonut ystävälleni, että olet saanut minut sekaisin…, mutta tästä hän ei tied
      Ikävä
      129
      2231
    5. huono vai hyvä juttu

      Miten ulkopuoliset reagoisivat jos olisit kaivattusi kanssa yhdessä....?
      Ikävä
      95
      1531
    6. Poliisi etsii Leif Lindemannia

      https://www.mtvuutiset.fi/artikkeli/poliisi-etsii-leif-lindemania-julkaisi-kuvan/8982310#gs.cec6zf Onko nähty jo tarhar
      Kokkola
      31
      1347
    7. Mitä mielestäsi on aito

      rakkaus? Miten sen kuvailisit?
      Ikävä
      120
      1210
    8. Hitsi että olet tyylikäs!

      Sinulla on upea näkemys ja oikeaa värisilmää. Hyvä etten melkein pudonnut polvilleni eteesi kun hämmästytit minut jällee
      Ikävä
      38
      1137
    9. Minä haluun vaa oikeesti kuulla

      Että sulla on kaikki hyvin. Ihan oikeasti haluan. Ehkä meitä ei sit ollu tarkotettu yhteen, mut oot mulle äärettömän tär
      Ikävä
      59
      1124
    10. Ensi kerralla aion ottaa sinun kanssa

      Tuijotus kisan ja mitäs sitten tapahtuu jää nähtäväksi 🤩😃 Voi olla vähän hankalaa jos muita ihmisiä mutta odotelkoot s
      Ikävä
      47
      941
    Aihe