Aihe

taistelukalojen kanssa?

Aurelia*

Heippa. Voisitteko kertoa mitä isoja kaloja voisi yhdistää turvallisesti taistohaaremin kanssa (1 koiras, 4 naarasta)? Taistokoiras on aika mamis eli ei ole ollut aggressiivinen. Jonkin verran kosiskelee naaraita mutta vanhus ei ole tajunnut edes kuplapesää vielä rakentaa. Allas on 330 litraa (130 cm pitkä, paljon kasveja). Kävisikö joku rihmakala? Tetroja akvaariossa jo on ja pari leväbarbia. Pohjalle en halua mitään koska monniset sotkisi kasvini.

6

467

  Vastaukset

  • Mun mielestä tuonne voi hyvin ottaa mitä vaan helmirihmakaloja tai pienempiä rihmoja. Melkein se helmirihma vois olla se mitä haet. Muita vaihtoehtoja olis juova- tai huulirihmakala. Sinirihmakalaa (tai sen värimuotoja) en suosittele, ihan vaan varoiksi, kun voivat heittäytyä hankaliksi.

   "Pohjalle en halua mitään koska monniset sotkisi kasvini"

   En tajua, miten monniset sotkee kasvit? Tarkenna!

   • Siis tarkoitan sitä että kun ne tonki hiekasta ylös tollaset glossostigmat: http://showcase.aquatic-gardeners.org/Img2003/600/49.jpg Tilalle laitoin sellaista toista ruohomaista kasvia ja sekin lenteli minne sattuu. Monniset lähti eikä takaisin tule. Nyt kun on etuala taas kaunis niin en halua siihen sotkijoita.

    Ehkä voisin hankkia sellaisia hunajarihmoja koska nehän elää aika alhaalla ja taistot yläkerroksissa.


  • Eivät hunajarihmat elele pohjalla,vaan pinnalla.Nehän ovat lapyrinttikaloja ,niinkuin taistotkin.Jos haluat pohjalle elämää ,mutta et monnisia niin , miten olisi joku pieni kääpiöahven?Ja kenties parvi rusokiilakylkiä?

   • No eilen ostin parvin hunajarihmoja ja ne kaikki menee kyllä ihan tuolla pohjakerroksen melalehtiviidakossa eli aika alhaalla. Kyllä ne pinnalla käy joskus mutta harvemmin.


   • Aurelia* kirjoitti:

    No eilen ostin parvin hunajarihmoja ja ne kaikki menee kyllä ihan tuolla pohjakerroksen melalehtiviidakossa eli aika alhaalla. Kyllä ne pinnalla käy joskus mutta harvemmin.

    Aurelia.. oon ite hankkimassa taistelukalaa, ja haluumpahan kysyy, et jos sul on tetroja ja taistelukaloi ni kerroppaha et elääks ne taistikset "tetravedes" hyvin..? En viittis ostaa niit jos ne ei elä sellases vedes mis tetrat elää..x) ELI:
    Elääks tetrat ja taistikset samankaltaisessa vedessä? Eli onks se vesilaatu sama?


  • älä totta h.elvetiissä ota rihmakalaa!!!!!!
   mulla itelläni oli 2 kääpiörihkalalaa ja taisto uros
   (muitakin kaloja oli tietty)
   nii taisto murhas rihmakalan! se tappo sen!!!
   älä tee samaa virhettä kun mää!

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Maisa tahtoo Mikon kanssa yhteisen lapsen

   On kuitenkin kiire sillä sairaus voi paheta ja se kaataisi vauvahaaveet: "Lentoemäntänä työskentelevä mediapersoona Maisa Torppa, 29, kertoo tuoreess
   110
   9260
  2. Onko Stefan Therman monimiljonääri?

   Jotkut väittävät että on, toisten mielestä pelkkä velka-elvis jolle kohta käy köpelösti. Mikä on totuus?
   Kotimaiset julkkisjuorut
   68
   7200
  3. Maisuliini vongannut vieraalta mieheltä

   Käsi pystyyn kenelle tuli yllärinä: https://www.seiska.fi/Uutiset/Maisa-Torppa-taas-suhdeskandaalissa-Yritti-iskea-kaasonsa-miehen-ystavat-hylkasivat
   283
   4875
  4. Turun seudulla löydetty ensimmäiset uudelleen koronaan sairastuneet

   Taitaa rokotukset mennä hukkaan, kun ei tulekaan immuniteettiä. https://www.iltalehti.fi/koronavirus/a/5039e73d-b54b-4edd-a962-a3c841d846d7
   Maailman menoa
   91
   3152
  5. Jättiselvitys: He saivat 100 000 euroa Business Finland tukea

   Jättiselvitys Business Finlandin koronatuista: he saivat 100 000 euroa, yli tuhat peruutti hakemuksensa https://www.is.fi/taloussanomat/art-2000007660
   Maailman menoa
   51
   2739