End of Truman Show

Anonyymi

Kauan seurannut näitä keskusteluja. Huomaan, että monet kokevat olevansa umpikujassa. Joku joutuu asumaan yhteisasunnossa, joku toinen kokee, että hänelle asetetaan vaatimuksia täydellisyydestä, johon kykenee vain 5 % ihmisistä.

Mielenkiintoisia havaintoja nuo kaksi, ja monet muut, vaikka niiden kuuleminen ei ole allekirjoittaneella edes ensimmäinen kerta. Kyllä kaikki tietävät, että systeemissä on mätää.

Ratkaisuehdotus:

On keskityttävä hankkimaan sopivan vaativaa fyysistä koulutusta.

Sen kyllä tietää, että monissa valkokaulushommissa luodaan tarpeeton stressi, keskitytään pelkkiin ihmissuhteisiin ja asiattomuuksia ja kiusaamista esiintyy.

Ja miten lääkkeissä voi keskittyä henkisesti niin, että voisi tehdä todella vaativia valkokaulushommia, joihin otettaisiin kenet vain, joka osaa?

Unohda se.

Kokeile ajatella vaihteeksi toisin: Valintasi saattaisivatkin olla ammatit (koulutukset) kuten metsuri, rakennusmies, maatalouslomittaja...

Tämä on tie vapauteen. Allekirjoittanut on tavallaan käyttänyt tämän kortin, ja tahtoo nyt vähän jakaa tietoansa yhä ahdingossa olevien hyväksi.

Lopussa voit astua ulos kun Jim Carrey elokuvassa Truman Show. Mutta se on vasta sitten, kun voit tienata palkan, josta jää rahaa riittävästi käteen verojen ja maksujen jälkeen.

Hommat ovat raskaita, likaisia ja joskus jonkin verran vaarallisiakin. Hyvä uutinen on kuitenkin se, että fyysinen työ todella kuntouttaa, ja vaikutukset alkavat nopeasti. Hommissa on myös vähemmän kateutta, tai joka tapauksessa erilaista. Vittuilijakin rakennuksilla saattaa yhtäkkiä ojentaa auttavan käden. Sitä ei juurikaan tapahdu konttorissa. Ei yhtä usein, jos edes ensinkään.

Voit joutua aloittamaan pienestä, jos sinulle ei heti tarjoudu tilaisuuksia. Osaatko jo käyttää esim. porakonetta? Osaatko käyttää sitä hyvin?

Heti kun eteesi osuu tilaisuus kehittää itsessäsi mitä hyvänsä nikkaroitsijan taitoja, tartu niihin, ja pyri aina uudelleen eteenpäin. Liikkuminen antaa virtaa ja onnistuu lääkkeissäkin. Nikkariksi ryhtyäksesi sinun ei tarvitse kuulua parhaaseen 5 %:iin, mikä johtuu siitä hyvin yksinkertaisesta syystä etteivät kaikki tahdo ryhtyä likaiseen työhön. Koulutuksissa tulet heti tapaamaan monenlaista sluibamiestä, joiden kokonaiskunto ei välttämättä ole omaasi yhtään parempi, vaikka ei diagnoosia olisikaan, eikä siitä nouse. Sinun kuntosi saattaa sen sijaan nousta riittävälle tasolle.

Elä vain itseäsi ja vapautta varten, ja etene sitä kohti suorin askelin kehittäen kuntoasi, kykyjäsi ja itsetuntoasi 24/7. Sinun täytyy kehittää myös "logistiikkaasi", Tämä tarkoittaa työkalujen ja vaatteiden ynnä muun hankkimista, pesemistä ja huoltamista käytännössä kaikkena aikana, jolloin joku muu sluibaa. Silloin voi keskittyä tekemiseen ja haistattaa pitkät kaikenlaiselle asiattomuuksille, kiusatuksi tulemisen tunteille, niin aiheettomille kuin aiheellisillekin. Peseminen on toimintaa, johon voi paeta. Siitä voi myös helposti keskustella normaalin kuuloisesti ilman, että aletaan sovitella jotain maniaviittaa päälle. Kannattaa vaihdella toiminnan suuntaa, ja toimia samaan aikaan useilla rintamilla. Pääasia on toimia koko ajan, kiirehtimättä ja määrätietoisesti matalin kierroksin. "Lepokin" siis kuuluu asiaan, mutta siltä ei tule odottaa ihmiskontaktia tavalla joka hukkaa aikaa ja vieläpä tulkitaan läheisriippuvuudeksi. Kaikenlainen kiihtyminen kuluttaa helposti kokonaisen päivän voimavarat ja energian tunnissa. Matkallasi vapauteen, älä siis haksahda viinaan, naisiin äläkä nopeisiin hevosiin. Vältä sellaisia helppoheikkejä (myös niitä muka uskovaisia), jotka pelkästään imevät luovuuttasi ja voimaasi aina teeskennellen, että sinä olit se tarvitseva. Käytä sopivia tekosyitä irrottautua. Sinun aikasi on sinun. Ainoa resurssisi! Ole silti kohtelias, se ei maksa mitään. Jos olet esim maksanut palvelusta, ole sopivan vaativa... Lue kirjallisuutta ja hanki lisää elämänohjeita. Kaikkea ei voi kertoa yhdessä "saarnassa."

Yksinäisyyden tai masennuksen iskiessä mieti, että on olemassa muita jotka käyvät läpi juuri samaa kuin sinä. Raamatussa sanotaan, että oli kutsut, joihin ei saapunut ihmisiä. Silloin kutsuttiin kujilta rammat ja raajarikot Jeesuksen pitopöytään. Ole oma elämäsi Juice Leskinen äläkä kutsu "täydellisiksi" itseään kuvittelevia omaan henkiseen pöytääsi lainkaan. Kun he hylkäävät ja käyttävät hyväkseen jokaisen tekosyyn osoittaa torjuntaa, sinä olet oikealla puolella he väärällä. Lopussa viimeiset tulevat ensimmäiseksi ja ensimmäiset viimeiseksi pyhän Raamatun mukaan.

Monet ihmiset ovat juuri nyt eristyksissä, mutta maailma on suuri, eivätkä siitä rammat eivätkä raajarikot tule koskaan loppumaan. Jonakin päivänä tapaamme kauniissa puutarhajuhlissa, jossa osallistutaan omana itsenään, olkoon nämä juhlat sitten taivaalliset, tai sitten jo täällä maan päällä toinen toistamme aidosti ja pyyteettä auttavien keskeiset. Auttaaksemme muita, tarvitsemme voimaa. Hankkikaamme sitä. Vain parhaansa voi ihminen täällä tehdä itsensä ja muiden hyväksi.

Jimfan

3

73

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Mainitsemasi kaltaisissa hommissa on vain se ongelma, että yläpuolella ovat sittenkin ne valkokaulukset, jotka määrävät mitä pitää tehdä, saavat enemmän palkkaa jne.

      Toisaalta Truman Show'ssahan päähenkilö muistaakseni elää tietämättään jonkinlaisessa jatkuvassa reality - TV lähetyksessä ja hänen avullaan markkinoidaan kaikenlaisia tuotteita jne (PALKKA)

    • Anonyymi

      Yritin suositella tuossa ylläpidon poistamassa viestissäni yhtä toista hassua Hollywood-pätkää, jossa rakennustyömies löytää jostain lasit, joitten läpi katsoessa näkee esim. mainonnan ja lehtiartikkeleiden taakse kätkeytyvät salatut viestit ("TOTTELE", "KULUTA", "ÄLÄ KYSEENALAISTA" jne.) kuin myös, että osa ihmisistä onkin todellisuudessa rumia tähtien muukalaisia, jotka ovat tulleet ryöväämään maapallon luonnonvarat. Päähenkilö alkaa käyttäytyä omituisesti ja herättää viranomaisten (joista ainakin osa myös "alieneita") huomion.

    • Anonyymi

      Aivan mahtava kirjoitus Ap ltä,mutta ihmisillä on myös fyysisiä sairauksia,jotka estävät fyysisen työn teon.Aina fyysinen työ ei ole mahdollista,mutta kannattaa varmasti yrittää löytää sopivan fyysinen työ,jota voi tehdä oman kuntonsa rajoissa.
      Muuten kyllä oli täyttä asiaa.
      On olemassa tai varsinkin ennen oli ikäviä liukuhihna-töitä,joissa työ oli kyllä fyysistä,mutta yksitoikkoista ja toistavaa liikettä,joka aiheuttaa paikallista vaivaa.
      Eli työtoimintakin,jossa vaan toistetaan yhtä tai muutamaa samaa liikettä, ei ole ainakaan kuntouttavaa fyysisesti.

    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Cynthia Woods

      😋😍😋😍😋😍😋😍😋 💋 ­­­N­­y­m­­­f­o­­m­­a­­a­­­n­i -> https://x18.fun/girl04372247#CynthiaWoods 🔞💋❤️💋❤️💋🔞�
      YIT-Yhtymä
      1
      7955
    2. Perustele miksi hän ei

      Ole sopiva sinulle
      Ikävä
      180
      1767
    3. Mikä oli nainen

      Paras yhteinen hetkemme niistä pienistä ja vähäisistä.
      Ikävä
      77
      1124
    4. Miksi sinulla, nainen

      On niin negatiivinen asenne minuun ja yleensäkin negatiivinen käsitys?
      Ikävä
      113
      1123
    5. Nainen, millainen tilanne oli

      kun huomasit ihastuneesi häneen oikein kunnolla. Missä tapahtui ja milloin
      Ikävä
      64
      1036
    6. Persut petti duunarit

      Kyllä persujen kuuluu nyt mennä häpeämään kun äänestivät lakkolakien puolesta. Vielä muka kehutaan olevan työväenpuolue,
      Perussuomalaiset
      194
      956
    7. Persuille kovaa kyytiä YLEn kannatusmittaus

      https://yle.fi/a/74-20085866 Näin se menee persueliitti. Pettäjän tie on karu, persujen äänestäjät ovat nyt reagoineet
      Maailman menoa
      182
      920
    8. Lindtman runnonut demarit huimaan nousukiitoon!

      Palkansaajat – siis Suomen käynnissä pitävä kansanosa – ei näemmä arvosta EK/SY-sätkyakka Purran saksipelleilyä. Niin
      Maailman menoa
      271
      886
    9. Mitä ajattelen sinusta

      Että olit erilainen kuin muut ja jollakin kummalla tavalla samanlainen kanssani, vaikka ei tunnetukaan. Sinun kanssa tu
      Ikävä
      35
      833
    10. Itkisikö onnesta

      Jos panisin sua kunnolla?
      Ikävä
      86
      707
    Aihe