Varasija nro 1

Anonyymi

Olen ekalla varasijalla ruotsinkieliseen lääkikseen Hesassa. Onko toivoa päästä? 37 opiskelijapaikkaa on siellä. Se on erittäin harvinaista (käytännössä ennenkuulumatonta), että joku luovuttaisi paikkansa tuolta vanhojen keskustelupalstojen mukaan. Mutta sitähän voi hakea suomenkieliseen ja ruotsinkieliseen lääkikseen Hesassa. Onkohan sellaisia olemassa jotka hakivat molempiin ja pääsi nyt molempiin, mutta ruotsinkieliseen ensisijaisella, joten he luovuttavat paikkansa ruotsinkieliseltä ja ottavat vastaan suomenkieliseltä?

T. Hermostunut

6

<50

  Vastaukset

  • Voidaanhan tätä pohdiskella. Olen päässyt ruotsinkieliselle ja myös toiseen paikkaan, jonka voisin aivan hyvin ottaa vastaan. Mitä voisit tarjota vastineeksi?

  • 100 000 euroa

   • Laita tähän sähköpostiosoitteesi niin lähetän sinulle pankkitilini numeron. Onneksi olkoon sisäänpääsystä!


  • Toivoa on. Meidän kurssilta lähti yksi opiskelija pois kahden ensimmäisen opiskelupäivän jälkeen. Ei kestänytkään nähdä verta. Opiskelin siis Tampereella, jossa jalkaudutaan potilaiden keskuuteen heti ensimmäisellä opiskeluviikolla.

   1. varasijalta on mahdollista vielä päästä.

   • Miksi kertoilet satuja? Varasijoilta valitseminen päättyy ennen opintojen alkua, tänä vuonna 31.7.


  • Ei sitä paikkaansa voi valita jälkeenpäin, vaikka hakea voikin suomen- ja ruåttinkieliselle samassa haussa. Se paikka tarjotaan siitä kohteesta joka on korkeammalla hakutoiveissa.

  suomi24-logo

  Osallistu keskusteluun

  Ketjusta on poistettu 5 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Kesämökkien hinnat romahtaneet

   koska nuoret aikuiset eivät ole kiinnostuneita mökkeilystä. https://www.iltalehti.fi/asumisartikkelit/a/d0e0b3ed-85bf-4388-ac02-3d6d1ef5a79b
   Maailman menoa
   254
   6722
  2. MOT mustamaalaa ja valehtelee.

   Olen hetken jo katsellut näitä YLEN MOT ohjelmia ja olen huomannut kuinka paljon he antavat väärää tietoa ihmisille. Väärän informaation antamiseen r
   Yhteiskunta
   173
   6398