Hienoa että Saaga saatu keskustaan

Anonyymi

Mukava katsella kun siinä edustalla notkuu reippaan näköisiä nuoria miehiä, työinto ja veronmaksuhalu kasvaa aina kun ohi ajaa.

20

<50

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Vasta Rinteen hallitus ehti aloittaa ja jo on näitä notkuvia koneinsinöörejä ja avaruusfyysikoita lisää tulossa, saattaa joku lääkärikin mukaan mahtua. Oulussa näiden kaverit opettelee nyt hetken aikaa istumaan, ja veronmaksajat kuittaa laskun.

      • Anonyymi

        Se on sitä Kouvolan vetovoimaa, maine on kiirinyt jo kauas!


    • Anonyymi

      Onkohan Kouvolaan saapunut joku uusi suurempi erä tummaa väkeä kun noita tuntuu nyt näkyvän melkoisesti varsinkin keskustassa? Vai onko lämpö vaan saanut väen liikkeelle?

      • Anonyymi

        On se ollut jo muutaman vuoden niin, että varsinkin ilta-aikaan ulkona liikkuvista on yli 50 prosenttia näitä monilahjakkuuksia. On kyllä kaupungilla haasteita löytää jokaiselle insinöörille koulutusta vastaava työ..


    • Anonyymi

      Tietenkin lämpö ja valtava työhalukkuus on saanut kaverit liikkeelle. Tietenkin he haluavat itse kustantaa oman olemisensa täällä ihan omalla työllä. Kyllä Antti Rinne osaa. Naisia ei näy, onkohan ne kasvattamassa Suomen väkilukua.

      • Anonyymi

        Miten Antti Rinne liittyy Sipilän hallituksen toimiin ja "saavutuksiin?
        Vai meinaatko että Sipilän kuuluisa hallitus jossa Lindströmkin mukana, oli nukkehallitus jota oikeasti johti Antti Rinne. Menee nyt jo samaan sarjaan kun että Elvis ja Urho Kekkonen elävät jossain kaukaisella saarella piilossa.


      • Anonyymi

        Jos tiedät missä se saari on niin vie Rinteen Ana sinne.


    • Anonyymi

      Ottamatta nyt mitenkään kantaa näiden ihmisten ihonväriin tai etniseen taustaa, niin pakko on kuitenkin todeta kun noita katselee että vitumoinen taakka nuo tulee olemaan Suomelle ja myös Kouvolalle, jossain vaiheessa nimittäin loppuu ne valtion tuet ja porukka on meidän elätettävänä. Eikä se taakka lopu näihin ihmisiin, vaan jatkuu myös seuraavan sukupolven kohdalla, tilastojen mukaan heikosti menee myös toisen polven maahanmuuttajilla.
      Tämän maahanmuuton kannattajatkin ollut viime aikoina aika hiljaa näiden työllistymisestä ja osaamisesta, totuus on avautunut jo tyhmemmillekin.
      Halla-aho ja persut ovat olleet täysin oikeassa tässä asiassa.

      T: Ex-kokoomuslainen

      • Anonyymi

        Kouvolan onneksi ei tämä väki täällä pitkään viihdy, heti kun on mahdollista niin muuttavat suurempiin kyliin missä muita omia yhteisöjä, yleensä pääkaupunkiseudulle.


      • Anonyymi

        Kyllä ja hienoille ja kalliille paikoille meren ja metron rannoille.


    • Anonyymi

      Näistä Mamuista suurin osa on Kouvolan kaupungin tänne rahtaamia. Ja lisää on tulossa tänävuonnakin kiintiöpakoloisina. Joko Kongolaisia, tai hyvässä lykyssä Syyrialaisia.

      Ainakaan Kaupungin taloustilanne ei vielä ole haitannut tätä humanitääristä "auttamista", juustohöylällä kyllä sopii tehdä säästöjä sieltä täältä eikä sekään tahdo riittää. Toinen ongelma on että kaupunkilaisista suurin osa on niin kilttejä että eivät edes uskalla päivällä luoda häiritseviä katseita näitä mamuja kohtaan tai harrastamaan muutakaan epäkunnioittavaa käytöstä joten ei ihmekkään että Saagassa riittää kävijää ja viihtyvät täällä.

    • Anonyymi

      Joukkoon mahtuu kaikenlaisia. Esimerkkinä vaan, kun ajelin inkeroisten läpi, niin pensaita putsasi kaksi nuorta (kesätyöläistä, koululaisia ?). Vaalea ihoinen suomalaistyttö istui "työpaikallaan" pensaan vieressä ja räpläsi kännykkää ja tämä tummempi poika kitki rikkaruohoja ja siisti nurmikko-aluetta, kuten työntekijän pitääkin. Oliko sitten arvalla saatu kesätyö, mutta toinen oli kyllä paikkansa ansainnut ja toinen taas olisi voinut räplätä kännykkäänsä kotona. Sääntönumero yksi, kun ollaan töissä, niin oma kännykkä pysyy taskussa ja keskitytään työntekoon.

      Voi olla, että kännykän käyttö juuri siinä tilanteessa kuului työnkuvaakin. Esimies valvoo...?

    • Anonyymi

      Nurkkia vois vähän siistiä messujen ajaksi, roskajoukot johonkin piiloon kuukaudeksi. Eihän tänne kovin moni muutenkaan muuttaa halua, mutta jos keskustassa meno on kuin Kongossa niin haluaako kukaan.

      • Anonyymi

        Jos roskajoukot viedään piiloon niin jääkö sinne sitten muita kuin mamut?


    • Anonyymi

      Ne on sitä työvoimareserviä mitä tarvittaan jossa eläkkeemme tulee maksettua ja meidän hoidettua sitten kun olemme laitosiässä.

      • Anonyymi

        Ihanaa muslimit hoitaa ja palvelee vääräuskoisia mummoja ja pappoja.


    • Anonyymi

      Enemmän mietityttää mistä nuo tulokkaat saa itselleen vaimon? Lisääntymisvietti täytyis saada tyydytettyä jotenkin. Suomessa jotenkin näytetään katsovan ihmistä kuin konetta, jolla ei ole luontaisia tarpeita. Samaa harrastaa papit, jotka eivät pysty auttamaan ketään valitsemaan itselleen sopivaa puolisoa, koska eivät halua tunnustaa raamatussakin paljon puhuttua astrologiaa, jonka pohjalta paljolti sopiva luonnepari voisi löytyä. Ei, - se on heille - ei sentääs ehkä enää noituutta, mutta luonnonvoimien palvontaa tms. Eivät tiedä asiasta mitään.
      Kas kummaa, urantia kirja puhuu samoin, ja muka taivaan enkeleiltä saatu kirja. Esim. Jeesuksen sanomasta "näette miehen kantavan vesiastiaa, menkää siihen taloon jonne hän menee" - urantia kirjassa ei puhuta mitään, vaan se on ohitettu. Monet ihmiset eivät myöskään tajua, ettei raamatussa puhuta planeetoista, koska kaukoputkea ei tuolloin tunnettu.
      Eipä ole opetettu ihmisille, ettei ole koiraa karvoihin katsominen. Eivät he edes sitä ajattele paria etsiessään. Tälle pitäisi tehdä jotain. Tuolla on satoja yksin eläjiä. Kauniita katsotaan, muttei mennä sanomaan mitään.
      Jos näkisin henkilöllä oman luonnemerkkinsä (kuukausi ja vuosiluonne) kummankin merkinnän vaikka otsassaan, ei menisi kun hetki, ja tietäisin, olisiko hän minulle sopiva.
      Raamatussa puhutaan kahdesta merkistä. Toinen on väärä, tekninen, sieluton, talouteen ja rahaan liittyvä, toinen on oikea, ihmiseen liittyvä nk. Jumalan merkki, jolla Jeesus merkkaa porukkansa. En ihmettelisi, jos se olisi astrologinen, josta raamatussa puhutaan niin paljon, tosin "tähdet" nimellä.

      • Anonyymi

        Kyllä ne tulokkaat vaimon tai ainakin tyttöystävän saavat, mutta mistäs teille muille?


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Kyllä ne tulokkaat vaimon tai ainakin tyttöystävän saavat, mutta mistäs teille muille?

        Kerroin jotain tuohon. Mutta Oulu sanaa ei saa mainita, ja viestini poistettiin kuten ilmeisesti tämäkin. Mikähän syy?


    • Anonyymi

      Kouvolassa olisi kyllä ryhdistäytymällä tässä asiassa mahdollisuutensa saada tavalisia kantasuomalaisia lisää asukkaiksi. Kun joskus 10 -15 vuoden kuluttua on pääkaupunkiseudun kohtuuhintaiset asuinalueet jo kyllästetty afrikkailaisilla ja arabeilla ym. eikä niillä alueilla asuminen enää nappaa yhtään ja on käytännössa aikas haasteellistakin.

    Ketjusta on poistettu 2 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Tykkään sinusta tosi tosi paljon

      Siksi en pysty sisäistämään sitä, että se ei ole molemminpuolista. Sattuu liikaa. En osaa käsitellä sitä tunnetta, koska
      Ikävä
      54
      3633
    2. Mikä sai sut ihastumaan

      Mitä tapahtui?
      Ikävä
      165
      2242
    3. Kaupan kassalla kannataa olla kylmä käytös

      https://www.is.fi/taloussanomat/art-2000010488540.html "19-vuotias Minja ja 59-vuotias Anne työskentelevät sillä todelli
      Sinkut
      212
      1959
    4. Mitä tehdä asialle?

      Jos laitan deitti-ilmon "40-vuotias nainen etsii seuraa" niin ketään ei kiinnosta (korkeintaan paria runkkaripenaa joill
      Sinkut
      139
      1834
    5. Mitä helvettiä pakolaisille pitäisi tehdä RAJALLA?

      Jos Venäjä työntää rajalle pakolaisia ja tekee Suomelle selväksi että heidän puolelleen ei ole pakolaisilla asiaa - mitä
      Maailman menoa
      396
      1268
    6. 80
      1195
    7. Hyvää heinäkuuta

      Hyvää huomenta ihanaa. 🦗🌾☔🤗🌻❤️
      Ikävä
      235
      1135
    8. Ethän syytä itseäsi

      siitä miten asia menivät. Mä en antanut sulle tilaisuutta.
      Ikävä
      134
      1071
    9. Olen pahoillani mies

      Olen surullinen puolestasi, ettet saanut kaipaamaasi naista. Yrititkö lopulta edes? Teistä olisi tullut hyvä pari
      Ikävä
      55
      1010
    10. Olet mies varmasti peto

      Makkarin puolella. 🤤
      Ikävä
      74
      960
    Aihe