Nuoren pojan opetus

Anonyymi

Oma saunavuoroni oli perjantai-illan viimeinen. Kiusallisen siitä oli tehnyt pari kertaa se, että edellisen vuoron omaavan perheen poika oli pari kertaa todennäköisesti tahallaan jäänyt viivyttelemään saunan toisella puolella sijaitsevaan pukkariin. Molemmilla kerroilla poikaraukka raotteli ovea nähdäkseen vilauksen alastomasta naisesta, minusta. Vielä kiusallisempaa siitä teki se, että poika seurusteli varsin sporttisen näköisen pimun kanssa. Siitä oliko pari vielä aloittanut seksihommat, minulla ei ollut aavistustakaan.

Tänä perjantaina olin maistellut reilusti viiniä rentoutuakseni. Suihkutellessani kuulin taas viereisestä pukkarista kolinaa ja tajusin pojan olevan kyttäyskeikallaan. Avasin saunan oven ja kolautin sen kiinni jääden kuitenkin suihkuhuoneen puolelle aivan heidän pukkarinsa oven viereen. Ovi avautui ihan hieman, sitten lisää. Virnuilin mielessäni mutta sitten huomasin pojan seisovan ovenraossa housut kintuissaan. Kädessään hänellä oli varsin komeana ja ylöspäin kaarevana jököttävä kullinsa.

Häkellyin hetkeksi kun tajusin pojan runkkaavan kaunista ja karvoista kokonaan ajeltua kyrpäänsä. Se näytti kookkaalta verrattuna pojan hoikanjäntevään olemukseen. Viinin viemänä mieleeni juolahti antaa pieni opetus pojalle. Avasin pukkarin oven kokonaan ja seisoin hänen edessään ilkialastomana pulleiden rintojeni nännit kohollaan. Poika pelästyi niin ettei tiennyt mitä tehdä.-Tätähän sä tulit katsomaan, keimailin pojan edessä avaten hieman jalkoväliäni.-Tule nyt sitten oikein läheltä katsomaan!
Sanaakaan sanomatta pyllistin poikaan päin ja aloin sormeilla pilluani aivan hänen edessään. -Runkkaa poika runkkaa, kun kerrankin näet livenä pillun näin läheltä. Poika teki työtä käskettyä. Hän runkkasi naama punaisena ja aloin itsekin jo kiihottua tilanteesta vaikka tarkoitukseni oli vain kiusoitella poikaa. -Miksi sä täällä hiiviskelet, sullahan on kaunis tyttökaveri. Mikset sä sen pillun perään katsele, kysyin röyhkeästi? -No, kyllähän mä, poika vastasi nyt jo vapautuneemmin. Sitäpaitsi mä oon kyl menossa leffaan sen kans tänään. Mua vaan houkutti katsoa sua alasti. Röyhkeäkin vielä, ajattelin. Käänsin pyllyni taas hänen suuntaansa ja aloin työntyä aivan häneen kiinni. Pojan jatkaessa runkkaamistaan hänen terskansa osui kerta kerran jälkeen aivan pilluni juureen. Kiehnäsin pimppiäni häntä vasten ja välillä miltei nappasin hänen kullinsa pään läpimärkään pilluuni.

Sitten oikein tarkoituksella pyydystin hänen terskansa ulompien häpyhuulien väliin, niin että hän oli osittain jo sisälläni. Nyt tajusin että hänen käyrä kullinsa oli niin kookas, että hän mahtui silti runkkaamaan jotenkin itseään vaikka koko terska litisytteli pimppini sisällä. Nyt nojasin häneen jo tosi painokkaasti ja kulli luiskahti kokonaan sisääni. Himoitsin jo itsekin tuota nuorta poikaa ja hänen ihanan käyristynyttä, suonikasta kyrpäänsä. Mutta nuoren pojan innokkuus oli liikaa. Hetken keinuteltuani hänen ihanalla kullillaan hän parkaisi:-Ei vittu, mä tuun saman tien! Virnistin mutta jatkoin pompotteluani ja pian tunsinkin lämpimät sykäykset sisälläni. Poika veti kullinsa pois ja spermaa valui vuolaasti niin pimpistäni kuin hänen yhä kivikovana huojuvasta kullistaan.

-Ninni venaa mua jo varmaan tossa rapussa poika sopersi. -No haetaan tyttöraukka odottamasta, sanoin ja marssin kohti pukkarin ulko-ovea ja tartuin ovenkahvaan. -Ei helvetti, älä, poika valitti. Mä teen mitä vaan jos et kerro sille. Se ei antais mulle ikinä anteeksi. -Jotain sä sen eteen kyllä saat tehdä, sanoin hymyillen ja kurkistin ovenraosta. Siellähän tyttönen jo tosiaan odotteli prinssiään joka olikin oven takana kulli kovana naapurin tädin hoidossa. Ohjasin pojan selälleen ja kävin kuusysiin hänen ylleen. -Mun pimppi kaipaa vielä käsittelyä ja sä aloitat sen just nyt. Istuin ronskisti hänen naamalleen ja ohjailin klitorikseni vuoroin hänen kielensä ja nenänsä päälle. Samassa tartuin hänen kulliinsa ja aloin imeä sitä. Aikani keinuteltuani sain ihanan orgasmin ja samassa poikakin alkoi kiemurrella allani. Imin kaiken lastin suuhuni ja kiusoittelin vielä herkistynyttä terskaa ronskeillakin imuliikkeillä. Poika ynisi allani mutta samalla nautti kokeneen naisen komennosta. Nousin ylös ja hain kamppeeni omasta pukkaristani ja kävelin pokkana rappukäytävään todennäköisesti hieman liukasta spermaa vielä huulillani. Moikkasin rempseästi odottavalle tytölle ja astuin hissiin.

Mitenköhän leffatreffit menivät? Sitä en päässyt koskaan kysymään, koska siitä lähtien sain olla saunavuoroillani rauhassa:)

33

30893

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      tollaasia naisia kaipaan. maksaisin millä vain...harmi että nuoruus men toisin

    • Anonyymi

      Tuonikäisenä poikasena seisokki tuli kyllä kysymättä aikaa ja paikkaa. Jos näki jonkun yläosattomissa rannalla niin mielikuvitus lähti heti laukalle. Jos joku kypsempi nainen ja vielä alastomana olisi tarttunut kivikovaan kulliin, niin kahta minuuttia kauempaa en olisi missään olosuhteissa kyennyt pidättelemään lastin lähtöä...

    • Anonyymi

      Herää unesta ja fantasioistasi.Olet senverran vanha harppu että se naapurin komea ja salskea poika ei koskis suhun kepilläkään.

      • Anonyymi

        Idiootti!


    • Anonyymi

      Olen kerran Flamingon aikuisten puolella astellut saunaan sisään ja siellä eräs mimmi otti polvillaan poikakaveriltaan suihin.

    • Anonyymi

      Pakko kirjoittaa tähän oma kokemus.
      Meidän naapurina oli mökki jossa kesäisin kävi pariskunta jonka rouvasta sain runkku haaveen. Olin täyttänyt edellisenä vuonna 16 v ja miehisyys alkoi nostamaan päätään. Karvoja kasvoi, ja mieleni teki saada spermaa ruiskahtaan. Se oli kun huumetta.
      Ensin seurasin kauempaa kun rouva otti niukassa vaatetuksesta aurinkoa ja kuvittelin mitä bikinien alaosan piilossa olisi. Huippu hetkiä oli kun rouva kävi alasti uimassa.
      Kävi rohkeammaksi ja opin nopeasti milloin sauna hetket oli mökillä.
      Hiippailin ikkunan taka ja näin jotai ihanaa.
      Eräällä kerralla näin kuinka rouva karvoi pilluaan. Se oli jotain ihmeellistä.
      Oli jo kerran ruiskahtanut vaan kulli oli kivikova. Runkkasin onnessa kun se rouva seisoi edessä. Olin siinä puupinon päällä housut kintuissa ja polte nivusissa ilmaisi että kohta ruiskahtaa. Eihän siinä pystynyt liikahtamaan edes,olin kun suola patsas.
      Rouva otti mua paidasta kiinni ja raahas mua mukaan saunaan. Käski riisua vaatteet pois ja pukkas saunaan edellään.
      Löysin tämmöisen runkkarin tuolta puupinon päältä.
      Joo oon jo muutaman päivän tiennyt, mutta en oo viittinyt vaan sanoa.
      Mitä minä tuolle teen?
      Minä en saanut katsetta irti alastomasta vartalosta.
      Anna sille mies sanoi hymyillen. Minä menen keittämään kahvit
      Jäin naisen kans saunaan kahdestaan.
      Mennään pesulle saat pestä minut, sitten mennään tuohon saunakammariin.
      Mua opetettiin, löysin pillun ja tissit ja suudelmat. Kakkosen löysin myöhemmin.
      Siitä kun mentiin saunakammariin olin taivaissa.
      Värkättiin aikamme siinnä ja puettii kevyesti ja siirryttiin mökkiin kahvin juontiin.
      Ja vuoteelle lisä oppia saamaa.
      Jouduin tekemään lupauksen etten enää kulje saunan ikkunan takana vaan tulen pyytään.
      Sen verran voin kertoa että sain minä rouvaltakin pyyntöjä.

    • Anonyymi

      Nuorina poikina meillä oli tapana tehdä yllättäviä ilmestymisiä alastomina esim. bileissä naapureiden tonteille tai nopealla spurtilla koskettamaan lähikaupan ovenkahvaa. Kerran ajoimme nelisin autolla paikalliselle kioskille kaikki alastomina ostamaan jäätelöt tai limsat. Tämä paikkojen "esittely" sai kerran hieman nolon lopun kun lähdimme opiskelijatalon saunavuorolta nakuina hakemaan lisää juomaa yläkerroksen kämpiltä ja änkesimme samaan hissiin erään tyttösen ja hänen poikakaverinsa kanssa. Hetken hihiteltyämme tuo kundi avasi sanaakaan sanomatta oman sepaluksensa ja veti esiin vehkeensä, joka saikin omamme näyttämään aikalailla pikkupoikien pippeleiltä. Kaikilla riitti kuitenkin huumoria tilanteessa ja kiitimme kyydistä ja jäimme omassa kerroksessa hissin kyydistä ehkä kuitenkin hieman vehkeitämme peitellen :)

      • Anonyymi

        Hah, tuon olisin halunnut olla näkemässä. Siinä on tyttö varmaan hihitellyt pojille seuraavillakin tapaamisilla ;)


    • Anonyymi

      Voi minkä kokemuksen poika sai ja kokeneemman käsissä. Olisi siinä muistelemista kerrakseen.
      Itse näin joskus teiniaikojen bileissä, kun pari vuotta vanhemmat tyttö ja poika naivat aivan kaikkien edessä mitään ujostelematta. Muutamat rohkeimmat pojat "runkkasivat" siinä lähietäisyydellä katsellen toimitusta. Muistan että oma mulkkuni kovettui aivan kivikovaksi, vaikka minulla oli uimahousut jalassani. Poika veti välillä mulkkunsa ulos tytöstä ja tytön kaveri, jolla oli suuret kauniit rinnat paljaina, otti pojalta suihin ja runkkasi mulkkua vähän aikaa ja asetteli sen taas tytön pilluun ja naiminen jatkui. Välillä tyttö pyöritteli kaverinsa nännejä ja suuteli hänen kanssaan samalla kun poika jatkoi rytmikästä naimistaan.

      Monet katselivat ihastellen ja kateellisinakin tuota toimitusta. Muutamat pojista lennättivät mällinsä maahan ja tytöt hurrasivat ja nauroivat jokaiselle. Illan ehdoton päällikkö oli kuitenkin tuo vanhempi poika, joka nai kuin oikeassa pornofilmissä meidän nuorempien ihastellessa...

    • Anonyymi

      Minä eksyin aikoinaan vanhempieni mökkinaapurien kanssa saunaan jonkun kesälauantain päätteeksi. Pariskunta oli ehkä nelissäkymmenissä ja minä juuri ja juuri täysi-ikäinen. Koko illan he molemmat kiusoittelivat ettei minusta saunaseuraksi varmaan olisi. Tarpeeksi sitten kun oli rohkaisua otettu, niin lähdimme isänän kanssa saunanlämmitykseen ja emäntä lupasi tehdä jonkinmoiset eväät meille.

      Rouva saapuikin varsin nopeasti kovin nestepitoisten eväiden kera ja vielä nopeammin häneltä lähtivät vaatteet yltään. Ihan mukavannäköinen kroppa sieltä paljastui ja hän keimaili siinä meidän edessämme. Kovasti hän osallistui myös minun vaatteideni vähentämiseen ja pian sitä oltiin jo aatamin asussa ja rouvan vieressä ylälauteella. Isännän astuessa saunan ovesta tajusin viimeistään tehneeni virheen. Siellä nimittäin keikkui jalkovälissä sellainenkin sauva, että minun poikasen pippeli näytti lyijykynältä sen rinnalla. Jutut menivät jo kovinkin levottomiksi ja kyllä se rouvan käsikin viivähti pariinkin otteeseen minunkin vehkeelläni. Naku-uinnillakin kävimme ja paljussa istuimme rouva meidän miesten välissä. Isännän noustessa tupakalle, rouvan kädet hamusivat taas minun alapäätäni, joten oli pakko nousta myös kaveriksi tupakalle.

      Rouvan kivutessa myös seuraamme hän tuli seisomaan meidän miesten väliin ja hänen painavat rintansa heilahtelivat hänen selittäessään jotakin tarinaa ja silloin hän tarttui ihan painavalla otteella mulkkuuni. Isäntä lähti virittelemään karaokelaitteita terassille ja rouva katsoi suoraan minun silmiini ja runkkaili jo kovettunutta mulkkuani varsin kiihottavalla tavalla. En uskaltanut tehdä elettäkään koskeakseni häneen, mutta hän todellakin teki mitä tahtoi.

      Pian kajahti kaiuttimista isännän laulamana jokin karaokekappale ja rouva otti minut tanssiotteeseen aivan itseään vasten. Siinä minä tanssin mökkinaapurin kanssa alastomana ja kulli jo aivan kivikovana kiihotuksesta. Isäntä jätti jonkin kappaleen soimaan taustalle ja tuli tanssimaan myös kanssamme halaten vaimoaan takaapäin. Minä irtauduin kokoonpanosta polttaakseni vielä yhden tupakan ja silloin rouva otti miehensä myös kovettuneen kalun käteensä ja alkoi aivan estottomasti runkata sitä edessäni. Kuten sanottua me miehet painimme hyvinkin eri sarjoissa vehkeidemme suhteen, vaikka muuten olimme melko samankokoisia. Oma mulkkuni seisoi kyllä kovana, mutta ohuena ja isännän mulkku muistutti enemmänkin naisen kyynärvartta paksuudeltaan.

      Nainen käveli luokseni ja suuteli minua lämpimästi ja jäi kaulailemaan kanssani ja yhtäkkiä tajusin hänen keikkuvan minua vasten rytmikkäästi. Isäntä työntyi häneen mulkullaan takaapäin ja nainen hamusi minun mulkkuani käsiinsä ja alkoikin vedellä sitä edestakaisin. Nainen tukeutui minuun yhä painavammin ja litinä kertoi tapahtuneesta, vaikken oikeastaan mitään nähnytkään. Nainen voihki ja uikutti vuorotellen ja isäntä takoi häntä takaapäin rytmikkäästi niin, että läsähtely vain yltyi.

      Nyt nainen oli irrottanut otteensa minun mulkustani ja hän piteli minusta vain tukea ja mulkkuni osui tahtomattaan häntä useamman kerran kasvoihin kun hän vääntelehti edessäni. Kuin ajatuksia lukien hän otti mulkkuni lämpimään suuhunsa saaden paksua miehensä mulkkua takaapäin. Imu oli niin kiihottavaa kullilleni, että jouduin miltei välittömästi vetämään kullini ulos ja roiskauttamaan mällini muutamalla ruiskauksella terassin lattialle. Nainen piti minusta yhä kovempaa kiinni ja huuto ja voihkina oli jo sitä mallia että pian hän vavahteli orgasminsa kourissa ja tärisi kauttaaltaan. En ollut kokenut illoinkaan yhtä kiihottavaa tunnetta ja oma kullini seisoi uudelleen aivan kivikovana.

      Rouvan toettua mies asetteli hänet porraskaidetta vasten ja alkoi nussia takaapäin, mutta aika pian hänkin veti häränmulkkunsa ulos ja laski sellaisella paineella mällinsä, että se näytti aivan virtsasuihkulta. Isäntä' näytti minulle, että nyt sopisi nussia jo pehmitettyä pillua, mutta minä vain runkkasin mulkkuani ja näytin, että tämä riittänee. Melko nopeasti saavutin jo uuden orgasmin ja tulin jo hieman pienemmät lastit taas terassille. Nyt mulkkuni kutistui aika rusinaksi pian, mutta isännän vehkeessä tuntui verta ja painetta riittävän. Rouva otti meitä molempia mulkuistamme kiinni ja nuolaisi niitä molempia ja itkua tihrustaen sanoi miten oli nauttinut. MInä onneton vain vertailin ohutta mulkkuani miehen jämäkkään patukkaan, vaikka olisi mollut ihanaa nauttia vielä yksi kierros lisää...

    • Anonyymi

      Naapurin rouva antoi minullekki oppia, olin 16v. Hän 42v mahtavuutta kesti 8vuotta.
      Olen onnellinen opista jonka sain. Arvon naiset opastakaapas tekin nuoria seksin
      saloihin.

    • Anonyymi

      Voi mikä vtun huora!🤒

    • Anonyymi

      Ihaninta olisi jos nainen reilusti yli 40 v ja poju 13-14 v. Sopisivat hyvin yhteen.

      • Anonyymi

        Se olisi nuorelle pojalle kui taivas,eikä ollenkaan huono asia.


    • Anonyymi

      Ei siinä ole mitään huonoa ja luulen että tuollaiset suhteet ovat yleistyneet.

    • Anonyymi

      On paljon keski-ikäisiä tätejä jotka haluavat nuorta pojua.

      • Anonyymi

        Olisi kiihottava katsella sellaista yhdyntää.


    • Anonyymi

      Vuosia sitten mökkinaapurimme lähti viemään minua ja kaveriani uimarannalle, kun vanhempani olivat käymäss kaupungissa. Kaverini vaihtoi uikkarinsa minua nopeammin ja pinkoi jo uimaan. Naapurin astuessa pieneen rantapukkariin minä olin juuri vetämässä shortsejani jalkaan ja mulkunalkuni heilahti valkoisena erottuen ruskettuneesta kropastani.

      Täti otti kahvastani kiinni sanaakaan sanomatta ja teki pientä liikettä pienellä varrellani.
      Alle minuutti ja kikkeli sojotti aivan pystyssä ja ehkä kaksi lisää niin spermasuihkuni lennähti sykäyksittäin. Vedin uikkarit jalkaan ja menin kaverini kanssa uimaan kuin mitään ei olisi tapahtunut. Koskaan en kertonut tuosta eikä sellaista sattunut toista kertaa...

    • Anonyymi

      Varusmiesaikana(en taida uskaltaa kertoa paikkakuntaa) yhden pulleavatsaisen kouluttajan vaimo oli keittiöllä töissä. Nelissäkymmenissä oleva vaimo otti meiltä keittiövuorolaisilta poskeen ihan säännöllisesti. Parhaalla kerralla meitä oli varastossa neljä veijaria ringissä ja nainen imi meiltä kaikilta lastit vuorotellen. Paljon paljon harvemmin sitten joku onnekas pääsi ihan polkaisemaankin vaimoa. Ei kai tuo ihan normaalia ole, vaikka miten himokas olisi. Mahtoi olla kiva saada suukko vaimolta, kun suussa oli möyrinyt neljäkin vierasta kullia ja siemenet ammuttu suuhun....

    • Anonyymi

      Nyt on ihan pakko kertoa oma kokemukseni, joka tapahtui Katinkullan saunaosastolla missä naiset ja miehet saunoivat keskenään ilman mitään asuja muutamassakin erilaisessa saunassa.

      Olin hieman alle nelissäkymmenissä ja ihan yksin alkutalven lomalla hiihtelemässä. Porukkaa oli kovin vähän iltamyöhällä saunomassa ja niinpä asetuin lauteille selinmakuulle ja nautiskelin olostani. Vartin kuluttua sisään astui nuorukainen ja asettui minua vastapäätä ja minäkin nousin istumaan. Tilanne oli todella kutkuttava kun silmäilimme toisiamme, vaikka olin niin paljon poikaa vanhempi. Istuessani avasin haaroväliäni niin, että poika näki suoraan pimppiini. Vein toisen käteni hieman seikkailemaan häpyhuulillani ja klitoriksellani.

      Poika tuijotti aivan naulittuna ja aika nopeasti erektio asetti hänen kullinsa aivan yläviistoon. Minä pyörittelin sormiani pillullani ja poika tuijotti tarkasti toimintaani. Aika nopeasti hän alkoi aivan avoimesti runkkaamaan kulliaan ja se tosiaan seisoi aivan pystyssä ja varmasti kivikovana. Minä tuijotin poikaa ja hän minua, mutta kymmeneen minuuttiin kumpikaan ei sanonut sanaakaan.

      Pojan hengityksestä ja huohotuksesta aisti, että hän oli jo lähellä tulemista. Juuri silloin saunan ovi aukesi ja minä pelästyin ja vedin jalkani yhteen. Poika painoi kulliaan alaspäin miten pystyi. Ovelta kuului kuitenkin vain huikkaus, että saunaosasto suljettaisiin pikapuoliin ja ovi kolahti takaisin kiinni.

      Nyt poika villiintyi täysin ja alkoi runkata niin, että litinä kuului ja hän kehui kroppaani kirosanoilla tehostaen. Hän asettui polvilleen aivan eteeni lauteelle polvilleen ja otti todella varovasti pohkeestani kiinni ja jatkoi kovatahtista runkkaustaan. Itsekin oli kyllä kovin kiihottunut ja märkä ja turvonnut pimppini oli ehkä puolen metrin päässä pojan naamasta ja mieleni teki ottaa häntä hiuksista kiinni ja vetää naamansa kiinni minuun. Silloin poika päästi kovaäänisen parahduksen ja hoki kirosanoja vuoronperään ja ruiskutti mällinsä lauteille ja osui joku suihku minun sääriinikin.

      Poika oli voipunut kuin urheilusuorituksen jälkeen, mutta minuun teki vaikutuksen hänen kovana keikkuva kullinsa, jonka seisokki ei laskenut sitten milliäkään. Hän vielä kehui minua ja kiitteli kokemusta unohtumattomaksi. Pian poistuimme omille teillemme, mutta olen usein miettinyt tuota spontaania ja kiihottavaa tilannetta hymyssä suin🙃

    • Anonyymi

      Miksi ihmeessä minä en koskaan päädy tällaisiin tilanteisiin.....

    • Anonyymi

      Menin tosi nuorena naimisiin ja kaverini pitivät minulle tietenkin polttarit. Vuokramökki rannikolta ja ihan liikaa juomia ja tietenkin kundeilla paskoja ideoita. Joku halusi läheiselle tanssilavalle tietenkin mimmejä metsästämään. Minä kun olin poikamieselämästäni luopumassa en tietenkään heidän mielestään voinut lähteä matkaan, joten eiköhän minut sidottu nippusiteillä käsistä ja jaloista saunamökin pukkariin. Juomaa jätettiin pillillä imettäväksi ja ämpäri alle mihin pissata, jos hätä iskee.

      Aikaa oli vaikea arvioida, mutta yllättävän pian ensimmäiset kaksi jo palasivat ja mukanaan aika paljon vanhemmat daamit. Sauna lämpimäksi ja nelikko sinne ja minä kökötän pukkarissa sidottuna..

      Aika pian toinen pari häipyi ylämökille ilmeisesti naimaan, mutta toinen naisista alkoi jututtaa minua naimisiinmenosta ja tulevasta vaimostani. Nainen pusutteli ystäväni kanssa ja nopeasti vaatteet lensivät tiehensä ja pienen lämmittelyn jälkeen edessäni naitiin aivan toden teolla. Tilanne oli tosi kiihottava ja jossain vaiheessa naimisen välissä nainen tuli eteeni ja avasi naureskellen sepalukseni ja veti kullini roikkumaan avoimesta housunkauluksesta.

      Katselin siis kaverini nussimista aivan lähietäisyydeltä ja kuuntelin naimisen ääniä. Kulliini tuo nainen ei kuitenkaan koskenut. Ehkä kunnioitti tulevaa vaimoani sen verran. Olihan tilanne aika absurdi, mutta tavallaan ainutkertainen. Kun väkeä alkoi valua enemmänkin takaisin tansseista, niin minutkin vapautettiin takaisin juhlimaan.

    • Anonyymi

      Tämä täti uskaltautui kerran kesäleirillä porukan yllyttämänä sekasaunaan. Oikeastaan me tytöt istuskelimme jalat hyvinkin ristissä ja kädet rintoja suojaamassa. Valtavaa kiherrystä aiheutti alastomien poikien kulku vastakkaille lauteille ka kyllä moni pojistakin suojasi pippeleitään käsillään. Pari rohkeinta yritti rennosti istuskella vehkeet paljaina.

      Uimaankin juostiin nakuina tietenkin ja takaisin saunaan ja tihrustettiin poikien suuntaan ja pojat tietenkin meitä, jos sieltä vähän tissinkulmaa vilahtaisi. Hiukan pelottavakin hetki koettiin, kun yksi pojista alkoi voida huonosti ja pyörtyi laskeutuessaan lauteilta.

      Muutama meistä tytöistä syöksyi hätiin ja käänsimme tajuttoman pojan pukkarin puolelle ja kylkiasentoon. Vähän hassultakin se näytti, kun siinä alastomina poikaa kääntelimme ja hän alkoi heräillä ja jotenkin kummasti hänen vartalonsa tärisi ja kikkelinsä näytti värisevän siinä samalla. Itse satuin ottamaan häntä kiinni juuri keskivartalon kohdalta ja toinen käteni osui hänen jostain syystä miltei seisokissa olevaan vehkeeseensä. Myöhemmin sain kuulla, että pojalla oli todettu epilepsia. Onneksi pahemmin ei sattunut ja se oli ensimmäinen kerta kun näim vieraan pojan alasti....

    • Anonyymi

      Olisin maksanut aika monet viikkorahat tällaisesta kohtelusta...

      • Anonyymi

        Minä myös...


    • Anonyymi

      Murrosikäinen poika keski-ikäinen täti= ihanne

    • Anonyymi

      Olin 15v kun naapurin rouva 45v antoi seksiopetusta ihan kädestä pitäen . Oraaliseksistä, siitä miten naista käsitellään , ja miten naisen tulee käsitellä miestä.
      Tuon ajan n3v, kuluessa nautin paljon. Opin nuolemaan naisenkin räjähtään orgasmiin.
      Viimeisenkerran näimme kun olin intissä vuonna 1976. Olin silloin Hyrylässä. Rakastelimme koko viikonlopun , kykkä pussit kilisi kun matkasin yksikköön. Eipä matka
      pitkä ollut asun silloin Korsossa. Nyt asun täällä Lapin Enontekiössä.

      • Anonyymi

        Kuuluu sanoa/kirjoittaa Enontekiöllä.


    • Anonyymi

      Itse jäin joskus nuorena saunailtana saunomaan tuttavaperheemme naisen kanssa, olin itse vielä teini ja tämä nainen noin 30v. Ja todella hyvännäköinen, blondi alapäätään myöden yms. Monesti istuskeli aika "ruokottomasti lauteilla tai saunan rappusilla jäähyllä eikä ujostellut muutenkaan.
      Olin silmäillyt häntä jo aiemminkin ja yksin ollessani runkannutkin monet kerrat häntä ajatellen.
      Tuolla kerralla menin vielä uimaan saunasta ja ajattelin peseytyä sen jälkeen, muut porukasta olivat jo häipyneet muutaman sadan metrin päähän taloon, missä oli tarkoitus vielä syödä jne ja vanhempi väki aikoi vielä ottaa kuppia jne.
      Olin tulossa saunaan takaisin, kun tämä naapurin nainen istuikin jäähyllä saunan terassilla jalat koukussa ja levällään ja jotenkin jähmetyin katsomaan häntä ja hänen pilluaan, mikä pullotti aika kiihottavasti hänen jalkovälissään ja mulla alkoi seisomaan. Ja tuijotus jatkui, hän ei tehnyt elettäkään peittääkseen itseään, vaan tuijotti jäykistyvää munaani ja minä hänen pulleahuulista pilluaan.
      Hetki meni noin ja sitten en oikein saanut enää hillittyä itseäni, vaan marssin hänen luoksensa ja aloin suudella häntä. Hän vaikutti aika yllättyneeltä, mutta ei kyllä kieltänyt mua mitenkään, vastasi jopa suutelemiseenkin ja samalla työnsin hänet varovasti selälleen ja nousin hänen syliinsä.
      Mulkkuni oli hänen häpykumpunsa päällä meidän välissämme ja sain sanottua vaan, että mua panettaa.
      Hän oli myöskin aika kiihottunut jo tuossa vaiheessa, sanoi ettei kyllä saisi mutta pane vaan ja kietoi jalat mun ympärilleni, jolloin ohajsin kullini hänen pillunhuulille, survaisin sen sisään ja aloin panemaan häntä.
      En kyllä tarvinnut mitään älyttömiä, kymmenkunta aika vahvaa työntöä, kun mun orkku alkoi jo ja laukesin hänen sisäänsä. Olin niin totaalisen himokas ja kyllähän se lämmin&märkä pillu teki tehtävänsä vähän liiankin hyvin.
      Sitä en tiedä, saiko hän, mutta kyllä hän ainakin voihki aika kovin tuon aktin aikana ja oli todella märkä.
      Maattiin siinä hetken aikaa huohottaen minä hänen sisällään vielä, kunnes hän sitten hieman rauhoituttuamme sanoi, että meidän taitaa olla parempi nyt lopettaa tältä erää ainakin ja mennä peseytymään.
      Joten ei auttanut muu, kuin vetäytyä ulos hänestä ja mentiin yhdessä pesulle. Hän edellä perse keinuen ja mua vilkuillen olkansa yli ja mä seurasin muna vielä puolijäykkänä heiluen kävelyn tahdissa.
      Hän kyllä katsoi mua hymyillen ja kysyikin, että tykkäsinkö, mihin vastasin punastellen että arvaa vaan..
      Selitin kyllä jotain että en oikein tiedä kuinka noin hullaannuin, mutta sanoi vaan naurahtaen että kyllähän miehen pillusta pitääkin hullaantua ja niin, että ottaa oman ilonsa siitä ja sanoi itsekin innostuneensa, vaikka tilanne tulikin ihan puskista ja että onneksi nyt ehdittiin tekemään temput ilman häiriötekijöitä.
      Ainoa vain, mistä meinasin saada paniikin, kun hän sanoi että mentiin aika riskillä, kun hänellä ei ole minkäänmoista ehkäisyä käytössä. Saattoi kyllä kiusoitellakin eikä hän nyt ainakaan raskaaksi silti tullut, vaikka pantiinkin paljaalla.

    • Anonyymi

      Minä olin rannalla illansuussa pelailemassa pasianssia, kun paikalle pyöräili jonkin verran vanhempi nainen. Hän kävi uimassa ja istui omalle viltilleen, mutta hetken päästä kysyi saako tulla pelaamaan kanssani. Pelasimme korttia jonkin aikaa ja juttelimme kaikenlaista ja minä varovasti vilkuilin hänen pulleita rintojaan ja vehkeeni seisoi pienissä shortseissani kivikovana. En olisi uskaltanut tehdä itse mitään, mutta lopulta hänen tehdessään lähtöä sanoin meneväni vielä uimaan ja peittelin pullotustani pyyhkeelläni.

      Hän oli jättänyt oman pyyhkeensä kuivumaan laiturilla olevan tolpan nokkaan, mutta pyyhe oli pudonnut järveen. Nainen pyysi minua kauniisti hakemaan pyyhkeensä kun olin kuitenkin menossa vielä uimaan. Noustessani vedestä yritin painaa vehjettäni jotenkin piiloon, mutta se jökötti kivikovana ja näkyi varmasti ja hänen hymynsä paljasti asian.

      Kävelin kohti pukukoppia ja tunsin askeleet perässäni. Nainen tuli aivan viereeni ja laittoi kätensä shortsieni päälle ja kysyi hiljaa saanko koskea. Minä nyökytin vain päätäni ja laskin hänen merkistään shortsini alas ja hän tarttui lämpimällä kädellään kylmään mutta kivikovaan penikseeni joka pullistui pullistumistaan. Itse en tehnyt tilanteessa yhtikäs mitään eikä hänenkään kätensä tehnyt muuta kuin puristi napakasti penistäni, joka pienen hetken jälkeen alkoin nykiä ja vastustamattomasti lennätti lastinsa naisen puristaessa edelleen napakasti varrestani. Ynähdin ja hän sanoi jotain minusta ja aikuistumisesta ja tytöistä, jonka olen jo unohtanut, mutta sitä kokemusta en unohda koskaan.

    • Anonyymi

      Meillä oli opiskelija-asunnossa saunavuorot pojille ja tytöille erikseen. Tytöille 17-19 ja pojille 19-21. Pyykkitupa oli siinä vieressä ja olin laittanut ekan koneellisen pyörimään ja kello oli jotain vartti vaille seitsemän ja saunan pukkarin ovi oli auki eikä siellä ollut ketään. Nopealla päättelyllä ajattelin, ettei kukaan enää saunaan tule, kun aikaa on noinkin vähän.

      Minulla oli saunakamat mukana ja riisuiduinkin nopeasti ja menin suihkun kautta saunaan. Lämpö teki hyvää ja asettauduin ylälauteelle makoilemaan. Ehkä vartin makoiltuani kuulin ääntä pukkarista ja ajattelin saavani seuraa saunaan poikien vuorolaisilta. Menin ottamaan välisuihkun ja ajatukseni oli hakea pukkarista saunaolut ja nauttia se toisissa löylyissä. En ehtinyt ovenkahvaan kiinni, kun ovea vedettiin auki ja meinasin saada sydänkohtauksen. Pukkarin puolella oli noin kymmenen tyttöä, osa vielä riisui vaatteita ja pari ensimmäistä olivat ihan alasti. Itse olin nakuna tietenkin hakemassa sitä saunaoluttani.

      Seurasi epämääräistä huutoa, kiroilua ja vähän nauruakin. Itse en saanut sanaa suustani vaan peitin penistäni käsilläni ja jotain koitin änkyttää poikien vuorosta, koska kello oli jo yli seitsemän. Sitten kovaäänisin sanoi minulle, että kannattaiskohan lukea tosta pukkarin oven ulkopuolelta mitä siinä sanotaan. Meillä on synttärikemut ja ovessa lukee kissankokoisin kirrjaimin päivämäärä ja syy miksi saunavuorot on vaihdettu....

    • Anonyymi

      Huh, tuollainen opetus olisi minullekin kelvannut. Todennäköistä kuitenkin, että tuonikäisenä olisin tullut naisen käsiin jo ensimmäisten kosketusten aikana.

      • Anonyymi

        Sama homma. Olis kiristänyt teinimulkun vartta niin, että nuppi olis voinut räjähtää vaikka ihan omia aikojaan :)


    Ketjusta on poistettu 119 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mitä ihmettä

      Kaipaat hänessä
      Ikävä
      103
      1545
    2. Välillä käy mielessä

      olisiko sittenkin ollut parempi, että emme koskaan olisi edes tavanneet. Olisi säästynyt monilta kyyneleiltä.
      Ikävä
      78
      1174
    3. Mitä oikein

      Näet minussa? Kerro.
      Ikävä
      88
      1117
    4. Lopeta tuo mun kiusaaminen

      Ihan oikeasti. Lopeta tuo ja jätä mut rauhaan.
      Ikävä
      139
      1016
    5. Uskoontulo julistetun evankeliumin kautta

      Ja kun oli paljon väitelty, nousi Pietari ja sanoi heille: "Miehet, veljet, te tiedätte, että Jumala jo kauan aikaa sitt
      Raamattu
      580
      975
    6. Mika Muranen juttu tänään

      Jäi puuttumaan tarkennus syystä teolle. Useat naapurit olivat tehneet rikosilmoituksia tästä kaverista. Kaikki oli Muras
      Sananvapaus
      1
      937
    7. Hanna Kinnunen sai mieheltään tiukkaa noottia Tähdet, tähdet -kotikatsomosta: "Hän ei kestä, jos..."

      Hanna Kinnunen on mukana Tähdet, tähdet -kisassa. Ja upeasti Salkkarit-tähti ja radiojuontaja onkin vetänyt. Popedan Lih
      Tv-sarjat
      8
      882
    8. Kotipissa loppuu

      Onneksi loppuu kotipizza, kivempi sotkamossa käydä pitzalla
      Kuhmo
      19
      852
    9. Oho! Farmi-tippuja Wallu Valpio ei säästele sanojaan Farmi-oloista "Se oli niin luotaantyöntävää..."

      Wallu oikein listaa epämiellyttävät asiat… Monessa realityssä ollut Wallu Valpio ei todellakaan säästele sanojaan tippum
      Tv-sarjat
      9
      684
    10. Helvetin hyvä, että "hullut" tappavat toisensa

      On tämä merkillistä, että yritetään pitää hengissä noita paskaperseitä, joilla ei ole muuta tarkoitusta, kuin olla riida
      Kokkola
      8
      650
    Aihe