Suviseurojen saarnat

Minulla ei ole ollut aikaa kuunella suviseurojen saarnat. Oliko siellä puheita joka kirkasti Kristusta, tai ylistettiinko kaikissa puheissa vain yhdistyksiä?

12

90

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      En muista, olenko koskaan kuullut siellä yhtään puhetta, jossa Jeesuksen merkitys ei tulisi esille. Yhdistyksiä tarvitaan paikallistoiminnan pyörittämiseen, mutta ilman Jeesusta ja Hänen sovitustyötään ei tietysti olisi mitään yhdistyksiäkään, koska ei olisi mitään syytä muodostaa sellaisia, eikä syntejä voitaisi saarnata anteeksi Jeesuksen nimessä ja veressä, kuten nyt tehdään.

      • Minulla on sellainen käsitys että vanhoillislestadiolaisuudessa useimmiten opetetaan että vanhurskauden perusta on jumalan valtakunnasta saarnattu synninpäästö, kun muissa suunnissa opetetaan että vanhurskauden perusta on henkilökohtainen usko Jeesukseen syntien sovittajana. Varmasti suvijuhlissa oli hyviäkin saarnoja kuten Carssonin saarna josta kuuntelin osan.



      • Anonyymi

        En usko että veeällissä on ikinä ollut Raamatullista saarnaa, eikä tule ilman täysremonttia.


      • Anonyymi

        Höpsis. Vain Mikko Kälkäja uskalsi kirkastaaJeesusta, muut vain evankeliumia ja tuo - Jeesuksen nimessä ja veressä kirkastaa vain SRK;ta.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        En usko että veeällissä on ikinä ollut Raamatullista saarnaa, eikä tule ilman täysremonttia.

        Juuri näin. Heistähän tutkii Raamattua vain alle prosentti?


    • Anonyymi

      Saarnojen pääsanoma on se, että päästäisiin taivaan iloon. Olisi mukavaa, kun vähän mietittäisiin sitä, missä tuo taivas oikein olisi ?
      Pakkohan sen olisi olla avaruuden kätköissä, kun kerran Jeesuskin lähti sinne suuntaan, siis ylöspäin menemään.
      Mutta kun avaruus on kylmä ja koruton. Ei parhainkaan teleskooppi eikä radiosanoma tavoita tuota siellä piilossa olevaa taivasta, siis taivasta, joka on vain maata ympäröivä ilmakehä ja jossa kiertää vain meidän ihmisten sinne ampumaa avaruusromua.
      Onkai se nyt uskovaisellekin lupa pohtia näitä henkimaailman asioita. Minä ainakin järkeilen ja paljon. Jokohan muuten Jeesus on lähtenyt matkaan sieltä jostain avaruuden perimmäiseltä nurkalta taivaltamaan kohti maapalloa.
      Ja tuo kuolleista herättäminen on niin utooppista ajattelua, ettei sitä kukaan tosissaan usko. Ajatelkaapa nyt edes pikkuisen järkevästi. Miten ja mikä nostaa olemattoman jostain haudasta, jota siellä ei ole ja siinähän menisi rutosti aikaa käydä eri puolilla maailmaa jokainen henk.kohtaisesti kiskomassa ylös. Ei ainakaan omalla voimallaan kukaan pysty haudasta nousemaan. Taiteilijat ovat kyllä kirkko maalauksissa kuvanneet haudoista ylös nousua, mutta eivät ole tajunneet sitä, että maailmassa on tuhansia miljoonia hautoja, ei vaan yhden paikan haudat.
      En siis usko moiseen ylös nousuun, mutta uskon, että Jumala on luonut (tehnyt) jollain taika tempulla maapallon kaikki eläväiset. Uskon, ettei itsestänsä voi mitään syntyä. Kehittyä kyllä voi, mutta sen ensimmäisen yksilön ilmaantuminen ei voi tapahtua itsestänsä. Edes pahvilaatikko ei synny itsestänsä. Ihminen on mestari luoja ja keksijä. Sitten on se LUONTO Jumala, joka pani kaiken alkuun. Mitään viitteitä Jumalan olemassa olosta ei ole saatu. On väärin uskotella, että kuoleman jälkeen kaikki salaisuudet selviää ja että pääsisimme jonnekkin paratiisiin . Eri puolilta maailmaa on löydetty eläinten ja ihmisten fossiileja, jotka todistavat sen, että elämää on ollut paljon ennen raamatun aika käsityksen.
      Ihminen on keksinyt itselleen uskonnon, siis eräänlaisen huumeen, jonka avulla hän jaksaa kestää elämän tuskaa. Joka ei saa tyydytystä uskonnoista, he tarvitsee alkoholia, kaljaa, tupakkaa, huumeita, tanssia, teatteria, elokuvia ja vaikka mitä viihdettä.
      Uskovaisten viihde, uskominen tarvitsee jatkuvaa sanan kuuloa, kuinka sun pitää jaksaa uskoa ja tehdä parannusta ja olla siis oikeasti uskomassa ja oikeassa uskossa sekä kuunnella saarnoja, joiden sanoma kiteytyy aina tähän samaan teemaan, uskomiseen ja parannuksen tekemiseen

    • Omituista taikauskoa, koska jeesustarina on havaittu fiktioksi ajat sitten.

      Mietitään asiaa hetken ajan maailmojen luojan kannalta. Olisiko tuo kaiken valtias onnistunut tuottamaan raamatun kaltaisen sekasotkun sanomakseen?

      Vastaus lienee kaikille selkeä, joten jokainen jesusisanisti ja raamatunkannattaja on automaattisesti epäjumalanpalvoja.

      Onnea vaan viimeiselle tuomiolle, jos oikea jumala on olemassa!

    • Anonyymi

      Joku sanoi ylempänä vanhurskauden perustan olevan usko Jeesukseen. Oikeastaan se ei ole oikein sanottu tässä tärkeimmässä asiassa eli mihin vanhurskauttamisen perustus lasketaan.

      Perustus ei ole usko Jeesuksen päälle vaan Jeesus Kristus itse, ja Hänen armotyönsä. Me uskovaiset uskomme Hänen päällensä mutta ei eidän uskomme ole se perustus:


      ----------------------
      "Sillä muuta perustusta ei kukaan voi panna, kuin mikä pantu on, ja se on Jeesus Kristus." (1.Kor. 3:11)
      ---------------------


      Me uskomme ja rakennamme tämän (ainoan) perustuksen päälle! Puhua uskomisesta perustuksena, sattaa ihmisen pian epätoivoon, nimittäin itselleen ja Jumalan edessä REHELLISEN ihmisen joka tuntee tilansa oikein.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Suomalaisia naisia lennätetään seksimatkoille

      https://www.iltalehti.fi/kotimaa/a/1f5f5e20-8c36-4907-9640-8e0c3b017c5a Gambia on jo vuosia ollut yhtä kuin munanhaku ma
      Maailman menoa
      252
      2127
    2. Paras olisi vain unohtaa

      Tuleekohan tähän meidän tilanteeseen ikinä mitään selvyyttä. Epätoivo iskee taas, enkä jaksaisi enää odottaa. Kohta lop
      Ikävä
      82
      2016
    3. Voisitko laittaa

      Nimesi ensimmäisen ja kaksi viimeistä kirjainta tähän?
      Ikävä
      97
      1730
    4. Mietitikö nainen koskaan

      Miksi me ollaan päädytty tähän pisteeseen. Lähestmistapaa ei ole. Tarvitaanko me oikeasti enää tätä.
      Ikävä
      114
      1542
    5. Nämä kaikki alla olevat aloitukset on saman naisen aloituksia

      Kuinka paljon täytyy vintissä viheltää että esiintyy välillä jopa miehenä, ja sitten itse vastailee omiin kysymyksiinsä?
      Ikävä
      169
      1171
    6. huono omatunto

      johtuu siitä, että minulla on tunteita sinua kohtaan. Se vaikuttaa asiaan. Kaipasin sinua tänäänkin.
      Ikävä
      65
      1160
    7. Mitä kaipaat

      Usein elämässäsi
      Ikävä
      113
      1008
    8. Onnistuit sohaisemaan mua

      Kaikkein herkimpään kohtaan ja kyseenalaistamaan mun luottamuksellisuuden. Kun sitä ei ole niin ei ole mitään muutakaan
      Ikävä
      64
      999
    9. Päätin juuri että

      En odota että meidän välillä enää tapahtuisi mitään. Tämä on aivan liian monimutkaista ja kyllä sinäkin olisit joskus mi
      Ikävä
      33
      983
    10. Huomenna se

      Tulee kohta, odotatko?
      Ikävä
      61
      906
    Aihe