Magialle - muutosten tuulia odotan

Anonyymi

Haluaisin että joku ystävällinen katsoisi minulle koska vietän nimipäivää tänään<3
Olen yksinäinen vaikka minulla on paljon tuttuja. Näkyykö muutoksia jossakin näistä kysymistäni osa-alueissa-rakkaus/ihmissuhteet/raha? Tummahko hoitaja olen. Kiitos<3

3

<50

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Anonyymi

   Hei,

   Sinulla on tällä hetkellä menossa tosiaankin "yksinäinen vaihe".. mutta olet myös jollakin tapaa vetäytynyt . Vaikka olisitkin muiden kanssa tekemisissä, koet olevasi yksin. Tämä on vaihe, joka sinun on työstettävä itsesi kanssa. Joskus on hyvä olla "erakkona" ja käydä läpi omaa elämäänsä ja itseään ihan itsekseen ja keskittyä ihan arkipäivän elämiseen. Mutta, aikansa kutakin..muista myös, ettei kukaan ole tulossa sinua hakemaan ovesta ulos elämään sellaista elämää jota haluaisit. Kun olet saanut "tarpeeksi" tämän hetkisestä tavastasi olla ja kokea, on aika muutokselle. Ehkä haluaisit kokea jotain uutta, ehkä sinulla on mielessäsi ideoita, jota haluaisit kokea/tehdä. Ne voivat olla ihan pieniä arkipäivän asioita tai isompia haaveita joita haluaisit lähteä toteuttamaan. Anna mennä vaan ja muista että elämä kantaa. Mitä enemmän annamme elämälle sitä enemmän saamme siitä irti.
   Ihmissuhdeasioissa olet valmis uudelle, mutta jollain tapaa olet ikään kuin odottamassa oikeaa hetkeä/oikeaa ihmistä/ tai mahdollisuutta. Tässäkin pätee sama, että odottaminen ei vie minnekään. Rohkeasti ulos "näyttäytymään". Olet valmis uusille ihmissuhteille.."valmis pakkaus", mutta asettautunut koko painollasi mukavuusalueellesi. Tiedät mitä tehdä..Tällä tarkoitan, että pienillä muutoksilla arjen pyörityksen lomassa voi olla kauas kantoiset seuraukset ;) Ulos vaan ja kokeilemaan uusia juttuja ja käymään uusissa paikoissa. Lähde rohkeasti tuttujesi kanssa tai vaikka itseksesi käymään erilaisissa tapahtumissa, ulkona -ihan mitä vaan mieleesi tuleekaan.
   Raha-asioissa näen jotain pientä helpotusta.. jotain ylimääräistä, että voit vähän lomailla, hemmotella itseäsi, nauttia elämästä. Joko saat itse kasaan jotain ylimääräistä tai saat sellaista. Ei mitään suuria summia, mutta jotain joka riittää irtiottoon.

   Myöhästyneet nimpparionnittelut!

   • Anonyymi

    Magialle - muutosten tuulia odotan
    Kiitos katsannostasi. Olen kokeillut tuota ulosmenoa jo ainakin 10-v :) tässä ollaan vieläkin.


  • Anonyymi

   Hmm.. onko kenties jotain, mitä voisit tehdä toisin tai kokeilla jotain uutta. Sinusta huokuu tietynlainen ehkä varovuus tai epävarmuus.. ikään kuin koputtelet tikulla jäätä, mutta viime hetkellä peräännyt. Ehkä vielä rohkeampaa otetta ja uskallusta peliin. Tulee voimakas tunne myös siitä, että sinulle halutaan kertoa, että kaikki on vain sinusta itsestäsi kiinni. Kaikki on mahdollista, toivoa on, mutta sinun tulisi tarttua kiinni tlaisuuteen/hetkeen tai siihen mitä oikeasti haluat. Oletko valmis jonkilaiseen muutokseen ja uusiin haasteisiin. Saan kuvan tiikeristä joka tulee varmoin ottein esille hyvin määrätietoinen ja itsevarma katse silmissään. Semmoisella asenteella eteenpäin.

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Kamala onnettomuus

   Miten tällaiset mönkijäonnettomuudet yleensä tapahtuu? Liikaa vauhtia? Saako mönkijöillä ajaa lasten kanssa ja ilman kyp
   Suomussalmi
   148
   6653
  2. Annetaanko jokainen 3 tunnistetta

   omasta kaivatusta? Minä aloitan: N-nainen, punaiset hiukset ja asuu Pirkanmaalla.
   Ikävä
   105
   2624
  3. KANNATATKO NATOa? Jos olisit saanut äänestää...

   Ihan riittää lyhytkin kyllä tai en.
   Maailman menoa
   703
   2619
  4. Mitä teit väärin?

   Että ikäväsi kohde häipyi elämästäsi?
   Ikävä
   177
   1916
  5. Mönkijäpnnettomuus

   Harmillinen homma. https://www.hs.fi/suomi/art-2000010557170.html
   Suomussalmi
   29
   1761
  6. Sinäkin tiedät sen nainen

   Nainen sinä olit kohtaloni mutta minä en sinun ja niin surullista kuin se onkin niin tuun varmaan silti rakastamaan sua
   Ikävä
   79
   1660
  7. Tilitoimisto!!!

   Mikä tilitoimisto jäi kiinni rikoksesta Rovaniemellä?
   Rovaniemi
   24
   1172
  8. Tietäisitpä miten haluaisin sinut kohdata

   Vaikka vaan katsella ohimennen. Voisitko telepaattisesti lähettää viestiä, - löytyisikö kohtauspaikkaa?
   Ikävä
   59
   1157
  9. Kaivonkonekuski hukkui etelärannassa

   Oliko paikkakuntalaisia?
   Rovaniemi
   13
   1124
  10. Jos ihmettelit minun käytöstä

   Niin yritin hieman jarrutella juoruja mitä liikkuu. Sinussa ei vikaa.
   Ikävä
   62
   1116
  Aihe