Raskaanako nyt kaiken jälkeen?!

Anonyymi

Olen jo kaksi laata kasvattanut. Esivaihdevuodet ovat kiirineet erinäisine oireineen. Kierto lyheni säännönmukaiseksi 21-23 pv jo melkein vuosi sitten. Pystyin ennustamaan kierron alkavan viimeistään tuona 23 pv. Aiemmin elämässä kierto on ollut 28pv ja ovulaatio oireiden perusteella puolessa välissä. Aika tarkasti olen kehoani tulkinnut ja seurannut.

Nyt olen mieheni kanssa harrastanut seksiä juuri kuukautisten alkamispäivänä - muutamia tunteja ennen alkua ja todettu vain yhdessä tuumin, että raskautumksen riski tämän ikäisenä 44v ja vaihdevuosia kohti menevänä ja kierron viimeisenä
Päivänä olisi aivan ihme. (Riski otettiin ja sen seuraukset kannetaan jos sellainen ihme meille suodaan)

Teimme tämän viimeksikin kp 23 ja illalla totesin, että eipäs tullutkaan ne kuukautiset tänään. No sitten olen todenyt tämän jo viikon ajan. Ei helkkari, nytkö sitten olen saattanut itseni raskaaksi vastoin kaikkia odotuksia😆?

Nyt on menossa kp 30. Jäikö minulta vain kuukautiset nyt väliin vai täytyykö tässä kohta ostella taskaustestiä 🤔 vai olisiko vain kuukautiset pikkuhiljaa jäämässä pois.

Onko kellekään käynyt vastaavaa?

2

<50

Vastaukset

 • Olen suunnilleen ikäisesi (täytän elokuussa 44) ja viikolla 15 raskaana. Lapset olivat myös jo tehty ja ehkäisynä minulla oli noin 10 v. käytössä kierukka, joista viimeisin poistettiin 2018 keväällä gynekologisen toimenpiteen yhteydessä ja jonka jälkeen meillä oli ehkäisynä miehellä kortsut. No miesten ehkäisystä huolehtiminen on mitä on ja pian hän alkoi niiden käytöstä kuitenkin valittaa, koska hän ei niiden kanssa saanut kunnon erektiota eikä useimmin edes lauennut ollenkaan kumi päällä. Huomasinhan minäkin sen kun rakastelu meni useimmin pelkäksi säheltämiseksi ja koska kuukautiseni olivat suht säännölliset aloimmekin rakastella säännöllisesti kiertoni varmoina päivinä ilman kumia ja muulloin mies käytti kortsua. Viime talvena kuitenkin kerran juuri kiertoni otollisempaan aikaan oltiin kerran ilman kumia ja ihmeellinen on naisen vaisto, sillä oikeastaan jo seuraavana aamuna aavistin mitä siitä seurasi.
  Olihan siinä alkuun etenkin mies, että mitä! Toisin kuin ilmeisesti teillä, meillä ei miehen kanssa ollut edes mitään etukäteispuheita mahdollisesta raskaaksi tulostani ja kyllähän siinä vähän vaimolle yrmisteltiin. Kuitenkin nyt, kun hänkin tämän on sisäistänyt, niin ihanalle tuntuu ja molemmat ollaankuin nuorruttu odotukseni myötä.
  Toivotko kovin raskaaksi tulemista ja siksi hylkäsitte ehkäisyn?

  • No etkö olisi voinut jälkiehkäisypilleriä hakea..Herrajumala sentään kun 44vuotiaana vielä lapsia tehdään.


Ketjusta on poistettu 3 sääntöjenvastaista viestiä.

Luetuimmat keskustelut

 1. Hengityssuoja, viruksia vastaan. Ihan pelleilyäkö?

  Kuulemma hengityssuojaimet ovat loppuneet niin apteekeista kuin tukkureiltakin, kertoo Hesari. "Hengityssuojaimet loppuivat tukkureilta ja monista ap
  Maailman menoa
  83
  3380
 2. Erika ja viisuvalinta

  Cicciolina todella reipas ja mukaansatempaava esitys. Toivottavasti Erika pääsee kisoihin mukaan !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  Maailman menoa
  90
  3036
 3. Mä välitän susta

  edelleen paljon, sitä ei mikään koskaan muuta, enkä halua sulle mitään pahaa. Toivon että olet onnellinen. Itse tyydyn osaani ja yritän pärjätä näillä
  Ikävä
  61
  819
 4. Seinäjoella jälleen kuolonkolari

  Kyllä eikö näitä teitä saada sellaiseen kuntoon, että ihmiset (jotka on pakotettu käymään töissä) voisivat taittaa taivaltaan ilman järjetöntä kuolema
  Seinäjoki
  18
  693
 5. Tiedät nainen itekin

  jos me ruvettas niin haluaisin; että oltais vain toisia varten. Sinusta en kyllä ole yhtään varma. :(
  Ikävä
  35
  609