Meillä taitaa kummitella

Anonyymi

Hei!

Muutin tämänhetkiseen kerrostaloasuntoon noin 4-5 vuotta sitten. Alussa en huomannut mitään muuta poikkeuksellista, kuin että keittiön käsipyyhe putosi aina merkillisesti lattialle minun poissaollessani. Sivuutin asian täysin, koska en uskonut sen olevan mitään paranormaalia.

Nyt viime kuukausien aikana kotonani on alkanut tapahtumaan hyvin outoja asioita. Tavaroita katoilee jatkuvasti. Esimerkiksi kynsisakset ja sheiveri katosivat muutama viikko sitten ja löytyivät molemmat sitten noin viikkoa myöhemmin jääkaapin päältä..? 20 euron setelikin katosi, jonka jätin varmasti olohuoneen pöydälle. Ihan kuin joku haluaisi pilailla. Meillä ei ole käynyt kotona mitään hämärää porukkaa ja laitan aina oven turvalukkoon. Olen parikymppinen joten mitään muistiongelmiakaan ei pitäisi olla.. Kavereiden kanssa olen puhunut ja hekin ihmettelevät näitä tapahtumia. Outoja asioita tapahtuu jostain syystä aina kun olen yksin kotona.

Kaikista ihmeellisin asia kävi pari kuukautta sitten. Olin lähtenyt aamulla ihan normaalisti töihin ja kotiin tultuani illalla, kun olin menossa nukkumaan, koko lakanani olivat ihan läpimärät ja haisivat joltain pesuaineen tapaiselta. Ei ole mahdollista että olisin käsitellyt edes puhtaita pyykkejä sängylläni. Pelästyin niin paljon, etten pystynyt nukkumaan kotona.

Myös elektroniset laitteet kuten digiboxi ja kaiutin ovat menneet tiettyinä hetkinä päälle ja pois itsestään ja muutenkin kotona on hirvittävän usein sellainen olo, että joku tuijottaa. Kerran yöllä tunsin kuinka joku koski minuun, saattoi olla untakin. Kaverin kanssa kerran otettiin selfieitä puhelimella ja yhdessä kuvassa näkyy aivan selvä ihmisen varjo, paikassa jossa sen ei todellakaan pitäisi olla. (kuva on vielä tallella)

Alkaa ärsyttämään varsinkin tämä tavaroiden katoilu. Onko kellään samantyyppisiä kokemuksia tai osaako joku sanoa onko mahdollista että meillä on joku poltergeist vai ylireagoinko?

3

134

  Vastaukset

  • En usko, että ylireagoisit. Voitko laittaa kuvan tänne? Tuohon on selvää, että on poltergeist sekä siellä on aave(ita).

  • Minullakin kaikenlaisia esineitä häviää ja useimmiten löytyykin mitä kummallisimmista paikoista. En silti syytä mitään mistään henkimaailmasta lähteväksi. En syytä mitään enkä ketään mistään. Asun yksikseni noin 12 v sitten rakennetussa kerrostalossa. Mitään esineitä ei ole koskaan ilmestynyt tyhjästä ja kuuluvat äänet ovat kaikki naapureista tai ulkoa. Tuota tavaroitten yleensä väliaikaista häviämistä vain joskus kummeksun. Omaa hölmöyttä saattaa olla taustalla, mutta ei läheskään aina. Mitään ns yliluonnollista en ole koskaan kokenut vaikka haluaisin. Spiritismiä kuitenkaan en ala pelaamaan, minulla on entisen tuttavan kokemuksista sellaista tietoa, ett taatusti pysyn poissa siitä! Niin muuten hänkin!

  suomi24-logo

  Osallistu keskusteluun

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Kuka maksaa ei-turvallisesta maasta tulevan pakkokatanteenin..

   ..eivät kai veronmaksajat Kelan ansiosidonnaisella päivärahalla? Vastuuton mokailija maksakoon mokiensa kulut itse! Se on Ruotsin risteilyltä tai Balk
   Maailman menoa
   219
   6722
  2. Martina ja Nanna tehtailevat petoksia

   Martina ja Nanna eivät aio palauttaa rahoja Espanjan treenileirin ostaneille. Leiri peruuntui koronan takia. En tiedä mihin ovat rahat tuhlanneet, ehk
   134
   3963
  3. Koronavirustartuntojen määrä pomppasi - 41 uutta tartuntaa. Toinen aalto on nyt kiistämätön fakta

   Suomessa on todettu vuorokauden aikana 41 uutta koronavirustartuntaa, kertoo Terveyden ja hyvinvoinnin laitos. Tartuntoja on nyt yhteensä 7 683. https
   Maailman menoa
   108
   3713
  4. Heti alkoivat "asiantuntijat" sössöttämään

   ettei hallituksella ole oikeus pistää ihmisiä pakkokaranteeniin https://yle.fi/uutiset/3-11487500
   Maailman menoa
   337
   3106
  5. Niko Ranta-ahon kieroutunut moraalikäsitys

   Aivan älytöntä settiä Ilta-Sanomien haastattelussa. Ranta-aholta puuttuu näköjään minkäänlainen inhimillisyys ja ymmärrys omasta vastuusta. "Se on sa
   67
   2255