Meillä taitaa kummitella

Anonyymi

Hei!

Muutin tämänhetkiseen kerrostaloasuntoon noin 4-5 vuotta sitten. Alussa en huomannut mitään muuta poikkeuksellista, kuin että keittiön käsipyyhe putosi aina merkillisesti lattialle minun poissaollessani. Sivuutin asian täysin, koska en uskonut sen olevan mitään paranormaalia.

Nyt viime kuukausien aikana kotonani on alkanut tapahtumaan hyvin outoja asioita. Tavaroita katoilee jatkuvasti. Esimerkiksi kynsisakset ja sheiveri katosivat muutama viikko sitten ja löytyivät molemmat sitten noin viikkoa myöhemmin jääkaapin päältä..? 20 euron setelikin katosi, jonka jätin varmasti olohuoneen pöydälle. Ihan kuin joku haluaisi pilailla. Meillä ei ole käynyt kotona mitään hämärää porukkaa ja laitan aina oven turvalukkoon. Olen parikymppinen joten mitään muistiongelmiakaan ei pitäisi olla.. Kavereiden kanssa olen puhunut ja hekin ihmettelevät näitä tapahtumia. Outoja asioita tapahtuu jostain syystä aina kun olen yksin kotona.

Kaikista ihmeellisin asia kävi pari kuukautta sitten. Olin lähtenyt aamulla ihan normaalisti töihin ja kotiin tultuani illalla, kun olin menossa nukkumaan, koko lakanani olivat ihan läpimärät ja haisivat joltain pesuaineen tapaiselta. Ei ole mahdollista että olisin käsitellyt edes puhtaita pyykkejä sängylläni. Pelästyin niin paljon, etten pystynyt nukkumaan kotona.

Myös elektroniset laitteet kuten digiboxi ja kaiutin ovat menneet tiettyinä hetkinä päälle ja pois itsestään ja muutenkin kotona on hirvittävän usein sellainen olo, että joku tuijottaa. Kerran yöllä tunsin kuinka joku koski minuun, saattoi olla untakin. Kaverin kanssa kerran otettiin selfieitä puhelimella ja yhdessä kuvassa näkyy aivan selvä ihmisen varjo, paikassa jossa sen ei todellakaan pitäisi olla. (kuva on vielä tallella)

Alkaa ärsyttämään varsinkin tämä tavaroiden katoilu. Onko kellään samantyyppisiä kokemuksia tai osaako joku sanoa onko mahdollista että meillä on joku poltergeist vai ylireagoinko?

4

518

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Anonyymi

   En usko, että ylireagoisit. Voitko laittaa kuvan tänne? Tuohon on selvää, että on poltergeist sekä siellä on aave(ita).

  • Anonyymi
  • Anonyymi

   Minullakin kaikenlaisia esineitä häviää ja useimmiten löytyykin mitä kummallisimmista paikoista. En silti syytä mitään mistään henkimaailmasta lähteväksi. En syytä mitään enkä ketään mistään. Asun yksikseni noin 12 v sitten rakennetussa kerrostalossa. Mitään esineitä ei ole koskaan ilmestynyt tyhjästä ja kuuluvat äänet ovat kaikki naapureista tai ulkoa. Tuota tavaroitten yleensä väliaikaista häviämistä vain joskus kummeksun. Omaa hölmöyttä saattaa olla taustalla, mutta ei läheskään aina. Mitään ns yliluonnollista en ole koskaan kokenut vaikka haluaisin. Spiritismiä kuitenkaan en ala pelaamaan, minulla on entisen tuttavan kokemuksista sellaista tietoa, ett taatusti pysyn poissa siitä! Niin muuten hänkin!

  • Anonyymi

   Missä päin tämä tapahtui?

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Maailman suurin sanomalehti: Sanna Marin on coolein poliitikko

   Sanna saa taas ylistystä maailmalla. Ja mikäs siinä, onhan hän ylivoimaisesti paras pääministeri Suomen historiassa. https://www.iltalehti.fi/ulkomaa
   Maailman menoa
   478
   2501
  2. Petteri Orpo väläyttää leikkauksia: 'Me joudumme säästöihin ja sopeutukseen'

   Jätti-inflaatio sähkö, polttoaineet, ruoka ym. kallistuu hurjasti ja Petterin kokoomus haluaa leikata, ja kokoomuksen tuntien leikkauksien painotus ni
   Maailman menoa
   139
   1404
  3. Sanna Marinin UUSI sähellysvideo julki. Iljettävää ja kuvottavaa katseltavaa

   En olisi uskonut että näen maamme pääministeristä näin puistattavan videon. Jos jäljellä oli vielä ripaus arvovaltaa ja kunnioitusta pääministeriä koh
   Maailman menoa
   319
   1362
  4. Kerrotko mies mikä minussa on vikana?

   Kun, et kerran lähesty?
   Ikävä
   182
   1123
  5. Parveketupakointi

   Tupakoija on itsekäs ja piittaamaton muista asukkaista, parvekkeella tupakoijan savu kulkeutuu useisiin lähistöllä oleviin asuntoihin. Ei ole mukavaa
   Maailman menoa
   137
   1071
  6. Mulla on ikävä sua

   Se on paisunut ihan valtavaksi ja täyttää mun koko pään. Naiselle
   Ikävä
   45
   983
  7. Olen pahoillani

   Ei ollut muuta vaihtoehtoa
   Ikävä
   47
   886
  8. Kellyn velat on jo 34000 ja on kelan asiakas.

   Tälläistä nää naiset on kaikki samanlaisia, kun mies ei maksa niiden velkoja ja elämää niin kaikki menee vaan ulosottoon.
   Kotimaiset julkkisjuorut
   46
   868
  Aihe