Meillä taitaa kummitella

Anonyymi

Hei!

Muutin tämänhetkiseen kerrostaloasuntoon noin 4-5 vuotta sitten. Alussa en huomannut mitään muuta poikkeuksellista, kuin että keittiön käsipyyhe putosi aina merkillisesti lattialle minun poissaollessani. Sivuutin asian täysin, koska en uskonut sen olevan mitään paranormaalia.

Nyt viime kuukausien aikana kotonani on alkanut tapahtumaan hyvin outoja asioita. Tavaroita katoilee jatkuvasti. Esimerkiksi kynsisakset ja sheiveri katosivat muutama viikko sitten ja löytyivät molemmat sitten noin viikkoa myöhemmin jääkaapin päältä..? 20 euron setelikin katosi, jonka jätin varmasti olohuoneen pöydälle. Ihan kuin joku haluaisi pilailla. Meillä ei ole käynyt kotona mitään hämärää porukkaa ja laitan aina oven turvalukkoon. Olen parikymppinen joten mitään muistiongelmiakaan ei pitäisi olla.. Kavereiden kanssa olen puhunut ja hekin ihmettelevät näitä tapahtumia. Outoja asioita tapahtuu jostain syystä aina kun olen yksin kotona.

Kaikista ihmeellisin asia kävi pari kuukautta sitten. Olin lähtenyt aamulla ihan normaalisti töihin ja kotiin tultuani illalla, kun olin menossa nukkumaan, koko lakanani olivat ihan läpimärät ja haisivat joltain pesuaineen tapaiselta. Ei ole mahdollista että olisin käsitellyt edes puhtaita pyykkejä sängylläni. Pelästyin niin paljon, etten pystynyt nukkumaan kotona.

Myös elektroniset laitteet kuten digiboxi ja kaiutin ovat menneet tiettyinä hetkinä päälle ja pois itsestään ja muutenkin kotona on hirvittävän usein sellainen olo, että joku tuijottaa. Kerran yöllä tunsin kuinka joku koski minuun, saattoi olla untakin. Kaverin kanssa kerran otettiin selfieitä puhelimella ja yhdessä kuvassa näkyy aivan selvä ihmisen varjo, paikassa jossa sen ei todellakaan pitäisi olla. (kuva on vielä tallella)

Alkaa ärsyttämään varsinkin tämä tavaroiden katoilu. Onko kellään samantyyppisiä kokemuksia tai osaako joku sanoa onko mahdollista että meillä on joku poltergeist vai ylireagoinko?

4

652

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      En usko, että ylireagoisit. Voitko laittaa kuvan tänne? Tuohon on selvää, että on poltergeist sekä siellä on aave(ita).

    • Anonyymi
    • Anonyymi

      Minullakin kaikenlaisia esineitä häviää ja useimmiten löytyykin mitä kummallisimmista paikoista. En silti syytä mitään mistään henkimaailmasta lähteväksi. En syytä mitään enkä ketään mistään. Asun yksikseni noin 12 v sitten rakennetussa kerrostalossa. Mitään esineitä ei ole koskaan ilmestynyt tyhjästä ja kuuluvat äänet ovat kaikki naapureista tai ulkoa. Tuota tavaroitten yleensä väliaikaista häviämistä vain joskus kummeksun. Omaa hölmöyttä saattaa olla taustalla, mutta ei läheskään aina. Mitään ns yliluonnollista en ole koskaan kokenut vaikka haluaisin. Spiritismiä kuitenkaan en ala pelaamaan, minulla on entisen tuttavan kokemuksista sellaista tietoa, ett taatusti pysyn poissa siitä! Niin muuten hänkin!

    • Anonyymi

      Missä päin tämä tapahtui?

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Kyllä suoraan

      Sanottua vi.tu.taa. Miksi en toiminut silloin. Sama kun olisi heittänyt smagardin menemään.
      Ikävä
      66
      1602
    2. Voisitko nainen kertoa mulle

      Tykkäätkö sä musta, vai unohdanko koko jutun? Mä en viitti tulla sinne enää, ettei mua pidetä jonain vainoajana, ku sun
      Suhteet
      162
      1359
    3. Oisko jii-miehelle jollakin asiaa

      Jos vaikka on jäänyt joku asia sydämen päälle.
      Ikävä
      88
      1202
    4. Perustele miksi hän ei

      Ole sopiva sinulle
      Ikävä
      118
      1169
    5. Miehelle naiselta

      Ajattelen sinua aina, en jaksa enää. Ja luulin, että pidit minusta, mutta silloin olisit tehnyt jotain. Mutta sinä et te
      Ikävä
      44
      1048
    6. Mikä oli nainen

      Paras yhteinen hetkemme niistä pienistä ja vähäisistä.
      Ikävä
      67
      828
    7. Miksi sinulla, nainen

      On niin negatiivinen asenne minuun ja yleensäkin negatiivinen käsitys?
      Ikävä
      104
      815
    8. Olen syvästi masentunut

      En oikein voi puhua tästä kenenkään kanssa. Sillä tavalla että toinen ymmärtäisi sen, miten huonosti voin. Ja se että mi
      Tunteet
      90
      698
    9. Iäkkäät asiakkaat ärsyttävät kaupoissa

      Miksei Kela järjestä palvelua, jolla toimittaisivat ostokset suoraan ikäihmisille? https://www.is.fi/taloussanomat/art-
      Maailman menoa
      184
      693
    10. Mitä vastaat jos

      Kysyn maanantaina jutteluaikaa ihan arkipäivisistä asioista, rauhassa? Koska nimittäin aion 😍
      Ikävä
      36
      644
    Aihe