Tulevat asiat

Anonyymi

Äitini ja mieheni kuolivat puolen vuoden välein. Tästä on kulunut hetki aikaa.
Kysynkin milloin tapaan uuden kumppanin joka menee ihan seurusteluksi asti ? Minkälainen on tulevaisuuteni?

2

52

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Hei,

      Kerron sinulle ensin, mitä aistin ja tunsin kun katsoin sinulle. Tunsin puhtaan pyykin tuoksun, sellaisen tavallisen saippuan tuoksun. Samalla läsnä oli katsonnan ajan kolmen eri energian tietynlainen side/kytkös. Ne olivat sinun, äitisi sekä miehesi. Näin myös naisen istumassa valkoisessa pellavamekossa puunrungosta tehdyn penkin päällä. Hänen vieressään seisoi mies harmaissa housuissa. Miehen energiasta välittyi voimakkuus. Oletan naisen olleen äitisi. Hän piteli kädessään korua. Joko riipusta tai sormuksen kiveä. Se oli isohko jalokivimainen koru, josta hän piti tiukasti kiinni. Koru loisti kirkkaana ja nainen hymyili lempeästii valon osuessa koruun ja tämän kimaltaessa. Miehen enrergiat saivat aikaan tietynlaisen painostavan ja säteilevän tunteeen minun olkavarresta kyynepäähän. Mies oli hyvin rauhallinen. En tiedä onko näillä näyillä sinulle merkitystä, tai osaatko yhdistää näitä mihinkään, mutta koin tärkeänä jakaa ne sinulle.

      Kuten sanoin, teidän kolmen energiat ovat kykeytyneet toisiinne. Miehesi ja äitisi kulkevat aina mukanasi ja auttavat sinua raskaiden aikojen ylitse. Koska teidän kolmen energiat ovat vielä niin voimakkaasti kytkeytyneet toisiinne, ei sinun "uusi tuleva elämäsi" ole vielä valmis alkamaan. Sinulla on vielä asioita kesken. Asioita, joita sinun tulee käydä läpi ja joita sinun täytyy kokea. Käyt läpi hyvin kokonaisvaltaista muutosprosessia. Sellaista prosessia, joka kestää aikansa ja joita käydään muutaman kerran elämässä läpi -jos sitäkään. Se on hyin konkreettinen muutos, johon liittyy niin luopuminen, vanhasta irti päästäminen ja asioiden kohtaaminen. Muutos käsittää niin ympäristön muutoksen (tavaroiden luopuminen, muuttaminen tms.), fyysisen muutoks (tapasi elää) kuin henkisen muutoksen (tapasi ajatella yms.). Minulla tulee voimakas mielikuva avaimista. Se voi olla konkreettista tai symbolista. Mutta onko sinulla mahdollisesti tavaroita, omaisuutta,paperiasioita, sidoksia tms, joista sinun tätyy huolehtia, tai vielä käsitellä. Jotain fyysisiä asioita sinun täytyy kohdata ja päättä mitä niillä teet. Mitä ikinä se onkaan, tai ne ovatkaaan, niin ne ne pitävät sinua jollain lailla kiinni menneessä ja vanhassa elämässäsi. Ole kuitenkin armollinen itsellesi.. asiosta luovutaan kun on siihen valmis ja kun on sen aika. Jos sinulla ei tule mitään mieleen, mitä ne voisivat olla voivat ne olla asioita, joka ovat tulossa elämääsi käsiteltäväksi.
      Joka tapauksessa muutokset etenkin tällaiset pitkään kestävät ja dramaattiset muutokset eivät ole helppoja. Aika ajoin tämä on raskasta, murskaavaa ja ahdistavaa. Muista kuitenkin, että henkimaailman puolelta sinulla on tukea ja apua. Sinua autetaan ja ohjataan kyllä ja tarvittaessa kannettaan. Et ole yksin polullasi ja pystyt kyllä viemään elämääsi eteenpäin.

      Kaiken tämän muutoksen jälkeen on uuden "raikkaan puhtaan sateen jälkeisen ilman" aika. Siellä näkyy jotain uutta, joka saapuu elämääsi helposti. Uusi elämä tuntuu asettuvan eteesi kevyin askelin, joka sinuakin vähän ihmetyttää. Katselet ikään kuin vierestä kun uusia asioita tulvii elämääsi. Siellä on myös kaivattu uusi kumppani. Tämän kumppanin on määrä olla sinun elämässäsi. Edessäni näkyy numero kahdeksan,joka ei välttämättä viittaa mihinkään aikaan esim. kahdeksan vuoden päästä. Numerolla on ennemmin symbolinen merkitys,. Se viittaa, että uuden elämän ja ihmisen tulemiseen menee vielä aikaan. Uusi mies näkyy etäällä ja tulee kyllä kun aika oikea. Mies on hyvin vakaa, tyyni ja tulee tasapainoittamaan sinun elämääsi. Aika on kypsä kun kaikki vanha on käyty läpi, niin että elämäsi kevenee ja kaikesta tarvittavasta on päästetty irti.

      Tähän mieheen liittyy myös fyysinen muutos, tulet joko muuttamaan hänen kanssaan, tai ennen kuin tapaat hänet. Mies on hyvin rakastava, vahva ja hyvin jalat maassa oleva. Sellainen avarakatseinen elämää nähnyt ja ymmärtävä mies. Kuten sanoin, tämä parisuhde on merkitty polullesi ja se tulee kyllä varmasti elämääsi. Mutta ei vielä. Uskoa ei tarvitse menettää, sillä suhde on sellainen joka tapahtuu ja löytää sinut. Et pääse toisin sanoen sen ympäri. Se osuu kohdalle ja silloin kaikki vaan loksahtavat paikoilleen. Yhtäkkiä elämässäsi on mies, jonka kanssa sinun on kevyt ja hyvä olla.

      Voimia sinulle

      <3 <3 <3

    • Anonyymi

      Kiitos katsannostasi ja kaikkea hyvää sinulle. Menneisyyteni jo tiedän. Loppu näkemästäsi jää nähtäväksi toteutuuko? Joskus ne ovat pelkkiä kauniita lauseita. Koska jokainen on oman onnensa seppä. Omat valinnat ratkaisee mitä on tulossa.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Kuuluuko ehkäisy parisuhteessa molemmille

      Mieheni pelkää kovasti sitä, että minun käyttämä ehkäisy (pillerit) pettävät ja että tulisin raskaaksi. Hänellä on jo en
      Parisuhde
      62
      1214
    2. Suhun ihastuminen oli liikaa mulle ...

      Se meni jo sairauden ja sekavuuden puolelle. Oisin tehnyt melkein mitä vain, että saisin sut ja se ei ole tervettä. Vars
      Ikävä
      34
      1020
    3. Mihin ihastuit ensimmäisenä

      kaivatussasi? 💯
      Ikävä
      63
      1010
    4. Tänään valtuustossa

      Striimi rikki. Mennään saliin ja otetaan pussillinen mätiä omenoita mukaan. Popcornit valmiiksi kun Savola alkaa puhumaa
      Ähtäri
      26
      1007
    5. Miten paljon odotat hänen

      Kohtaamisia tai näkemistä? Kuinka hyvä keskusteluyhteys teillä on?
      Ikävä
      69
      955
    6. Onko kaivattunne puhelias

      Vai hiljainen hissukka.
      Ikävä
      46
      941
    7. Jiille kysymys

      Oletko kuitenkin mennyt eteenpäin ja sinulla joku uusi nainen kuvioissa? 🥹
      Ikävä
      73
      892
    8. Suomussalmen mustalaiset

      Uutena suomussalmelaisena mietin, että millasta porukkaa ovat?
      Suomussalmi
      17
      870
    9. Oletko mielestäsi kaivattusi

      ihannetyyppi ulkoisesti?
      Ikävä
      56
      852
    10. Minkälaiset hiukset

      kaivatullasi on? Miehellä Kenties ananas, puolikalju jne jne Naisella kenties vaaleat kiharat jne jne
      Ikävä
      27
      836
    Aihe