Aihealueet

Listaukset

  Tohatsu 40-60hv 4-tahti kokemuksia?

  Anonyymi

  Harkinnassa olis mahdollisesti 50hv Tohatsun hommaaminen kun uusi kone kampanjahinnalla on melkein samoissa hinnoissa kun mitä pyydetään käytetyistä 10v vanhoista "premium" merkeistä. Yli 20v vanhoistakin romuista pyydetään tonnikaupalla euroja. Luulis että näitä Tohatsun nelitahtikoneita olis suomessa myyty jo jonkin verran, mutta kokemuksia ei löydy mistään, saatikka käytettyjä yksilöitä ei ole tarjolla. Tosin jos ei ongelmia ole niin eipä niistä foorumeilla sit valitetakaan, eikä myydä/vaihdeta pois..?

  40- ja 50hv versiot taitavat olla melko identtiset koneet, mut uusi 60hv on sit eri kannella mutta paino vain marginaalisesti isompi. Eli jos löytyy kokemuksia näistä koneista, niin kiinnostaisi kuulla. Itellä tulis lähinnä uisteluvene käyttöön, joten vakiona oleva uistelusäädinkin olis plussaa.

  8

  <50

   Vastaukset

   • Käytössäni neljättä kesää 50:nen Tohatsu 5,35 metrisen ht:n perässä. Ei mitään ongelmaa. Luulenpa, että yksi syy pieneen markkinaosuuteen Suomessa on nimi joka saattaa synnyttää mielleyhtymiä suomalaisille. Suosittelen.

    • Samat sanat, 50 hp Tohatsu viidettä kautta 4,5 -metrisen tuulilasipaatin perässä, eikä pienintäkään ongelmaa. Ostaessa pienenä haasteena oli varsin harva jälleenmyyjäverkosto, mutta sekin lienee jo parantunut. Huollattanut olen paikallisella alan miehellä jolla on Tohatsun valtuutus.

     T: Metelino


   • Kuinka jaksaa viedä tuota venettä? Onko kuinka painava vene? Itellä pienempi 4,7m HT-vene 17 asteen V-pohjalla ja arviolta paino jotain 350-400kg välimaastossa. Kuvittelisin että 50hv olis täysin riittävä.

    Yllättävää silti ettei enempää löydy juttua näistä moottoreista. Jonkin verran jenkkilän päästä löyty kommentteja ja kokemuksia, tuntuisivat siellä arvostavan Tohatsua. Kotimaassa vaikuttais olevan enakkoluuloisuutta "halppis" japsimerkkiä kohtaan. Tiedä sitten paljonko näitä uudemmman sukupolven koneita on myyty täällä?

   • Jaahas, Metelinolta tulikin kommenttia samaan aikaan kun kirjoittelin...

   • Vielä kysymys teille jotka uutena ootte ostanu moottorin. Onko niin ettei hintaan sisälly kaukosäätimen ohjausvaijerit, vaan ne pitää hankkia erikseen? Tottakai tarvittava pituus tietty riippuu veneestä ja sovelluksesta, mutta luulin, että ne automaattisesti kuuluisivat mukaan pakettiin.

   • Kaukosäätölaitteet kuuluivat hintaan. Vene on 450 kg:n Move 535 jossa pohja on hieman erikoinen. Hyvin kulkee.

   • Maahantuojaltakin tuli tieto ettei vaijerit kuuluu pakettihintaan vaan ne täytyy erikseen ostaa. Varmaan eri tilanne jos moottori asennetaan liikkeessä käyttövalmiiksi veneeseen, mutta silloinkin kait jotein asennusmaksua työstä otetaan..

   • Mitä arvon raati valitsis Tohatsun uuden 60hv mallin vai Hondalta uusi BF60? Aika hyvän tarjouksen sain Hondastakin, tosin himppasen kalliimmaksi jää väkisin

   suomi24-logo

   Osallistu keskusteluun

   Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

   Luetuimmat keskustelut

   1. Trump häviää Presidentin vaalit ? Ennuste

    https://www.is.fi/ulkomaat/art-2000006516345.html Tuon mukaan Biden saa murskavoiton. Vaaleihin on aikaa, joten tilanne saattaa muuttua
    Maailman menoa
    98
    2943
   2. Käsienpesu yhtä lähes tyhjän kanssa - Koronavirus leviää ilman välityksellä

    Kymmenet kirkossa käyneet saivat koronatartunnan Saksassa https://www.is.fi/ulkomaat/art-2000006517138.html "Yli 40 ihmistä on saanut koronavirustartu
    Maailman menoa
    122
    2843
   3. Sofia Belof on nyt Eiranrannan Stefun kotirouva

    Taas Seiska oli oikeassa, vaikka Sohvi jälleen oli kieltänyt muuttavansa Stefun omistamiin asuntoihin. Muuttopuuhissa neitonen oli heti kun ex:n isä h
    Kotimaiset julkkisjuorut
    137
    2346
   4. Martina Nannalle viinille

    Martina menee Nannalle viinille. Naapurin Roope on Martinan kuskina. Siis mitäh... Minkä ikäinen tuo Roope on? Tosi nuoria ystäviä Martinalla on. Pape
    Kotimaiset julkkisjuorut
    67
    1537