Aihe

Ei Hyvää Päivää Kaustinen

Anonyymi

Vuoden onnellisimmat päivät menossa, mutta mitä täällä kylällä oikein tapahtuu muulloin? Muualta täällä vuosittain käyneenä, mutta kunnan asioita seuraavana toisen kunnan "poliitikkona", miksi täällä vastustetaan kunnan edistymistä kaikin tavoin? Kaikkien pitäisi katsoa eteenpäin ja vanhat katkeruudet ja kateudet yms. jättää taakse tai ainakin heittää sellaiset poliitikot pois remmistä jarruttamasta kehitystä!! Olkoon se sitten iso Plussa- tai Ässä-firma, joka teille haluaa panostaa jotakin, niin kaikki varmaan tervetullutta!!
Toisaalta arvelluttaa tuo kunnan omistus hotellista, miksi siitä ei "marista", sehän vie asiakkaita toisilta yksityisiltä ravintolayrittäjiltä sekä majoitusyrittäjiltä kuten Motelli ja Tastula. Miksi siitä ei mainita mitään, painetaan vaan eteenpäin että hotelli menestyisi, mutta aiotaan jarruttaa laajempia kauppahankkeita yms.
Toinen silmiinpistävä asia, itsekkin lähellä perussuomalais-aatetta, kuten teilläkin, Suomen perussuomalaisimmassa kunnassa on tulevassa hallituksessa kaksi jäsentä samasta taloudesta, alkaako rivit rakoilemaan, ettei muita saa hallitukseen?
Eihän tuollainen tapa saa laajaa näkökantaa asioihin, lasten päivähoitoon/kouluelämään, viemäröintiin yms. , mikäli asioita puidaan/vastustetaan "perhepiirissä". Luulisi tuonkin olevan pidemmän päälle raskasta. Vastuuta pitää jakaa myös puolueen sisällä!! Muutoin tuosta hommasta tulee täys pannukakku..
Kaikkea hyvää ja menestystä teille kuitenkin toivoen, jatkakaa tätä positiivisen perinteen jatkamista ja ottakaa kaikki uusi vastaan, unohtakaa isienne kokemat lupaukset/olettamukset.
Puhaltakaa yhteen hiileen, ja ottakaa luottamustoimiin nuoria. He ovat tulevaisuutemme, jotka elättävät meidät jatkossa ja joita tekemänne päätökset koskevat!! Toivottavasti voin palata ensi vuonna Parempaan ja Onnellisempaan Kaustiseen !!

5

<50

  Vastaukset

  • Kiitos yllä kirjoitetulle.

  • Ei tarvitse arveluttaa hotellin omistus. Käykää katsomassa käräjäoikeudesta paljonko se entisen säätiön tukeminen tuli maksamaan veronmaksajille. Sitä touhuako olisi pitänyt jatkaa.? Ja hotellin voi ostaa, marssii omistajan luo ja lyö pätäkkää pöytään tai vuokraa käyvällä hinnalla. Se on näin yksinkertaista. Mutta ei sitä varmaan alella vuokrata taas johonkin puuhasteluun. Tuosta muutoksen vastustuksesta voi kyllä olla samaa mieltä, että sitä kyllä tapahtuu ja se jos mikä on järjetöntä. Ei kunta sillä kehity että tehdään niinkuin 25 vuotta sitten on tehty. Ajan riento se nyt vain tuppaa olemaan kovaa.

  • Puitteet on liian isot eikä vetovoimaa ole täyttämään asiakaspaikkoja. Kaustisella on kaikki kunnan päätännässä olevat ja olleet yritykset päättyneet konkursseihin. Kuvio toistuu ,,perustetaan yritys ja kunta takaa, runnataan muutama vuosi ja poistutaan ja lopussa kuntalaiset maksaa ..

   • Tuo pitää niiin paikkansa. Kuvio toistuu. Kyllä.


  • MIKSI KÄYTÄT AIKAISEMMIN LUOMAANI OTSIKKOANI?????????!!!!!!!!!!! kylläjämptionnäin!

  Ketjusta on poistettu 2 sääntöjenvastaista viestiä.

  Takaisin ylös

  Luetuimmat keskustelut

  1. Greta Thunberg kritisoi Suomen hallitusta

   ”Tämä on epäonnistuminen”. https://www.is.fi/ulkomaat/art-2000006515088.html Thunberg on liittänyt mukaan perustamansa Fridays for Future -liikkeen
   Maailman menoa
   335
   13971
  2. Tiesikö Martina miehensä taustat?

   Turkkilainen miljonääri onkin irakilainen jolla huikea rikostausta? Askarruttaa tiesikö Martina mistä on kyse vai tuliko yllätyksenä. Joka tapauksessa
   324
   11829
  3. Korona räjähtämässä käsiin 618 uutta tartuntaa 5 uutta kuolemaa

   Marin ja Kiuru karjaisivat kunnille mm. HUS-alueelle viime hetkellä, eivät ne pysty hoitamaan asioitansa vaan tarvitaan Marinin hallituksen tiukkaa oh
   Maailman menoa
   182
   4804
  4. Seiska: Sedu Koskinen vaihtaa nimensä eksoottiseksi Zedu Di Lucaksi!

   No nyt! Ja nimen takana vanha ystävä Andy McCoy... https://www.suomi24.fi/viihde/seiska-sedu-koskinen-vaihtaa-nimensa-eksoottiseksi-zedu-di-lucaksi-ni
   21
   1867
  5. Uskotteko että kumppaninne on teille se oikea

   Haluaisin kuulla, että kuinka moni oikeasti on sellaisessa parisuhteessa jossa kumppanina on se ”elämä rakkaus”? Että pystyisi sanomaan rehellisesti e
   Parisuhde
   58
   1604