Ei Hyvää Päivää Kaustinen

Anonyymi

Vuoden onnellisimmat päivät menossa, mutta mitä täällä kylällä oikein tapahtuu muulloin? Muualta täällä vuosittain käyneenä, mutta kunnan asioita seuraavana toisen kunnan "poliitikkona", miksi täällä vastustetaan kunnan edistymistä kaikin tavoin? Kaikkien pitäisi katsoa eteenpäin ja vanhat katkeruudet ja kateudet yms. jättää taakse tai ainakin heittää sellaiset poliitikot pois remmistä jarruttamasta kehitystä!! Olkoon se sitten iso Plussa- tai Ässä-firma, joka teille haluaa panostaa jotakin, niin kaikki varmaan tervetullutta!!
Toisaalta arvelluttaa tuo kunnan omistus hotellista, miksi siitä ei "marista", sehän vie asiakkaita toisilta yksityisiltä ravintolayrittäjiltä sekä majoitusyrittäjiltä kuten Motelli ja Tastula. Miksi siitä ei mainita mitään, painetaan vaan eteenpäin että hotelli menestyisi, mutta aiotaan jarruttaa laajempia kauppahankkeita yms.
Toinen silmiinpistävä asia, itsekkin lähellä perussuomalais-aatetta, kuten teilläkin, Suomen perussuomalaisimmassa kunnassa on tulevassa hallituksessa kaksi jäsentä samasta taloudesta, alkaako rivit rakoilemaan, ettei muita saa hallitukseen?
Eihän tuollainen tapa saa laajaa näkökantaa asioihin, lasten päivähoitoon/kouluelämään, viemäröintiin yms. , mikäli asioita puidaan/vastustetaan "perhepiirissä". Luulisi tuonkin olevan pidemmän päälle raskasta. Vastuuta pitää jakaa myös puolueen sisällä!! Muutoin tuosta hommasta tulee täys pannukakku..
Kaikkea hyvää ja menestystä teille kuitenkin toivoen, jatkakaa tätä positiivisen perinteen jatkamista ja ottakaa kaikki uusi vastaan, unohtakaa isienne kokemat lupaukset/olettamukset.
Puhaltakaa yhteen hiileen, ja ottakaa luottamustoimiin nuoria. He ovat tulevaisuutemme, jotka elättävät meidät jatkossa ja joita tekemänne päätökset koskevat!! Toivottavasti voin palata ensi vuonna Parempaan ja Onnellisempaan Kaustiseen !!

5

66

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Kiitos yllä kirjoitetulle.

    • Anonyymi

      Ei tarvitse arveluttaa hotellin omistus. Käykää katsomassa käräjäoikeudesta paljonko se entisen säätiön tukeminen tuli maksamaan veronmaksajille. Sitä touhuako olisi pitänyt jatkaa.? Ja hotellin voi ostaa, marssii omistajan luo ja lyö pätäkkää pöytään tai vuokraa käyvällä hinnalla. Se on näin yksinkertaista. Mutta ei sitä varmaan alella vuokrata taas johonkin puuhasteluun. Tuosta muutoksen vastustuksesta voi kyllä olla samaa mieltä, että sitä kyllä tapahtuu ja se jos mikä on järjetöntä. Ei kunta sillä kehity että tehdään niinkuin 25 vuotta sitten on tehty. Ajan riento se nyt vain tuppaa olemaan kovaa.

    • Anonyymi

      Puitteet on liian isot eikä vetovoimaa ole täyttämään asiakaspaikkoja. Kaustisella on kaikki kunnan päätännässä olevat ja olleet yritykset päättyneet konkursseihin. Kuvio toistuu ,,perustetaan yritys ja kunta takaa, runnataan muutama vuosi ja poistutaan ja lopussa kuntalaiset maksaa ..

      • Anonyymi

        Tuo pitää niiin paikkansa. Kuvio toistuu. Kyllä.


    • Anonyymi

      MIKSI KÄYTÄT AIKAISEMMIN LUOMAANI OTSIKKOANI?????????!!!!!!!!!!! kylläjämptionnäin!

    Ketjusta on poistettu 2 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. KUPSinpelaaja vangittu törkeästä rikoksesta

      Tänään tuli uutinen että Kupsin sopimuspelaajs vangittu törkeästä rikoksesta epäiltynä. Kuka pelaaja kysressä ja mikä ri
      Kuopio
      17
      1455
    2. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      28
      1295
    3. Minun oma kaivattuni

      Ei ole mikään ilkeä kiusaajatyyppi, vaan sivistynyt ja fiksu sekä ystävällinen ihminen, ja arvostan häntä suuresti. Raka
      Ikävä
      63
      1192
    4. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      11
      1082
    5. Tervehdys!

      Sä voit poistaa nää kaikki, mut mä kysyn silti A:lta sen kokemuksia sun käytöksestä eron jälkeen. Btw, miks haluut sabot
      Turku
      65
      1036
    6. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      27
      1025
    7. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      9
      1013
    8. Elia tulee vielä

      Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
      Helluntailaisuus
      30
      989
    9. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      6
      981
    10. Kaupungin valtuuston yleisötilaisuus

      YouTubessa katsojia 76 Buahahaha buahahaha buahahaha buahahaha buahahaha buahahaha
      Varkaus
      1
      980
    Aihe