Huumepomo Jari Aarniolle elinkautinen murhasta

Anonyymi

Huumepomo, ex rikosylikomisario Jari Aarnio ja M.O.R.E & United Brotherhood jengien pomo, Super-vasikka Keijo Vilhunen tulevat saamaan, elinkautisen vankeusrangaistuksen murhasta. Näytöt heidän syyllisyydestään ovat, musertavat!

9 kommenttia

Äänestä

Vastaukset

 • Kalevan uutisen päiväys on 17.4. Syyttäjältä tietoa irronnut helmikuussa tänä vuonna.
  Onko tämänpäiväisellä päivityksellä Suomi 24:n henkirikososastolla jotakin tekemistä KRP:n tämänpäiväiseen Infoon UB:n pidätyksistä?

 • Heikolta tuo näyttää, kun asiaa on tutkittu vuodesta 2015 asti.

 • Vilhusen ei tarvitse istua elinkautista, koska hän ei välttämättä antanut turkkilaisen murha käskyä. Mutta hän tiesi siitä etukäteen. Sen sijaan Aarniolla olisi ollut viranomaisena velvollisuus estää murha. Vilhunen piti Aarniota rikollismaailman tapahtuma kartalla. Aarnio taas antoi Vilhuselle tietoa poliisin kulloisistakin toimista. Kuin myöskin sen metodeista. Heidän yhteistyönsä kesti lähes yhtä kauan kuin Aarnio oli helsingin huumepoliisin pomona 1999 alkaen. Aarnio oli asemassa josta hän näki koko rikollismaailman yli. Hän halusi kontrolloida sitä ja ottaa siitä oman siivunsa. Aarnio on tullut Vilhusen ja muiden ilmiantajiensa kautta tietoiseksi useista huume, väkivalta ja henkirikoksista. Turkkilaisen tapaus ei ole uniikki.

  • Kuinka kauan jaksat jauhaa jostain ikivanhasta ja aikanaan käsitellystä jutusta? Toivottavasti tutkinnan resurssit suunnataan pääsääntöisesti tuoreiden rikosten ratkaisemiseen ja ehkäisemään ennalta uusia rikoksia.


  • Anonyymi kirjoitti:

   Kuinka kauan jaksat jauhaa jostain ikivanhasta ja aikanaan käsitellystä jutusta? Toivottavasti tutkinnan resurssit suunnataan pääsääntöisesti tuoreiden rikosten ratkaisemiseen ja ehkäisemään ennalta uusia rikoksia.

   Hahhahhahah, annulisteja vatuttaa aina kun rikollinen kyttä tai nainen saadaan kiinni. Pelko persiissä, että auerskakin vangitaan uudelleen.


  • Anonyymi kirjoitti:

   Hahhahhahah, annulisteja vatuttaa aina kun rikollinen kyttä tai nainen saadaan kiinni. Pelko persiissä, että auerskakin vangitaan uudelleen.

   Oho, johan outo johtopäätös!


  • Murha ei vanhene koskaan ja hyvä niin. Vanhojen murhajuttujen ajoittainen uudelleen avaaminen ja uusien johtolankojen seuraaminen saattaa sekin osaltaan ehkäistä uusia rikoksia.
   Kaverini kanssa öisin peltirosvoina toimiessamme (metallien laiton kierrätys toiminta) törmäämme silloin tällöin humoristisesti nimeämiimme "peltipoliiseihin." Jatkuva tarkkailu on kypsyttänyt ajatuksen ulkomaille muuttoon. Toki täysin rehellisin suunnitelmin. Vaihtoehtona kun olisi ollut koventaa omaa rikollista profiiliamme. Suomen kaltaisessa pienessä maassa sekään ei olisi järkevä vaihtoehto. Ilmiantajia istuu nykyään joka portaassa ja tyhjästä hankittu omaisuus huomataan hyvinkin pian. Poliisin tekninen tarkkailuvälineistö on kehittynyt isoin askelin ja sitä osataan myöskin hyödyntää. Jengi rikollisuutta kitkemään ollaan herätty muissakin euroopan maissa. Liivien ja jengien kieltäminen vie osan jengien viehätysvoimasta kun nyhtänköljältä helsinkiin, vankilakierteen kautta ajautunut turnipsi ei voi enään sen avulla saavuttaa arvovaltaa. Ainoa pelote on muisto vain. Tuimana purkka suussa katuja mittaileva piripää huomaa pian, että katujen armottomat lait ovat kääntymässä häntä itseäänkin vastaan.
   Olen varma siitä, että jengirikollisuutta tullaan suitsimaan uudella jengirikoslailla. Sellaista on sorvattu tai tullaan sorvaamaan. Epäillyt jengien jäsenet kartoitetaan ja heidän tekemisiään seurataan herkeämättä 24/7 teknisin tai muuten havainnoimalla. Kun riski jäädä kiinni nousee riittävän korkeaksi, olet kusessa. Joko lopetat tai lusit lopunikääsi. Normaalilla aivokapasiteetilla armoitettu konnuuksiin vetoa tunteva yksilö vaihtaa silloin joko alaa tai jatkaa poliisin stressileluna olemista.
   Kun yhteiskunta jengirikollisuuden kieltäessään, vapauttaa kovatkin huumeet ja siirtää niiden käytön vastuun lääkäreiden kontolle, apteekki jakeluun on se yhteiskunnalle edullisempi ratkaisu kuin huumeiden rahoitus mielessä harjoitetun taparikollisuuden torjunta. Tulevaisuudessa kun kolme kohtaa, häkki heiluu ja kalteriovet kolisevat armotta. Ulkoiset tunnusmerkit ovat tulevaisuudessa historiaa.


Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.