Marttinan väkivalta ja suunnaton Pahuus

Anonyymi

Mistä tuo martinan pahuus ja väkivallan jatkuva käyttö johtuu ? Mistä hänen ääretön itsekkyys ja pahuus kumpuavat ?

104

<50

  Vastaukset

  • On vaan niin kade itseään kauniimmille naisille. En kehtaisi naisena enää asua Suomessa. Alkujaan tullut salarakkaana julkisuuteen ja kaikki loput ovatkin sitten Negatiivista.

   • Miksi minna on nykyään martina ?? Tähän ei ole saatu vastausta !


  • Martina päälääkärille mars,mars!!
   Ei hyvinvoiva ,kahden lapsen keski-ikäinen äiti käy nuorempien ja kauniimpien kimppuun festareilla toistuvasti.
   Olematon itsetunto eskaloituu näköjään aina kauniiden naisten läsnäolosta.
   Naisen on näköjään mahdoton ymmärtää,että puolta nuorempien lätkäjunnujen huomio ei välttämättä enää kohdistu kuluneeseen ikipissikseen —fiksumpi luovuttaisi suosiolla.
   Vähän vaikea on naisen hyvinvointi horinoihin uskoa,kun ikäkriisiä käydään läpi noin näyttävästi.

   • Sä et taida tietää noiden ikiä: 28 ja 36. Ihan samaa ikäpolvea siis. Iällä ole mitään tekemistä asioiden kanssa. Mars takaisin sinne "sinkku"-palstalle lässyttämään.


   • Kyllä vain, Wanhempi katkera ja kade nainen hyökkäsi nuoremman naisen kimppuun. Kukaan ei ole puhunut mistään ikäpolvista. Martina on hullu raivopää.


   • Anonyymi kirjoitti:

    Kyllä vain, Wanhempi katkera ja kade nainen hyökkäsi nuoremman naisen kimppuun. Kukaan ei ole puhunut mistään ikäpolvista. Martina on hullu raivopää.

    En tunne tarkemmin tapauksen korvien väliä,,, muista väleistä jääköön tunnustamatta, mutta ei kyse ole iän tuomasta agressiosta nuorempia kohtaan vaan tarpeesta saada palstatilaa ja roikkua julkisuudessa keinolla millä hyvänsä. Siihen tuollainen "melkein tappelu" ja Seiskan bisnestä ruokkiva otsikointi "massiivisista turpakäräjistä" sopii oikein mainiosti.


   • Anonyymi kirjoitti:

    Kyllä vain, Wanhempi katkera ja kade nainen hyökkäsi nuoremman naisen kimppuun. Kukaan ei ole puhunut mistään ikäpolvista. Martina on hullu raivopää.

    martina etsii jo seuraavaa uhria. .


  • Maralle on varmaan lapsena tapahtunut jotain. Onko mara muuten IKINÄ puhunut sanaakaan isästään. Tai siitä mikä on hänen alkuperäinen oikea nimensä ?

   • Taitaa Martinalla olla itsetunto nollassa, siksi varmaan treenaa hullun lailla noita triathloneita varten, paikkaa sillä varmaan sitä kun ei ole muita kauniimpi, Sieppi kauniimpi! Martinakin olisi kaunis mutta noilla väkivaltatempauksillaan rumentaa itseään!!
    Hyvä käytös tekisi paljon ja moni arvostaisi sitä mutta tyhmästä päästä kärsii koko ulkomuoto.


   • Ettei ois keksitty juttu


   • Ei tää muikku tiedä hyvistä tavoista mitään, ei oo kuullutkaan. Törkeen itsekäs. Lapset saa kärsiä.


   • Martinan oikea alkuperäinen nimi on, MINNA KORTELAMPI. hän vaihtoi nimensä, Syytä voi vain arvella. . .


   • Minnan/martinan lapsuuteen liittyy jotain. . . .Hän ei ole ikinä maininnut sanallakaan isästään.


  • Martina itsee hehkuu tasapainoista elämää eikös ruissin tapahtumat ole tasapainoista elämää keski-ikäiseltä naiselta ? Nyt se selvisi miksi ruissin bileet loppui jo Perjantaina ...voi voi Mara parka .

   • Taitaa olla tuo pohjaton ilkeys ja pahuus ihan luonteenpiirre.


   • Anonyymi kirjoitti:

    Taitaa olla tuo pohjaton ilkeys ja pahuus ihan luonteenpiirre.

    Instassa muija kitisee,ettei ymmärrä miksi ihmiset haluavat pahaa toisilleen.
    Niinpä,sitä voi mennä kysymään oman peilin eteen.


  • Mara lähestyy neljättäkymmenettä ikävuottaan ja muuttuu miesten silmissä näkymättömäksi, kun nuoremmat rynnivät esiin. Ulkonäön puutteet korostuvat tuossa iässä vähitellen vanhetessa.

  • Ajokorttikin oli 3kk hyllyllä ylinopeussakkojen johdosta lukee Iltiksessä. Siis tolle naiselle tapahtuu jatkuvasti jotain nevaa ja aina muiden syy.

   • Voi luoja tuo nainen pitäis laittaa pakkohoitoon ja äkkiä! Jotain kertoo jo tekosensa pahasta olosta ja koskaan ei myönnä mitään vaikka teoilla on todistajat ja oikeuden asiakirjat löytyy. Pissis fanit vaan puolustaa et kaikki A-M Berg ja Sofia keissit vaan Seiska lehden keksintöä vaikka niistä on käyty oikeudet ja syylliseksi todettu. Tämä viimeisin ei ehkä mene oikeuteen asti koska ei ennättänyt lyödä Saraa koska kaverit kerkesivät väliin. Mutta agressiivista käytöstä silti. Kuka nuori ja kaunis on seuraava uhri?


  • Minusta on hyvä kun Martina puolustautuu kun nuoremmat eivät voi sietää hänen menestymistään ja käyvät päälle. Jokiasella on oikeus puolustautua ja Martina pitää hienosti kiinni omista oikeuksistaan. Ei hänekään tarvitse kuunnella ja kokea arvostelua vaikka toki arvostelua saa kun on julkkis ja hänen kuuluisuutensa kiukuttaa taviksia. Täällä palstallakin vaan arvostelette tajuamatta, että se loukkaa eli nyt on arvostelun täällä loputtava.

   • Sori nyt, mutta Sara on nätimpi, mukavampi ja myös menestynyt nainen. Nyt oli tullut jostain lätkänpelaajasta riitaa. Edellinen pahoinpitely johtui Stefanin tekstittelystä Blörffin kanssa. Jne jne. Martina ei ilmeisesti ole ihan terve. Kenenkään oikeuksiin ei kuulu saada mätkiä ja uhkailla muita miten sattuu!


   • Vai on ”jokiaisella”oikeus puolustautua nuorempien kateutta vastaan —justiinsa!
    Nyrkit puhumaan kun nuoria naisia parveilee vain Martinalle varatun lätkäjunnun ympärillä—niinkö?
    On todella harhaista luulla,että kyseenalainen kuuluisuus jotakuta kiukuttaisi—kyllä se on naisen ylimielisyys,agressiivisuus ja piittaamattomuus joka eniten kiukuttaa ja saa naista halveksumaan.


  • Kyllä Martina on niin ihana ja empaattinen. Kateet taas haukkuu. Kyllä vaan saa kaukaa hakea ystävällisempää ja kiltimpää ihmistä.

   • Niin saa ❤️ Osaa niin empaattisesti selittää pahoinpitelytkin ”äidillisillä otteilla”, kauniisti, melkein tippa silmässä, tehdä itsestään uhrin. Voi tätä maailman pahuutta, nainen huokaa hiljaa..


  • Täällä taitaa kirjoitella puolustuspuheita samat tyypit, jotka kirjoittelevat Seiskan Martina uutisiinkin fanituksiaan? Mielenkiinnolla kannattaa käydä lukaisee ja klikkailla prof. auki. Voi elämän kevät tätä myötähäpeää...

  • Toivottavasti yhteistyökumppanit jättäisi Martinan . Ja ei ainakaan tanssii tähtien kanssa. Ohjelmaa näillä syytöksillä olisi asiaa.

  • Martina on menestynyt, kaunis ja monen nuoren naisen esikuva ja roolimalli. Jokainen menestynyt kohtaa kateutta ja Martinan kohdalla se esiintyy niin, että hänestä levitellään perättömiä juoruja. Sara Sieppi on tyrkky ja uskon että Sieppi itse on alkanut vääntää Martinan kanssa jotain ja Martina ei sitten ole hyväksynyt Siepin moukkamaista käytöstä ja näyttänyt Siepille että täältä kyllä pesee kun tarpeeksi ärsyttää. Jokaisella on oikeus puolustaa kunniaansa ja Martinalla on myös voimia puolustaa itseään. Siinä ei mitkään pikkumissit kauaa nillitä kun Martina tempasee ja hyvä vaan että Sieppikin on sen nyt oppinut.

   • Näin puhuu koko lapsuutensa isän kädestä saanut moukka, joka on Martinan tavoin oppinut että väkivalta on ihan normaalia. Onko Anne ollut väkivaltainen vai joku alati lapsuudessa vaihtuvista isäpuolista. Meillä ristiriidat hoidettiin puhumalla ja sen tyylin taidan vieläkin tänä päivänä. En hyväksy väkivaltaa missään muodossa.


   • Martina EI ole kaunis eikä menestynyt.
    Roolimalli hän on vain törkytyrkky julkisuuteen havitteleville hattarapäille.
    Perättömiä juorut eivät ole,nillä on ihan liian paljon todistajia ja oikeuden päätöksiä.
    Omalla moukkamaisella käytöksellään nainen on tullut laajasti tunnetuksi.
    Ärsytyskynnys on tunnetusti hyvin matala—riittää,että joku on nuorempi,kauniimpi ja halutumpi kuin tämä kulunut kurppa.
    Voimia saattaa ollakkin muttei älyä käyttää niitä oikeassa paikassa.
    Pelkästään kateudesta Martina Saralle riehuu keski-ikäinen pissis ei ole enää mitään miesmarkkinoilla.


   • Hyvä ja kirjoitus ja ilolla huomaan, että Martinan haukkujat ovat täällä kohta vähemmistönä alakynnessä. On se vaan varmaan vaikeaa kun itse ei ole menestynyt ja joutuu sivusta seuraamaan menestyvämpiä rikkaampia julkkiksia. Sieppi ei ole mikään penaalin terävin kynä.


   • Anonyymi kirjoitti:

    Hyvä ja kirjoitus ja ilolla huomaan, että Martinan haukkujat ovat täällä kohta vähemmistönä alakynnessä. On se vaan varmaan vaikeaa kun itse ei ole menestynyt ja joutuu sivusta seuraamaan menestyvämpiä rikkaampia julkkiksia. Sieppi ei ole mikään penaalin terävin kynä.

    Oli tai ei mutta ei tuo Martinan käytös kovin fiksulta vaikuta.
    Hän on sentää kahden lapsen ÄITI.
    Olisiko parempi pysyä kotona Steffun kainalossa jos ei osaa käyttäytyä..
    Oli useita silminnäkijöitä jotka todistivat että Martina olisi lyönyt Saraa jollei ystävä olisi mennyt väliin.


  • Etunimi ja Sukunimi vaihdettu..no tähän on syy...

  • Oli niin tai näin, niin mitä haittaa aiheuttaa teidän elämälle?
   Käyttäkää tämäkin aika mieluummin iän elämän elämiseen, kuin sairaan mielihyvän saamiseen sillä, että saadaan haukkua ja suoltaa yhtä ja toista mielipidettä ihmisistä, joita ette todellisuudessa edes tunne. Kuka pohjaa todellisuuskuvansa iltapäivälehtien tai Seiskan tarinoihin? Ei ainakaan kukaan tervejärkinen !!!

   • Ammatin valintakysymys. Julkkisten elämä on julkista. He toimivat roolimalleina monille. Negatiivinen roolimalli - ei hyvä juttu. Täälläkin jokunen puolustaa ja vähättelee epäsopivaa käytöstä ja rikollisuuttakin. Se huolestuttaa kovasti.


   • Anonyymi kirjoitti:

    Ammatin valintakysymys. Julkkisten elämä on julkista. He toimivat roolimalleina monille. Negatiivinen roolimalli - ei hyvä juttu. Täälläkin jokunen puolustaa ja vähättelee epäsopivaa käytöstä ja rikollisuuttakin. Se huolestuttaa kovasti.

    Minua huolestuttaa myös se, minkälaista mallia tämänkaltaisten mielipidepalstojen kirjoittelut tai tapa kritisoida ja heittää vahvoja näkemyksiä vailla minkäänlaista todellisuuspohjaa toisista ihmisistä välittää. Kuinka voimme puhua toisista ihmisistä epäkunnioittavasti ja ihmisarvoa loukaten. Mitä mallia se välittää?!
    Olla julkisessa ammatissa - ei se silti tarkoita, että on yleistä riistaa vailla ihmisarvoa. Roolimalleja - vanhempana katson, että oma tehtäväni on ohjata lapsiani myös tässäkin suhteessa.
    Eduskuntaan tuli valituksi edustajia, joilta löytyy historiastaan myös monenlaista. He päättävät hiukan erilaisista asioista ja toimivat kansan etujen ajajina. Martina ei tietääkseni toimi tämän kaltaisissa tehtävissä. Hän vastaa omasta elämästään ja kantaa vastuunsa teoistaan. Ja ihmisiä tiettävästi kaikki ovat.... julkimotkin. Ammatillinen rooli ei ole päällä meillä kellään yksityiselämän puolella. Tai ei ainakaan tarvitse olla.


   • Älä mara selittele. Häpeä !


   • Oletatko,että ylläoleva teksti on Martinan kirjoitus? Ei ole. Olen ope Pohjanmaalta, jota jostain syystä alkoi nyppimään se, miten me ihmiset käytämme voimakkaita sanoja ja mielipiteitä toisista ihmisistä vailla minkään näköisiä perusteluita tai tietoa. Opena olen saanut seurata liian läheltä,mitä tämänkaltainen kiusaaminen voi saada aikaan tai ajaa nuoria äärimmäisiin tekoihin. Minun puolestani tämänkaltaiset mielipidepalstat saisi hävittää kokonaan. Se, mitä täällä ihmiset päästävät eetteriin kertoo vain heistä itsestään ja siitä sisäisestä mielentilasta, mikä heillä on. Jos puhutaan pahuudesta, niin mitä nämä palstat tuovat esiin muutakuin sitä.
    Ja Pohojanmaalla viisaus tunnetusti asuu vanhoos naisia!!!!@


   • Lue tarkemmin. Puhun yleisellä tasolla. Toisen ihmisen haukkuminen ja sanallinen aggressiivisuus täyttää kiusaamisen merkit. Samalla lailla kuin fyysinen. Eli tälläkin palstalla "pata kattilaa soimaa".
    Ja ihan yleisellä tasolla.....toisenlaiset mielipiteet kuin omasi, eivät ole automaattisesti "vääriä", jos itse et ole samaa mieltä.


   • Mitä sinä sitten teet ”tällaisella palstalla”?? Käytkö vain paheksumassa? Suomessa on sananvapaus ja oikeus käyttää sitä. Pitäisi sinunkin (ehkä) opettajana se tietää. Tässä on enemmän keskusteltu väkivalta/rattijuopon sopimisesta nuorten roolimalliksi. Tähän kun vielä lisää sen miten uransa aikoinaan alkoi...niin..


   • Anonyymi kirjoitti:

    Minua huolestuttaa myös se, minkälaista mallia tämänkaltaisten mielipidepalstojen kirjoittelut tai tapa kritisoida ja heittää vahvoja näkemyksiä vailla minkäänlaista todellisuuspohjaa toisista ihmisistä välittää. Kuinka voimme puhua toisista ihmisistä epäkunnioittavasti ja ihmisarvoa loukaten. Mitä mallia se välittää?!
    Olla julkisessa ammatissa - ei se silti tarkoita, että on yleistä riistaa vailla ihmisarvoa. Roolimalleja - vanhempana katson, että oma tehtäväni on ohjata lapsiani myös tässäkin suhteessa.
    Eduskuntaan tuli valituksi edustajia, joilta löytyy historiastaan myös monenlaista. He päättävät hiukan erilaisista asioista ja toimivat kansan etujen ajajina. Martina ei tietääkseni toimi tämän kaltaisissa tehtävissä. Hän vastaa omasta elämästään ja kantaa vastuunsa teoistaan. Ja ihmisiä tiettävästi kaikki ovat.... julkimotkin. Ammatillinen rooli ei ole päällä meillä kellään yksityiselämän puolella. Tai ei ainakaan tarvitse olla.

    Enemmän ja aiheellista huolta pitäisi mielummin kantaa siitä miten valheellisilla meriiteillä operoiva kylmäverinen ja häikäilemätön nainen on aina vaatimassa ymmärrystä omille huonoille valinnoilleen.
    Tavisten sisäinen mielentila on täysin kunnossa,jos naisen kaiken sumutuksen läpi nähneenä ilmaisee mielipiteensä.
    Pahuudesta kumpuaa agressiivisuutta —kuka mahtaa voimakeinoja käyttää hyvin pienestä syystä —niinpä
    Hurskastelu tämän naisen puolesta on vähintäänkin irvokasta.


   • ..sitäpaitsi, tämä keskustelun tähti on myös ihan oikeudessakin ollut vastaamassa rötöksistään. Toivon, että Sara Sieppi tekee rikosilmoituksen. Jokaisella ihmisellä on oikeus fyysiseen koskemattomuuteen, ihan vaan tiedoksi (näköjään epäpätevälle) Pohjanmaan kansankynttilälle.


   • Koulutuksen puolesta olen ihan pätevä. Sitten, kun olet ollut tunneillani, niin voit esittää näkemyksesi pätevyydestäni, jos koet olevasi pedagogiikan asiantuntija.


   • Oho, nyt meni tunteisiin.


   • Anonyymi kirjoitti:

    Enemmän ja aiheellista huolta pitäisi mielummin kantaa siitä miten valheellisilla meriiteillä operoiva kylmäverinen ja häikäilemätön nainen on aina vaatimassa ymmärrystä omille huonoille valinnoilleen.
    Tavisten sisäinen mielentila on täysin kunnossa,jos naisen kaiken sumutuksen läpi nähneenä ilmaisee mielipiteensä.
    Pahuudesta kumpuaa agressiivisuutta —kuka mahtaa voimakeinoja käyttää hyvin pienestä syystä —niinpä
    Hurskastelu tämän naisen puolesta on vähintäänkin irvokasta.

    Hurskastelu? Koetko, että voit väittää minua tekopyhäksi näiden muutamien kirjoitusten pohjalta. Noin helposti meistä voi tulla toisen ihmisen asiantuntijoita ja tuomitsijoita. Että voin itse sanoa toista ihmistä tekopyhäksi, koen, että voin tehdä sen ihmisistä, joiden elämää olen ollut elämässä mukana ja nähnyt elävätkö he arvojensa mukaisesti.
    Kyllä tiedän, että meillä on oikeus vapaasti ilmaista omia mielipiteitä ja sananvapaus. Mutta se tuo mukanaan myös vastuuta. Ei se tarkoita,että voimme tehdä perusteettomia päätelmiä, jos meillä ei ole luotettavaa tietoa asioista. Muutakuin toisen käden tietoa.
    Ja kaikki tämä yleisellä tasolla!!!!
    Jokaisella on oikeus fyysiseen koskemattomuuteen - kyllä! Mutta myös sanalliseen loukkaamattomuuteen.


   • Anonyymi kirjoitti:

    Oho, nyt meni tunteisiin.

    Ei mennyt. Jos loukkaantuisin jokaisesta poikittaisesta mailasta, mitä tähän mennessä tullut opena vastaan, en tätä työtä olisi 22 vuotta erityisoppilaiden kanssa tehnyt.


   • Anonyymi kirjoitti:

    Koulutuksen puolesta olen ihan pätevä. Sitten, kun olet ollut tunneillani, niin voit esittää näkemyksesi pätevyydestäni, jos koet olevasi pedagogiikan asiantuntija.

    Niin niin, se leikkiope Steiner koulusta.
    Mikset opettanut Minna-Martinalle pöytätapoja? Vastaus: koska et osaa niitä itsekään.
    Kortelammet on savolaisia pyrkyreitä, jotka luulevat, että pikkusievä naamataulu korvaa tavat ja sivistyksen.


   • Anonyymi kirjoitti:

    Niin niin, se leikkiope Steiner koulusta.
    Mikset opettanut Minna-Martinalle pöytätapoja? Vastaus: koska et osaa niitä itsekään.
    Kortelammet on savolaisia pyrkyreitä, jotka luulevat, että pikkusievä naamataulu korvaa tavat ja sivistyksen.

    Niin vaikea,kuin se on sinun uskoa, olen ope. Mutta ei voi mitään. Enkä ole Martinaa ikinä nähnyt livenä. Tai hänen elämää seurannut.
    Sivistyksestä kun puhutaan ja käytöstavoista, en tiedä, tuleeko se tässä keskusteluketjussa hyvin esiin. Rakentavalla tavalla esitetty kritiikki ja arvostelu on harvinaista.


   • Anonyymi kirjoitti:

    Hurskastelu? Koetko, että voit väittää minua tekopyhäksi näiden muutamien kirjoitusten pohjalta. Noin helposti meistä voi tulla toisen ihmisen asiantuntijoita ja tuomitsijoita. Että voin itse sanoa toista ihmistä tekopyhäksi, koen, että voin tehdä sen ihmisistä, joiden elämää olen ollut elämässä mukana ja nähnyt elävätkö he arvojensa mukaisesti.
    Kyllä tiedän, että meillä on oikeus vapaasti ilmaista omia mielipiteitä ja sananvapaus. Mutta se tuo mukanaan myös vastuuta. Ei se tarkoita,että voimme tehdä perusteettomia päätelmiä, jos meillä ei ole luotettavaa tietoa asioista. Muutakuin toisen käden tietoa.
    Ja kaikki tämä yleisellä tasolla!!!!
    Jokaisella on oikeus fyysiseen koskemattomuuteen - kyllä! Mutta myös sanalliseen loukkaamattomuuteen.

    Kalikka ilmeisesti kolahti.
    Martinan kaltaista turhaa tyrkkyä perusteettomasti puolustavaa voi hyvällä syyllä kutsua tekopyhäksi.
    Martinasta voi helposti sanoa,että ainakaan hän ei elä arvojen mukaisesti.
    Vai mitä arvoja edustavat ?
    —valehteleminen koulutuksestaan
    —tuomio sekä pahoinpitelystä (kahdesti) että rattijuopumuksesta
    —useammat suhteiden rikkomiset
    — erittäin agresiivinen ja halveksiva suhtautuminen muihin ihmisiin.
    Olisikohan opettajan koulutuksella mahdollista ottaa asioista vähän paremmin selvää ja tulla sitten tänne viisastelemaan,jos aihetta edelleen ilmenee.


   • Anonyymi kirjoitti:

    Kalikka ilmeisesti kolahti.
    Martinan kaltaista turhaa tyrkkyä perusteettomasti puolustavaa voi hyvällä syyllä kutsua tekopyhäksi.
    Martinasta voi helposti sanoa,että ainakaan hän ei elä arvojen mukaisesti.
    Vai mitä arvoja edustavat ?
    —valehteleminen koulutuksestaan
    —tuomio sekä pahoinpitelystä (kahdesti) että rattijuopumuksesta
    —useammat suhteiden rikkomiset
    — erittäin agresiivinen ja halveksiva suhtautuminen muihin ihmisiin.
    Olisikohan opettajan koulutuksella mahdollista ottaa asioista vähän paremmin selvää ja tulla sitten tänne viisastelemaan,jos aihetta edelleen ilmenee.

    Ihan oikeastiko tarkoitat tuota, mitä kirjoitat?
    Mihin se kalikka kolahti? Ei ainakaan tähän nilkkaan. Jos luet, mitä kirjoitan, niin puhun asioista ihan yleisellä tasolla. Puolustan kaikkia niitä ihmisiä, jotka joutuvat näillä mielipidepalstoilla asiattomien haukkujen ja arvostelujen kohteeksi. Kaikki nämä kirjoitukset kertovat aina enemmän kirjoittajastaan kuin sen kohteesta. Minua ei kiinnosta asianomaisen elämä, vaan se, mitä ihmiset katsovat omaksi oikeudekseen - jakaa asiattomia tuomioita ihmisistä, joista he eivät tiedä todellisuudessa yhtään mitään. Kukaan meistä ei tiedä, mitä naapurin neljän seinän sisällä oikeassa elämässä tapahtuu.
    Minä kerron omia mielipiteitäni, jos sinä koet ne viisasteluna, on se sinun tulkintasi. Ja ongelmasi.


   • Anonyymi kirjoitti:

    Ihan oikeastiko tarkoitat tuota, mitä kirjoitat?
    Mihin se kalikka kolahti? Ei ainakaan tähän nilkkaan. Jos luet, mitä kirjoitan, niin puhun asioista ihan yleisellä tasolla. Puolustan kaikkia niitä ihmisiä, jotka joutuvat näillä mielipidepalstoilla asiattomien haukkujen ja arvostelujen kohteeksi. Kaikki nämä kirjoitukset kertovat aina enemmän kirjoittajastaan kuin sen kohteesta. Minua ei kiinnosta asianomaisen elämä, vaan se, mitä ihmiset katsovat omaksi oikeudekseen - jakaa asiattomia tuomioita ihmisistä, joista he eivät tiedä todellisuudessa yhtään mitään. Kukaan meistä ei tiedä, mitä naapurin neljän seinän sisällä oikeassa elämässä tapahtuu.
    Minä kerron omia mielipiteitäni, jos sinä koet ne viisasteluna, on se sinun tulkintasi. Ja ongelmasi.

    Tekopyhä ja ylimielinen "ope" sääli oppilaita


   • Anonyymi kirjoitti:

    Ihan oikeastiko tarkoitat tuota, mitä kirjoitat?
    Mihin se kalikka kolahti? Ei ainakaan tähän nilkkaan. Jos luet, mitä kirjoitan, niin puhun asioista ihan yleisellä tasolla. Puolustan kaikkia niitä ihmisiä, jotka joutuvat näillä mielipidepalstoilla asiattomien haukkujen ja arvostelujen kohteeksi. Kaikki nämä kirjoitukset kertovat aina enemmän kirjoittajastaan kuin sen kohteesta. Minua ei kiinnosta asianomaisen elämä, vaan se, mitä ihmiset katsovat omaksi oikeudekseen - jakaa asiattomia tuomioita ihmisistä, joista he eivät tiedä todellisuudessa yhtään mitään. Kukaan meistä ei tiedä, mitä naapurin neljän seinän sisällä oikeassa elämässä tapahtuu.
    Minä kerron omia mielipiteitäni, jos sinä koet ne viisasteluna, on se sinun tulkintasi. Ja ongelmasi.

    Mikä mahtaa olla open ongelma?
    Juorupalstalla tunnetun väkivaltaisen,kyseenalaista julkisuutta edustavan tyrkyn puolustamminen näyttää olevan hänelle sydämen asia, vaikka sen vaivoin pyrkii peittelemään vain yleisellä kiinnostuksella.
    Jokaisella on tietysti vapaus valita kohteensa,mutta nuhteettomiakin julkiksia riittääisi pilvin pimein mistä valita.
    Miksi siis tämä aivan omaa syytään ryvettynyt,oikeudessakin tuomittu,mitään katumaton ja opikseen ottamaton nainen ansaitsee hänestä myötätuntoa?
    Huomaamattaan ope paljastaa oman asenteellisuutensa ja halveksuntansa taviksia kohtaan,joilla kuitenkin on aito huoli siitä minkälaisia julkiksia mediakin kritiikittä esiin nostaa.


   • Anonyymi kirjoitti:

    Tekopyhä ja ylimielinen "ope" sääli oppilaita

    Ehkä kannattaa tutustua oikeassa elämässä,ennenkuin laukoo mitään ulos.


   • Anonyymi kirjoitti:

    Tekopyhä ja ylimielinen "ope" sääli oppilaita

    Hän on nyt jonkinlaisella ”ristiretkellä” tosin huonosti valitun kohteen takia.
    Opettajat opettaa aina ja tietää kaiken paremmin.
    Elämänkoulussa kokemus kuitenkin opettaa myös muita tunnistamaan oikean väärästä ja huonot idolit hyvistä.
    Ope korostaa,että erilaiset mielipiteet eivät aina ole vääriä—niinpä.
    Peilin edessä on itse kunkin terveellistä käydä tutkiskelemassa omia motiivejaan laukoa opetuksia muille.


   • Tarvitseeko ihminen idoleita? Kannattaa enemmän opetella tuntemaan itseään ja tehdä itsestään se oman elämän idoli. Silloin poistuu tämäkin ongelma.


  • Minna kortelampi (martina aitolehti) On saman tyyppinen nainen kuin se gladiaattorinainen ja Anneli auer.

   • Taitaa anneli olla mukavampi.. Mutta miksi minna kortelampi valitsi juuri nimen martina aitolehti ? Voisiko joku kertoa tämän ?


   • Perustele, miksi omasta mielestäsi voit verrata Martinaa ja mainitsemiasi henkilöitä toisiinsa?


   • Koska Suomi on vielä vapaa maa.


   • Vapaassa maassa saa sanoa mitä vaan, niinkö. Ilman,että asioissa on mitään järkeä, kunhan vain voi satuttaa?


   • "Satuttaa" jaa sillä lailla kun martina satutti anne-mari bergiä ? Tai sillä lailla kun martina yritti satuttaa sara sieppiä ?


  • ”Olen maailman kiltein ja ystävällisin ihminen”.
   Erikoinen käsitys itsestään!

   • Tunnetko Martinan hlökohtaisesti, niin, että voit sanoa hänellä olevan väärä käsitys itsestään?


   • Oikeuden päätöksistä voi päätellä hänen pahuutensa.


  • Onko oikeesti alunperin Minna?
   Ja siskonsa Stephanie? No nehän hienosti sointuu, siskokset... eikös sen toinen nimikin ole joku ihan pöljä yhdysnimi jossa ne 2 nimeä oli vielä väärinpäin niin ettei vahingossakaan sovi yhteen

   • kiva kuulla kun assiit purkautuu :)


   • Anonyymi kirjoitti:

    Tästä on poistettu viesti sääntöjen vastaisena.

    Älä mara lässytä, Häpeä tekojasi. Ja kerro miksi vaihdoit nimesi ?!


   • Edelleen se sama ope, joka näköjään viettää kesälomapäiväänsä varsin toisin kuin alunperin ajatteli. Mutta tästäkin voi saada jotain mielenkiintoista opetusmateriaalia ja kuvaa, mitä tämän päivän mielipidepalstakäyttäytyminen pitää sisällään.


   • Ei voi olla opettaja tekstistä päätellen. Haluaisi ehkä...


   • Anonyymi kirjoitti:

    Ei voi olla opettaja tekstistä päätellen. Haluaisi ehkä...

    Kyllä minä olen. Mikä tekstissäni on sellaista, että päättelet, että en ole ope?


   • Anonyymi kirjoitti:

    Kyllä minä olen. Mikä tekstissäni on sellaista, että päättelet, että en ole ope?

    Niin, onhan opettajissakin niitä mätämunia, kiusaavat oppilaita ja muita opettajia


   • Anonyymi kirjoitti:

    Niin, onhan opettajissakin niitä mätämunia, kiusaavat oppilaita ja muita opettajia

    Joka paikasta löytyy mätämunia....tämä hauku ja lyttää -palsta on hyvä esimerkki.


  • Tällä palstalla nälvitään aina kahta ihmistä. Martina Aitolehtiä ja Jasmin Mäntylää. Onko se kateutta vai huonoa itsetuntoa, en tiedä. Jotain noissa naisissa sitten nähtävästi on, kun mikä tahansa heidän tekemisensä saa aikan p**myrskyn. Luuleeko joku oikeasti tosissaan, että julkisuudessa oleva, omaa businestaan pyörittävä kahden tytön äiti alkaisii väkivaltaiseksi jonkun nobodyn suhteen. Martinalla ei ole mitään tarvetta päästä lehtien palstoille toisin kuin esim. Siepillä. Hän tulee kyllä loistavasti toimeen ihan omilla kyvyillään, mitkä ovat vähän muutakin, kuin esittämällä instassa omaa persettään.

   • Martina on ihan käräjäoikeudessa tuomittu kahden naisen pahoinpitelystä että mitään Seiskan keksimää ei väkivaltaisuutensa ole. Ja aikanaan esiintynyt ihan kaiken paljastavissa nakukuvissakin, mutta mistä sinä sen voisit tietää, kun hyvä jos olit syntynyt silloin. Tuolta ne löytyy vielä tänäkin päivänä netin syövereistä. Että ei oo jäänyt ainoastaan pepun esittelyyn tällä naisella nuorena. Sara sentään miss Suomi eli ihan virallisesti valittu Suomen kauneimmaksi aikanaan. Vai ei ole Martinalla tarvetta päästä lehtien palstoille, sinähän vitsin murjaisit. :-D :-D


   • Anonyymi kirjoitti:

    Martina on ihan käräjäoikeudessa tuomittu kahden naisen pahoinpitelystä että mitään Seiskan keksimää ei väkivaltaisuutensa ole. Ja aikanaan esiintynyt ihan kaiken paljastavissa nakukuvissakin, mutta mistä sinä sen voisit tietää, kun hyvä jos olit syntynyt silloin. Tuolta ne löytyy vielä tänäkin päivänä netin syövereistä. Että ei oo jäänyt ainoastaan pepun esittelyyn tällä naisella nuorena. Sara sentään miss Suomi eli ihan virallisesti valittu Suomen kauneimmaksi aikanaan. Vai ei ole Martinalla tarvetta päästä lehtien palstoille, sinähän vitsin murjaisit. :-D :-D

    Miksi sinulle on tärkeää se, että saisit kaikki näkemään tämän julkimon samalla tavalla kuin sinä.?
    Kaikki he elävät tästä samasta julkisuudesta, oli kyseessä kuka tahansa.


   • Anonyymi kirjoitti:

    Miksi sinulle on tärkeää se, että saisit kaikki näkemään tämän julkimon samalla tavalla kuin sinä.?
    Kaikki he elävät tästä samasta julkisuudesta, oli kyseessä kuka tahansa.

    Saman kysymyksen voisin heittää sinulle. Ja sen miksi heitä ei saisi arvostella? Heidän elämässään kuitenkin näitä rumia kohuja riittää. Ei mun lähipiirissäni kellään ole esimerkiksi rikosrekisteriä. Ollaan kouluttautuneita, empaattisia ja toisista välittäviä ihmisiä. Aina ei ole se oma napa tärkein ja osataan noudattaa tämän yhteiskunnan sääntöjä.


   • Anonyymi kirjoitti:

    Saman kysymyksen voisin heittää sinulle. Ja sen miksi heitä ei saisi arvostella? Heidän elämässään kuitenkin näitä rumia kohuja riittää. Ei mun lähipiirissäni kellään ole esimerkiksi rikosrekisteriä. Ollaan kouluttautuneita, empaattisia ja toisista välittäviä ihmisiä. Aina ei ole se oma napa tärkein ja osataan noudattaa tämän yhteiskunnan sääntöjä.

    Hienoa, että teillä on arvot kohdillaan.
    Kaikilla meillä on elämässä mokia, mutta väitän, että ne samat mokat, mitä julkimot tekevät ovat yleisiä revittelyn paikkoja. Meille tavallisille tallaajille ne on asioita, joita elämässä vaikeina hetkinä tapahtuu. Asioita, joita voidaan antaa anteeksi tai sovittaa. Sepä olisikin mielenkiintoista, jos meidän kaikkien sähläykset olisi lehtien palstoilla näkyvillä.


  • Totuus on: minna-martina kortelampi eli Rikkinäisessä kodissa (henkisesti). Bändärillä miehet vaihtui eli martina-ressukalla ei ole Varmaa Tietoa omasta isästään miten voi olla jos bändärikään ei tiennyt. Nyt kun minna.martina on Päässyt Rahanmakuun=Stefun kautta niin sitä ollaan niin,,,Mutta se Karma!!!

  • Martinan äiti maksoi martinan velat pois. Bissneslady jep jep.

  • Siinä on tyttärille lukemista surullisen kuuluisasta äidistään. Kun teini ikään tulevat joutuvat häpeämään äitiään sillä lapset/teinit ovat julmia suustaan.

  • Onko hän vain mustasukkainen miehestään. Kun mieskin taitaa olla samanlainen, siinäpä riittää myrskyä kun kumpikaan ei luultavasti tasapainota toista. Tosin ei Martina rauhallisen tyypin kanssa varmaan viihtyisi.
   Voisi kokeilla täyttä raittiutta. Viina ei sovi kaikille pieninäkään annoksina. Vaikea sanoa, onko kärpäsestä tehty taas härkänen. Jos on omasta mielestään vain kivahtanut, tosin käytöstavat pitäisi jo tuon ikäisellä olla hallussa. Jos on tyytyväinen elämäänsä, ei tuollaiseen pitäisi olla tarvetta.

   • Täällä sitä sekoillaan selvin päinkin ja uskotaan seiskan valheet.


   • Anonyymi kirjoitti:

    Täällä sitä sekoillaan selvin päinkin ja uskotaan seiskan valheet.

    Oliko tapaus Anne-Mari ja Sofiakin Seiskan valheita? Oliko oikeudenkäynnitkin Seiskan valheita? Kerran väkivaltainen niin aina väkivaltainen ja tuomiotkin Suomessa niin naurettavat ettei niistä mitään opi. Jättää vaan korvaukset maksamatta. Pakkohoitoon pitäis tuollanen tapakriminaali laittaa.


   • Anonyymi kirjoitti:

    Ylläpito on poistanut tästä viestin sääntöjen vastaisena.

    Kyseenalaistetaan vain lähde, joka kertoo uutisia. Lähde, joka on luonteeltaan jo sensaatiohakuinen ja uskottavuudeltaan kyseenalainen.


   • Mitä mielihyvää tuottaa tällaiset palstat?
    Kateus - tuo suomalaisten perisynti. Jos oikeutta jaetaan tällaisin perustein - mielivaltavaltio! Voiko ihmiset oikeasti uskoa tätä, mitä täältä voi lukea?


   • Anonyymi kirjoitti:

    Kyseenalaistetaan vain lähde, joka kertoo uutisia. Lähde, joka on luonteeltaan jo sensaatiohakuinen ja uskottavuudeltaan kyseenalainen.

    Fanittamanne henkilö on luonteeltaan sensaationhakuinen ja uskottavuudeltaan kyseenalainen. Jos juttu ei ollenkaan olis totta, niin miksi Martina ei nosta kunnianloukkaussyytettä Seiskaa vastaan? Tapauksella silmännäkijöitä ja kaikkea. Jos on jo kahteen kertaan pahoinpitelystä tuomittu, ei kahta ilman kolmatta. Tämän uskoo helposti, että näin on voinut käydä. Ettehän te fanit myönnä sitäkään, että hänellä on entisyyttä.


   • Anonyymi kirjoitti:

    Mitä mielihyvää tuottaa tällaiset palstat?
    Kateus - tuo suomalaisten perisynti. Jos oikeutta jaetaan tällaisin perustein - mielivaltavaltio! Voiko ihmiset oikeasti uskoa tätä, mitä täältä voi lukea?

    Oikeutta jaetaan juuri niin kuin laki sen määrää ja se laki on kaikille sama, riippumatta siitä oletko seurapiirikaunotar vai tavis. Nämä seurapiirikaunottaret vaan tuppaa olemaan omasta mielestään sen lain yläpuolella, miten asia tietenkään ei ole. Vielä kun harhaanjohdetut fanit sen ymmärtäisivät.


   • Antaa sitten niitten lainoppineitten jakaa sitä oikeutta. He, kun perustavat sen toisenlaiselle pohjalle kuin mitä näissä palstoilla jaetuissa tiedoissa ja näytöissä.


   • Anonyymi kirjoitti:

    Antaa sitten niitten lainoppineitten jakaa sitä oikeutta. He, kun perustavat sen toisenlaiselle pohjalle kuin mitä näissä palstoilla jaetuissa tiedoissa ja näytöissä.

    Aivan, ja siksi ovat antaneet jo kaksi kertaa Martinalle tuomion samasta väkivaltaisuudestaan, mistä täällä juuri nyt keskustellaan.


  • Julkisuuden valokeilassa roikkuminen ei enää noilla kilometreillä onnistu ilman Seiskan apuja ja sirkustemppuja.
   Jos pari kesäkännistä akkaa huutelee hetken toisilleen niin en vetäisi syvempiä johtopäätöksiä pahuudesta.
   Eikö sen toisen tytön jalatkin olleet liki amputointia vailla kun oli reppana kahtena päivänä rokeilla ollut? Jaksuhalit jalkapohjiin, ehkä selviät hengissä.

  • Ehkäpä ei tuo alkoholi taida hänelle sopia...taitaa olla tulinen luonne muutenkin hänellä,tekee ennenkuin ajattelee.En kuitenkaan usko,että sisimmältään Martina olis mikään paha ihminen,elämässä sattuu ja tapahtuu,ja tekevälle sattuu.Kyllähän ihmisille tapahtuu kaikenlaista,ja varsinkin humalassa asiat eskaloituu,hän kun on julkisuuden henkilö,niin tottakai siitä meuhkataan,ja kirjotetaan lehtiin.Martinan plussa puolia on sitkeys,ja periksiantamattomuus,kova nainen sanoisin.Mutta siellä sisällä on se herkkä ihminen,hän rakastaa eläimiä ja eläin rakas ihminen on hyvä ihminen..mummokin sanoi näin.

  • Ei haittaa. Löysät sohvaperunat eivät pysty fyysisesti puolustamaan arvojaan kuten Suomen kaunein nainen. Naisin jos saisin.
   T.fakiaki

  • Martina on tosiaan sitkeä, urheilullinen bisnesnainen, joka toki juhlii silloin tällöin. On ihan hyvä rentoutua kisarueaman jälkeen. Itsekin mietin pitäisikö rentoutua nyt hieman ennen treenaamisen aloittamista mutta tosin olin juuri lomalla Pariisissa eli olihan sekin rentoutumista.

   • Miheni löhdettyä hesaan kisarueaman läheellä hän piipahti ranska-lasten kaupassa ostamassa minulle leobardi pikinit.

    Niistä sain kivan idean uuteen pisnes blaniin.

    En varmana kerro siitä mitään teille taviksille.


   • Sitkeä,urheilullinen bisnesnainen tosiaan juhlii näyttävästi päätyen taas juorupalstoille tavisten kaluttavaksi.
    Huonoa tuuria tottakai ,eihän nainen edes muista käyneensä kenenkään kimppuun niin mitätön juttu on kyseessä.
    ”Kisaruema” on tosiaan ollut mittava peräti kahden kisan mittainen,kyllä siinä jo rentoutumista kaipaakin.


   • Martina on varannut jo syysloman. Saas nähdä miten muutto ja syysloma onnistuu lähes yhtä aikaa mutta eiköhän se suju kun muutonhan voi teettää muuttofirmalla ja on itse kiva tulla lomalta uuteen kotiin kun tavarat on järjestyksessä paikallaan. Voin suositella kun itse olen aina käyttänyt muuttofirmaa avaimet käteen periaatteella.


  • Varmaan lapsuudessa opittuja
   taitoja jo. Siis väkivalta ja agressiivisuus. Samoin piittaamattomuus sääntöjä ja lakeja kohtaan. Hänen itsensä sanomana 'äidillisellä otteella' ( kun kävi Sofian päälle) kertoo jo paljon. Suomen lakikin sen jo sanoo, että jokaisella on oikeus koskemattomuuteen. Silloin ei edes revitä lapsia tukasta! Jostain vanhasta tuokin siteeraus jo kumpuaa. Olis kiva joskus kuulla vaikka hänen vanhoilta luokkakavereiltaan millainen on ollut koulussa? Tulis ekana mieleen, että koulukiusaaja. Se, että tuomitaan jatkuvasti lakien rikkomisista jo on silkkaa välinpitämättömyyttä. Eikä anna koskaan hyvää kuvaa kenestäkään vaikka mitä yrittäisi. Lapset siitä eniten kärsii (jos osaa ajatella edes). Ei välttämättä vielä mut jossain vaiheessa varmasti.

   • Martina on dynaaminen ja menevä nainen ja sekös pistää monia tavallisia tollukoita vihaksi. Sitten pitää silmät kiiluen kiusata ja haukkua Martinaa täällä palstalla anonyymisti netin suojassa. Aika lailla pelkurimaista käytöstä, joka kertoo enemmän kirjoittajasta kun Martinasta.


   • Etkö ymmätänyt mistä kirjoitettiin? Väkivaltaisesta ja agressiivisesta käytöksestä. Ihan itse hän on ne asiat julkisuuteen tuonut ja monista tuomittu. Vai toimitko itse samoin, kun et lukemaasi ymmärtänyt.


   • Martinan rikosrekisteri on komea ja auttaa häntä elämässä eteenpäin.

    Isot sponsorit Selätin, Yvette ja Taco-Pojat Ky arvostavat tätä timmiä mimmiä.

    Myynti vetää upeasti.


   • Noi väkivalta ja agressiivinen käytös -jutut on seiskan vahvasti liioittelemia juorukirjoituksia, joilla on tarkoitus saada tavikset ostamaan seiskaa kiskalta. Jos jotain pieniä väärinkäytöksiä on ollut niin sakot on maksettu eli asiassa ei ole kenelläkään enää nokan koputtamista. Täällä pahansuovat kateelliset tavikset vaan yrittävät pilata urheilullisen ja energisen ihmisen elämää.


   • Anonyymi kirjoitti:

    Noi väkivalta ja agressiivinen käytös -jutut on seiskan vahvasti liioittelemia juorukirjoituksia, joilla on tarkoitus saada tavikset ostamaan seiskaa kiskalta. Jos jotain pieniä väärinkäytöksiä on ollut niin sakot on maksettu eli asiassa ei ole kenelläkään enää nokan koputtamista. Täällä pahansuovat kateelliset tavikset vaan yrittävät pilata urheilullisen ja energisen ihmisen elämää.

    Eiköhän tuo "triathlonisti" onnistu siinä ihan ilman muiden jeesiäkin.


   • Anonyymi kirjoitti:

    Noi väkivalta ja agressiivinen käytös -jutut on seiskan vahvasti liioittelemia juorukirjoituksia, joilla on tarkoitus saada tavikset ostamaan seiskaa kiskalta. Jos jotain pieniä väärinkäytöksiä on ollut niin sakot on maksettu eli asiassa ei ole kenelläkään enää nokan koputtamista. Täällä pahansuovat kateelliset tavikset vaan yrittävät pilata urheilullisen ja energisen ihmisen elämää.

    Olihan siitä Sofia kahakasta ihan videomateriaalia. Kiroilua ja suunnatonta huutamista löytyy ihan noista tosi-tv ohjelmistakin missä on ollut mukana. Turha on yrittää selittää mustaa valkoiseksi tai valkopestä (tässä idolisi on myös taitava).


   • Videomateriaali on todennnäköisesti editoitua tavaraa, esim äänen voi muuttaa jälkikäteen. Jonkun kateellisen kolttosia?


   • Joo, ei pysy oikeuslaitoskaan nykyään tekniikan kehityksen perässä. Sellaista se on.


  suomi24-logo

  Osallistu keskusteluun

  Ketjusta on poistettu 59 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Jyväskylän senioritalon palo sai alkunsa parvekekynttilästä

   Syyte tulossa huolimattomasta tulenkäsittelystä. https://www.is.fi/kotimaa/art-2000006569983.html
   Maailman menoa
   125
   4436
  2. Ovatko ihmiset unohtaneet että edustatte omaa työpaikkaanne myös omalla vapaa-ajallanne?

   Hävytöntä käytöstä, törttöilyä ja yksityisiä asioita julkaistaan someen. Sietäisi hävetä. Ettekö ymmärrä että tekonne vaikuttaa työpaikkanne imagoon j
   Maailman menoa
   126
   3847
  3. Stefan on onnellisempi kuin koskaan!

   Keväällä Martina Aitolehdestä, 37, eronnut Stefan Therman, 34, on elänyt jo kuukausia parisuhteessa ex-missi Sofia Belórfin, 30, kanssa. – Olen todel
   Kotimaiset julkkisjuorut
   173
   1097