väkivaltainen raisio

Anonyymi

jälleen henkirikos , nyt tikanmaalla.tällä kertaa ei kapponkadulla, vaan pientaloalueella.poliisin mukaan epäiltyjä on monta.

5

<50

Vastaukset

 • Raisio kuihtuu ja näivettyy. Noo, jää sinne narkit ja muut sekopäät, mutta luonto hoitelee ne omalla tavallaan ja turkulaiset voi vääntää alueen pellokseen, paskaa riittää!

  • Turku on kyllä jo Raisiota pidemmälle edistynyt.

   Raisiolla on sentään verotuloja ja tuloja tahkoava kauppakeskus.

   Turku se taas on muuttovoittokunta, jonka "muuttovoitto" Varissuolle asettuvia Lähi-idän luku- ja kirjoitustaidottomia, miksiköhän se Turun kaupungin tulos aina vaan menee enemmän negatiivisen puolelle, vaikka niin paljon rikkautta tuodaan?


 • Suojelupoliisi pitää todennäköisenä, että palaajat lisäävät Suomeen kohdistuvaa terrorismin uhkaa. Supo arvioi, että alueelta mahdollisesti palaavat naiset verkostoituvat keskenään ja heistä tulee olennainen osa Suomeen jo muodostunutta jihadistista alamaailmaa.IL

 • 14-vuotias oppilas murskasi 62-vuotiaan opettajan leukaluun siten, että pahoinpiteli häntä useilla lyönneillä kasvoihin.

  Se oli 28 kesäkuuta, jolloin syyrialainen poika Chestenbergenin koulussa, joka sijaitsee Möriken-Wideggen kunnassa, joutui opettajan epäilynalaiseksi siitä, että hän olisi aseistautuneen veitsellä koulussa – mitä hän myöskin oli tehnyt aikaisempina kertoina, raportoi Aargauer Zeitung.

  Poika ei voinut hyväksyä opettajan vaatimusta siitä, että hän halusi nähdä mitä hänellä oli taskuissaan. Todistajien mukaan, oli hän sen sijaan vastannut käymällä hyökkäykseen ja pahoinpidellyt opettajaa viidellä kuudella nyrkiniskulla kasvoihin. Kun nainen yritti paeta pahoinpitelyä, oli poika myöskin potkaissut häntä.

  Pahoinpitelyn jälkeen, poika pidätettiin ja hän sai istua pidätettynä kaksi päivää. Se on edelleen epäselvää, mitä seuraavaksi tulee tapahtumaan. Se, sitä vastoin on päivänselvää, että hän ei tule jatkamaan Chestenbergin koulussa.

  Puhui Koraanista ja Allahista

  Sveitsiläisten lehtien raportoinneista käy ilmi, että poika kuuluu suureen syyrialiseen perheeseen, joka muutti Sveitsiin viisi vuotta sitten, elää sosiaaliavustuksella ja oli usein puhunut Koraanista ja Allahista koulussa. Hän oli myöskin sanonut tytöille, että heidän tulisi pukeutua ”säädyllisesti”.

 • Missä osoitteessa tämä henkirikos tapahtui?

suomi24-logo

Osallistu keskusteluun

Ketjusta on poistettu 6 sääntöjenvastaista viestiä.

Luetuimmat keskustelut

 1. Työssäkäyvien köyhyys

  oli uutisissa. Jopa 200 000 ihmistä saattaa ajoittain tarvita sosiaaliapua "pärjätäkseen palkallaan". Silppu- ja osa-aikatyöt eivät lyö leiville.
  Maailman menoa
  145
  2762
 2. Aamun kolari ja tienhoito

  Aamulla tapahtui kuolonkolari hiljaisten risteyksen kohdalla. Ajettiin juuri ennen kolaria Kuusamo-Suomusalmi väliä. Ehdittiin Suomussalmelle kun alk
  Suomussalmi
  64
  1586
 3. Oliko autokolarissa ollut...

  ... lapsia? Tämän aamusessa.
  Suomussalmi
  5
  795
 4. Sun katseessa on jotain mikä ei sovi sinne

  Sellaista surumielisyyttä. Vaikka muuten vaikutat olevan iloinen ja puhelias. Kerran aiemmin ajattelin, että se on voisi olla halveksuntaa mua kohtaan
  Ikävä
  39
  741
 5. Eerikäisen postaukset

  Onko oikeesti kivaa Vikkelle kun isukki postaa kokoaika someen siitä kuvii.😑 Ei saa ees kaverinsa kanssa rauhassa leikkii ettei Esko oo laittamas "ma
  13
  570