väkivaltainen raisio

jälleen henkirikos , nyt tikanmaalla.tällä kertaa ei kapponkadulla, vaan pientaloalueella.poliisin mukaan epäiltyjä on monta.
Ilmoita


5 Vastausta

Ketjusta on poistettu 6 sääntöjenvastaista viestiä.


Raisio kuihtuu ja näivettyy. Noo, jää sinne narkit ja muut sekopäät, mutta luonto hoitelee ne omalla tavallaan ja turkulaiset voi vääntää alueen pellokseen, paskaa riittää!
1 VASTAUS:
Turku on kyllä jo Raisiota pidemmälle edistynyt.

Raisiolla on sentään verotuloja ja tuloja tahkoava kauppakeskus.

Turku se taas on muuttovoittokunta, jonka "muuttovoitto" Varissuolle asettuvia Lähi-idän luku- ja kirjoitustaidottomia, miksiköhän se Turun kaupungin tulos aina vaan menee enemmän negatiivisen puolelle, vaikka niin paljon rikkautta tuodaan?
+Lisää kommentti
Suojelupoliisi pitää todennäköisenä, että palaajat lisäävät Suomeen kohdistuvaa terrorismin uhkaa. Supo arvioi, että alueelta mahdollisesti palaavat naiset verkostoituvat keskenään ja heistä tulee olennainen osa Suomeen jo muodostunutta jihadistista alamaailmaa.IL
Ilmoita
14-vuotias oppilas murskasi 62-vuotiaan opettajan leukaluun siten, että pahoinpiteli häntä useilla lyönneillä kasvoihin.

Se oli 28 kesäkuuta, jolloin syyrialainen poika Chestenbergenin koulussa, joka sijaitsee Möriken-Wideggen kunnassa, joutui opettajan epäilynalaiseksi siitä, että hän olisi aseistautuneen veitsellä koulussa – mitä hän myöskin oli tehnyt aikaisempina kertoina, raportoi Aargauer Zeitung.

Poika ei voinut hyväksyä opettajan vaatimusta siitä, että hän halusi nähdä mitä hänellä oli taskuissaan. Todistajien mukaan, oli hän sen sijaan vastannut käymällä hyökkäykseen ja pahoinpidellyt opettajaa viidellä kuudella nyrkiniskulla kasvoihin. Kun nainen yritti paeta pahoinpitelyä, oli poika myöskin potkaissut häntä.

Pahoinpitelyn jälkeen, poika pidätettiin ja hän sai istua pidätettynä kaksi päivää. Se on edelleen epäselvää, mitä seuraavaksi tulee tapahtumaan. Se, sitä vastoin on päivänselvää, että hän ei tule jatkamaan Chestenbergin koulussa.

Puhui Koraanista ja Allahista

Sveitsiläisten lehtien raportoinneista käy ilmi, että poika kuuluu suureen syyrialiseen perheeseen, joka muutti Sveitsiin viisi vuotta sitten, elää sosiaaliavustuksella ja oli usein puhunut Koraanista ja Allahista koulussa. Hän oli myöskin sanonut tytöille, että heidän tulisi pukeutua ”säädyllisesti”.
Ilmoita
Missä osoitteessa tämä henkirikos tapahtui?
0 VASTAUS:
+Lisää kommentti

Vastaa alkuperäiseen viestiin

väkivaltainen raisio

jälleen henkirikos , nyt tikanmaalla.tällä kertaa ei kapponkadulla, vaan pientaloalueella.poliisin mukaan epäiltyjä on monta.

5000 merkkiä jäljellä

Rekisteröidy, jos haluat käyttää nimimerkkiä.

Peruuta