Suuri kiitos Lieksan moderaattoreille.

Anonyymi

Nyt. Nyt alkaa oikea Lieksa sivun, suomi24 uusi aikakausi. Huomaan sen suuren rakkauden alkaneen, sananvapaudessa;)

19

<50

Vastaukset

 • Yhtä liukas on palsta kuin ennenkin, roskikseen luistaa jos asiansa kertoo

  • Olen seurannut palstaa ja huomannut, että vain asiattomat aloitukset ja viestit poistetaan. Niitä ovat esimerkiksi ihmisten, kuten maahanmuuttajien mollaamiset ja nimittelyt, seksi-ilmoitukset, pelkät linkit, ulkomaiden uutiset, vieraiden paikkakuntien asiat, väkivaltaiset linkit, yhteystiedot, rasistiset kirjoitukset, jne.


 • Umpikujan rakentaminen on hyvinkin helppoa ja sitten vielä sitä hiilostetaan hyväksi
  Näinkös lieksa hyväksyy sanattomuutensa

 • Liukkautta piisaa näilläkin helepehillä, nyt jo 5-sivussa mielipiteistä

 • Mitäs tuosta kiittelemähän. Eilen hyvin alkanut humoristinen "Vihapuhekamerat tulossa Suomeen. EU:n puheenjohtajamaa näyttää esimerkkiä.” on näköjään poistettu.
  Siinä pilke silmäkulmassa aprillimaisesti vain nälväistiin Lieksaan asennettavista kameroista, ajankohtaisista puheenaiheista johdatellen. Kyllä on sielu köyhää täynnä jos ei pientä piruilua kestä ja siedä.

 • Jos vähääkään on kuka seuraillut muita palstoja, tätä moderoinnin niin vaikeaa lajia moititaan aika lailla yleisesti kaikkialla. Sikäli onnistunut ratkaisu tuo alussa olleen, ikuiselta tuntuneen ohjeistuksen poisto, on, että siinä jos missä, poisto onnistui sataprosenttisesti oikeaan kohteeseen. Kerrankin.
  Ohjeistus siinä alussa oli nimittäin muihin verrattuna sitä oikeaa ja todettua rasismia, muihin verrattuna suoranaista sortoa. Nyt on sorron yöstä noustu, sikäli. Tiedä häntä sitten miten tulevassa taas käy. Olen hieman skeptinen tämän palstan suhteen, ja en totta vieköön, aivan syyttä!

  Voi, miten pienistä asioista joku ihminen onnensa saa?

 • Ei muualla elo tämöstä peliä kuin lieksassa, muualla jutut luistaa ja on vapautta meinata omankin aatoksensa mukaisesti
  miksi lieksassa näin pyyhitää aatokset heti ja aivan kättelyssä

  • Tuo tuntuu hieman sinun henkilökohtaiselta, suppealta ja täysin objektiiviselta mielipiteeltä. Sikäli kyllä ymmärrän sinua, että itsellänikin joskus puolikuohahtaa massatyperyys.


 • Siinäpä vasta sana, ”massatyperyys”. Koko lausetta jos ryhtyy varstomaan, niin pohdittavaksi jää ilmaisun kohde. Tarkoitetaanko omaa vai jonkun toisen typeryyttä. Puolikuohahdus voi johtua omasta, tai vaikkapa kaikkinaisesta suuren somemme antamasta kaikesta infosta, jota ei täydelläkään kapasiteetillä voi aina kokonaan sulattaa sopivaksi omakseen joka suhteen. Yhden ihmisen, jopa älykkäänkin, kapasiteetti on rajansa kokeva. Siksi äärirajoilla, on hyvä olla ystävä, lähellä joku, joka vaikeimmissa hädän hetkissä on suurena tukena.
  Nyt kun on jo perjantai iltapäivä, puolikuohautan ja sihistelen jotain mukavaa itselleni. No se ei ole vaikeasti arvattavaa mitä, edes sinulle.

 • On se lieksa aijattuna edelleen, vapaata mielen ilmaisua ja kerrontaa ei voi esittää
  mitä pahaa lieksas oikeesti on, miksi teistä on pystytty tekemään tuppisuita

  • Joku reilu voima se vaan puuttuu. Jopa paikallislehdeltä. ”Sankareita” silti tuntuu olevan. Keksittyjä ja unikuvallisia ovat. Todellinen, rehellinen journalismi on haavekuva vaan.


 • Minäkin laitoin kahtena eri päivänä aloituksen joissa kysyin, että missä tietäjät ovat mielenkiintoisine aloituksineen. Molempina päivinä aloitukseni poistettiin.
  Kertokaa viisaammat mitä pahaa tai sääntöjenvastaista siinnä oli ja miten se osoitti sananvapautta, pelkkä kysymys poistettiin.

 • Tulipa mieleeni. Tulisi varmaan aika mielenkiintoinen reality-sarja moderaattoreista ja heidän työstään. Onhan näitä sitä suin tätä. Siinä perusteltaisiin ja kommentoitaisiin poistetavan viestin syy-yhteyksiä lakiin ja varsinkin sääntöihin. Aller toimisi tietenkin ansioituneena tuotantoyhtiönä. Vinkki ihan ilmaiseksi annettakoon.

 • Jokainen tyylillään, koskaan ei voi kaikkia miellyttää, ja sitten on pahat päivätkin, ja paremmat. En moiti, mutta en tyytyväinenkään ole. Onnittelut "Uunin pankolle" melkoiset henkilöön ja ihmisryhmään kohdistuneet juttusi ovat seulan läpäisseet.

  • Kuulehan sie. Jos joku vääntää pilkkaa pakolaisista, niin eikö hän samalla anna luvan vääntää pilkkaa myös itsestään. Sen verran pitää olla itsekritiikkiä ja kestävyyttä. Suhtauduin tähän kirjoitukseen huumorilla ja annoin huumorilla takaisin. Toinen vaihtoehto on se, että kaikki pilkka ja piikit poistetaan palstalta, mutta sittenkin alkaa itku. Teillä on niin kova tarvis piikitellä toisia, mutta ette kestä vastapiikkejä yhtään.


  • Uuninpankko kirjoitti:

   Kuulehan sie. Jos joku vääntää pilkkaa pakolaisista, niin eikö hän samalla anna luvan vääntää pilkkaa myös itsestään. Sen verran pitää olla itsekritiikkiä ja kestävyyttä. Suhtauduin tähän kirjoitukseen huumorilla ja annoin huumorilla takaisin. Toinen vaihtoehto on se, että kaikki pilkka ja piikit poistetaan palstalta, mutta sittenkin alkaa itku. Teillä on niin kova tarvis piikitellä toisia, mutta ette kestä vastapiikkejä yhtään.

   Kyllä käännynnäinen saa kaiken tuen jutuilleen, nyt kannattaa haukkua suomalaisia ihan luvan perästä. Vaimennetaan kaikki maahanmuuttoon liittyvä keskustelu, hyvä tulee.


 • Ei ole vielä lieksa vapaa mielipideilmaisuille
  pahaa pelkään jotta miten tässä tulee vielä käymään
  hävitetäänkös suomi näillä tyyleillä ja suomalaisuus

  • Suomalaisuus on häviämässä mutta ei se ole maahanmuutosta kiinni. Pizzaa ja kepappia vedellään ruuaksi eikä nuoriso opi enää suomeakaan, kun ei lueta vaan töpötellään kännyköillä. Rehelliset suomalaiset nimet ei enää kelpaa yrityksille ja tuotteille vaan kaikki pitää olla englanniksi.


  • Uuninpankko kirjoitti:

   Suomalaisuus on häviämässä mutta ei se ole maahanmuutosta kiinni. Pizzaa ja kepappia vedellään ruuaksi eikä nuoriso opi enää suomeakaan, kun ei lueta vaan töpötellään kännyköillä. Rehelliset suomalaiset nimet ei enää kelpaa yrityksille ja tuotteille vaan kaikki pitää olla englanniksi.

   Tuo on kuule taas vain sinun mielipidehapatusta ja lobbausta maahanmuuton puolesta. Totta kai osatekijänä suomalaisuuden häviämisessä on maahanmuutto. Muulaattien määrä väestössä kasvaa jne. Nuo muut mainitsemasi seikat ovat tietenkin myös huolestuttavia, liian suvaitsevaisuuden ja vapaan kasvatuksen mukanaan tuomia vähemmän arvostettavia ilmiöitä. Kunnon läskisoosi ja piimä on vaihtunut pizzaan ja coca colaan. Kirkonmenoja ei enää kuunnella sunnuntaisin. Liikunnan määrä nuorisolla on huolestuttavan vähäistä ym.


Ketjusta on poistettu 17 sääntöjenvastaista viestiä.

Luetuimmat keskustelut

 1. Hengityssuoja, viruksia vastaan. Ihan pelleilyäkö?

  Kuulemma hengityssuojaimet ovat loppuneet niin apteekeista kuin tukkureiltakin, kertoo Hesari. "Hengityssuojaimet loppuivat tukkureilta ja monista ap
  Maailman menoa
  83
  3354
 2. Erika ja viisuvalinta

  Cicciolina todella reipas ja mukaansatempaava esitys. Toivottavasti Erika pääsee kisoihin mukaan !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  Maailman menoa
  85
  2934
 3. Mä välitän susta

  edelleen paljon, sitä ei mikään koskaan muuta, enkä halua sulle mitään pahaa. Toivon että olet onnellinen. Itse tyydyn osaani ja yritän pärjätä näillä
  Ikävä
  59
  794
 4. Seinäjoella jälleen kuolonkolari

  Kyllä eikö näitä teitä saada sellaiseen kuntoon, että ihmiset (jotka on pakotettu käymään töissä) voisivat taittaa taivaltaan ilman järjetöntä kuolema
  Seinäjoki
  17
  674
 5. Tiedät nainen itekin

  jos me ruvettas niin haluaisin; että oltais vain toisia varten. Sinusta en kyllä ole yhtään varma. :(
  Ikävä
  34
  586