Suuri kiitos Lieksan moderaattoreille.

Anonyymi

Nyt. Nyt alkaa oikea Lieksa sivun, suomi24 uusi aikakausi. Huomaan sen suuren rakkauden alkaneen, sananvapaudessa;)

20

<50

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Yhtä liukas on palsta kuin ennenkin, roskikseen luistaa jos asiansa kertoo

      • Anonyymi

        Olen seurannut palstaa ja huomannut, että vain asiattomat aloitukset ja viestit poistetaan. Niitä ovat esimerkiksi ihmisten, kuten maahanmuuttajien mollaamiset ja nimittelyt, seksi-ilmoitukset, pelkät linkit, ulkomaiden uutiset, vieraiden paikkakuntien asiat, väkivaltaiset linkit, yhteystiedot, rasistiset kirjoitukset, jne.


    • Anonyymi

      Umpikujan rakentaminen on hyvinkin helppoa ja sitten vielä sitä hiilostetaan hyväksi
      Näinkös lieksa hyväksyy sanattomuutensa

    • Anonyymi

      Liukkautta piisaa näilläkin helepehillä, nyt jo 5-sivussa mielipiteistä

    • Anonyymi

      Mitäs tuosta kiittelemähän. Eilen hyvin alkanut humoristinen "Vihapuhekamerat tulossa Suomeen. EU:n puheenjohtajamaa näyttää esimerkkiä.” on näköjään poistettu.
      Siinä pilke silmäkulmassa aprillimaisesti vain nälväistiin Lieksaan asennettavista kameroista, ajankohtaisista puheenaiheista johdatellen. Kyllä on sielu köyhää täynnä jos ei pientä piruilua kestä ja siedä.

    • Anonyymi

      Jos vähääkään on kuka seuraillut muita palstoja, tätä moderoinnin niin vaikeaa lajia moititaan aika lailla yleisesti kaikkialla. Sikäli onnistunut ratkaisu tuo alussa olleen, ikuiselta tuntuneen ohjeistuksen poisto, on, että siinä jos missä, poisto onnistui sataprosenttisesti oikeaan kohteeseen. Kerrankin.
      Ohjeistus siinä alussa oli nimittäin muihin verrattuna sitä oikeaa ja todettua rasismia, muihin verrattuna suoranaista sortoa. Nyt on sorron yöstä noustu, sikäli. Tiedä häntä sitten miten tulevassa taas käy. Olen hieman skeptinen tämän palstan suhteen, ja en totta vieköön, aivan syyttä!

      Voi, miten pienistä asioista joku ihminen onnensa saa?

    • Anonyymi

      Ei muualla elo tämöstä peliä kuin lieksassa, muualla jutut luistaa ja on vapautta meinata omankin aatoksensa mukaisesti
      miksi lieksassa näin pyyhitää aatokset heti ja aivan kättelyssä

      • Anonyymi

        Tuo tuntuu hieman sinun henkilökohtaiselta, suppealta ja täysin objektiiviselta mielipiteeltä. Sikäli kyllä ymmärrän sinua, että itsellänikin joskus puolikuohahtaa massatyperyys.


    • Anonyymi

      Siinäpä vasta sana, ”massatyperyys”. Koko lausetta jos ryhtyy varstomaan, niin pohdittavaksi jää ilmaisun kohde. Tarkoitetaanko omaa vai jonkun toisen typeryyttä. Puolikuohahdus voi johtua omasta, tai vaikkapa kaikkinaisesta suuren somemme antamasta kaikesta infosta, jota ei täydelläkään kapasiteetillä voi aina kokonaan sulattaa sopivaksi omakseen joka suhteen. Yhden ihmisen, jopa älykkäänkin, kapasiteetti on rajansa kokeva. Siksi äärirajoilla, on hyvä olla ystävä, lähellä joku, joka vaikeimmissa hädän hetkissä on suurena tukena.
      Nyt kun on jo perjantai iltapäivä, puolikuohautan ja sihistelen jotain mukavaa itselleni. No se ei ole vaikeasti arvattavaa mitä, edes sinulle.

    • Anonyymi

      On se lieksa aijattuna edelleen, vapaata mielen ilmaisua ja kerrontaa ei voi esittää
      mitä pahaa lieksas oikeesti on, miksi teistä on pystytty tekemään tuppisuita

      • Anonyymi

        Joku reilu voima se vaan puuttuu. Jopa paikallislehdeltä. ”Sankareita” silti tuntuu olevan. Keksittyjä ja unikuvallisia ovat. Todellinen, rehellinen journalismi on haavekuva vaan.


    • Anonyymi

      Minäkin laitoin kahtena eri päivänä aloituksen joissa kysyin, että missä tietäjät ovat mielenkiintoisine aloituksineen. Molempina päivinä aloitukseni poistettiin.
      Kertokaa viisaammat mitä pahaa tai sääntöjenvastaista siinnä oli ja miten se osoitti sananvapautta, pelkkä kysymys poistettiin.

    • Anonyymi

      Tulipa mieleeni. Tulisi varmaan aika mielenkiintoinen reality-sarja moderaattoreista ja heidän työstään. Onhan näitä sitä suin tätä. Siinä perusteltaisiin ja kommentoitaisiin poistetavan viestin syy-yhteyksiä lakiin ja varsinkin sääntöihin. Aller toimisi tietenkin ansioituneena tuotantoyhtiönä. Vinkki ihan ilmaiseksi annettakoon.

    • Anonyymi

      Jokainen tyylillään, koskaan ei voi kaikkia miellyttää, ja sitten on pahat päivätkin, ja paremmat. En moiti, mutta en tyytyväinenkään ole. Onnittelut "Uunin pankolle" melkoiset henkilöön ja ihmisryhmään kohdistuneet juttusi ovat seulan läpäisseet.

      • Kuulehan sie. Jos joku vääntää pilkkaa pakolaisista, niin eikö hän samalla anna luvan vääntää pilkkaa myös itsestään. Sen verran pitää olla itsekritiikkiä ja kestävyyttä. Suhtauduin tähän kirjoitukseen huumorilla ja annoin huumorilla takaisin. Toinen vaihtoehto on se, että kaikki pilkka ja piikit poistetaan palstalta, mutta sittenkin alkaa itku. Teillä on niin kova tarvis piikitellä toisia, mutta ette kestä vastapiikkejä yhtään.


      • Anonyymi
        Uuninpankko kirjoitti:

        Kuulehan sie. Jos joku vääntää pilkkaa pakolaisista, niin eikö hän samalla anna luvan vääntää pilkkaa myös itsestään. Sen verran pitää olla itsekritiikkiä ja kestävyyttä. Suhtauduin tähän kirjoitukseen huumorilla ja annoin huumorilla takaisin. Toinen vaihtoehto on se, että kaikki pilkka ja piikit poistetaan palstalta, mutta sittenkin alkaa itku. Teillä on niin kova tarvis piikitellä toisia, mutta ette kestä vastapiikkejä yhtään.

        Kyllä käännynnäinen saa kaiken tuen jutuilleen, nyt kannattaa haukkua suomalaisia ihan luvan perästä. Vaimennetaan kaikki maahanmuuttoon liittyvä keskustelu, hyvä tulee.


    • Anonyymi

      Ei ole vielä lieksa vapaa mielipideilmaisuille
      pahaa pelkään jotta miten tässä tulee vielä käymään
      hävitetäänkös suomi näillä tyyleillä ja suomalaisuus

      • Suomalaisuus on häviämässä mutta ei se ole maahanmuutosta kiinni. Pizzaa ja kepappia vedellään ruuaksi eikä nuoriso opi enää suomeakaan, kun ei lueta vaan töpötellään kännyköillä. Rehelliset suomalaiset nimet ei enää kelpaa yrityksille ja tuotteille vaan kaikki pitää olla englanniksi.


      • Anonyymi
        Uuninpankko kirjoitti:

        Suomalaisuus on häviämässä mutta ei se ole maahanmuutosta kiinni. Pizzaa ja kepappia vedellään ruuaksi eikä nuoriso opi enää suomeakaan, kun ei lueta vaan töpötellään kännyköillä. Rehelliset suomalaiset nimet ei enää kelpaa yrityksille ja tuotteille vaan kaikki pitää olla englanniksi.

        Tuo on kuule taas vain sinun mielipidehapatusta ja lobbausta maahanmuuton puolesta. Totta kai osatekijänä suomalaisuuden häviämisessä on maahanmuutto. Muulaattien määrä väestössä kasvaa jne. Nuo muut mainitsemasi seikat ovat tietenkin myös huolestuttavia, liian suvaitsevaisuuden ja vapaan kasvatuksen mukanaan tuomia vähemmän arvostettavia ilmiöitä. Kunnon läskisoosi ja piimä on vaihtunut pizzaan ja coca colaan. Kirkonmenoja ei enää kuunnella sunnuntaisin. Liikunnan määrä nuorisolla on huolestuttavan vähäistä ym.


    Ketjusta on poistettu 19 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Heikki Silvennoinen petti vaimoaan vuosien ajan

      Viiden lapsen isä Heikki kehuu kirjassaan kuinka paljon on pettänyt vaimoaan vuosien varrella.
      Kotimaiset julkkisjuorut
      144
      2251
    2. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      27
      1958
    3. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      23
      1918
    4. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      85
      1720
    5. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      62
      1498
    6. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      20
      1276
    7. Avaa sydämesi mulle

      ❤ ❤❤ Tahdon pelkkää hyvää sulle Sillä ilmeisesti puhumalla Avoimesti välillämme Kaikki taas selviää Kerro kaikki, tahdo
      Ikävä
      38
      1190
    8. Söpö lutunen oot

      Kaipaan aina vaan, vaikkakin sitten yksipuolisesti.
      Ikävä
      11
      1178
    9. Elia tulee vielä

      Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
      Helluntailaisuus
      37
      1173
    10. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      10
      1157
    Aihe