Hallitus Päätti

Anonyymi

Nyt kun täällä on puhuttu paljon siitä mitä taloyhtiön hallitus saa tehdä ja mitä ei...niin kysynpä tällaista että meidän rivariin tehtiin kaksi vuotta takaperin kattoremontti ja tästä asiasta ei KESKUSTELTU OSAKKAIDEN KANSSA!! . Kysyin silloin ennen remonttia että miksi on aiheellinen niin kuulemma jonkun katto oli vuotanut..mutta haluisin nyt näin jälkikäteen tietää menikö tää oikein?? ja nyt vastaisuudessa kun ehkä tulossa ikkunanvaihtourakka että sitä ei sitten HALLITUS ala suunnittelemaan mielivaltaisesti. Eli,mites tää nyt menee sitten?

4

<50

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Täällä joku ilmeisesti hallituksen jäsen ilmoitti, että hallitus saa päättää kaikista sellaisista asioista , jotka mahtuvat vuosibudjettiin. Tuskin kattoremontti mahtui. Joka tapauksessa se on väärää tietoa, kaikki sellainen, joka vaikuttaa osakkaiden talouteen tai asumiseen, pitäisi hyväksyttää ja ei yksin hyväksyttää, vaan tarkistaa että päätös ei ole lain vastainen eikä loukkaa kenenkään oikeuksia eikä yhdenvertaisuutta. Jos katto vuotaa, se on korjattava ettei syntyisi lisävahinkoja, hometta ja suurempia vesivaurioita, mutta kattoremontti on yleensä niin suuri, että se pitäisi hyväksyttää ja kilpailuttaakin, ennen se .toteuttamista. Vuosibudjetin sisälläkin pitäisi noudattaa yhdenvertaisuussääntöä, jos raha sijoitetaan vaan yhteen kohteeseen, herää kysymys oliko se niin tärkeä kohde. Vuosibudjetin puitteissa käsittääkseni tehdään yleensä vain rutiinitöitä, kuten auraukset, hiekoitus, pikkukorjaukset ja tavanomaiset puutarhatyöt, kuten pensasaitojen vuotuiset leikkaukset jne. Jos syntyy isompi remonttitarve, joudutaan hoitovastiketta nostamaan tai joku muu rutiiniasia jää hoitamatta. RAHA ON AINA RAHAA ja hyvä hallitus ja isännöitsijä käyttää sen järkevästi

    • Asiasta on päätetty sellaisessa tapahtumassa kun yhtiökokous, jos perse ei nouse sohvalta sen verra, että osallistuu siihen, niin ihan turha nillittää!

      Pienessä yhtiössä asoista tosin voidaan käytännössä sopia lainvastaisesti ilman yhtiökokousta, mutta lopputulema on kuitenkin sama. Neljä huoneistoa haluaa remontin ja yksi ei. Pidetään yhtiökokous, jossa 4\5 päätöksellä se toteutetaan esitetyllä tavalla, kaikkien aikaa kuluu käytännössä turhaan.

      Eli aloittajan pitää nyt aloittaa aktiivinen osallistuminen epävirallisiinkin keskusteluihin, tai muuttaa isompaan yhtiöön!

      • Anonyymi

        Ehkäpä sitä kattoremonttia ei ole mainittu kokouskutsussa ja kysyjä ei ole nähnyt tarpeelliseksi osallistua yhtiökokoukseen.
        kattoremontti kyllä on yleensä kustannuksiltaan sitä kokoluokkaa että
        kyllä siinä pitäisi asukkaat ottaa huomioon.
        ja vielä, eiköhän se ole omasta ammattiylpeydestä kiinni,että tuleeko sitä tehtyä noita lainvastaisia päätöksiä vaikka olisikin vain pienemmästä asiasta kyse.


    • Anonyymi

      Yhtiökokouksessa voidaan päättää vain asioista, jotka kutsussa on mainittu. Kyllä se katonkorjaus on varmasti kutsussa ollut, mutta kiinnostiko silloin? Parempi valittaa myöhemmin.

      Muutoin hallitus toimii budjetin mukaisesti, toki äkilliset viat korjataan.

    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Takaisin ylös

    Luetuimmat keskustelut

    1. Milloin viimeksi näit ikäväsi kohteen?

      Oliko helppo tunnistaa hänet? Millaisia tunteita tuo näkeminen herätti sinussa?
      Ikävä
      69
      1335
    2. En tiedä..

      Yhtään minkälainen miesmaku sinulla on. itse arvioin sinua moneenkin otteeseen ja joka kerta päädyin samaan lopputulokse
      Ikävä
      106
      1227
    3. Suhde asiaa

      Miksi et halua suhdetta kanssani?
      Ikävä
      113
      1165
    4. Kirjoita nainen meistä jotain tänne

      tai minusta, ihan mitä haluat. Niinkin voi kirjoittaa, etteivät muut tunnista, esim. meidän kahdenkeskisistä jutuista. K
      Ikävä
      73
      1080
    5. Paras olisi vain unohtaa

      Tuleekohan tähän meidän tilanteeseen ikinä mitään selvyyttä. Epätoivo iskee taas, enkä jaksaisi enää odottaa. Kohta lop
      Ikävä
      61
      916
    6. IS viikonloppu 18-19.5.2024.

      Laatija Toni Pitkälä on itse laatinut ja kuvittanut 3- arvoista ristikkonsa. Nihkeästi tuntuu löytyvän ensimmäisiä var
      Sanaristikot
      76
      762
    7. Oliko vähä sometettu taas vai?

      Tuli aiva liika nopiaa traktorin perä vastahan. https://www.iltalehti.fi/kotimaa/a/2b3857b3-f2c6-424e-8051-506c7525223a
      Kauhava
      9
      692
    8. Voisitko laittaa

      Nimesi ensimmäisen ja kaksi viimeistä kirjainta tähän?
      Ikävä
      41
      691
    9. Kristityn megahyökkäys idän palstoilla on kauhistuttava

      Terroristikristityn megahyökkäys joka puolella on kauhistuttava, hänen viesteissään on järjetön määrä vihaa. Hän on idän
      Idän uskonnot
      362
      679
    10. S on minun etunimen kolmas kirjain.

      Mikä sinun etunimen kolmas kirjain on?
      Ikävä
      53
      656
    Aihe