VW Golf öljymäärän lisääntyminen

Anonyymi

Yleensä tällä palstalla valitetaan sitä että öljyä pitää lisätä usein. Minulla on sellainen ongelma että öljymäärä lisääntyy. Nyt se on pahentunut eli noin 1200 km jälkeen öljyä on jo noin 5 litraa ja seassa on bensaa. Huolto ei tiedä mistä tuo johtuu, epäilivät bensapumppua mutta sekin on jo vaihdettu. Taas pitää vaihtaa öljyt kun jakoketju pärisee ja öljyä on liikaa ja öljynpainetta ei ole riittävästi. Onko kellään ollut Golfissa samanlaista ongelmaa?

5

<50

Vastaukset

  • En ole autoasiantuntija mutta luulisin että polttoaine ruiskun suuttimet vuotaa bensaa moottoriin tai jotain sinne päin.

    • Juuri näin, joku suutin koko ajan auki, pitää vaan puhdistaa ultraäänellä jos ei kovin vanha auto/suuttimet. Ihme ettei huollossa voi esittää mahdollista syytä tso tejdä kerralka oijeaa diagmoosia, luulis että kaikki erilaiset viat on korjattu jo miljoonia kertoja.

      Ainakin K Auton merkkihuollot vaihtaa monta turhaa osaa ennenkuin oikea korjaus tehdään. Näissä pitäisi onnistua heti. Jos he olisivat korjauksen maksajia niin ehkä vika löytyisi nopeemmin?


  • Tämä on tyypillinen Toyotahörhön omaa kivaa. Ei jatkoon.

    • Kauheet suuttimet folkkareissa, silkkaa muovia tietty?


  • TM:n voittaja-autoissa mitään ole. Toyohörhöjen kuvitelmaa vaan...

suomi24-logo

Osallistu keskusteluun

SEISKA.FI

Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.