Vertaistukea/juttuseuraa päijäthämeestä

Anonyymi

Hei, onko täällä ketään n 30 vuotiasta syömishäiriöistä jota kiinnostaisi jutella aiheesta, ns vertaistukena? Olen kärsinyt bulimista monta vuotta.

7

<50

  Vastaukset

  • Hei, olen kiinnostunut, ja tuota ikäluokkaa. Teini-iässä diagnosoitu anorexia, nykyisin joitakin samoja oireita. Haluatko kirjoitella sähköpostia?

  • Moikka,
   Täällä myös yksi 30v nainen. Aika suossa tällä hetkellä anoreksian ja bulimian kanssa.. juttu seura olisi varmasti hyvä asia..=)

  • Täällä olisi yksi 27v syömishäiriöinen. Sairautta takana jo 10 vuotta. Pitäiskö perustaa joku ryhmä meidän kesken, jossa voitaisiin jutella?

   • Mihin tuollaisen voisi perustaa? :)


   • Olisiko ig:n direct mesg. tai fb messenger sopivia alustoja?=)


  • Täällä kans yks kolmekybänen joka kaipais vähän sellaisia ihmisiä jotka tajuaa mistä puhutaan. Yli puolet elämästä bulimiaa ja varmaan hamaan ikuisuuteen. En ole mikään pro ana. Ei vaan ole oikein ketään kenen kanssa tästä joskus puhuisi.

  • Heippa! 22vuotias täällä... Liian nuori? Perustitteko ryhmää, päijät-hämeestä itekkin ja olis kiva saada vertaistukea..

  suomi24-logo

  Osallistu keskusteluun

  Ketjusta on poistettu 2 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Kuolleisuus onkin kääntynyt päinvastoin laskuun korona kriisissä

   Kokonaiskuolleisuus kääntyikin koronan vuoksi kovaan laskuun USA:ssa USA:n kokonaiskuolleisuuteen koronaviruksella on sen sijaan ollut päinvastainen
   Pandemiat
   180
   15768
  2. Pitääkö yhteiskunnan elättää 5 lapsinen perhe?

   Kouluttamaton pariskunta, jossa mies käy töissä ja tienaa 2000 euroa kuussa, tekee putkeen 5 lasta ja perheen äiti sitten on kotiäitinä 20 vuotta. O
   Köyhyys
   312
   12242
  3. Stockmann konkurssiin ?

   Korona vei asiakkaat. Ensin kuitenkin hakeudutaan yrityssaneeraukseen. Viimeinen sammuttaa valot.
   Maailman menoa
   216
   6673
  4. Järkyttävä koronakylä

   21 jo. Enemmän kuin esim porissa !. Eikö hygieniasta ole kukaan kuullut vai onko lehmänhaju ainoa hygieniahaju. Semmoista kun käsidesiä saa kaupoista.
   Kiuruvesi
   73
   1568
  5. Kiuruvesi 12 koronatartuntaa!

   Määrä kasvaa. Kuinka tehokkaasti testaavat?
   Kiuruvesi
   45
   1254