Toiminnallisella häiriöllä puoskaroimista ja heitteillejättöä ilman tutkimuksia

Edesvastuutonta hömppädiagnosointia ja tutkimatta jättämistä vakavissa sairauksissa.

Iltalehden selvitys "toiminnallisista häiriöistä" on ihan järkyttävä juttu, johon tässä https://cutt.ly/ZDI40s lyhytlinkki, ollos hyvä.

- Kusetusta niin viimeisen päälle. Voi meitä potilasparkoja.

Jutun mukaan toiminnallisia häiriöitä ovat muun muassa [kommenttieni kera]:

Ympäristöherkkyys
[vaikka olisi sairastunut homeesta]

Kroonisen borrelioosin löydöksetön epäily
[vaikka käytetään epäluotettavia testejä eikä niihinkään pääse]

Rytmihäiriöt
[vaikka sydämenlyönnit ovat tahdosta riippumattomia]

Leukanivelen dysfunktio
[kansakoulussa lumipallo lensi suoraan suuhun, jonka jälkeen leukanivelet ovat lonksuneet ilman, että tahdonvoimalla voisi auttaa asiaa]

Toiminnalliset halvaukset
[huonoa huumoria, ette voi olla tosissanne]

Amalgaamioireyhtymä
[krematorioissako myöskin, joissa amalgaamipaikkojen takia suodattimia on täytynyt uusia, koska amalgaamipaikat sisältävät elohopeaa, joka on ympäristömyrkky]

Ympäristöherkkyydet, monikemikaaliherkkyys
[vaikka olisi homeiden ja myrkkyjen takia henkitoreissaan]

Toiminnallinen sokeus/näkökenttäpuutos, toiminnalliset kaksoiskuvat
[hävytöntä heikkonäköisten, jopa sokeiden ihmisen kiusaa, jota ei voisi uskoa luokittelussa todeksi]

Listan lisäksi, jota en kopioinut kokonaisuudessaan, jutussa on paljon muutakin skeidaa, muun muassa:

"Toiminnalliset häiriöt kuormittavat myös terveyskeskuksia, kun potilaat käyvät useissa tutkimuksissa, eikä mitään löydy."

- Oikeasti heitteille jätetyt sairaat kiertävät arvauskeskukset kaukaa ja joutuvat sairastamaan karseita tauteja oman onnensa nojassa, koska heiltä on evätty pääsy tutkimuksiin!

Esimerkiksi kun punkki on purrut vuonna 2018, borrelioositestiin ei pääse sen takia, että aiempia puremia on tutkittu vuonna 2017, jonka takia punkkien purressa vuonna 2019 osaa olla jo menemättä arvauskeskukseen, vaikka IgM on ollut koko ajan positiivinen vuodesta 2012 lähtien - kärsiessään kroonisesta borrelioosista homesairauden ja sieni-infektion lisäksi.

- Mitäpä näitä skeidajuttuja kommentoimaan enempää huru-ukkojen kehdatessa leimata naisetkin luulosairaiksi, vaikkei oireet liity sukupuoleen.

Hyvin päätelty:

"Iltalehti tavoitti Putuksen, mutta hän ei halunnut antaa haastattelua juttuun, jossa sisäilmaoireita käsitellään osana toiminnallisten häiriöiden kenttää.

Yksi Putuksen ja Valtosen kanssa samaan koulukuntaan kuuluva lääkäri on mikrobiologian erikoislääkäri, dosentti Tamara Tuuminen. Hänkään ei kuitenkaan halunnut antaa haastattelua Iltalehdelle ilman, että olisi saanut vaikuttaa jutun lähestymistapaan."

Seuraavassa asiallisempaa https://goo.gl/RX78wC lähestymistapaa:

"Tosiasioiden tunnustaminen on kaiken viisauden alku."

Oikeisiin sairauksiin siis oikea hoito ja tutkimukset paskanjauhamisen sijaan, jota on ollut jo riittämiin parantamatta ketään yhtään.

Ei mulla muuta. Kiitos.

16

871

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • "Amalgaamioireyhtymä
      [krematorioissako myöskin, joissa amalgaamipaikkojen takia suodattimia on täytynyt uusia, koska amalgaamipaikat sisältävät elohopeaa, joka on hermo- ja ympäristömyrkky]"

      - Jäi edeltä tuo hermomyrkky puuttumaan, joka lisätty oikeaan kohtaan https://cutt.ly/YDPGdx tuonne, kun täällä ei voi muokata viestejään, muutettuani mielipiteeni amalgaamin suhteen täysin https://cutt.ly/8DPShS oman kokemuksenikin myötä - kielenikin täristyä https://cutt.ly/KDP9gJ hermomyrkystä amalgaamipaikkojen rassaamisen jälkeen.

    • Tuolta https://cutt.ly/NF95KZ löytyy täältä asiattomasti poistettuun ketjuun kirjoittamani viestini. Motto: Sen, minkä asiaton sensuuri vie, sananvapaus ja oikeus mielipiteeseen tuovat takaisin. - Soon moro vaan ja tsemppiä kaikille sairaille laittaessani pillit taas pussiin, kun on tärkeämpääkin tekemistä kuin kirjoitella turhaan täällä.

    • Anonyymi

      En meinaa uskoa todeksi. Etsin täältä äsken seattlen sairaalasta kertovaa linkkiä keskusteluketjussa jonka näin eilen. Se ketju on poistettu kokonaan?
      Poistaako ylläpito näitä oikeasti?

    • Anonyymi
      • Anonyymi

        Siedätys ja aivojumppa ( se hierojan keksimä DNRS) ei auta Aspergillus-myrkyille kuten huomaatte seatle-jutusta.
        Päättäjät ja siedättäjät meillä aivan pihalla koko hommasta. Onko terveet tilat 2028 ajan tasalla Aspergillus myrkkyjen ja ympäristömyrkkyjen yhteisvaikutiuksien kanssa. Onkohan siedätys ja toiminnalliset häiriöt vakava terveysriski sittenkin. https://www.iltalehti.fi/terveysuutiset/a/db3a9e15-e17a-433d-bf9b-a72f7a012885?fbclid=IwAR3yOv0GkMz0-hX2x-OgFsHc8WJ7NOslyMaUEkGwzxoFN76HdCbymRbrrtk


      • Anonyymi

      • "Anonyymi
        17.7.2019 20:37

        Mitähän vielä selviää kun oikein tutkitaan ? https://yle.fi/uutiset/3-10881984?fbclid=IwAR2eSJ_5JPJ8OR1Q8PvTZVMoh_s2ROSj6-2UQVfzImsln1QsiCsPvuZHSWY "

        Taisimme lukea samaan aikaan tuota uutista, mutta jopas nyt, että Ylessäkin noin repäistiin:

        "Istutettiinko borrelioosi punkkeihin laboratoriossa? Yhdysvaltain edustajainhuone vaatii Pentagonia selvittämään, tekikö asevoimat hyönteisistä bioaseita"

        Niin kuin Iltalehtikin räjäytti taannoin oikean uutispommin:

        "Alle puolet meistä on oikeasti 'ihmistä'-
        Professori: 'Ihminen on oikeastaan enemmän mikrobi'"
        http://www.iltalehti.fi/terveysuutiset/201804162200880465_we.shtml

        Toimittajat tekevät tärkeää työtä seuratessaan maailman uutisia ja välittäessään tietoa, joka voisi muuten mennä ohi. Arvokasta työtä voivat tehdä muutkin ja toimia tärkeinä viestinviejinä. Tietämättömyys ei auta mitään, mutta tieto on valtaa. - Kunnes palaillaan taas tsemppiä sulle ja voimasia kaikille.


      • "'Anonyymi
        17.7.2019 20:37

        Mitähän vielä selviää kun oikein tutkitaan ? https://yle.fi/uutiset/3-10881984?fbclid=IwAR2eSJ_5JPJ8OR1Q8PvTZVMoh_s2ROSj6-2UQVfzImsln1QsiCsPvuZHSWY '

        Taisimme lukea samaan aikaan tuota uutista --"

        Jk. Ei, ei sittenkään luettu samaan aikaan, luit paljon aikaisemmin enkä edes muista, missä uutiseen törmäsin. Vivaldistakaan ei ole apua, sillä se ei näytä historiatietojani kuin reilun kuukauden ajalta viime vuonna, vaikka olen asetuksissa säätänyt selaimen tallentamaan selaushistorian ikuisesti. Kaipa ne tiedot on tallessa jossain, vaikkei niitä näykään vielä missään. Joku bugi tai fiksaushommia lienee täälläkin, kun viestilistauksen sijaan on näkynyt vain ilmoitus, ettei foorumilla ole muka yhtään keskustelua.


      • Anonyymi

        "Kanadassa toimii ympäristöherkkyyksien hoitoklinikka
        Kanadalainen geriatrian erikoislääkäri, professori Roy Fox, on tunnettu ympäristöherkkyyksien asiantuntija. Hän on johtanut vuodesta 1994 lähtien Halifaksissa sijaitsevaa klinikkaa nimeltä Capital Health Integrative Chronic Care Service. Klinikka on Nova Scotian julkishallinnon rahoittama laitos, ja siellä hoidetaan monikemikaaliherkkiä ja sähköherkkiä potilaita, fibromyalgiaa sekä kroonista väsymysoireyhtymää. Tunnusomaista Foxin potilaille on se, että heidän tilansa on kroonistunut.

        Roy Foxilla on ympäristöherkkyydestä myös omakohtaista kokemusta, sillä hän sairastui monikemikaaliherkkyyteen vuosina 1990-91, kun sairaalan sisäilmaan joutui vahingossa haihtuvia orgaanisia yhdisteitä (VOC). Fox sekä yli sata muuta sairaalan kuudestasadasta työntekijästä sairastuivat monikemikaaliherkkyyteen. Huomattavalla osalla työntekijöistä kehittyi myös sähköherkkyys. Fox katsoo, että useiden lääkäreiden herkistyminen auttoi muuttamaan asenteita ympäristöherkkyyksiä kohtaan koko Nova Scotian provinssissa.

        Potilaita Foxin klinikalla on kerrallaan noin 600-700. Sairaalan hoitotiloihin on valittu luonnonmukaisia rakennusmateriaaleja, jotka sopivat ympäristöherkille potilaille. Klinikalla hoidetaan ympäristöherkkyyksiä kokonaisvaltaisesti. Hoitoon kuuluu potilaan ruokavalion tarkistaminen ja kaikkien herkistymistä aiheuttavien yhdisteiden ja materiaalien välttäminen. Myös saunaa käytetään yhtenä kehoa puhdistavana hoitona.

        Fox näkee sähköherkkyyden ja kemialliset ympäristöherkkyydet viisaasti samana, keskushermostoon vaikuttavana sairauden kahtena eri ilmenemismuotona. ”Keskeisherkistymissyndrooman”, josta on kirjoittanut reumatologi Muhammed B. Yunus, muita ilmenemismuotoja ovat monikemikaaliherkkyys, migreenit, suolen ja virtsarakon oireet, fibromyalgia ja krooninen väsymysoireyhtymä.

        Tohtori Fox ei missään nimessä käyttäisi hoidoissa psyykenlääkkeitä, paitsi jos potilaalla selvästi on ahdistusta tai masennusta, eikä muu hoito tuota siihen tuloksia. Sähköherkkyys ”ei ole fobia”, hän sanoo painokkaasti, eivätkä sähköherkät hänen kokemuksensa mukaan kärsi sen useammin mielen sairauksista kuin muutkaan." https://www.sahkoherkat.fi/tietoa/tutkimustietoa/tietoa-sahkoherkkyydesta?fbclid=IwAR3lFu28GduRgVH3KmX0JIl_AsUe6bErP54MuCMFWuxB4OL983auYakXDbw


      • sanasinko kirjoitti:

        "'Anonyymi
        17.7.2019 20:37

        Mitähän vielä selviää kun oikein tutkitaan ? https://yle.fi/uutiset/3-10881984?fbclid=IwAR2eSJ_5JPJ8OR1Q8PvTZVMoh_s2ROSj6-2UQVfzImsln1QsiCsPvuZHSWY '

        Taisimme lukea samaan aikaan tuota uutista --"

        Jk. Ei, ei sittenkään luettu samaan aikaan, luit paljon aikaisemmin enkä edes muista, missä uutiseen törmäsin. Vivaldistakaan ei ole apua, sillä se ei näytä historiatietojani kuin reilun kuukauden ajalta viime vuonna, vaikka olen asetuksissa säätänyt selaimen tallentamaan selaushistorian ikuisesti. Kaipa ne tiedot on tallessa jossain, vaikkei niitä näykään vielä missään. Joku bugi tai fiksaushommia lienee täälläkin, kun viestilistauksen sijaan on näkynyt vain ilmoitus, ettei foorumilla ole muka yhtään keskustelua.

        Käytän selaimen lisäosana myös FeedPop'ia, johon voin tallentaa sivustoja, joiden uutisia haluan seurata kirjanmerkkieni ohella, joiden joukossa on myös MV-lehti, nykyään UMV, jota on tärkeää seurata kriittisenä äänitorvena sille, mitä Suomessa tapahtuu kulissien ja rautaesiripun takana.

        Sehän on selvää, ettei siitä mitään hyvää seuraa, jos ei saa ajoissa tarvitsemaansa hoitoa, johon pääsy estetään hankaloittamalla oikean avun saamista. Kun sinivalkoisin siivin ei voitu kuljettaa hengestään kamppaillutta suomalaista saamaan oikeaa hoitoa kotimaahansa,kyyditettävänä on enää vain ruumis tai tuhkaa riippuen siitä, missä ruumiinavaus tehdään. Syvin osanottoni läheisille, omaisille ja kaikille niille, jotka ovat pahoinvoivina seuranneet järkyttävää tragediaa.


      • "Sehän on selvää, ettei siitä mitään hyvää seuraa, jos ei saa ajoissa tarvitsemaansa hoitoa, johon pääsy estetään hankaloittamalla oikean avun saamista."

        - Tuohan koskee kaikkia heitteillejätettyjä, oman onnensa nojaan jääviä.

        Olin perjantaina niin huonossa kunnossa, että jouduin neljä kertaa lepäämään ja istumaan alas käydessäni asioilla: puiston penkillä, tavaratalon edessä, kaupan aulassa ja puutarhatuoleilla testaten muka niitä. Päätäni kalvoi epämiellyttävästi, kunnes alkoi myös sairaalloinen nukahtelu. Kerroin pojalleni olevani oikeasti erittäin huonossa kuonossa ja että minun täytyisi saada oikeaa hoitoa, jota en saa. Vaikka neurologi oli syyskuussa 2016 tunnustellut päätäni ja maininnut aristavista kohdista lähetteessäänkin, siitä huolimatta kukaan ei ollut tuon jälkeen koskenut pikkusormellaankaan täällä päätäni. Pitkäaikainen poskiontelotulehduskin oli väännetty kasvokivuksi ilman, että lienisin ainoa tämänkaltaisen silmänkääntötempun uhri. Lääkärien äänestettyä toisin tutkimatta minua oikein, miten voisinkaan saada mitään apua täällä vaivani maton alle lakaisseelta neurologilta ja korvalääkäreiltä. - The case is over and closed; tapaus on ohi ja loppuunkäsitelty, siinä kaikki. Ainoa toivoni on, ettei tilanteeni pahenisi liian nopeasti, että saisin muualla oikeaa apua ja tutkimuksia, johon ei ole tähän mennessä suostuttu. On kulunut kohta kymmenen vuotta eikä poskionteloistani ole suostuttu ottamaan asianmukaisia sieninäytteitä, vaikka vuonna 2014 juurihoidetun hampaani juureen kasvaneesta pussukasta löytyi pieni rihma! Minulla on ollut koko ajan sieni-infektion oireet, jota on nonsaleerattu yhtä pitkään kuin olen sairastanutkin. Minulla ei koko aikana ole ollut mitään "omalääkäriä" vastaamassa tutkimuksista ja terveydenhoidosta, joka on pelkkä vitsi ja silmänkääntötemppu systeemin pitäessä pilkkanaan sairaita, joista homesairaat ja borrelioosin uhrit on helppo jättää kylmästi heitteille vain kärsimään ja kitumaan, monien muidenkin jäädessä oman onnensa nojaan - sanotaanko suoraan, vain kuolemaa odottamaan, sillä siihenhän se heitteillejättö johtaa, kun on tarpeeksi sairas eikä saa tarvitsemaansa apua. Joku jätetään kaukomaille kitumaan kuoliaaksi, mutta samaa tapahtuu kotimaassammekin. Heitteillejättö on hoitovirhe, joka tuhoaa ihmiset ennen aikojaan liian nuorina ja liian varhain kuolemaan.

        Päästyäni sitten viime yönä nukkumaan kääntelen löytääkseni sopivan asennon ja asettelen peittoja tuskastumiseen asti. Ei liian paljon eikä liian vähän, ettei tulisi hiki tai kylmä kalvaisi. Otsaontelojen aina vain vaivatessa vedän päähäni myös pipon, merinovillaa, heinäkuussa... Vatsa on turvonnut ja kipeä täristessäni ties kuinka monennetta vuorokautta putkeen, kun istuttuani ulkona tavaratalon edessäkin tärinä oli tuntunut penkkiä vasten ja jalkapohjissa asti. Levätessäni oikealla kyljellä vatsa ei häiritse niin paljon kuin vasemmalla kyljelläni, jonka tähden käännyn oikealle puolelle, vaikka juuri oikealla kyljellä maatessani uniapneakin vaivaa minulle tehdyn suppean tutkimuksen mukaan.

        En ole katsonut yöllä kelloa enkä tiedä, mihin aikaan nukahdan, mutta havahdun yhtäkkiä siihen, että olen puoliksi ruumiistani irti. En ole kokenut ikinä sellaista ja sanon "oho!" ääneen. Olen maannut oikealla kyljelläni sängyssä henkiruumiini oltua istuvassa asennossa. Hengitystauon on täytynyt olla tavanomaista pidempi; olenhan tuntenut itseni äärimmäisen uupuneeksi ja joutunut istumaan neljä kertaa alas jaksaakseni jatkaa ulkona matkaa. Sydämeni hakkaa hirveästi uniapneakohtauksen rasitettua sitä, enkä kokemukseni jälkeen halua nukahtaa uudestaan ajatellessani lepääväni vaan. Mutta nukahdan kuitenkin ja herään aamulla liian väsyneenä ja sairaana taas tärisemään.

        Vaikka kuka sanoisi mitä, edellä kertomani kokemus on aito, ja onhan niitä https://cutt.ly/vLusFC muillakin.

        Vaikka kuka sanoisi mitä, seuraavakaan häkellyttävä kokemukseni ei muuksi muutu, kun vielä seuraavana päivänä ihmettelin katsoessani peiliä, miksi olen ihan erinäköinen kuin unessa, jossa kuolin, pystymättä lapsena ymmärtämään asiaa kirjoitettuani siitä https://cutt.ly/VLuRez vasta myöhemmin:

        "Olin aivan pieni tyttö ja olin yöllä hyvin oudossa ja epämiellyttävässä tilassa. En pystynyt liikuttamaan kehoani lainkaan ja samaan aikaan näin hyvin vastenmielistä ja outoa unta. Makasin jossain lavitsalla kiinni sidottuna, jossa minua todennäköisesti kidutettiin ja tein kuolemaa siinä ja kuolinkin... Mutta kaikkein oudointa oli se, etten ollut itseni näköinen pieni tyttö, vaan muistaakseni jo vanha mies... Minulla oli niin äärettömän paha olla siinä unessa ja siinä tilassa, kun en pystynyt yhtään liikkumaan ja kärsin kauheasti, kunnes äitini tuli pelastamaan minut siitä kysymällä: 'Mikä Terhin on?' ja koskettamalla ja hoitamalla minua, joka vasta laukaisi sen tilan minusta. Hämmästyin, etten ollutkaan kuollut, ja vielä seuraavanakin päivänä ihmettelin sitä ja myös sitä, miksi unessa olin niin erinäköinen..."


      • Anonyymi
        sanasinko kirjoitti:

        "Sehän on selvää, ettei siitä mitään hyvää seuraa, jos ei saa ajoissa tarvitsemaansa hoitoa, johon pääsy estetään hankaloittamalla oikean avun saamista."

        - Tuohan koskee kaikkia heitteillejätettyjä, oman onnensa nojaan jääviä.

        Olin perjantaina niin huonossa kunnossa, että jouduin neljä kertaa lepäämään ja istumaan alas käydessäni asioilla: puiston penkillä, tavaratalon edessä, kaupan aulassa ja puutarhatuoleilla testaten muka niitä. Päätäni kalvoi epämiellyttävästi, kunnes alkoi myös sairaalloinen nukahtelu. Kerroin pojalleni olevani oikeasti erittäin huonossa kuonossa ja että minun täytyisi saada oikeaa hoitoa, jota en saa. Vaikka neurologi oli syyskuussa 2016 tunnustellut päätäni ja maininnut aristavista kohdista lähetteessäänkin, siitä huolimatta kukaan ei ollut tuon jälkeen koskenut pikkusormellaankaan täällä päätäni. Pitkäaikainen poskiontelotulehduskin oli väännetty kasvokivuksi ilman, että lienisin ainoa tämänkaltaisen silmänkääntötempun uhri. Lääkärien äänestettyä toisin tutkimatta minua oikein, miten voisinkaan saada mitään apua täällä vaivani maton alle lakaisseelta neurologilta ja korvalääkäreiltä. - The case is over and closed; tapaus on ohi ja loppuunkäsitelty, siinä kaikki. Ainoa toivoni on, ettei tilanteeni pahenisi liian nopeasti, että saisin muualla oikeaa apua ja tutkimuksia, johon ei ole tähän mennessä suostuttu. On kulunut kohta kymmenen vuotta eikä poskionteloistani ole suostuttu ottamaan asianmukaisia sieninäytteitä, vaikka vuonna 2014 juurihoidetun hampaani juureen kasvaneesta pussukasta löytyi pieni rihma! Minulla on ollut koko ajan sieni-infektion oireet, jota on nonsaleerattu yhtä pitkään kuin olen sairastanutkin. Minulla ei koko aikana ole ollut mitään "omalääkäriä" vastaamassa tutkimuksista ja terveydenhoidosta, joka on pelkkä vitsi ja silmänkääntötemppu systeemin pitäessä pilkkanaan sairaita, joista homesairaat ja borrelioosin uhrit on helppo jättää kylmästi heitteille vain kärsimään ja kitumaan, monien muidenkin jäädessä oman onnensa nojaan - sanotaanko suoraan, vain kuolemaa odottamaan, sillä siihenhän se heitteillejättö johtaa, kun on tarpeeksi sairas eikä saa tarvitsemaansa apua. Joku jätetään kaukomaille kitumaan kuoliaaksi, mutta samaa tapahtuu kotimaassammekin. Heitteillejättö on hoitovirhe, joka tuhoaa ihmiset ennen aikojaan liian nuorina ja liian varhain kuolemaan.

        Päästyäni sitten viime yönä nukkumaan kääntelen löytääkseni sopivan asennon ja asettelen peittoja tuskastumiseen asti. Ei liian paljon eikä liian vähän, ettei tulisi hiki tai kylmä kalvaisi. Otsaontelojen aina vain vaivatessa vedän päähäni myös pipon, merinovillaa, heinäkuussa... Vatsa on turvonnut ja kipeä täristessäni ties kuinka monennetta vuorokautta putkeen, kun istuttuani ulkona tavaratalon edessäkin tärinä oli tuntunut penkkiä vasten ja jalkapohjissa asti. Levätessäni oikealla kyljellä vatsa ei häiritse niin paljon kuin vasemmalla kyljelläni, jonka tähden käännyn oikealle puolelle, vaikka juuri oikealla kyljellä maatessani uniapneakin vaivaa minulle tehdyn suppean tutkimuksen mukaan.

        En ole katsonut yöllä kelloa enkä tiedä, mihin aikaan nukahdan, mutta havahdun yhtäkkiä siihen, että olen puoliksi ruumiistani irti. En ole kokenut ikinä sellaista ja sanon "oho!" ääneen. Olen maannut oikealla kyljelläni sängyssä henkiruumiini oltua istuvassa asennossa. Hengitystauon on täytynyt olla tavanomaista pidempi; olenhan tuntenut itseni äärimmäisen uupuneeksi ja joutunut istumaan neljä kertaa alas jaksaakseni jatkaa ulkona matkaa. Sydämeni hakkaa hirveästi uniapneakohtauksen rasitettua sitä, enkä kokemukseni jälkeen halua nukahtaa uudestaan ajatellessani lepääväni vaan. Mutta nukahdan kuitenkin ja herään aamulla liian väsyneenä ja sairaana taas tärisemään.

        Vaikka kuka sanoisi mitä, edellä kertomani kokemus on aito, ja onhan niitä https://cutt.ly/vLusFC muillakin.

        Vaikka kuka sanoisi mitä, seuraavakaan häkellyttävä kokemukseni ei muuksi muutu, kun vielä seuraavana päivänä ihmettelin katsoessani peiliä, miksi olen ihan erinäköinen kuin unessa, jossa kuolin, pystymättä lapsena ymmärtämään asiaa kirjoitettuani siitä https://cutt.ly/VLuRez vasta myöhemmin:

        "Olin aivan pieni tyttö ja olin yöllä hyvin oudossa ja epämiellyttävässä tilassa. En pystynyt liikuttamaan kehoani lainkaan ja samaan aikaan näin hyvin vastenmielistä ja outoa unta. Makasin jossain lavitsalla kiinni sidottuna, jossa minua todennäköisesti kidutettiin ja tein kuolemaa siinä ja kuolinkin... Mutta kaikkein oudointa oli se, etten ollut itseni näköinen pieni tyttö, vaan muistaakseni jo vanha mies... Minulla oli niin äärettömän paha olla siinä unessa ja siinä tilassa, kun en pystynyt yhtään liikkumaan ja kärsin kauheasti, kunnes äitini tuli pelastamaan minut siitä kysymällä: 'Mikä Terhin on?' ja koskettamalla ja hoitamalla minua, joka vasta laukaisi sen tilan minusta. Hämmästyin, etten ollutkaan kuollut, ja vielä seuraavanakin päivänä ihmettelin sitä ja myös sitä, miksi unessa olin niin erinäköinen..."

        Jonkinlainen unihalvaus. Näin tieteellisesti selitettynä. Tiede ei tiedä kaikkea.

        https://fi.m.wikipedia.org/wiki/Unihalvaus


      • "Anonyymi
        21.7.2019 11:53

        Jonkinlainen unihalvaus. Näin tieteellisesti selitettynä. Tiede ei tiedä kaikkea."

        - Joo, olen kuollut tuosta... Omalla kohdallani se oli kuitenkin niin, että se näky, se hirveä kokemus piti minua pihdeissään eläessäni uudestaan sitä tilannetta, josta minulla ei voinut muutaman vuoden ikäisenä pikkutyttönä olla hajuakaan 1960-luvun alun Suomessa. Oli pahempaa kuin mitään olla sidottuna ja kiinni kidutettuna, niin hirveää, että kuolin siihen. Olin siinä unessa, näyssä, vanha mies, mutta seuraavana päivänä pikkutyttö, joka katsoi itseään ihmeissään peilistä, miksi oli niin erinäköinen kuin unessa, samalla ylivuotavan onnellisena siitä, ettei ollutkaan kuollut.

        Tuo lapsuuden kokemus on niin läpitunkevan vahva, ettei kukaan tai mikään voi jyrätä sitä pois, vaikka yrittäisi. Kerrottuani kerran, en tuolla hhttps://cutt.ly/NLgioK vaan toisella kurssilla, kokemuksestani muistaakseni sama kurssinvetäjä alkoi paasata suu vaahdossa siitä, ettei jälleensyntymää ole, vaikka Jeesuskin puhui siitä, ks. Matt. 17:12: "Mutta minä sanon teille, että Elias on jo tullut. Mutta he eivät tunteneet häntä, vaan tekivät hänelle, mitä tahtoivat. Samoin myös Ihmisen Poika saa kärsiä heiltä."

        On minulla toinenkin jälleensyntymiskokemus, muttei se ole niin vahva kuin tuo järisyttävä lapsuudenkokemus aihepiirin ollessa lähes yhtä karsea paettuani juutalaisvainoissa natseja hirveän ahdistavassa tilanteessa naisena nähtyäni aikuisena siitä unta, joka piti minua pihdeissään.


      • sanasinko kirjoitti:

        Käytän selaimen lisäosana myös FeedPop'ia, johon voin tallentaa sivustoja, joiden uutisia haluan seurata kirjanmerkkieni ohella, joiden joukossa on myös MV-lehti, nykyään UMV, jota on tärkeää seurata kriittisenä äänitorvena sille, mitä Suomessa tapahtuu kulissien ja rautaesiripun takana.

        Sehän on selvää, ettei siitä mitään hyvää seuraa, jos ei saa ajoissa tarvitsemaansa hoitoa, johon pääsy estetään hankaloittamalla oikean avun saamista. Kun sinivalkoisin siivin ei voitu kuljettaa hengestään kamppaillutta suomalaista saamaan oikeaa hoitoa kotimaahansa,kyyditettävänä on enää vain ruumis tai tuhkaa riippuen siitä, missä ruumiinavaus tehdään. Syvin osanottoni läheisille, omaisille ja kaikille niille, jotka ovat pahoinvoivina seuranneet järkyttävää tragediaa.

        "Käytän selaimen lisäosana myös FeedPop'ia, johon voin tallentaa sivustoja, joiden uutisia haluan seurata kirjanmerkkieni ohella, joiden joukossa on myös MV-lehti, nykyään UMV, jota on tärkeää seurata kriittisenä äänitorvena sille, mitä Suomessa tapahtuu kulissien ja rautaesiripun takana."

        - Seuratessani monia eri uutissivustoja ja valtamediaa laidasta laitaan ei ole voinut välttyä huomaamasta, missä mistäkin kirjoitetaan. Kun taannoin yli 90-vuotias vanhus Liisa Tiukka häädettiin kotoa juuri joulun alla, kaikki muut mediat uutisoivat siitä paitsi Aamulehti, vaikka tapahtumat sijoittuvat Tampereelle. Jälkikäteen on vaikea tuottaa niitä uutisia, jotka olisi pitänyt aikanaan kirjoittaa. Nyt kun Miikka Mustonen jätettiin https://cutt.ly/WLsoFP törkeästi kitumaan ja kuolemaan Thaimaahan, yksikään valtalehti ei viitsinyt kirjoittaa asiasta. Kuoleman käytyä ilmeiseksi ja lääkärien varoitettua siitä jo etukäteen UMV:ssä https://cutt.ly/4LsEky kirjoitettiin asiasta klo 0.57 16.7.2019, jolloin samana päivänä poliisi pyöräyttää käyntiin mediaspektaakkelin, joka vuodetaan juuri sopivasti Seiska-lehdelle. Ajoitus toimii loistavasti ja ihmisten huomio saadaan pois törkeästä tapahtumasarjasta, jossa suomalaisen henki ei ole merkinnyt mitään. Samana päivänä, kun Miikka on jo kuollut, lehdissä mässäillään kokonaan muilla asioilla poliisien kuskatessa naamioituneina oikein mafiatyyliin https://cutt.ly/4LsGCv vankilaan naista, jonka elämä tuhotaan somen noitavainoissa niin kuin Suomessa on tapana.


      • sanasinko kirjoitti:

        "Käytän selaimen lisäosana myös FeedPop'ia, johon voin tallentaa sivustoja, joiden uutisia haluan seurata kirjanmerkkieni ohella, joiden joukossa on myös MV-lehti, nykyään UMV, jota on tärkeää seurata kriittisenä äänitorvena sille, mitä Suomessa tapahtuu kulissien ja rautaesiripun takana."

        - Seuratessani monia eri uutissivustoja ja valtamediaa laidasta laitaan ei ole voinut välttyä huomaamasta, missä mistäkin kirjoitetaan. Kun taannoin yli 90-vuotias vanhus Liisa Tiukka häädettiin kotoa juuri joulun alla, kaikki muut mediat uutisoivat siitä paitsi Aamulehti, vaikka tapahtumat sijoittuvat Tampereelle. Jälkikäteen on vaikea tuottaa niitä uutisia, jotka olisi pitänyt aikanaan kirjoittaa. Nyt kun Miikka Mustonen jätettiin https://cutt.ly/WLsoFP törkeästi kitumaan ja kuolemaan Thaimaahan, yksikään valtalehti ei viitsinyt kirjoittaa asiasta. Kuoleman käytyä ilmeiseksi ja lääkärien varoitettua siitä jo etukäteen UMV:ssä https://cutt.ly/4LsEky kirjoitettiin asiasta klo 0.57 16.7.2019, jolloin samana päivänä poliisi pyöräyttää käyntiin mediaspektaakkelin, joka vuodetaan juuri sopivasti Seiska-lehdelle. Ajoitus toimii loistavasti ja ihmisten huomio saadaan pois törkeästä tapahtumasarjasta, jossa suomalaisen henki ei ole merkinnyt mitään. Samana päivänä, kun Miikka on jo kuollut, lehdissä mässäillään kokonaan muilla asioilla poliisien kuskatessa naamioituneina oikein mafiatyyliin https://cutt.ly/4LsGCv vankilaan naista, jonka elämä tuhotaan somen noitavainoissa niin kuin Suomessa on tapana.

        "Jälkikäteen on vaikea tuottaa niitä uutisia, jotka olisi pitänyt aikanaan kirjoittaa. Nyt kun Miikka Mustonen jätettiin https://cutt.ly/WLsoFP törkeästi kitumaan ja kuolemaan Thaimaahan, yksikään valtalehti ei viitsinyt kirjoittaa asiasta. Kuoleman käytyä ilmeiseksi ja lääkärien varoitettua siitä jo etukäteen UMV:ssä https://cutt.ly/4LsEky kirjoitettiin asiasta klo 0.57 16.7.2019, jolloin samana päivänä poliisi pyöräyttää käyntiin mediaspektaakkelin, joka vuodetaan juuri sopivasti Seiska-lehdelle. Ajoitus toimii loistavasti ja ihmisten huomio saadaan pois törkeästä tapahtumasarjasta, jossa suomalaisen henki ei ole merkinnyt mitään. Samana päivänä, kun Miikka on jo kuollut, lehdissä mässäillään kokonaan muilla asioilla poliisien kuskatessa naamioituneina oikein mafiatyyliin https://cutt.ly/4LsGCv vankilaan naista, jonka elämä tuhotaan somen noitavainoissa niin kuin Suomessa on tapana."

        - Kävin vähän järkkäämässä tässä ketjussa mainitsemaani FeedPopin listausta ja lisäsin ihan kärkeen Murkut.org'in – itsenäisten medioiden uutiset. Nukkekotijournalismin medioineen, joissa seksiä tuputetaan aina vain enemmän, vaikka se ruokkii myös sairaita seksirikollisia kuten pedofiilejä, tiputin ihan loppuun hännänhuipuksi. Pettyneenä uutisointilinjaan, jossa valtamedia jätti kuolemankielissä viruneen https://cutt.ly/2LmlPG suomalaisen ilman vähäisintäkään palstatilaa, en minäkään tuhlaa noihin medioihin aikaani ja boikotoin niitä. Boikotoinnin lisäksi Finnairinkin toiminta pitää selvittää juurta jaksaen, kun se monista lentokelpoisuuden osoittavista lääkärinlausunnoista huolimatta eväsi Miikka Mustoselta pääsyn hoitoon Suomeen pidettyään kaiken huippuna henkihieverissä makaavaa ihmistä muka turvallisuusuhkana, jota ei voinut päästää koneeseen. Juttu haisee niin pahasti, ettei mitkään silmänkääntötemput pysty pimittämään sitä, kun eduskunnassa ja suurlähetystössäkään ei haluttu auttaa kahden lapsen isää saamaan oikeaa apua ajoissa, 39-vuotiaan ollessa liian nuori kuolemaan häpeällisen heitteillejätön takia.


    • - Jaahas, toiminnallisia häiriöitä aletaan sitten kutsua myös toiminnallisiksi sairauksiksi.

      Sehän on ihan selvä juttu, että jos joutuu vetämään pipoa päähän yöksi ja villahousujen ja -sukkien lisäksi vielä villa- ja alpakkaneuleita peittovuoren alle, ihminen on joko ihan tärähtänyt tai kärsii hirveästä sairaudesta, jota ei THL:n ja Työterveyslaitoksen sisäpiirilääketieteessä oikein viitsitä noteerata muidenkaan sairauksien ohella, joita osataan kyllä luetella, muttei viitsitä tutkia ja hoitaa.

      "Sairaudet haittaavat, elleivät jopa joskus terrorisoi, potilaiden toimintakykyä ja elämänlaatua, mutta niiden syy ei edes perusteellisissa ruumiillisissa tai psykiatrisissa tutkimuksissa selviä", sanotaan https://cutt.ly/cw7uX6N tuossa, missä alku on omalla kohdallanikin liiankin totta oireiden ollessa helvetillisiä ja lähes sietämättömiä, lopun ollessa tuossa sitaatissa täyttä skeidaa ja valetta meidän liian monien kohdalla, jotka eivät ole päässeet edes somaattisiin tutkimuksiin psykiatristen tutkimusten voimatta edes selvittää niitä!

      Nytkin jostain syystä jalkapöytäni ovat villasukkieni alla peittovuoreni alla niin jäässä, että se kylmä sattuu ja honkaa kaikkialle. Jos kokeilisin jalkojani, ne olisivatkin kylmät, sen olematta mikään pelkkä tunne vaan. Eikä siihen auta mikään liikunta, ollessaan nykyään kävelyä vaan, mitä pystyn sairailla lihaksillani tekemään.

      - No niin, tuossa kohtaa simahdin viime yönä ennen puoli kolmea jaksamatta kirjoittaa kärsimyksestäni enempää enkä jaksa nytkään saatuani nukuttua vasta aamusta kolmisen tuntia, joka on ihan liian vähän. Lihasoireeni ja reisien kivulloinen kiristely ja tärinä ovat vaivanneet viime aikoina lähes koko ajan niin kuin nytkin kaikkien muiden oireideni lisäksi, jaksamatta kuvata helvettiäni enempää, joka on kaikkea muuta kuin luulotautia, joutuessaan kestämään sietämätöntä kidutusta.

      Ihmisiä voidaan syrjäyttää monin tavoin myös terveydenhuollossa - Pirkka-Pekka Peteliuksen oivallettua, että syrjäytyneet ovat oikeasti https://www.mtvuutiset.fi/artikkeli/niin-kauan-kuin-on-puhuttu-syrjaytymisesta-olen-saanut-nappyloita-pirkka-pekka-peteliuksen-tunteikas-puheenvuoro-muutti-kansanedustajien-kasitysta-syrjaytymisesta/7561402 syrjäytettyjä. Jos lasten ja nuorten syrjäyttäminen on yhteiskunnan vastuulla, niin kuin Sebastian Tynkkynen toteaa, yhteiskunnan vastuulla on myös homesairaiden, borrelioosin uhrien jne. syrjäyttäminen ja jättäminen terveydenhuollon ulkopuolelle, josta meikälläkin on Hesan jälkeen kokemusta https://keskustelu.suomi24.fi/t/16043241/taysssa-palvelu-pelaa#comment-99144000 Tampereelta, jossa olen päässyt "nauttimaan" vaan sairastelusta.

    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mitä hittoa tapahtuu nuorille miehillemme?

      Mikä on saanut heidän päänsä sekaisin ja kadottamaan järjellisyytensä normaalista elämästä ja ryhtymään hörhöiksi? https
      Maailman menoa
      352
      3972
    2. En sitten aio sinua odotella

      Olen ollut omasta halustani yksin, mutta jossain vaiheessa aion etsiä seuraa. Tämä on aivan naurettavaa pelleilyä. Jos e
      Ikävä
      83
      1739
    3. Muistatko kun kerroin...

      että palelen..? Myös nyt on kylmä. Tahtoisin peittosi alle.
      Ikävä
      43
      1520
    4. Martina jättää triathlonin: "Aika kääntää sivua"

      Martina kirjoittaa vapaasti natiivienkusta suomeen käännetyssä tunteikkaassa tekstissä Instassaan. Martina kertoo olevan
      Kotimaiset julkkisjuorut
      61
      1487
    5. En vain ole riittävä

      Muutenhan haluaisit minut oikeasti ja tekisit jotain sen eteen. Joo, ja kun et varmaan halua edes leikisti. Kaikki on o
      Ikävä
      28
      1328
    6. Oon pahoillani että

      Tapasit näin hyödyttömän, arvottoman, ruman ja tylsän ihmisen niinku minä :(
      Ikävä
      58
      1305
    7. Kuka sinä oikeen olet

      Joka kirjoittelet usein minun kanssa täällä? Olen tunnistanut samaksi kirjoittajaksi sinut. Miksi et anna mitään vinkkej
      Ikävä
      51
      1302
    8. Persut vajosivat pinnan alle

      Sosiaali- ja terveysministeri Kaisa Juuson (ps) tietämättömyys hallinnonalansa leikkauksista on pöyristyttänyt Suomen ka
      Maailman menoa
      196
      1259
    9. Hei, vain sinä voit tehdä sen.

      Only you, can make this world seem right Only you, can make the darkness bright Only you and you alone Can make a change
      Ikävä
      6
      1190
    10. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      26
      1177
    Aihe