Ruuhi ? Teeseitse.

Anonyymi

Pikku kellumisiin lammilla ,suonsilmäkkeissä yms hankalapaikka tyyliin. 2ihmistä eli n 200kg varusteineen kestettävä könytä kyydissä sauvoen meloen paju karahka pohjassa painaen tai terävä kiven nurkka eli kestettävä pommi. Mistä tekisi? Alumiini on niin hiton tarrautuvaa että ei siitä mieluusti. Stella minor on valmis liekkö kestävä mutta eikö tuo ole liian kapea? Hintaakin on jo liikaa. Itse tehden mutta mistä? Kuinka taipuu esim mönkijän pohjapanssari muovit ne itse levyistä tehtävät? Lasikuitu taitaa vaan olla liian vahingoittuvaa käyttööni.

1

<50

Vastaukset

 • Pelican intruder 12 on asiallinen. Stella minor on hiukan hankala muotoinen tepastella kapampana vaikka kestävä on myös. Uppoaa syvempään myös.

Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

Luetuimmat keskustelut

 1. Aamun kolari ja tienhoito

  Aamulla tapahtui kuolonkolari hiljaisten risteyksen kohdalla. Ajettiin juuri ennen kolaria Kuusamo-Suomusalmi väliä. Ehdittiin Suomussalmelle kun alk
  Suomussalmi
  46
  1253
 2. Oliko autokolarissa ollut...

  ... lapsia? Tämän aamusessa.
  Suomussalmi
  1
  639
 3. Sun katseessa on jotain mikä ei sovi sinne

  Sellaista surumielisyyttä. Vaikka muuten vaikutat olevan iloinen ja puhelias. Kerran aiemmin ajattelin, että se on voisi olla halveksuntaa mua kohtaan
  Ikävä
  31
  527
 4. Työssäkäyvien köyhyys

  oli uutisissa. Jopa 200 000 ihmistä saattaa ajoittain tarvita sosiaaliapua "pärjätäkseen palkallaan". Silppu- ja osa-aikatyöt eivät lyö leiville.
  Maailman menoa
  66
  388