Tiina Jylhä oikeuteen törkeä doping rikos

Anonyymi

17

70

  Vastaukset

  • Sofiakin aloitti bikinifitnesuransa Tapen valmennuksessa.
   Painoa piti alussa nostaa, mutta mitään kiellettyä ei tietenkään käytetty.

  • Niin oli. Tapehan auttoi Sofiaa. Ihmettelin, kun tosi pienessä ajassa tuli Sofialle isot lihakset ja naama jykevöityi.

  • Tiina nyt ei ole sama kuin Tape, on vaimo siksi sekoitetaan asiaan. Tämä on ikivanha juttu, joku nyt provoilee. Seiskasta se totuus tuntuu löytyvän.
   Tiinan bisnes on eri, siihen ei Tapekaan liity.

  • Onko joku täällä sitä mieltä, että Tiinan kroppa on rakennettu kaurapuurolla ja ruisleivällä? Naama muuttunut samalla ihan oudoksi, eikä ihan varmasti ” kauneushoidoista”.

  • Tapehan täs on syytettynä? Onko jotain henk.kohtasta hampaankolossa Tiinaa kohtaan? Puskista helppo huudella ja moittia esim ulkonäköä. Alhaista. Kuinhan ruma mahdat olla, ja kuinka läski? Sulkaalevy ja seiska kainalossa soffalle :D

  • Tapen hommahan tää on. Sitä vaan vaimo joutuu väkisin mukaan. Oikeus aikanaan antaa päätöksen, jos odotellaan rauhassa? En taustoista tiedä, kiinnostaa yhtä paljon kun kilo kiviä toisten jutut. Lynkkaustouhu on vaan outoa. Niin suomalaista, ollaan vanhingoniloisia. Ettei nyt sattuisi itselle mitään, karma.....

  • Tiina ihan tietoisesti toiminnassa mukana, yrittää vain aina pestä kätensä. Katsokaa Tiinan historiaa, aina kaikki ongelmissa ketkä hänen seurassa liikkuneet saati seurustelleet.

  • Ei kannata tuomita ennen oikeuslaitoksen lopullista ratkaisua ja sekin voi olla vapauttava Tiinan kohdalla.
   Äsken yökylässä ohjelmassa Veitola oli Tiinan ja Tapen kotona Virossa. Ehkä tämän sarjan mielenkiintoisin jakso. Kaunis koti ja sydämellinen vastaanotto vieraalle. Tiina on ainut, joka hyvien tapojen mukaan toivotti poislähdön aikana "tervetuloa uudelleen". Mukavan ihmisen kuvan hänestä sai.
   Toivoisin, että se mitä hän sanoo, on totta. Rakkauden ja rahan vuoksi voi tietysti raja totuuden ja valheen välillä joskus hämärtyä.

  • Tiinan tuntien tulee surullinen olo. Mukava lämmin ihminen, auttavainen, ahkera. Samaa mieltä että Tapen jutut on eri, kummallakin omat työt. Näin se vaan menee että vaimo joutuu väkisin mukaan.

   • Vaimo on aina syytön !! :0)


  • Kaukana lämpimästä ihmisestä koko "nainen". Täysi huijari.

  • Tiina ja Tape eivät ole ainoat julkkikset jotka ovat hormonibisneksessä mukana.

  • Kaikkeen liipalaapajuttuihin ihmiset uskoo. Roskalehtien jutut nyt tiedetään. Kuka mahtaa olla tapetilla seuraavaksi.

  • Pirkanmaalla jo aikoinaan useat ihmiset tiesivät mikä nainen tämä on.

  • Miksi Tiinaa aina niin paljon mollataan. Onko kateus noin valtavaa? Menestyvä bisnesnainen, ahkera ja yrittävä. Kaunis ja tyylikäs. Viehättävä, miellyttävä ja ihastuttava. Ystävällinen ja kiva. Olen kolmesti käyttänyt hänen palveluaan ja aivan ihanaa palvelua saanut ja ammattitaitoista. Kaunis lopputulos tuli myös kaikilla kerroilla ja olen vieläkin kiitollinen. Kohtelee tällaista tavallista tallaajaakin kuin Kuningatarta. On kyllä näyttävä ja upea nainen, päät kääntyvät, kun hän kadulla kulkee. Huikeita kuvia myös hänestä vuosien varrelta.

   • Voi herrajumala! Herää nyt jo sinäkin! Täysin patologinen tapaus ja rikollinen ja näyttää lisäksi hirviöltä! 😖


   • Näytätkö yhtä kaunilta sekä ulkoisesti että sisäiseti kuin tämä gangsteri?


  Ketjusta on poistettu 8 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. No niin....Tiemaksut sitten tulee.

   Jopa 1000€ lisää kuluja autoilijalle. Näin se Suomi varmaan yrittää ylöspäin mutta muistaa pitäisi että se raha on taas pois muusta kulutuksesta.Jälle
   Maailman menoa
   164
   4313
  2. Mielipiteitä amk pääsykokeesta?

   Itselle englanti ja eettiset taidot oli vaikeimpia... Jäikö teillä paljon vastaamatta kysymyksiin? Minulla joka osiossa jäi johonkin vastaamatta.
   Pääsykokeet
   95
   4133
  3. Henkirikos

   Tietoa kenelläkään viime yön puukotuksesta..?
   Jämsä
   19
   2413
  4. Senaatintorilla 10.000 mielenosoittajaa. Koronasta viis

   Senaatintorilla hirmuinen Black livers matter miekkari menossa. https://www.hs.fi/kaupunki/art-2000006528841.html
   Maailman menoa
   221
   2095
  5. Stefan maksoi velkansa

   Stefan maksoi eläkeyhtiölle velkansa. Siitä saitte kaikki kateelliset ja katkerat luuserit.
   Kotimaiset julkkisjuorut
   51
   2022