Missi joutu putkaan

Anonyymi

Ootteko kuulu siitä ihmeestä? Ei suomalaiset akat rahojen perään kysele, kun yökerhossa ukko sanoo : haluatko aamuteelle Pariisin taivaan alle ja sitten vaikka lemmenlomalle Karibialle.
Ja tämäkin vielä! Missi joutu paska putkaan. Ei hätää. Valtiolle tulee lasku hengenahdistuksesta ja sydämmen tykytyksestä. Kukaan ei ole puhunut tavallisen Taunon kärsimyksistä samassa "huoneistossa! vai onko tuo ollut tyhjillään ja odottanut " arvo vierailijaa"?

2

<50

Vastaukset

  • Onhan Suomessa saanut syytteen ja tuomion toisen tarjoaman varastetun makkaraleivän syömisestä. Usein poliisi antaa julkisuuteen sellaisia syytteitä jotka eivät pidä paikkaansa ollenkaan.

  • Voi poloa, että ihan kurjaan koppiin joutui hotellisviitin sijaan. Ei taida olla edes peiliä, josta voi varmistaa ollakko olemassa vai ei... Kaikille tasa-arvoinen kohtelu ja onkin typerää, että missin tutkintavankeusoloista kirjoitetaan, kun muiden vastaavassa tilanteessa olevien ei. No ehkä joskus; ainakin Aarnion vankila-asuinoloista taisi olla jotain juttua.

Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.