Minusta oli surkeat asuntomessut

Anonyymi

Ei mitään ihmeellistä nähtävää, kohteita oikeastaan vielä aika vähän. Oli hukkaan heitettyä rahaa.

17

110

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Hys, hys. Eihän sitä saanut sanoa ääneen että ne messut on minisellaiset.

    • Anonyymi

      Ai tynkä messut vai? Kuulema ei oo kunnon taloja alueella yhtää.

      • Anonyymi

        Menkää katsomaan jos saatte jostain rahat messulippuun. Ihan riittävästi siellä on kohteita.


    • Anonyymi

      On siellä 4 kohdetta.

    • Anonyymi

      Enemmän ja vähemmän epäkäytännöllistä ja halvanoloista rakentamista.

    • Anonyymi

      Todella monipuoliset messut: kaikenkokoisia taloja, omaperäisiä ja perinteisiä ratkaisuja, vanhusten kimppa-asuntoja ja erikokoisia vuokrarivareita. Ei muuta kuin ennakkoluulottomasti katsomaan.

      Auton saa kätevästi parkkiin aivan messualueen kupeeseen. Toivottavasti kaupungin paikoitusratkaisu raviradalle oli huolellisesti kilpailutettu vaihtoehto.

    • Anonyymi

      Voisiko joku sanoa mikä järki näissä asuntomessuissa, mikä homman idea. Toiset rakentaa itselleen uudet talot ja sitten toiset maksaa pääsyliput mistä asuntojen omistaja ei hyödy. Pääsylipun lunastaneet kävelee näiden uusien asuntojen omistajien asunnot läpi, eli samat jotka juoksee uteliaisuuttaan kaikki asuntoesittely läpi. Netti aikana tuo että saa vinkkejä osoittaa lähinää tyhmyyttä ja ei kukaa oikeasti sen vuoksi käy asuntomessuilla. Pelkkiä sirkushuveja ja jotkut ottaa rahan pois asuntojen omistajien kustannuksella. Kuka järkevä rakentaa itselle oman talon ja laittaa ovet auki että tulkaa kaikki katsomaan? Se tietysti toinen juttu jos saisi talon ilmaiseksi mutta näinhän se ei mene.

      • Anonyymi

        Talon saa halvemmalla kun valmistajat haluaa tuotteitaan esille ja antavat rakennus ja sisustusmateriaaleja alennuksella. Monet haluaa käydä katsomassa uusia taloja. Edelleenkään en ymmärrä mikä järki aikanaan oli Kuusankosken asuntomessuilla joissa oli näytillä vain vanhoja Kymi yhtiön vuokrataloja remontoituina. Tosin Korian messuja vaivasi pula uusista taloista mutta meilläkin meni aikaa klo 11 - 17 asuntoja kierrellessä ja ei olisi hellepäivänä enempää jaksanutkaan.


    • Anonyymi

      Asuntomessut ovat hyvässä laskukierteessä, koska yhä useampi pitää niitä pelkän ökyrakentamisen näyttelynä ja rahan keräämisenä. Viimeksi on 200 000 kävijän raja ylittynyt Kotkan Hirssaaressa vuonna 2002.
      Siellä olikin (on yhä) poikkeuksellisen upea ja - ökytalojen lisäksi - riittävän monipuolinen asuntovalikoima mahtavien merimaisemien lisäksi kerrostaloasuminen mukaan lukien.
      Nähtäväksi jää, yltääkö Korian vanha varuskunta-alue nyt edes Kuusankosken 1983 asuntomessujen 121 000 kävijään. Siellä oli sentään ideaa eli vanhojen työläistalojen modernisointi.

      • Anonyymi

        Kuusankosken messut on pahin vitsi koko asuntomessujen historiassa. Pelkkiä vanhoja rotiskoja remontoituna. Mitä muuta voisi punikkien tyysssijalta odottaakkaan.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Kuusankosken messut on pahin vitsi koko asuntomessujen historiassa. Pelkkiä vanhoja rotiskoja remontoituna. Mitä muuta voisi punikkien tyysssijalta odottaakkaan.

        Olihan siellä lähes puolet uudisrakentamista, ne piti vaan rakentaa samaan tyylisiksi kuin ne entisetkin, ennen olivat tontit isoja ja näitten messujen alla ne puolitettiin ja saatiin tiiviimpi asuinalue. Harvahan enää kasvattelee tontillaan perunoita sun muita räätiköitä minkä takia tontit olivat isoja.. Ehkä tietämättömämpi ei huomannut että melkein jokatoinen talo oli uustuotantoa..


    • Anonyymi

      Korian ex-sotilaskenttä on surkeuksien summa. Vielä huvittavampi vitsi on järjestää asuntomessut Suomen turhimman kaupungin kupeeseen, mutta kyseessä ei olekaan kouvola, vaan alunperin Elimäen taajama Koria.
      Ehkä viisastuvat kävijöiden vähyydestä eikä enää järjestetä tapahtumaa ikinä johonkin vanhaan varuskuntaan.

      • Anonyymi

        Samaa mieltä. Kyllähän jokainen ymmärtää että nuo asuntomessut olisi pitänyt järjestää manskilla. Eihän mitään järkeä järjestää asuntomessuja Korialla tai Kuusankosella, johan rautatieasemaltakin noihin on matkaa liian paljon. Manskille olisi helposti saatu 500 000 kävijää ja manski kukoistukseen.


    • Anonyymi

      Siellä tai täällä, yks lysti. Korian puuhamaan vaivaiset 114 000 kävijää on asuntomessujen pienin määrä koko 2000-luvulla. Repikää siitä. Vielä kun velkaisella kouvostoliitolla on edessään ilmeisesti tuntuva kuntaveron korotus, ei minkäänlainen manski kiinnosta pian ketään.
      Toinen kouvostoliiton vetovoimatekijä on koko maan suurimmat kiinni jääneiden rattijuoppojen määrät asukaslukua kohti, Johan tuli kiire jollekin sikäläiselle kytälle väittää, että ykkössijan syynä ovat vain muuta maata ahkerammat ratsian pitäjät.
      Heti kuullessani ihmettelin mitä järkeä on rakentaa taloja Korian kasarmialueelle. Jo pelkästään - ja onneksi vain - junan ikkunasta katsellessani alue oli aina ankeudessaan järkyttävä.

      • Anonyymi

        "Jo pelkästään - ja onneksi vain - junan ikkunasta katsellessani alue oli aina ankeudessaan järkyttävä."

        ISO JAKSUHALI SINULLE! <3


      • Anonyymi

        Kävijämäärä suhteessa kohteiden määrään on kyllä viime vuosien keskitasoa ja hei, nämähän olivat vain asuntomessut joiden tehtävänä oli esitellä jotain uutta, ei toistaa samaa kuin jonkun toisen kaupungin asuntomessuilla äskettäin.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Kävijämäärä suhteessa kohteiden määrään on kyllä viime vuosien keskitasoa ja hei, nämähän olivat vain asuntomessut joiden tehtävänä oli esitellä jotain uutta, ei toistaa samaa kuin jonkun toisen kaupungin asuntomessuilla äskettäin.

        Kävijämäärä koostui lähinnä keskiviikko illoista, mutta nekin lasketaan asuntommessujen kävijöihin. Miksi ei ollut sirkusta ja tivolia, ai niin sen olisi itse joutunut keksimään eihän Mikkelissäkään niitä ollut.


    Ketjusta on poistettu 2 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Ole rohkeampi kuin koskaan

      ja kerro tähän suoraan kaivattusi nimi
      Ikävä
      123
      2750
    2. Oulussa puukotettu lasta

      Onko perussuomalaiset huolissaan julkisten tilojen turvallisuudesta. Miten sisäministeri Rantanen suhtautuu lapsiin kohd
      Perussuomalaiset
      458
      1967
    3. Milloin olet viimeksi nähnyt

      Kaivattusi ja missä? Onko ikävä vastaa rehellisesti.
      Ikävä
      120
      1780
    4. Nyt pärähtää - Uusi lavatanssiohjelma starttaa tv:ssä!

      Oletko toivonut lavatanssiohjelmaa televisioon? Puoli seiskan kesäilta tuo lavatanssit suomalaisiin koteihin. Juontajin
      Tv-sarjat
      35
      1655
    5. Kokki Akseli Herlevin ex-rakas Emmi Suuronen kisasi Diilissä - Nyt Selviytyjissä: "Vaikka olen..."

      Emmi Suuronen ja Akseli Herlevi ovat ex-pariskunta. Nyt Emmi nähdään taas tosi-tv-ohjelmassa. Takana on jo Diili ja mis
      Suomalaiset julkkikset
      14
      1499
    6. Mitä tekisit jos

      täällä ois viesti sulle, otsikossa sun etunimi ? Ja viestissä sanotaan "minä rakastan sua" ja allekirjoituksena kaiva
      Ikävä
      91
      1463
    7. Onpas punavihreät taas ärhäkkäinä

      😺 Ihan tuntuu kuin syyttäisitte meikäläisiä/meikäläistä Oulun puukotuksesta. Tapaus on hyvin ikävä ja tuomittava. En
      Luterilaisuus
      354
      1413
    8. Ääripersu puukotti taas.

      Kamalaksi on mennyt. Persut ammuskelee ja puukko heiluu..
      Oulu
      208
      1229
    9. Miten ihmeessä

      on kaksi niin samanlaista. Älä ymmärrä väärin, en yritä mitenkään itseäni ylentää mutta eiköhän me jollakin radioaallol
      Ikävä
      53
      1169
    10. Hauskaakin jopa...

      Että moni nainen olettaa, että kyse on vaan siitä kaanustinloukusta, kun mies jotain ehdottaa. 😄 Ja miettiikö monikaan
      Sinkut
      225
      1081
    Aihe