Aihealueet

Listaukset

  Maahanmuutto pelottaa, täyttyykö itäinen Turku maahanmuuttajista?

  Anonyymi

  Harmittaa Turun maahanmuuttajien sijoittuminen lähes ainoastaan itäisen Turun asuinalueille. Jotenkin pitäisi saada näitä maahanmuuttajia myös muualle. Asun itse tällaisella itäisellä Turun asuinalueella ja pelon aiheena on, että pian kantasuomalaisia on vähemmän kuin näitä muualta tulleita alueellamme. Tullaan tilanteeseen, että kantasuomalaisten on pakko pian muuttaa kodeistaan muualle, mutta mihin - se minua huolettaa. Muualta tulleiden kulttuuri on aivan erilaista ja vaikka puhutaan kulttuurien rikkaudesta, ei se aina tunnu hyvältä. En kyllä ymmärrä mihin oikein ollaan menossa täällä Turussa.

  31

  <50

   Vastaukset

   • Kaikki isommat kaupungit , erityisesti pääkaupunkiseutu, rakennetaan pitkälti maahanmuutolle. Siis jos missä alueilla ns."tiivistetään" tai pannaan joutopeltoja rakentamiseen, asunnot menee aina maahanmuutolle, lähinnä nykyiselle haittamaahanmuutolle. Kannatan oitis alueelta pois siirtymistä. Omalla kohdallani oli vaikeata saada myytyä omistuskämppää, kun alue tunnetaan mamuvaltaisena. Ja jo nyt ko.alue myy todella huonosti ihan saman syyn takia.
    Johtopäätökset täytyy kyllä pystyä itse tekemään. Antti Rinteen hallitus ei asiaa helpota yhtään, päinvastoin.

   • Pullojen keruuseen ne ovat tänne tulleet eikä mihinkään varsinaiseen työhön,he on jo kansoittaneet koko joki rannan ,heidät täytyisi nyt heti laittaa ammaatilliseen koulutukseen kohta se on jo myöhaäsistä ,he kun jo sanovat että he tulee toimeen keräämällä pulloja,näin on Aasian maista kun on tulleet,pulaasta ,irakista,,bosnia,kosovosta etenkin ,puolasta, venäjältä ,ym.ym.

   • ennemmin maahanmuuttaja naapuriksi kuin suomalainen kaljanjuoja.
    Tervetuloa, Turku on aina ollut kansainvälinen kaupunki.

   • Turun katukuvassa rehottaa kyllä edelleen masentavan harmaa valkoisten ylivalta. Lisää kulttuuria ja väriä Turku kaipaa.

   • "Pelottaa"? Jos kaikkia Suomalaisia pelottaisi, niin olisimme tuhoon tuomittuja! Pelko pois ja taistoon paskojen pois ajamiseen ryhdy, sinäkin!

   • Älä huoli, ap, sovit hyvin sinne mamujen joukkoon. Ei noilla alueilla muutenkaan asu kukaan normaali kantasuomalainen.

    • Maahanmuuttajia ei saisi sijoittaa samoihin paikkoihin vaan ympäri Turkua kaikkialle. Integroituminen suomalaiseen yhteiskuntaan onnistuisi paremmin.


    • Anonyymi kirjoitti:

     Maahanmuuttajia ei saisi sijoittaa samoihin paikkoihin vaan ympäri Turkua kaikkialle. Integroituminen suomalaiseen yhteiskuntaan onnistuisi paremmin.

     millä lailla, viettäisivät iloisia ruokahetkiä? Ikäänkuin suomaisetkaan juuri keskustelisivat kerrotalossa toistensa kanssa, hyvä jos hississä nyökäytetään päätä tervehdykseksi


   • Minulla asuu yläkerrassa ns.mamuja, eikä siinä mitään, mutta kun ramppaavat ja kolistelevat siellä pitkin yötä. Asun itse omistusasunnossa ja nämä tietenkin yksityisen omistamassa asunnossa vuokralaisina ja sossu maksaa vuokran. Harmittaa, kun ei yöllä saa nukuttua. Nämä on nuoria miehiä jostain Irakista tai Syyriasta. Kulttuurierot ymmärrän toki, mutta eikö heidänkin pitäisi sääntöjä noudattaa?

   • Niinpä. Kyllä järjestyssääntöjä taloss pitäisi kaikkien noudattaa.

   • Ihan olette itse oman tuhonne rakentaneet. Jatkakaa Kokoomuksen, SDP:n ja Vihreiden äänestämistä!

   • Hyvähän se vaan on, sinne on helppo rakentaa tarvittaessa aita ympärille.

   • Jos elättävät itse itsensä työtä tekemällä niin ei siinä mitään, mutta ei elätiksi meidän muiden maksettavaksi sillä niitä on omasta takaa jo aivan riittävästi. Jämäkämpää otetta kaivattaisiin kielen opiskeluun ja ammatin opiskeluun ei mitään armopaloja.

   • Mutta rikkauttahan vain Turku on saanut!

    Mitä nyt vähän v*tuttaa 150 miltsin tappiot.... Mistähän johtuu?

    Mut hei, ME tienataan tällä!

    • Eikös eräs Turkulainen tieteilijä laskenut että Perussuomalaiset tulevat kalliimmaksi.


    • Turun AMK:ssahan se jo vuosia sitten laskettiin, paljonko maahanmuutto Turulle maksaa.
     Kyseinen raportti sitten vähin äänin salattiin.
     Turun nykyinen budjettivaje taitaa olla juuri sen suuruinen, kuin haittamaahanmuuton kustannukset Turulle.
     Nauttikaa "rikkaudestanne"!


   • Turku juntteja vaan vituttaa kun saavat nenäänsä jos alkavat entiseen tapaan soittaa suutaan.

   • Tarkoitat siis niitä 60 % juntteja jotka ovat muualta muuttaneet johon itsekin kuulut.

   • Maahanmuuttajat pitäisi sijoittaa eri puolille kaupunkia.

    • Lappiin voisi sijoittaa.


   • eikös Kaarinaan ole muuttanut joku lastenhakkaaja rikastaja.Sinne loputkin.

    • Ovatko nämä piilottaneet kapina-agenansa ilmastonmuutoksen taakse?
     Todella populistisesti viherkommarit ajavat agendaansa.
     Suomea ei saa tuhota tuollaisilla kapinahankkeilla!


    • Anonyymi kirjoitti:

     Ovatko nämä piilottaneet kapina-agenansa ilmastonmuutoksen taakse?
     Todella populistisesti viherkommarit ajavat agendaansa.
     Suomea ei saa tuhota tuollaisilla kapinahankkeilla!

     https://www.hs.fi/ulkomaat/art-2000006204550.html
     Tuossa lukee, että tarpeet tehdään ämpäriin? Kaadetaanko paskat sitten mereen? On siinä meillä luonnonsuojelijoita!


    • Kokkareet ja kepulit olisi syytä kieltää, ovat lahtareita edelleen.


   • Tätä kaikkea yhdenvertaisuuttako viherkommarit ajavat Suomeenkin?
    Myös Venäjällä punikit panivat kalenterin uuteen uskoon. He ottivat käyttöön viisipäiväisen viikon. Kuukaudessa oli siten viisi viikkoa. Homma lopetettiin 40-luvulla. Avioliitto käytänössä poistettiin, kunnes homma meni niin överiksi, että se oli pakko palauttaa. Asiakirjat ko. asian osalta lienevät vieläkin salaisia.
    Venäjällä omistavan luokan "porvarien" tappaminen oikeutettiin leimaamalla heidät riistäjiksi, verenimijöiksi ja luokkavihollisiksi. Proletariaatin diktatuuri oli oikeutettu maanpäällisen paratiisin luomiseksi. Lopputulos piti olla "kommunismi", luokaton yhteiskunta, jossa "ihminen ei enää ole susi toiselle ihmiselle".
    Tosin omalta osaltani, asuttuani pitkään NL:ssa, siihen tulokseen, että luokkaerot siellä olivat paljon suuremmat kuin kapitalistisessa Suomessa.

    • Säätelemätön kapitalismi on paljon pahempi kuin neukkula. Huonoon suuntaan mennyt Suomessakin 80-luvulta lähtien kun kokkareet ja kepulit olleet päättämässä asioista.


   • Turussa on aina epätoivottu väki keskitetty Varissuolle ja Lausteelle. Se ei ole rotukysymys. Missään muussa kaupungissa ei ole harjoitettu näin tietoista keskittämispolitiikkaa. Itä-Turku on todellinen "dumping ground".

   • Ilman muuta.Köyliön oman poika, maakuntasarjan mies, Petteri Orpo, pitää huolen siitä, etteivät Varsinais-Suomen "kaupungit" pärjää, vaan ne tungetaan täyteen luku-ja kirjoitustadottomia ns. "turvapaikanhakijoita" Lähi-Idästä.

   • Miksei turvapaikanhakijoita sijoiteta näihin muuttotappiokuntiin, joissa olis tilaa asua? Kuitenkaan töihin eivät mene, mutta lapset kouluun, lisäisi kuntien asukkaita ja saisivat varmaan valtiolta tukea. Paitsi, että tänne etelämmäs on pakko päästä, kun muut sukulaiset asuu kuitenkin jo täällä.

    • Yksi sinne muuttotappiokuntaan ja sitten yhdistävät perheen. Ei se käy kun kokkareet haluaa rahastaa paikkakunnilla missä korkeat vuokrat ja rakentaa oikein raitiotienkin niille toisten rahoilla ja sitten nostaa lisää vuokria reitin varrella. Asumistuetkin muka pikkujuttu, vain 2 miljardia, kun itse hyötyvät, mutta miljoona köyhille on aivan liikaa. Vuokrakatto takaisin niin pakolaisbisnes loppuu saman tien.


   suomi24-logo

   Osallistu keskusteluun

   Ketjusta on poistettu 13 sääntöjenvastaista viestiä.

   Luetuimmat keskustelut

   1. Käsienpesu yhtä lähes tyhjän kanssa - Koronavirus leviää ilman välityksellä

    Kymmenet kirkossa käyneet saivat koronatartunnan Saksassa https://www.is.fi/ulkomaat/art-2000006517138.html "Yli 40 ihmistä on saanut koronavirustartu
    Maailman menoa
    175
    8628
   2. Trump häviää Presidentin vaalit ? Ennuste

    https://www.is.fi/ulkomaat/art-2000006516345.html Tuon mukaan Biden saa murskavoiton. Vaaleihin on aikaa, joten tilanne saattaa muuttua
    Maailman menoa
    113
    3928
   3. Sofia Belof on nyt Eiranrannan Stefun kotirouva

    Taas Seiska oli oikeassa, vaikka Sohvi jälleen oli kieltänyt muuttavansa Stefun omistamiin asuntoihin. Muuttopuuhissa neitonen oli heti kun ex:n isä h
    Kotimaiset julkkisjuorut
    146
    2899
   4. Millä oikeudella presidenttin Niinistö tenttasi pääministeriä ja eduskunnan puhemiestä eilen tv:ssä?

    Ei presidentti ole pääministerin esimies eikä eduskunnan puhemiehen esimies. Kummallinen tilaisuus. Yrittikö nöyryyttää Marinia ja Vanhasta?
    Maailman menoa
    115
    2171
   5. Martina Nannalle viinille

    Martina menee Nannalle viinille. Naapurin Roope on Martinan kuskina. Siis mitäh... Minkä ikäinen tuo Roope on? Tosi nuoria ystäviä Martinalla on. Pape
    Kotimaiset julkkisjuorut
    77
    1849