Saukkoniemen tuhoaminen

Anonyymi

Hyvät vanhemmat! Voisitteko katsoa kultamussukoidenne perään ja opastaa että kaikkea ei tarvitse polttaa ja särkeä Saukkoniemessä. Siellä on revitty siltojen kaiteita ja poltettu nuotiota kulkuteiden lautojen päällä ja tuhottu istumakatoksia. Illalla alkaa moporalli ja on sinne autollakin menty. Koiraa usein lenkitän sit kautta ja omin silmin nähnyt asian. Nämä bassomiehet on pieni haitta näiden tuhoamisten rinnalla.

56

76

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Tiedän Suomussalmeltakin tulevan Hyrynsalmelle mopoileen häiriömielessä.
      Itse huomasin tuon Saukkoniemen rallin pompanneen alkavaksi tänä kesänä Kesäkuun puolenvälin jälkeen.
      Ennen se oli 2v.Hyryntienpätkää veivaten.
      Kuulin jotta erästä ihmistä savustetaan asunnosta pois.. Kylästä. Hän aiko tuhota lähtiessään asunnon kelvottomaksi.. Kuullessaan tämän juorun.

    • Anonyymi

      Kävipä mielessä myös tämmönen juttu kun TAATTU TYÖLLISTÄMINEN. Nuoriso tuhoaa ja joidenkin Isukit pääsee korjaus hommiin ja näin työttömyysluvut laskee kunnassa taas.
      HUOM! Kyllä noiden vanhemmat on perillä täysin mitä missäkin Hyryllä tapahtuu.. Liiankin hyvin.
      Kohta tulee kirjoitus:
      "Antaa nuorten olla, niitä kun on niin vähän.
      Tuolla asenteella tuppukylissä puolustetaan empatiakyvyttömyyttä.

      • Anonyymi

        Taattu työllistäminen TOLKKU-projektilla. On paikkaa mitä naputtaa. Kiitos nuorten. Nuorissa on tulevaisuus.


    • Anonyymi

      Savustustaminen ei ole uusi keksintö, olipa täällä muutama vuosi juttua, missä ylyttettiin Seiteoikealla asuvan ihmisen savustamiseen moottorikelkoilla.
      Tässä yhdessä jutussa taas mikä oli vielä viikko sitte luettavissa samoja vihjailuja jollekin henkilölle, Saukkokankaan nurkilla vastapäätä olevalla tontilla, tuntuuko jo muodossa.
      Valitettavasti ihmisiä asuu enemmän kun yksi alueella, joilla tuntuu tämä savustusyrittely niinku sivusta kärsijöinä. 3v.on sivusta kärsijät kärsineet. Eikö olisi aika joukkokanteelle?

    • Anonyymi

      Minäkään en ymmärrä tätä tuhoamisvimmaa. Kävelin äsken läpi alueen ja ei voi muuta kuin huokailla. Särkemällä särjetty paikkoja. Auttaisi varmasti noiden puomien lukitus niin ei autoilla ainakaan ajeltaisi. Samalla hillitsisi vähän mopoliikennettäkin.

    • Anonyymi

      Betoniporsaat parempi.Tuolla entisen filtteritehtaan vastapäisellä omakotitaloalueen hiekkaläpiajotiellä oli montaki ja lisukkeena isot kivet jokka oli maalattu varoitusvärein.Tuomitielle päin.

      • Anonyymi

        Ei Tuomitie vaan Mänty/Muistotie.


      • Anonyymi

        En kyllä ymmärrä miks ne siihen piti saaja? Kenen etua ne ajaa? Esim tulipalotilanteessa menee useita minuutteja siihen että kierretään leipomon kautta, sen sijaan että voisi suoraan pyyhkästä siitä muistotielle. Otetaan vaikka tilanne jossa kelotiellä syttyy tulipalo, kerkeää muuten palaa paljon siinä ajassa mitä menee kiertämiseen. Mutta eipä se hyryllä oo niin justiinsa, oma etu on ainoa etu.

        Mutta ymmärtääpä tuon harmituksen. Ihan kahtomalla sen näkee.


      • Anonyymi

        Kuka mahtoikaan asua aikoinaan siinä mutkassa? Talossa, joka lähimpänä mainittuja esteitä. Kunta suojaa parempi osaisten asumisen rauhaa. Esim. Kaivotiellä. Suoja-aitaa tehtiin ravintolan toiminnan alettua jo aikaa sitten. Näitä esimerkkejä voisi kertoa lisääkin.


      • Anonyymi

        Tuo hiekkatienpätkähän on kävely ja pyörätie. Liikennemerkein merkattu. Ei autoilijat hyryllä tunne tai ei oo opetettu liikennemerkkejä. Nuo betoniporsaat ne tunnistaa. Tuo muu tuhoamisvimma , kasvatuksen tulostahan se. Peili saattais kertoa paljon.


    • Anonyymi

      Kaikki mopot vietäköön sepälle, joka takokoon niistä rollaattoreita. Kaikki koirat vietäköön nahkurille, joka tehköön niistä lämpimiä kinttaita rollaattori kuskeille. Kaikki bassovärkit vietäköön mefoonitehtaaseen, jossa niistä tehtäköön magafooneja huonokuuloisille rollaattorikuskeille, jotta keskenään voivat keskustella.

      • Anonyymi

        Kaikki hyvin käyttäytyvät mopo kuskit vietäisiin Itsenäisyyspäivänä Presidentinlinnaan juhliin.


      • Anonyymi

        Loistava kirjoitus,et maha olla Hyryltä koska täällä asuu täysin huumorintajutonta ,ahdistunutta porukkaa.


    • Anonyymi

      Tuohoamis tautiin auttaa lääkityksenä tuulettimenhihna ja pirtinpenkki ensi alkuun kerran viikossa, mutta hyvin akuutti tapaus jos on kyseessä niin paikan pääläkin ensiopastus ja sitten kuurille vaan jatkoa.
      Liikennesäännöt on vähän mutkikkaammat ensiksikin täytyisi olla lukutaitoinen ja kyvyltään ymmärtäisi lukemansa siitä sitten vaan opettelemaan ajoneuvon hallinta laitteita vilkkuja ym. niin eiköhän siinä vuoden liukuman jälkeen voisi jo kylällä käydä kääntymässä vaikka liikenneympyrässä.
      Nykytekniikalla voitaisi hyvinkin rakentaa liikenneympyrän erkanemiskohtiin sensorit mitkä havaitsevat iman vilkkua ympyrästä lähtevän, entisen hevosmiehen, ja näin aktivoisivat autoon kuljettajan istuimeen sijoitetun laitteen mikä antaisi kunnon tällejä kuskille ja lopettaisi toimintansa vasta kun vilkku kytketään päälle.

    • Anonyymi

      Entisaikojen hiekkatiet joita on ajettu autoillakin on nyt suojeltu muka pyöräteiksi. Poromiehentie sen verran vaarallinen pätkä, ettei sovi jalankulkija sekaan.

      • Anonyymi

        On Poromiehentie aika huonossa kunnossaki.Teräksistä pottupeltoa. Mitäpä se hyvejää uutta asfalttia laittaa ku joillakin auramiehillä ei ole ammattitaitoa ja jyrsii sen piloille eka talvena jo.


    • Anonyymi

      Aloittajalle terveisiä että ymmärretään että vanhan postin talossa asuminen käy hermoille. Muuta landelle niin vähemmän vituttaa...

      • Anonyymi

        Heh, mikä New York tää Hyrynsalmi sitte on? Nyt pistit kyllä hauskan vitsin.Näkyy tuo bensan katku tehneen monesta selvää?Ei niin selvää.
        Eiköhän Hyrynsalmi tarvi kaikki asukit mitä on? Vai onko muka valinnan mahdollisuuksia? Epäilen.


      • Anonyymi

        Kaikki tarvitaan mutta aloittajan oman päihdeongelman kanssa taistelu vie siltä hermot. Siksi purkaa täällä. Agressiivinenkin tuntuu olevan.


      • Anonyymi

        Onhan taas kommentointi. Ei ole pieni summa rahaa. Mikä on kunnalta aikain saatossa mennyt nuorison särkemien paikkojen kunnostamiseen. Jos yleensä joku tuo epäkohdan esiin. Alkaa arvailu. Kuka kirjoitti. Oletuksen pohjalta mennäänkin pois esille nostetusta asiasta. Se sinänsä lienee tarkoituskin?


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Kaikki tarvitaan mutta aloittajan oman päihdeongelman kanssa taistelu vie siltä hermot. Siksi purkaa täällä. Agressiivinenkin tuntuu olevan.

        On huomattu. Ens kerran ku kuuluu akressiivista toimintaa ni rivelit tippuuki viinisiepolta.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Kaikki tarvitaan mutta aloittajan oman päihdeongelman kanssa taistelu vie siltä hermot. Siksi purkaa täällä. Agressiivinenkin tuntuu olevan.

        Lyökää vaan lyötyä. Se kertoo paljon lyöjän omasta mielentilasta.
        Älkää välittäkö te jotka yritätte päivän kerrallaan taistella riippuvuutta vastaan noiden joidenkin ajattelemattomista sanoista. Tsemppiä raitistumisen tielle!


      • Anonyymi

        Minnekä pitäisi muuttaa jos Hyryltä lähtisi landelle? Ei kai enää enemmän voi landella asua jos Hyryllä asuu.Eikös tämä ole kunta,eli vanha hokema stadi on stadi vaikka snadikin ei päde Hyryyn.


      • Anonyymi

        Ensimmäisenä tulee mieleen Sotkamo tai Puolanka näistä pöndemestoista. Mutta jos lähtee Helsssinkii helsssinkii niin sehän se on varsinainen paskavarpaitten paikka.


      • Anonyymi

        Niin että Sotkamo on landee verrattuna Hyryyn ? Jos tarkoitat paskavarpaiden paikalla sitä mitä luulen niin New York on sitten paskavarpaiden ykköspaikka,vai ?


    • Anonyymi

      Hyrynsalmella asustelee vielä semmoisiakin harvinaisuuksia kuin työssä käyviä ihmisiä joilla ei ole mahdollisuuksia kuunnella tuota aamuyölle saukkoniemessä ja muuallakin kylällä kuuluvaa moporallia kun pitää aikaisin aamusta olla työn syrjässä kiinni.Nyt ongelma korostuu erityisesti kun talot lämpenee helteiden johdosta ja yöllä saisi viilennystä ulkoa vaan ikkunoita auki pitäessä mopojen pärinä tekee nukkumisen mahdottomaksi.

      • Anonyymi

        Kenties erään kirjoittajan kirjoitus alkoi ärsyttään koirien ja muiden eläinten kitumisesta äänimölyssä elämisessä keskustassa, että nämä luulivat kirjoittajan, heidän mielestään turhan valittajan olevan henkilö jolla on koirat siinä lähellä Saukkoniemeä häkissä.
        Ärsyyntyminen aiheuttaa heti kostotoimia. Ei käytöksen paranemista eli empaattisuutta muita ihmisiä ja eläimiä kohtaan, mitä viesteillä yritetään saada aikaan(ei vittuilua siis). Empaattisuuden puutos johtuu taas siitä kotona tehtyistä valinnoista lasten kasvatuksen suhteen. Liian aikasin vanhemmistaan eroitetut lapset voivat saada luonteeseensa vikoja. Huom! Voi saada, ei välttämättä.


      • Anonyymi

        Joo, olipa työtön, sairas tai töissä, taikka Pappi, Lukkari, Talonpoika, Kuppari, kaikilla pitää olla samat oikeudet yö rauhaan!
        Ei kannata ihmiset alkaa liian ylpeiksi ja laskea niitä veromarkkoja kunnan kirstussa, nimittäin ei koskaan tiiä kelle huono onni seuraavaksi iskee.!
        Nähty elämää jo pitkään, mikä on opettanut arvostaan ihmisessä häntä itseään, eikä titteleiden mukaan.


      • Anonyymi

        Unohdin mainita että Hyrynsalmella tehdään myös päivätöitä. Kaikki ei aja tukkirekkaa taikka aura autoja vaikka kylän äänimaailman rytmityksestä voisi hyvinkin päätellä.


    • Anonyymi

      Tosi se on ,15min.päikkärit virkistää.Suosittelen!Aina on aikaa ottaa pikku nokoset ,korvatulpat korviin ja unimatti saapuu.Harmittavaa vain kun noi vauvat ja taaperot tarvii niin PALJON unta ja myös eläimet ja vanhukset tarvii lepoa näin helteellä,myös muulloin se on mahdoton tehtävä heille ,on tuota mölyä ja kipuja(vauvoilla hampaita tekee)Hyi,olimpa minä liian empaattinen,pois se minusta.!!!Muuten en kuulu joukkoon Hyrynsalmen.
      Pääasia on ,että MINÄ ja taas minä saan rellestää ,muista viis.
      Kyllä taas jaksaa hymyillä ja vitsailla..Hurmata vastakkaisia sukupuolia, varsinkin varattuja.En mopottajat vie kuitenkaan teiltä vanhempaa.Se teijjän toinen vanhempi vaan niin luulee.
      Eikös niin, ei saa hymyillä kenenkään nähen ettei taas luulla minulla pyyhkivän liian hyvin ja elämä on helppoo.

    • Anonyymi

      Tässä sekoitetaan tahallaan nämä muutamat kylän kyylät tähän hommaan. Painikoot oman pahanolonsa kanssa, mutta tämä Saukkoniemen tuhoaminen on ihan oma juttu. Paskaksi pannaan ja isit ja äiti siunaa asiaa. Ääni ei minua häirihde, mutta tämä särkeminen ja paikkojen polttaminen todellakin. Käykäähän katsomassa oikeesti paikkoja. Myös ne kyylät sinne kävelemään!

      • Anonyymi

        Mikset ilmoita Kuntaan asiasta? Siellä ollaan tyytyväisiä ilmoittajalle. 8 euron työllistämistukilainen taas kortistosta pois tilastoja likaamasta pääsee hommiin.


      • Anonyymi

        Kaunis kiitos ja kunnia merkki tihulaisille palkaksi, hyvän työn teitte, jatkakaa samaa rataa. Hyrynsalmi nousuun.


    • Anonyymi

      Sen siitä saa kun tekee nuppineulalla reikiä kortonkeihin!

    • Anonyymi

      Uteliaana kävin kirjoittelun vuoksi katsomassa sitä hävitystä. Ei voi olla todellista. V***u mitä sikailua. Laittakaa nyt jotkut kamerat sinne niin saadaan tekijät kiinni.

    • Anonyymi

      Niiin tarpeellinen työkalu , koivuniemen herra aikanaan olisi tänään auttanu paljoon.

      • Anonyymi

        Kun näiltä mutanteilta suomii perseen sinipunaisille paukamille niin ei mopolla aju tule heti mieleen eikä paikkojen rikkominen ja mikä on tässä vielä hyvää on se ilmastoystävällistä .


    • Anonyymi

      Hyvät suomi-24 palstan seuraajat Hyrynsalmella. Sain tuttaviltani tietää, että minua on arvailtu jonkin ketjun aloittajaksi täällä. Ei pidä nyt paikkaansa enkä retosta elämäni varjopuota tällä palstalla, kuten jotkut olettavat. Nyt kun ilkivallasta on kysymys, niin olen hoitanut asiat virkateitse tai ilkivallan tekijöiden kanssa keskustelemalla ja sopimalla.
      Joillakin tällä palstalla on paljon käsittämätöntä kaunaa minua kohtaan. En käsitä miksi. Olen joutunut muuttamaan Hyrynsalmelle ostettuani tämän entisen postitalon ja olen sen saanut nostaa nollapisteestä (lämmöt, sähköt, ilmanvaihto) tähän pisteeseen, jossa se on lämmitetty ja toiminnassa. Olen käyttänyt tähän omaa rahaa kymmeniä tuhansia euroja. Toinen vaihtoehto olisi ollut zombie-talo. Sikäli oli rikottuja ikkunoita aluksi, että siirtymä oli alkanut jo silloisen nuorison toimesta.
      Täällä keskustelussa on jopa minun henkilöön kohdistuvia uhkauksia. Jos on jotain asiaa, niin minulle voi soittaa numeroon 044 9956973.
      terv. Martti Haverinen

      • Anonyymi

        Kerrankin järkimies äänessä tällä palstalla! Harmi vaan, että menit ''sijoittamaan'' hyrylle. Hyryllä tahtoo talot palaa maan tasalle, varsinkin ne, jotka ovat muiden kuin sukurutsattujen omistuksessa. Poliisi ei asialle voi mitään, kun voi olla ''omakin lehmä ojassa''.
        Onnea vaan matkaasi, itse en kusekaan enää hyrylle päin, voi tippari tulla cullin päähän siitäkin.


      • Anonyymi

        Ei se ole elämän retostelemista kun kirjoittaa epäkohdista yleiseen tietoon.

        Kainuulaiset ei tykkää asioihin puuttumisesta, varsinkaan negatiivisiin.

        Suomen huonoiten joka suhteessa menevällä Maakunnalla näköjään ei ole intressejä muuttaa suuntaa ruohojuuritasolta lähtienkään, vaikka kuinka yritetään neuvoa.
        Ihmeellinen vastahangoittelu alkaa ja neuvomiset katsotaan vittuiluksi.
        Narsismi luonnehäiriössä löytyy paljon yhtäläisyyksiä.


      • Anonyymi

        Kannattaisi katsoa joskus sitä Maapalloa niin näkisi mikä kärpäsen paskan kokonen pläntti tämä Hyrynsalmikin on,
        ennen kun alkaa hirveästi uhitteleen muualta tulleita. Monessa sukupolvessa on jo muualta tulleet asustaneet tätä paikkaa ja uutta verta on nykyäänkin tänne eksynyt.

        Muualta tulleet arvostaa eniten Hyrynsalmen miljöötä ja luontoa kun alkuperäiset immeiset.
        Valitettavasti muualta tulleilla ihmisillä, yrittelijöilläkin on ollut kumman lyhyt ikä, varsinkin miehillä.
        On "kaaduttu" laavulla nuotioon... Yms. Omituista.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Kannattaisi katsoa joskus sitä Maapalloa niin näkisi mikä kärpäsen paskan kokonen pläntti tämä Hyrynsalmikin on,
        ennen kun alkaa hirveästi uhitteleen muualta tulleita. Monessa sukupolvessa on jo muualta tulleet asustaneet tätä paikkaa ja uutta verta on nykyäänkin tänne eksynyt.

        Muualta tulleet arvostaa eniten Hyrynsalmen miljöötä ja luontoa kun alkuperäiset immeiset.
        Valitettavasti muualta tulleilla ihmisillä, yrittelijöilläkin on ollut kumman lyhyt ikä, varsinkin miehillä.
        On "kaaduttu" laavulla nuotioon... Yms. Omituista.

        Tämä ei ollut uhkaus vaan havainnointi. T. Havainnointia pitkältä, pitkältä ajalta.

        Jotakin on myös pielessä kun epäkohtiin ei puututa virallisilla tahoilla ja joudutaan puimaan täällä suomi. 24 keskusteluissa.

        Luottoa ei ole ja sehän on perusteltua pienissä piireissä.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Ei se ole elämän retostelemista kun kirjoittaa epäkohdista yleiseen tietoon.

        Kainuulaiset ei tykkää asioihin puuttumisesta, varsinkaan negatiivisiin.

        Suomen huonoiten joka suhteessa menevällä Maakunnalla näköjään ei ole intressejä muuttaa suuntaa ruohojuuritasolta lähtienkään, vaikka kuinka yritetään neuvoa.
        Ihmeellinen vastahangoittelu alkaa ja neuvomiset katsotaan vittuiluksi.
        Narsismi luonnehäiriössä löytyy paljon yhtäläisyyksiä.

        Anttila lopeta jo narina. Otahan paukku ja kaksi niin on hyvä mieli.


    • Anonyymi

      Postilla puliukot vaan huilaa

    • Anonyymi

      Taitaa nämä kylmentyvät säät pitää huolen Saukkoniemestä. Pysyyt paremmassa kunnossa kun penskoilla kylymä ja kännyköiden akut jäätyy, heh heh

    • Anonyymi

      Vietin mukavan viikonlopun Hyrynsalmella. On kyllä mukava kaupunki keskellä Kainuuta! Säät suosi, lauantaina oli todellinen hellekin, pääsi uimaan monta kertaa ja veneelläkin ajeltiin pitkin järviä. Hyrynsalmelaiset olivat mukavia, luontaisella tavallaan aluksi hieman varautuneita, mutta pian auttavaisia ja huumorintajuisia juurevia kansalaisia. Rispekt!
      Palvelut Hyrynsalmella ovat kohdallaan, kaikkea tarvittavaa saa ja majoituskin järjestyi käteväsi viihtyisällä Vonkan Camping-alueella. Kaikki tarvittavat ruuat ja juomat löytyivät kätevästi paikallisesta marketista, jossa palvelu oli miellyttävää ja ystävällistä.
      Hyrylle aiomme tulla uudelleenkin!

      • Anonyymi

        Muuta Hyrynsalmelle. Kaupunkimme tarvitsee uusia asukkaita(kuluttajia). Jotta jo ennestään huippu hyvät palvelumme paranisivat entisestään.


      • Anonyymi

        Heh! Heh! Vampyyrien sukua kun on niin Hyrynsalmi on paras paikka. Klo 19-20 herätään ettoneilta ja elämä alkaa. Mikä siinä yössä kiehtoo niin paljon Pohjoista ihmistä, jolle kuitenkin Auringosta saatava D - vitamiini olisi tärkeää.?


      • Anonyymi

        Muuta meidän kylään, näkyy rahaa olevan. Me ei köyhistä tykätä.Niiden on pakko ostaa paikkakunnan tarpeet ja palvelut täältä, mutta me rikkaat voidaan tuhlata rahamme Kostamukseen, Ouluun tai joskus Kajaanin,siltikkin meitä rakastetaan, sukua kun olemme kaikki keskenään. Köyhät sukulaiset ja muut jos erehtyvät käytetään muiden paikkakuntien palveluja ovat he pohjasakkaa, Hyi, Prkl.


    • Anonyymi

      Itsehän oon täältä paltamosta arvellu hyrylle muuttaa.
      Tosin en ole mikään tehokas veron maksaja. Työtä en oo tehny oikeen ikinä, mutta juonu oon kyllä senki edestä.

    • Anonyymi

      Hyrylle muuttaisimme mielellämme, mutta on yksi ISO MUTTA: HYrynsalmella ei ole konserttisalia! Olemme innokkaita kamarimusiikin harrastajia ja operetteja kaipaamme myöskin.
      Mielestämme hyrylle pitäisi rakentaa iso konserttisali niin varmaan saisitte runsaasti uusia hyrynsalmelaisia asumaan paikkakunnalle.

      • Anonyymi

        Avuton provo,eikö ota eteen vai eikö oo luistoa? Miksi kamarimusiikki ei muka onnistuisi Hyryllä,ei kai se paikasta ole kiinni.


      • Anonyymi

        No siksi, ettei ole akustiikaltaan sopivaa salia!
        Toki konserttisalissa voisi järjestää muitakin tapahtumia, vaikkapa teatteria, elokuvia, jääkiekkoa, motocrossia ynnä muuta mukavaa, joka keräisi kansaa ympäri maailmaa katsomaan tapahtumia Kainuun perukassa!

        Ja miten olisi dronen lennätyksen MM-kisat hyryllä -toki ulkotiloissa?


      • Anonyymi

        Myöskin viikottain tarjolla olevia balettiesityksiä kaipaisin, ei olisi iso asia tällainen kun paikkakunnalle saataisiin uusmuuttajia ja kulttuurin ystäviä sekä älymystöä.


      • Anonyymi

        Eikös täällä liene näitä poikabaletin ja taitoluistelun harrastajia ihan riittämiin,ainakin tyttäret valittavat etteivät kylänpojat oikein perusta naisseurasta.


    • Anonyymi

      Tänään palkkapäivä ja kannattaa pitää silmällä Saukkoniemeä yöllä.

    Ketjusta on poistettu 8 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Heikki Silvennoinen petti vaimoaan vuosien ajan

      Viiden lapsen isä Heikki kehuu kirjassaan kuinka paljon on pettänyt vaimoaan vuosien varrella.
      Kotimaiset julkkisjuorut
      137
      1906
    2. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      27
      1898
    3. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      23
      1848
    4. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      85
      1630
    5. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      62
      1448
    6. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      20
      1266
    7. Avaa sydämesi mulle

      ❤ ❤❤ Tahdon pelkkää hyvää sulle Sillä ilmeisesti puhumalla Avoimesti välillämme Kaikki taas selviää Kerro kaikki, tahdo
      Ikävä
      38
      1160
    8. Elia tulee vielä

      Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
      Helluntailaisuus
      37
      1153
    9. Söpö lutunen oot

      Kaipaan aina vaan, vaikkakin sitten yksipuolisesti.
      Ikävä
      11
      1148
    10. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      10
      1127
    Aihe