Aihe

mopojengin pesäke

Anonyymi

Hermot menee! Jokailtainen puoleen yöhön kestävä kaahaaminen ja keuliminen vanhallatiellä s-marketin kohdalla. Mopoissa korvia viiltävät äänet ja liikennesäännöistä ei piitata. Lähialueen asukkaat täysin hermoraunioina. Poliisit eivät välitä,

76

480

  Vastaukset

  • Mukavaa pärinää, pojat ovat poikia.

  • Kyllä se Marin vielä kieltää mopot. Nyt pitää vielä nauttia mopoista kun saa.

  • Jokainen on aikanaan ollut nuori,koettakaapa muistella mitä itse teitte.
   Eivät nämä nuoret ole ainakaan rötöstelijöitä.

   • Kyllä ihmisten tavat ja muitten ihmisten kunnioittaminen ja yörauha muille olisi syytä pitää mielessä ja ainakin opetella ennen aikuisikää. Sellaisia taitoja kun tarvitaan joskus.


   • Anonyymi kirjoitti:

    Kyllä ihmisten tavat ja muitten ihmisten kunnioittaminen ja yörauha muille olisi syytä pitää mielessä ja ainakin opetella ennen aikuisikää. Sellaisia taitoja kun tarvitaan joskus.

    Hautuumaalla ehtii nukkua, siellä saa yörauhan.

    Nimimerkki: Unikeko


   • Hautausmaalta ei kai kenenkään tarvi nousta kuudeksi aamuvuoroon?


   • Anonyymi kirjoitti:

    Hautausmaalta ei kai kenenkään tarvi nousta kuudeksi aamuvuoroon?

    Ei eikä sen pareeti iltavuoroon.


   • Anonyymi kirjoitti:

    Ei eikä sen pareeti iltavuoroon.

    Juu, siellä on vain yövuorot.


   • Joo nyt tuli mittariin 56 vuotta eikä paljon pärise, mutta kyllä sitä mopo iässä tuli päristeltyä ei sitä silloin ajatellu. Pojat on poikia niin se vaan on että aika kultaa muistot.


   • Anonyymi kirjoitti:

    Joo nyt tuli mittariin 56 vuotta eikä paljon pärise, mutta kyllä sitä mopo iässä tuli päristeltyä ei sitä silloin ajatellu. Pojat on poikia niin se vaan on että aika kultaa muistot.

    Niin ja tytöt on tyttöjä, paitsi nykyään ei saa edes tytötellä, viritetyt mopot on perseestä ja pitäisi laittaa kierrätykseen romumetallina. Subbarit pitäisi kieltää autoista terrorisointiaseena.


   • Anonyymi kirjoitti:

    Hautausmaalta ei kai kenenkään tarvi nousta kuudeksi aamuvuoroon?

    Unikeko jää ilmeisesti nukkumaan kun toisilla alkaa työt. Päivän nukkuu ja illalla uudet pärinät, aammuyöhän asti.
    Jos on aamulla töihin tai kouluun lähtö, niin ei yökausia pörrätä apsin kulmilla.


   • Anonyymi kirjoitti:

    Hautuumaalla ehtii nukkua, siellä saa yörauhan.

    Nimimerkki: Unikeko

    Tuleekohan nykyajan nuorisosta samanalaisia kuin meistä vanhemmista, että unohtaa nuoruutensa ?


   • Anonyymi kirjoitti:

    Tuleekohan nykyajan nuorisosta samanalaisia kuin meistä vanhemmista, että unohtaa nuoruutensa ?

    Kuka tässä mitään on unohtanut, siis sinua lukuunottamatta? Nuorena ei saanut häiriköidä, tai harrastushommat laitettiin jäihin. Niin kauan sai tehdä ja harrastaa, kun sen teki asiallisesti. Öisin ei todellakaan rällätty kylillä, ei edes polkupyörillä.


  • Näitten vanhemmat varsinkin isät on saamattomis vätyksiä jokka ei osaa opettaa poikiaan muuta kuin yhtä tyhmiksi mitä ite ovat. Mopon pärinä on ainua mihin järki riittää ja siihen se loppuu. Mutta poliisi opettaa ne vielä, ahkerasti soittamaan vaan joka ilta ja yö poliisille.

   • Vanhemmille ei ole koskaan opetettu mitään, se vapaa kasvatus, niin miten he osaisivat nuoriaan opettaa. Joten eiku tukeutua poliisin ohjaukseen niin eiköhän ala tavat muuttua, ratsioita tiheämpään.


   • Isät istuu ABC:llä ja Vattukylän Wanhalla pojalla ei oo titettävästi jälekeläisiä


   • onko se vanhempien vika jos kossit pistävät virityksiä kiinni ja salassa pärisyttävät mopoja pitkin kyliä??


   • Anonyymi kirjoitti:

    onko se vanhempien vika jos kossit pistävät virityksiä kiinni ja salassa pärisyttävät mopoja pitkin kyliä??

    KYLLÄ! Vanhempien tulee tietää mitä ja missä heidän alaikäiset lapsensa touhuavat. Jos ette tiedä, ottakaa selvää!


   • Anonyymi kirjoitti:

    Vanhemmille ei ole koskaan opetettu mitään, se vapaa kasvatus, niin miten he osaisivat nuoriaan opettaa. Joten eiku tukeutua poliisin ohjaukseen niin eiköhän ala tavat muuttua, ratsioita tiheämpään.

    Jos lähtee kytät perään ni saa lukia mun kilve "ota kiinni jos saat"


   • Anonyymi kirjoitti:

    Jos lähtee kytät perään ni saa lukia mun kilve "ota kiinni jos saat"

    Pelkuri luikkii karkuun.


   • Anonyymi kirjoitti:

    onko se vanhempien vika jos kossit pistävät virityksiä kiinni ja salassa pärisyttävät mopoja pitkin kyliä??

    Se on vain vanhempien huonon sivistyksen syytä.


  • Pojallani oli aikoinaan myös mopo, mutta se oli saletti juttu, ettei sitä viritetty, eikä sillä rällätty yökausia. Tein selväksi, että mopo lähtee kiertoon, jos sovitusta ei pidetä kiinni. Mopoikäisenä piti kotona olla ihmisten aikoihin, nuoruutta voi elää muutenkin kuin yökausia rälläämällä. Ja jos rällätä pitää, löytyy paikkoja, joissa ääni ei häiritse.
   Nytkin täällä keskustassa joku latvavikainen reuhaa pahaäänisellä mopolla, noloja ovat. Ja onhan noita nk. amerikanautojakin muutama, keski-ikäiset ihmiset huudattaa moottoria, se on vissiin heistä hienoa. Sääliksi käy tuommoiset vähälahjaiset tollot!

   • Niitähän on. Pistetään nimet ja rekkarit näytille vaalimainosten viereen.


  • Asiallinen soitto 112 sieltä asia menee poliisille . Lapset seuraa tarkkaan vanhempien tekemisiä ,sieltä nämä tulee kun ei minkäänlaista kuria ole. Sitten kun jäävät kiinni ja sakkoja tulee ,itketään etteikö poliisilla ole muuta tekemistä.

  • Isot pojat pörräyttää isommat pyörät käymään ja käy kylää kiertämässä ääntä piisaa. Onko sitten ilkeämielisesti tarkoitus herättää kyläläisiä vai on niin hurmoksessa ettei tajua mitä tekee.

   • Sole mitään muuta kun tyhmän ihmisen näyttämisenhalua. Sääliksi käy tuommoisrt moukat.


  • yhtenäki alakuiltana n. klo 19 aikkaan 4-5 mopopoikaa ajo eellä liikenneympyrästä toiseen ryhymänä keskellä baanaa ja lisäksi vielä keulittii taivaita kovassa vauhissa . pärinä
   herätti varmaan joka vuorotyöläisen papat j
    a mummot Autoilija joutu hissutella perässä ja seurata mitä ne seurasvaks keksii. Ja nehän keksi. Sama joukko kiersi kilipaa uuttaa liikenneympyrää varmaan toistakymmentä kertaa ja ku huomasivat auton oottavan niin siinä alako sitten ilivehtiminen , rupesivat viittomaan ja osotella että aja vaan tänne sekaan ja näytellä keskisormea lopuksi. Kyllä pitää olla tyhymää sakkia ja muka ajokortit suoritettu . Tuntemattomia, ei ollu mitää syytä tälle kuskille esiintyä ja kiusata. Kyllä poliisi nämä löytää ku ahkerasti soitellaan.

  • Sen verran aikaa siinä liikenneympyrän rallissa niiltä meni ja heitä katellessa, että taatusti tunnistaa kypäristö vaatteista kengistä

  • Itse en ole Haapavedeltä, mutta voin vakuuttaa, että tämä on ihan maanlaajuinen ongelma. Käsittämättömintä on poliisien täydellinen silmien ummistus ongelmalta. Ajan itse 250cc skootterilla ja teinit pitävät suorastaan harrastuksenaan keulia ohi 60 km alueella, jossa itsellä on mittarissa vähintään todelliset 60 km/h. Jos poliisi hankkisi käyttöönsä noin 120 kulkevan skootterin siviilivärityksellä, saisivat halutessaan kerättyä nämä 70-90 km/h kulkevat "mopoilijat" varsin kustannustehokkaasti. Jokaisesta tuon kulkevasta moposta kun saa valtion pohjattomaan kassaan kerättyä myös ajoneuvoveroa noin 1000€ maltillisen sakon lisäksi,

  • Pojat on poikia, nuoret ovat nuoria, mutta jos mopoilussa kyseessä on liiikenteen vaarantaminen ja kohtuuton haitta, teon tahallisuus, niin poliisin kuuluu kyllä puuttua asiaan. Myös mopojen tarkastaminen kuuluisi asiaan ja omista asennuksista sakottaminen. Koska mopoilijat ovat 15 mutta ei 18 ikäisiä, asiat voivat kuulua myös lastensuojelulle. Kotiolot ovat merkittävä tekijä häiriökäyttäytymisen takana, nimenomaan välinpitämättömyys. Tällä paikkukunnalla muutama sakkoesimerkki ja yksi merkittävämpi puuttumine nuoren häirikön elämään rauhoitti tilannetta paljon. Parastahan olisi, jon kyläkokouksessa asiat puhumalla selviäisivät.

  • Nyt kun koulut taas alkaa, poliiseja koululle ja tunnin aikana mopot tarkastukseen, rekisterikilven mukaan kuski paikalle ja mopon paperit ja viritykset testiin. Isot sakot, jos viritetty.
   Poliisit voisivat välillä tehdä mopotarkistuksia.
   Eniten surettaa nykyvanhempien asenne, vanhan K-kaupan paikkeilla näytti muutama kesä sitten mopolla yöllä rälläävän isäihminenkin, olikohan polttoainetta sekä kuskissa että mopossa. Ei siinä yli kasikymppinen äitini nukuttua saanut.

  • Oota kun ne pääsee kastamaan kunnolla, niin kyllä ne siitä rauhottuu.

  • Huligaanien kokoontumispaikka näkyy olevan tuossa entisen eläinkaupan tiloissa vanhallatiellä s- marketin alapuolella.

  • Ottais poliisit sen mönkijän sieltä tallista käyttöön ja jokaisen mopojonnen kiinni ja rekkarit ja ajokortit pois . sitten isot sakot päälle ja ilmoitus lastensuojeluviranomaisille. Eihän se sovi että työssäkäyvät ihmiset ja sairaat vanhukset eivät saa öisin nukkua.

  • täällä useamman talon pihalla jalostetaan pieniä poikia isoäänisillä rossipyörillä tietää kyllä mitä ne muutaman vuojen päästä tiellä tekkee. sitten sanotaan pojat on poikia niin sitä mekin ennen

   • Typeryys kun siirtyy isältä pojalle ja pahinta kaikessa että se kuitataan kevyesti sillä pojat on poikia sanonnalla.


   • Anonyymi kirjoitti:

    Typeryys kun siirtyy isältä pojalle ja pahinta kaikessa että se kuitataan kevyesti sillä pojat on poikia sanonnalla.

    Juurikin näin


  • Tämä on todella iso yhteiskunnallinen ongelma jo, että on ryhmä, jota lait eivät koske ollenkaan. Tämä opetetaan tällä joukolle, Ylivieskassakin. ihmiset jo ovat aivan väsyneitä. Ja siellä, kuten muuallakin juuri keskustoihin rakennetaan kerrostaloja, joihin ikäihmiset muuttavst surjästä ja omakotitaloistaan kun eivät enää jaksa niissä asu ---- kuuntelemaan tätä yöllistä ,tehostetua pärinää rumppausta ja vingutusta. Poliisi on liian hölläkätinen. Presidentillekö pitää kirjottaa?

  • Oulaisissa kuulemma saa ilmottaa vartiointiliikkeeseen ja vartija hoitaa loput. Ongelma on näin saatu kuriin.

   • On se kumma, ettei ihmiset osaa käyttäytyä asiallisesti, kohta pitää olla vartijat joka nurkalla vahtimassa. Vapaan kasvatuksen hedelmäsato taitaa olla melko hapanta.


   • Eipä noilla vartijoilla taida olla nokan koputtamista näissä asioissa. 👍 Ei valtuudet riitä mihinkään.


   • Anonyymi kirjoitti:

    Eipä noilla vartijoilla taida olla nokan koputtamista näissä asioissa. 👍 Ei valtuudet riitä mihinkään.

    Mopopojilla sen sijaan tuntuu riittävän valtuudet vaikka mihin.
    Jos vartijoilla ei riitä valtuudet mihinkään, miksi heitä sitten pyörii esim. kaupoissa? Mitenkäs he ottavat esim. näpistelijät sun muut kiinni ilman valtuuksia?


  • Juutuupilta voi katsoa kuinka yhellä pyörällä lennetään nurin ja kuinka
   kumi palaa.
   "Huittisten Mopo/piikki miitti 22-8-2015 (youtube).

   • Ei kiinnosta mopomiitingit pätkääkään.


  • Antakaahan kossien rällätä.

   • Ei anneta, ne kun ei anna meijän nukkua rauhassa.


  • käräyttää ne pittää jos ei kerta ymmärrystä oo

  • Mistäs valitettaisi seuraavaksi?

   • Jokos mopoilla rällääminen loppui?!?


  • Äläkää laittako liian rasvasta bensaa ettei tuu piikki, sillon voi kylän hurjat saada kiinni teidät.

  • Tunturilla on kyllä ilo ajaa, Puch toimii hyvin

   • Onko oikein papa tunturi, minäkin ostasin mutta kun ovat niin pirun kovissa hinoissa.


  • Elkäähän itkekö kyllä tekin olette nuoruudessanne kaikkea keksineet ja itse aion ottaa elämästä kaiken irti että voin vanhana muistella miltä tuntuu olla nuori ja villi

   • Oli sentään järki päässä, toki oli muutama yksittäinen idioottikin omassa nuoruudessa, sä taisit olla yksi niistä.


   • Anonyymi kirjoitti:

    Oli sentään järki päässä, toki oli muutama yksittäinen idioottikin omassa nuoruudessa, sä taisit olla yksi niistä.

    Ai sinä? Varmaan vittu polkupyörällä ajjoit nuoruutes


   • Anonyymi kirjoitti:

    Ai sinä? Varmaan vittu polkupyörällä ajjoit nuoruutes

    Polkupyörällä, mopolla ja talvet moottorikelkalla. Rauhassa sai ajella kun en häirinnyt ketään tolkuttomalla metelillä, yöt piti olla kotona nukkumassa.


  • Kohta raikuu kylä 88 stage 6 projekti käynnissä poliiseista ei huolta kyllä se 140kmh kulkeva derbi maijan jätättää

   • Antaa palaa, tie auki taivasta myöten.


  • Tuun huudattaa 250cc Hot doggii ilman putkee teijjä vitun pappojen ovelle

   • Ei se sun makkara sämpylä kauan kestä ku joku syö sen


   • Anonyymi kirjoitti:

    Ei se sun makkara sämpylä kauan kestä ku joku syö sen

    Jos näette Tunturi Mopon, lakki päästä ja kumarrus. Se on Suomen kunniakasta ajoneuvohistoriaa


   • Anonyymi kirjoitti:

    Jos näette Tunturi Mopon, lakki päästä ja kumarrus. Se on Suomen kunniakasta ajoneuvohistoriaa

    Tunturi mopoilijat oli mopoilijoiden alinta kastia, Soliferi ja mieluiten SM -malli oli ja on mopo
    jolle miehet kumartaa ja naiset niiaaa .


   • Anonyymi kirjoitti:

    Tunturi mopoilijat oli mopoilijoiden alinta kastia, Soliferi ja mieluiten SM -malli oli ja on mopo
    jolle miehet kumartaa ja naiset niiaaa .

    Kaikki Tunturin omistaneet tietää Tunturin ylivoimaisuuden


   • Mää tuun teille huudattan sun mutsias omalla hot dogillani.


   • Anonyymi kirjoitti:

    Mää tuun teille huudattan sun mutsias omalla hot dogillani.

    Hot dogilla ei huudateta ketään, pitää olla vähintäänkin kunnon lenkkimakkara.


  • Pojat ovat vain poikia ja mitä isompi pörinä sitä parempi ja mitä myöhempään niin sitäkin kivempi kannattaa käydä pojat rivitalojen pihoilla saatte eniten huomiota ja muistakaa laittaa paljon viriä mopoihinne.

   • Tuollainen yllyttäminen on nuorten vaarantamista.


   • Pörrääjille pitää herätyskello laittaa soimaan klo 6:00


   • Anonyymi kirjoitti:

    Pörrääjille pitää herätyskello laittaa soimaan klo 6:00

    Mieluummin 05:00, muuten ei kerkeä kuudeksi töihin.


  • Joo ei taho poliisit pysyä 130kulkevan mankin peräs 4vaihteella 100kmh vauhista kaasusta keulii ne on nuo vitun kateelliset käppänä runkkarit jotka valittaa ku ite ollu ikineitsyt

   • Vois sullekkin järjen jättiläiselle avartaa ajatusta käydä katsomassa neliraaja halvaantunutta mopokeulijaa, yleensä niillä ei enää seiso.


   • Sulla ole ees mitään mankia, pelkästään tyhjää läpätystä ja plörinää, kaasuvaikeuksia.


  • Kyllä näistä kirjoituksista näkee mitä mopolaisten päässä pyörii. Ei tuon ikäiset tarvi kuin polkupyörän tai no sillä jo opetellaan keulimaan. Vanhemmistahan se riippuu minkälaiset elämän tavat opettaa,unohtunut toisten kunnioittaminen ollaan vaan niinkuin mitkään säännöt eivät heitä koske!

   • Ja täällähän ollaan fiksuja filmaattisia.

    Jos valtuustossa ja vastuullisissa tehtävissä olevien kielenkäyttö painotuksineen jotain kertoo nuorille. Mitähän se kertoo?

    Kertooko sen, että näin me aikuiset keskustelemme asiallisesti. Näin me arvostamme toisia kanssaeläjiä. Olemme esimerkkinä.
    Arvostamme toistemme mielipiteitä, olkoon ne millaisia tahansa. Esiinnymme edes jotenkin korrektisti. Emme nimittele ja koitamme muutenkin olla kohteliaita toisillemme, olkoonkin, ettemme aina ole asiaoista samaa miltä. Näinkö me näytämme esimerkkiä? No näinhän me toimitaan, eli mistäs ihmeestä nuo nuoret ovat oppineet tuollaista kielenkäyttöä.


   • Anonyymi kirjoitti:

    Ja täällähän ollaan fiksuja filmaattisia.

    Jos valtuustossa ja vastuullisissa tehtävissä olevien kielenkäyttö painotuksineen jotain kertoo nuorille. Mitähän se kertoo?

    Kertooko sen, että näin me aikuiset keskustelemme asiallisesti. Näin me arvostamme toisia kanssaeläjiä. Olemme esimerkkinä.
    Arvostamme toistemme mielipiteitä, olkoon ne millaisia tahansa. Esiinnymme edes jotenkin korrektisti. Emme nimittele ja koitamme muutenkin olla kohteliaita toisillemme, olkoonkin, ettemme aina ole asiaoista samaa miltä. Näinkö me näytämme esimerkkiä? No näinhän me toimitaan, eli mistäs ihmeestä nuo nuoret ovat oppineet tuollaista kielenkäyttöä.

    Tuo nyt ei aivan kyllä pidä paikkaansa, katsoo vaikka Suomen hallitusta ja oppositiota, melkoista räkyttämistä.


   • Anonyymi kirjoitti:

    Tuo nyt ei aivan kyllä pidä paikkaansa, katsoo vaikka Suomen hallitusta ja oppositiota, melkoista räkyttämistä.

    Ja tätä koko suomi24 keskustelua. Haapaveden valtuustoa kansankynttilöistä lähtien.


  Ketjusta on poistettu 4 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Tiesikö Martina miehensä taustat?

   Turkkilainen miljonääri onkin irakilainen jolla huikea rikostausta? Askarruttaa tiesikö Martina mistä on kyse vai tuliko yllätyksenä. Joka tapauksessa
   Kotimaiset julkkisjuorut
   400
   25819
  2. Korona räjähtämässä käsiin 618 uutta tartuntaa 5 uutta kuolemaa

   Marin ja Kiuru karjaisivat kunnille mm. HUS-alueelle viime hetkellä, eivät ne pysty hoitamaan asioitansa vaan tarvitaan Marinin hallituksen tiukkaa oh
   Maailman menoa
   727
   16409
  3. Greta Thunberg kritisoi Suomen hallitusta

   ”Tämä on epäonnistuminen”. https://www.is.fi/ulkomaat/art-2000006515088.html Thunberg on liittänyt mukaan perustamansa Fridays for Future -liikkeen
   Maailman menoa
   400
   15168
  4. Seiska: Sedu Koskinen vaihtaa nimensä eksoottiseksi Zedu Di Lucaksi!

   No nyt! Ja nimen takana vanha ystävä Andy McCoy... https://www.suomi24.fi/viihde/seiska-sedu-koskinen-vaihtaa-nimensa-eksoottiseksi-zedu-di-lucaksi-ni
   Kotimaiset julkkisjuorut
   115
   12964
  5. Joskus naista ei vaan tajua

   Nainen ostaa netistä tavaraa 30 eurolla kengät ja sitten lähtee hakee niitä 30km päästä eli ajaa 60 km edestakas kun kaupassa samat kengät maksaa 40 e
   Parisuhde
   45
   2530