Arvasinhan minä tämä

Anonyymi

Ensin uhottiin jämptisti miten päästähän niittämähä. Mediamestari itkee nyt luontoäidin käristäneen Kalajokilaakson pellot. Antakie rahhoo, aaaah....

9

<50

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Muista, että kaikki paitsi ruuantuotanto on turhaa. Kaikki muu voidaan lopettaa, paitsi ruuantuotanto. Oletko siksi katkera? Älä suotta, turhuuksien tekijöitä on paaaaljon. Söitkö muuten tänään? Et muuten voi uskoakkaan, miten mukavalta tuntuu kun tietää ruokkineensa elämänsä aikana jumalattoman määrän ihmisiä, siis on pitänyt heidät elossa. Mitä sinä muuten teet? Jotain mikä on ihan kivaa?

      • Anonyymi

        Mitäs ruokaa se törsäke niillä rehupelloillaan tuottaa. Ulkomaisella viljalla tässä on eletty jopa Kekkoslovakian aikana. Ahneen syöpälöisen pelottelut leivän loppumisesta uppoavat tietämättömiin houkkiin.


    • Anonyymi

      Viikonlopun jälkeen alkaa sama antakie antakie maksakie-laulu kuin viime vuonnakin. Leppähän antaa. Eihän ne Pertunmaan keisari saamar tukieurot siihen omaankaan perintötilaan ole muuta kuin rehellisiltä ihmisiltä rosvottua tienestiä.

    • Anonyymi

      Meillä oli toissa iltana täälä SydÖsterbottens East- reunalla maahtava kesäsade, tuli ihan ennustamatta ja pyytämättä. Kyllä rehut pöhähti! Me ei nyt ainakaa vähän aikaan ruinata mitää.

    • Anonyymi

      https://www.maaseuduntulevaisuus.fi/maatalous/artikkeli-1.475204

      ”Jos tulevaisuudessa kuivat kaudet lisääntyvät, Ijäs kertoo panostavansa erityisesti lajike- ja lajivalintaan.

      "Esimerkiksi tietyillä lohkoilla kaksitahoinen ohra on parempi kuin monitahoinen, koska kaksitahoisessa jyvät ovat suurempia. Tänä vuonna myös ruis on menestynyt hyvin", Ijäs mainitsee.

      Rukiin menestymisen taustalla Ijäs arvelee olevan viime syksyn kuivat kelit, joiden takia kasvi teki juurensa syvään..”

      Missähän kohtaa vaaditaan vaaditaan korvauksia.. viljelijä kertoo jutussa ”Jos tulevaisuudessa kuivat kaudet lisääntyvät, Ijäs kertoo panostavansa erityisesti lajike- ja lajivalintaan..”

      Satovahinkokorvauksiahan ei enää makseta.

      • Anonyymi

        Toivoo siis suomalaisten juovan enemmän tulevaisuudessa. Suomessa ohra on niin huonolaatuista, että se menee enimmäkseen kurkusta alas.


    • Anonyymi

      Maaseudun Tulevaisuus on maaseudun ja maatalousyrittäjien edunvalvoja. Olisi aika outoa jos lehti kirjoittaisi vain myönteisistä asioista.

      Olen lukenut SAKlaisia lehtiä enkä ole kyllä nähnyt juttuja joissa olisin otsikko: ”metallimiesten palkat liian korkeita, suomen kilpailukyky kärsii”. Aiheellinen irtisanominen, yrityksella oli liian paljon työntekijöitä”, ”kilpailukyvyn turvaamiseksi SAK vaatii lomia lyhennettäväksi”.

      • Anonyymi

        Patarauta, sellu ja tukijussien rehuviljan ja viinaohran näpertely ovat asioita jotka tulevat kaikki vähenemään tulevaisuudessa. Missään tapauksessa ei kuolevia aloja pidä tukea. Kvanttitietokone ja 5G ovat hankeita joihin voitaisiin napsasta helposti tukijussien joka vuosi ryöstämä miljardi.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Patarauta, sellu ja tukijussien rehuviljan ja viinaohran näpertely ovat asioita jotka tulevat kaikki vähenemään tulevaisuudessa. Missään tapauksessa ei kuolevia aloja pidä tukea. Kvanttitietokone ja 5G ovat hankeita joihin voitaisiin napsasta helposti tukijussien joka vuosi ryöstämä miljardi.

        Ei pärjää 5g ja kvanttikonneet omillaan. Muitten rahoilla vaan elvisteltäs. Otetaan nyt toi sellu esiin, 2 milardin päätöksen teki UPM täs justiin Urukuaihin tosin. Sun 5g vehkeestäs loppuu virta, jos ei siihen laiteta patteria puusta(ligniini) sellastakin on tekeillä.


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mitä hittoa tapahtuu nuorille miehillemme?

      Mikä on saanut heidän päänsä sekaisin ja kadottamaan järjellisyytensä normaalista elämästä ja ryhtymään hörhöiksi? https
      Maailman menoa
      336
      3794
    2. En sitten aio sinua odotella

      Olen ollut omasta halustani yksin, mutta jossain vaiheessa aion etsiä seuraa. Tämä on aivan naurettavaa pelleilyä. Jos e
      Ikävä
      83
      1689
    3. Muistatko kun kerroin...

      että palelen..? Myös nyt on kylmä. Tahtoisin peittosi alle.
      Ikävä
      43
      1510
    4. Martina jättää triathlonin: "Aika kääntää sivua"

      Martina kirjoittaa vapaasti natiivienkusta suomeen käännetyssä tunteikkaassa tekstissä Instassaan. Martina kertoo olevan
      Kotimaiset julkkisjuorut
      57
      1458
    5. En vain ole riittävä

      Muutenhan haluaisit minut oikeasti ja tekisit jotain sen eteen. Joo, ja kun et varmaan halua edes leikisti. Kaikki on o
      Ikävä
      28
      1308
    6. Kuka sinä oikeen olet

      Joka kirjoittelet usein minun kanssa täällä? Olen tunnistanut samaksi kirjoittajaksi sinut. Miksi et anna mitään vinkkej
      Ikävä
      51
      1292
    7. Oon pahoillani että

      Tapasit näin hyödyttömän, arvottoman, ruman ja tylsän ihmisen niinku minä :(
      Ikävä
      57
      1264
    8. Persut vajosivat pinnan alle

      Sosiaali- ja terveysministeri Kaisa Juuson (ps) tietämättömyys hallinnonalansa leikkauksista on pöyristyttänyt Suomen ka
      Maailman menoa
      194
      1221
    9. Hei, vain sinä voit tehdä sen.

      Only you, can make this world seem right Only you, can make the darkness bright Only you and you alone Can make a change
      Ikävä
      6
      1190
    10. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      26
      1157
    Aihe