Mitä yhteistä on näillä laulajilla ?

Anonyymi

Tässä suomalaisia laulajia: Anne Mattila, Tarja Lunnas, Agents,Eija Kantola, Reijo Taipale, Amadeus Lundberg, Jaska Mäkynen, Finlanders, Jamppa, Marita Taavitsainen, Ari Klem, J. E¤skelinen, Heidi Pakarinen, Isto Hiltunen; Eikka Grön,
Ola Virta, Kaija Pohjola, Channel Four, Saija Tuupanen, Esko Rahkonen, Teuvo Oinas, Maria Tyyster, Johanna Pakonen, Matti ja Teppo, Leif Lindeman, Markku Aro jne jne.
Mitä yhteistä näillä laulajilla on?
V. YKSIKÄÄN näistä ei kelpaa Radio Suomen päivittäiseen ( tai öiseen) musiikkitarjontaan. Samaeta, Uusivirtaa ym pitää sen sijaan soittaa vähintään kerran tunnissa. Kyllä on kanavan tarjonta yhtä kaukana kuulijoiden toiveista kuin itä on lännestä. Radio Suomelle ei pitäisi antaa senttiäkään yle-veroa . Näin yle hoitaa kotimaisen musiikkikultturin jatkuvuutta !

19

171

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Aivan hyvin voisi yllämainitut laulajat suomessa soida.

    • Anonyymi

      M utta Järviradiossa voi näitäkin kuulla.

    • Anonyymi

      Vastaus oli helppo

    • Anonyymi

      Ei pitäisi kelvatakkaan eikä monen muunkaan. Jos linja on että soitetaan vain isoimpia hittejä ja sinkku biisejä tai vain niitä mitä on joskus soitettu Radio Suomella. Silloin ok jos artisti/yhtye julkaissut uutta materiaalia ja sitä soitetaan sekä erittäin kohtuudella vanhoja kunhan seassa on myös muitakin kuin niitä aikanaan jo tehopuhkisoitettuja.

      Olen samaa mieltä, että Yle-vero pois, mutta En pitäisi aloittajankan linjaa nykyistä Radio Suomen linjaa paremapana. Tulisi noiden artistien samoja hittejä päivästä, viikosta, kuukaudesta ja vuodesta toiseen. Sitä tulee jo nyt, mutta vain painotus on eri artisteissa ja bändeissä. Sillä se ei parane, että vain vaihdetaan artisteja, mitä soitetaan. Koko ajatusmaailma millä tavalla musiikillinen sisältö tuotetaan ja tuodaan kuulijoille pitäisi Radio Suomessa muuttaa täysin toisenlaiseksi.

    • Anonyymi

      Ylellä on monta miljoonaa äänilevyä varastoissaan. Luulisi sitä joskus soivan muunkin kuin tilhien ja pajujen , uusivirran ja samaen biisejä sata kertaa päivässä.
      Radio suomella oli ainakin ennen suuri osa kuulijoista yli 45 vuotiaita. Tuskinpa nykytarjonta heitä miellyttää. Kaippa koko kanava haudataan kohta.

      • Anonyymi

        Niin luulisi mutta kun ei soi. Ylellä on varmasti kaikki Leevi And The Leavingsin ja Eppu Normaalin äänitteet ja vieläpä kun elämme digitaalisen musiikin aikanakin, silti joka vuosi vain tietyt muutamat samatkappaleet päätyvät kyseisiltä ja monilta muilta artisteilta ja bändeiltä soittoon.

        Tuo mitä sanot satoja kertoja päivässä, ei pidä tietenkään noin paikkansa, mutta ihmismielessä se tuntuu siltä, koska jos kuulet tyyliin 14/15 biisiä samoja vanhoja hittejä mitä olet kuullut vuosia jokapaikassa ja vain yhden uutuuden. Tämä "uutuskin" on Radio Suomessa valitettavan usein kappale, mikä on soinut jo ainakin 1-3 asemalla viikkoja tai jopa kuukausia ja olet saattanut sitä itsekin ehtiä jo kuunnella ahkerasti tai kuullut sitä kaupoissa, ravintoloissa tai jossain muualla. Sama kierto sitten taas uudestaan ja uudestaan. Efekti aina soi samat biisit, mikä on myös totuus.

        Tuo seikka tekee Radio Suomesta todella kyllästyttävän. Tästä asiasta olen useamman viestin viimeisten vuosien aikana laittanut Ylelle monille eri päättävissä asemissa oleville ja selittänyt sekä vääntänyt rautalangasta niin että kuka tahansa sen tajuaisi. No enää en siihen kuluta aikaani ja toivon vain, että pian tulisi se päivä ettei tähän käytetä minun rahojani (pakko Yle-vero pois). Sitä keskustelua toisinaan edelleen pidän myös omalta osaltani yllä.


    • Anonyymi

      Radio Suomen kuuntelu kannattaa lopettaa tykkänään.

      • Anonyymi

        "Radio Suomen kuuntelu kannattaa lopettaa tykkänään. "

        Itse en ole ihan kokonaan lopettanut. Kuuntelen uutiset kello 8 ja 17, ja joskus sunnuntaiaamun musiikkia kello 9.05. Parhaillaan soi netistä tämä:
        http://theepexpressradiostation.weebly.com/


    • Anonyymi

      Järviradiosta tulee aika hyvää musiikkia joka yö, miksei päivälläkin.
      Soittakoon suomi sitä teinimusiikkiansa.

      • Anonyymi

        kuulostaa parhaalta mykkänä tuo maxava ava max. Kaikilla muuten luki kämmenissään Soami, joten torilla ja tortillalla tavataan.


    • Anonyymi

      Radio Suomessa soi pop ja rock. En tiedä miksi? Hesarissa oli muutama vuosi sitten kirjoitus"Radio Suomen musiikki ja kuuntelijat eivät kohtaa". Radio Suomi mainostaa olevansa"aikuisten radio", kuitenkin siellä soi ihan nuorisomusiikki. Sama musa kuin kaupallisilla asemilla. Toisin oli 90-luvulla. Paskaa koko Radio Suomi.

      • Anonyymi

        Nyt meneillää oleva Radio Suomen kesäradio soittaa aivan kammottavia huohotuskappaleita. Sitäkö vaikka ollaan... ja tuo tukkoinen äänijuontaja puhuu jatkuvasti musiikin päälle. Jopa keskelle!


    • Anonyymi

      Onneksi on Radio Pooki!

    • Anonyymi

      Kaikki yhtä huonoja.

    • Anonyymi

      Kaikilta noilta pauhaa jatkuvasti vain pari samaa biisiä Pookilla. Anne Mattilalin peruu vain häitä. Vaikka ei oia julkaissu muuta biisiä..Helevata jo reiluati yli 10v teholla soinut Pookilla. Jämähtänyt asema eikä Bauerilla jakseta päivittää.

      • Anonyymi

        Älä viitsi valehdella ja levittää disinformaatiota. Aito Iskelmä on radio joka soittaa artistilta aina vain ne samat kliseiset biisit. Pooki soittaa monipuolisesti.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Älä viitsi valehdella ja levittää disinformaatiota. Aito Iskelmä on radio joka soittaa artistilta aina vain ne samat kliseiset biisit. Pooki soittaa monipuolisesti.

        Yhdyn aikaisempaan kirjoittajaan, että Pookilla on paljon kappaleita soitossa jo vuosien takaa. Tosin samat pitkälti soi samoilta artisteilta. Yleensä vanhempaa. Reijo Taipalettakin raiskataan taajuudella mennen tullen.


    • Anonyymi

      Eikä Hannun musiikkia kaan tule kuin Santusta .

    • Anonyymi

      Yle soittaa vanhasta kaikem sen perässä mitä kaupalliset soittaneet aiemmin tänään tai kuluneen viikonaikana.

    Ketjusta on poistettu 2 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. En ole rakastunut

      Tai ihastunut sinuun. Kiinnostuin kyllä heti koska erotut massasta.
      Ikävä
      378
      3700
    2. Miksi suomalaisia vainajia säilytetään kylmäkonteissa ulkona? Näin kuolleita kohdellaan Suomessa

      Suomesta ei löydy enää tilaa kuolleille. Tänä päivänä vainajia säilytetään ympäri maata ulkona kylmäkonteissa. Kontit
      Maailman menoa
      209
      1813
    3. Olen ärtynyt koska

      minulla on tunteita sinua kohtaan. Tunteita joita en voi ilmaista. Kaipaan kaikkea sinussa. Siksi olen välillä hankala.
      Ikävä
      67
      1384
    4. Suomalaiset marjat loppuvat

      Suomalaiset marjat mätänevät metsään, koska ulkomaalaiset, lähinnä thaimaalaiset poimijat ovat huolehtineet suomalaisten
      Maailman menoa
      151
      1270
    5. Joku tukeva täti syyttää suomalaisia rasisteiksi Hesarissa

      ”Kaikki valkoiset ihmiset Suomessa ovat kasvaneet rasistiseen ajatteluun”, sanoo Maija Laura Kauhanen: https://www.hs.
      Maailman menoa
      165
      913
    6. Puhutko toisista ihmisistä

      pahaa, jotta näyttäytyisit itse jotenkin paremmassa valossa?
      Ikävä
      117
      883
    7. Yhteiskuntaa hyväksi käyttäjät

      Kyllä täällä Suomussalmellakin osaavat käyttää näitä Suomen etuja hyväksi. Vuokrataan ns. asunto lapselle että saa asu
      Suomussalmi
      57
      870
    8. Mitä teen väärin?

      Alkaa pikku hiljaa tympäsemään ainainen pakkien saanti. Eka ennen kun nähdään, miehet ovat kiinnostuneita viestittelemää
      Sinkut
      117
      850
    9. Haluaisin tietää

      mikä saa sinut tuntemaan olosi rakastetuksi. Ja sitten haluaisin mahdollisuuden tehdä juuri niin. 💔
      Ikävä
      49
      830
    10. Oli mukava tavata irl

      Sattuma toi sinut matkani varrelle. Ihmettelin sitä silloin, ehkä vähän vieläkin. Oli ilo jutella ja tuntea, vaikka nyt
      Ikävä
      24
      829
    Aihe