Luontokokemuksilla mielenterveyttä kaupunkilaisille

Anonyymi

Tiedetään, että kaupungeissa ja etenkin kaupunkien keskustoissa asuvilla esiintyy enemmän mielenterveyden ongelmia kuin maaseudun ihmisillä. Ihminen tarvitsee luontoa.

Kaupunkisuunnittelun näkökulmaa:

https://www.sciencedaily.com/releases/2019/07/190724155935.htm?utm_source=feedburner&utm_medium=feed&utm_campaign=Feed:+sciencedaily/mind_brain/spirituality+(Spirituality+News+--+ScienceDaily)

"For millennia, many different cultures, traditions, and religious and spiritual practices have spoken directly to our deep relationship with nature. And more recently, using other sets of tools from psychology, public health, landscape architecture and medicine, evidence has been steadily gathering in this emerging, interdisciplinary field,"

"Vuosituhansien ajan eri kulttuurit, traditiot, uskonnolliset ja henkiset harjoitteet ovat puhuneet suoraan syvästä suhteestamme luonnon kanssa. Ja viime aikoina todisteita on kertynyt vakaasti tällä nousevalla monitieteellisellä alueella käyttäen toisenlaisia työkaluja psykologian, terveydenhuollon, maisema-arkkitehtuurin ja lääketieteen alalta.

0

<50

  Vastaukset

   Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

   Luetuimmat keskustelut

   1. Poker Run kolari

    Ei mennyt aivan putkeen! Joku loukkaantui vakavasti ja taphtuma keskeytetty. Videolta näkyy ensin yksi vene ajaa melko hiljaa kovalla melulla ja vesis
    Yleistä veneilystä
    175
    3390