Mökillä kuumana kesäiltana

Anonyymi

Pääsin vihdoin mökille niin monen pysähdyksen jälkeen. Ruuat ja juomat jääkaappiin ja pihan istutusten pariin. Tuntuu oudolta olla mökillä yksin. Puoliso joutui jäämään kotiin työkiireiden takia. Teen siis kahden ihmisen mökkiduunit yksin, mutta väsymys alkaa painaa. Ei auta kun ryhtyä hommiin, vaikka viini houkuttelisi. Ryytimaalle vettä, nurmikon leikkuuta ei onneksi tarvitse.
Ilma on todella kuuma ja hikinen olo tulee mitään tekemättä. Siis saunan lämmitykseen. Saunan lämmityksen ohella tulee jatkuvasti mieleen se puolison huonompi tuuri. Vähän alkaisi ne halutkin herätä tässä kuumuudessa. Äh, ei voi mitään. Lisää puita liiteristä ja saunakin alkaa läämmetä nopeasti. Ehkä voisin pikaisesti vilkaista sexichattia, jota olen ihan vaan huvikseni seurannut. Naureskelin ihmisten jutuille ja mitä ihmettä? Seurasin keskustelua, jossa nainen harmitteli yksinoloaan veljensä mökillä. Tunsin syvää sympatiaa naista kohtaan näin itsekin tylsää viikonloppua viettäessäni. Rohkaisin kerrankin mieleni ja laitoin viestin leidille. Hetken keskultuamme huomasimme olevamme samalla kylällä. Ehdotin hänelle jutustelutuokiota kanssani, koska molemmat olemme melko yksinään. Hän naurahti ja totesi etäisyyden, samalta kylältä ollessamme olevan kuitenkin liian pitkä. Pienen tenttauksen jälkeen tulikin yllätys, hän on aivan naapurimökissä, johon matkaa suoraan ei ole kuin kymmeniä metrejä. Tietä pitkin sitten hiukan lisää.
Pinen jutustelun jälkeen päätimme tavata, kunhan tulen häntä vastaan molemmille tutulle paikalle. Kohta vastaani kävelee upea nainen pitkät mustat hiukset hulmuten ja pyyhe olkapäillä. Tervehdin kohteliaasti ja kyselin matkan tarkoitusta. Kaunotar oli kuulemma tavannut yksinäisen ihmisen sexichatissa. Naurahtaen totesin olevamme samalla asialla. Kävellessämme tuon 200 metriä ja jutustellessamme, tulimme samaan tulokseen. Olut ja sauna.
Sauna alkoi olla jo valmis löylyttelyyn ja meinasimme ensin häveliäästi mennä uikkarit päällä löylyyn. Uusi tuttavuuteni heitti kuitenkin kaikki vaatteet pois ja kirmasi löylyyn. En jäänyt itsekään peittelemään itseäni turhilla vaatteilla, joten saunaan. Lauteilta löytyikin uskomattoman vartalon omaava upea nainen. Hän mittaili omaa vartaloani häpeilemättä ja kehotti viereensä.
Jatkoin vielä kevyttä keskustelua, mutta vieraani alkoikin yht'äkkiä hivellä reittäni. Nyt tulikin eteen ihan uusi asia. Tuntematon nainen saunassa ja tekee melko suoran ehdotuksen. No, yksin kuitenkin mökillä ja seksuaalinen kanssakäyminen puolison kanssa kiireiden vuoksi on ollut hiljaisenpaa. Kysyin, onko ok hyväillä häntä ja jalat aukesi samantien. Arvaa, kysyi hän. Neito valui valmiiksi, kuin Niagara ja itselleni tuli poikkeuksellinen halu päälle. Ei samanlainen, kuin oman puolison kanssa, mutta kiihkeä, palava. Mitä siis voin tehdä? Laitoin sormeni neidon jalkojen väliin ja hän oli todellakin valmis. Hän kysyi, mitä voi tehdä minulle, mutta ennenkuin ehdin vastata, kieli vaelsi jokapaikassa. Ei voi olla totta. Tämä naapurin tulitukka tiesi todellakin, mitä tekee.
Hämmentyneenä ehdotin taukoa ja pesulla käyntiä. Neidolle tämä sopi, mutta hänen aloitteestaan pesimmekin toisemme melko perusteellisesti.
Vilvoittelun ohella hän kiinnitti enemmän huomiotaan jalkojeni väliin ja se ei enää todellakaan haitannut. Tuollaista kieltä en ole aiemmin tavannutkaan. Toki halusin hänellekin antaa omaani ja loppujen lopuksihän sitä saikin. Loppuillan ja yön vietimme erittäin kiihkeissä merkeissä. Sain tutustua enemmän naisvartaloon ja hän sai tutustua enemmän minuun.
Kyllä ne mökkinaapurit voi olla antoisaa seuraa. Tutustukaa toisiinne.
Ai niin, olenko mies vai nainen?

4

7709

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Harvinainen tarina, mutta mielenkiintoinen. Tottakai olet nainen tarinan mukaan.

    • Anonyymi

      Hyvä ja kiihottava kirjoitus. Jos jatkoa seuraa, niin pistä vaan tulemaan.

    • Anonyymi

      Olimme saunassa käyneet ja hiukan tutustuttu toisiimme. Kuivattelun jälkeen laitoin viinipullon pöytään ja tiedustelin mahdollista ruokavaliota. Neito avasi taas reitensä ja kysyi, pystynkö tyydyttämään nälkäni siellä. Meillä on nurmen täyttämä, hiukan sammaleinen piha, eli mukavan pehmeä. Hän meni nurmelle kontilleen ja alkoi pyörittään pientä peppuaan ja silminnähden pillu alkoi kostua. Sormet alkoi vaeltaa pitkin häpyhuulia ja kävi myös sisällä tuossa ihanan näköisessä pillussa. Olin taas hyvin hämmentynyt, mutta en vaan saanut silmiäni irti tuosta venuksesta. Aloin olemaan taas valmis ja kävin nuolemaan tuota pientä pillua. Hän voihki kieleni livahdellessa pitkin pillun kaaria ja yht'äkkiä hän pyysikin raskaasti huohottaen nuolemaan peppuakin. Ja taas tuli uusi asia eteen, mutta itselleni on kaikki känyt, joten nyt jo auringon laskettua vein ensimmäistä kertaa kieleni naisen pyllyyn. Hän alkoi vinkua ja pyörittään peppuaan vielä villimmin. Hänen pillu valui jatkuvasti enemmän ja somat omat sormet hyväili klitorista. Tähän tilanteeseen tultuani, en enää vain kevyesti nuollut, vaan aloin työntää kieltäni syvemmälle peppuun. Samantien hän alkoi täristä voimakkaasti ja huuto oli sellainen, että jos veljensä ei tätä kuullut, niin hän on kuuro tai syvässä unessa. Pillusta valui mahlaa enemmän, mitä olen ikinä nähnyt. Hän valahti vatsalleen ja vaikeroi orgasmin kourissa. Toivuttuaan hän pyysi minua käymään samaan asentoon ja nyt hän aloitti nuolemisen, jota en ole ikinä kokenut. Mielessäni kävi jo hetken naapurin mahdollinen yöllinen ulkona käynti ja ihmettely, missä sisko on.
      Sisko oli nyt pyllyni kimpussa ja kädellä hyväillen muita paikkojani. Neito ei tainnut olla ensimmäistä kertaa asialla, koska kieli ja kosketus oli aivan taivaallista. Työnsin pyllyäni aina vaan pystympää ja sain tuntea tuon uskomattoman tunteen syvällä sisälläni. Nyt ei kestänyt kauaa, vaan laukesin tuon tuntemattoman naapurin nuollessa. Oli muuten aika metkaa maata vierekkäin nurmen täyttämällä sammaleella. Nyt aloin miettimään myös omaa puolisoa, joka joutui olemaan töissä. Miten ihmeessä selitän tämän hänelle? Hän on jo pitkään halunnut kolmatta pyörää sänkyymme, mutta nyt voisin tarjota mahdollisesti kolmatta ihan vaan sammaleelle.
      Toivuttuani kysyin neidolta, olisiko kiinnostusta kolmenkimppaan ja hän hiukan naurahtaen vastasi toivovansa juuri sellaista. Hyvänen aika, nyt minulla on ihan läheltä nainen, jonka olisin halunnut tavata jo aiemmin.
      Neito alkoi taas kiihottua ja avasi reitensä vieden sormen pillun huulien väliin ja silmää iskien kehoitti liittymään seuraan. Yö oli jo aivan sysipimeää, mutta silti erotin pillun kiiltelevän kosteudesta, enkä voinut vastustaa vaan aloin taas nuolla naapurin neidon pillua. Yritin taas pyytää seurakseni sänkyyn, mutta hän halusi olla mieluummin ulkona. Ilmeisesti jonkinlainen ulkoilmafetissi neidolla oli. Voihkimalla hän kertoi haluavansa myös puolisoni mukaan. Vastasin tämän olevan erittäin mahdollista ja taas hän laukesi voimakkaasti. Voimakkaasti työntäen hän käänsi minut selälleni ja alkoi nuolla ensin pyllystä, kääntäen jalat lähes korvien viereen. Ja uskokaa pois, se tuntui mahtavalta. Kohta hän nousi ylemmäksi ja sain sellaisen kielikylvyn, ettei ikinä. Jos veljensä ei orgasmiini herännyt, niin hän on todellakin kuuro tai kuollut.
      Kävimme vielä huuhtelemassa itsemme saunalla, jossa oli padassa lämmintä vettä. Nytkin hän vielä painoi pääni jalkojensa väliin ja käski nuolla. Ei minua tarvinnut todellakaan käskeä, mutta hänelle se oli kaiketi jonkinlainen kiksi. Saunan viime lämpöjen tuntuessa nuolin tuota ihanaa pillua vielä kerran ja mietin, mahtaako olla viimeinen kerta. Hän laukesi taas melkein samantien ja tunsin, kuinka suuhuni valui tuota ihanaa pillunlimaa. Sain itsekin aivan mahtavan kielihoidon ja nyt tämä yllätysvieras ilmoittikin lähtevänsä takaisin veljensä mökille. Olimme molemmat tyydytettyjä, mutta itselleni jäi vielä kysymys ilmaan, entä se kolmen kimppa? Hän lähtiessään sanoi sen olevan ihan vaan ajan kysymys. Tulen kurkkimaan naapurin puolelle tavallista enemmän, nähdäkseni tuon venukseni.

    • Anonyymi

      Kukapa ei viihtyisi kahden noin halukkaan naisen kanssa mökillä!!!

    Ketjusta on poistettu 8 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Baaritappelu

      Hurjaksi käynyt meno Laffassa. Jotain jätkää kuristettu ja joutunu teholle...
      Kokkola
      54
      5399
    2. Tappo Kokkolassa

      Päivitetty tänään Iltalehti 17.04.2024 Klo: 15:23..Mikähän tämä tapaus nyt sitten taas on.? Henkirikos Kokkolassa on tap
      Kokkola
      23
      3477
    3. Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti

      Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti ei kerro taposta taaskaan mitään. Mitä hyötyä on koko paikallislehdestä kun ei
      Kokkola
      28
      1602
    4. Miksi tytöt feikkavat saaneensa orgasmin, vaikka eivät ole saaneet?

      Eräs ideologia itsepintaisesti väittää, että miehet haluavat työntää kikkelinsä vaikka oksanreikään, mutta tämä väite ei
      Sinkut
      197
      1521
    5. Mitä ihmettä

      Kaipaat hänessä
      Ikävä
      76
      1076
    6. MAKEN REMPAT

      Tietääkö kukaan missä tämmöisen firman pyörittäjä majailee? Jäi pojalla hommat pahasti kesken ja rahat muisti ottaa enna
      Suomussalmi
      25
      1023
    7. Kuntoutus osasto Ähtärin tk vuode osasto suljetaan

      5 viikkoa ja mihin työntekijät, mihin potilaat. Mikon sairaalan lopetukset saivat nyt jatkoa. Alavudelle Liisalle tulee
      Ähtäri
      49
      897
    8. Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille

      Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille. Nämä linkit voivat auttaa pääsemään niin sanotusti alkuun. https://keskustel
      Hindulaisuus
      259
      836
    9. Välillä käy mielessä

      olisiko sittenkin ollut parempi, että emme koskaan olisi edes tavanneet. Olisi säästynyt monilta kyyneleiltä.
      Ikävä
      71
      789
    10. Mulla on kyllä

      Järkyttävä ikävä sua. Enkä yhtään tykkää tästä olotilastani. Levoton olo. Ja vähän pelottaa..
      Ikävä
      35
      788
    Aihe