Vastavuoroinen peltokuvioviestintä.

Anonyymi

Kun peltokuvioviestintä on alieenien tärkeimpiä viestintätekniikoita,
niin eikö meidän kannattaisi kokeilla sitä "päinvastaiseen" suuntaan, eli
lähettää alieeneille sanomia peltokuvioita muodostamalla.

Käytännössä se voisi tapahtua esim. näin:
Varataan kohtuullisen suuri peltoalue (minimissään ehkä n. 3 hehtaaria),
joka jaetaan kahteen yhtäsuureen alueeseen; lähetyspeltoon ja
vastaanottopeltoon.
Lähetyspeltoon kuvioitaisiin alieeneille lähetettävä viesti
tallaamalla tai mekaanisilla leikkureilla .
(meteoriittipölyä tai säteilytystekniikoita ei tällaisessa kokeiluluonteisessa
prosessissa ole tarvis käyttää)

Vastaanottopelto jätettäisiin koskemattomaksi, jotta alieenit voivat sitten
jättää siihen mahdolliset vastauskuvionsa.
Koelähetykseen voitaisiin valita jokin ufotutkimuksen keskeinen kysymys,
joka on helppo kuvata yksinkertaisilla geometrisilla kuvioilla.
Sopiva valinta voisi olla esim. Pennistonin binäärit; siihen tarvitaan vain
ympyröitä (=nollia) ja lyhyitä suoria viivoja (=ykkösiä).

Kysymyskuvioon voitaisiin ottaa vain kymmenkunta Pennistonin
telepaattisesti saaman pitkän nolla-ykkös sarjan ensimmäistä merkkiä,
alieenit kyllä pystyvät tästä päättelemään, mitä kysymys koskee.
Toiveena tietenkin on, että alieenit pystyisivät vastauspeltoon tuottamaan
kuviot, jotka auttaisivat meitä ymmärtämään nollien ja ykkösten
keskeisimpiä merkityksiä.

Jos ajatellaan esim. SETIn kaltaisia projekteja Maan ulkopuolisen elämän
etsinnässä , ja siihen uhrattuja varoja, ehdottamani kuvioviestintätekniikka
olisi käytännössä ilmaista.

33

<50

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Ajatus on harkinnan arvoinen.
      Jos me vielä sen kautta pystyisimme opettamaan alieeneille sähköisen
      viestinnän perusteet, pääsisimme eroon hitaasta, hankalasta ja ekologisessa mielessä epäedullisesta pellonpoljennasta.

    • Anonyymi

      Erittäin hyvä idea!

      Tätä mietin itsekin noin viikko sitten. Oma ajatukseni on että ensinnä pitäisi kertoa alieneille että kumpaan suuntaan kuviota luetaan.

      Meinaan vaan että ajatelkaapa taulua taistelevat metsot. Pirun hieno kuva, mutta eihän se kerro mitään. Jos olisin itse nähnyt sen avaruuskuvion, niin en olisi ymmärtänyt siitä mitään. Tässä pitäisi lähteä hyvin yksinkertaisista kuvioista liikkeelle, ja ensimmäiseksi ihan siitä että miten länsimaiset ihmiset käsittävät kuvastoa.

      Esimerkiksi arabiassa kirjoja luetaan oikealta vasemmalle, japanissa jopa sarjakuvia luetaan samoin (eli kuvakerronta menee siihen suuntaan), kun taas länsimaissa kaikki menee vasemmalta yläkulmasta oikeaan alakulmaan.

      Jos laitat arabialaisjapanilaiset ohjeet jostakin koneesta länsimaalaiselle, niin tulos jää heikoksi.

      Me emme voi tietää miten alienit lukevat ja ymmärtävät kirjoitettua kuvakerrontaa.

      Erittäin hyvä esimerkki on chilboltonin kuvio. Tietenkin se avaruuskuvio on tärkeä, mutta mitä kertoo esimerkiksi se kuvio jossa on ihmisen kasvot, tai se merkki jossa on alieni ja sen alakulmassa (huom! oikeassa alakulmassa!) on kiekkoon koodattu viesti joka varoittaa kaikenmaailman huijareista.

      Miettikääs sitä että siinähän on käytetty binäärikoodia. Mutta, miksi käyttää binääriä kun he osaavat jo ihmisten kieltä! Olisivat kirjoittaneet viestinsä kirjaimilla! Kai heillä on kyky etsiä tarvittavat fontit.

      Jos ja kun tuo suunta on selvitetty, (esimerkiksi niin että ensimmäisessä kuvassa on mies, toisessa kuvassa nainen, ja kolmannessa kuvassa molemmat ja niiden välillä plusmerkki, niin neljännessä kuvassa on yhtäsuuruusmerkki, joiden eri puolilla on kaksi aikuista ihmistä ja toisella puolella pieni ihminen. eli kuvio merkitsee lisääntymistä jota he aivan taatusti ovat ehtineet todistaa tässä maailmassa.)

      Niin uskoisin että alienit silloin ymmärtäisivät sen kuinka meidän merkkejämme luetaan ja olisi helpompi päästä vastavuoroiseen kommunikointiin.

      Minua myös mietityttää se että miksi pitää kommunikoida peltojen kanssa. Mutta, oletetaan että alienit ottavat sinun tietokoneesi hallintaan ja viestivät jotakin tärkeää.

      Kuka sinua uskoo?

      Entä jos viesti menee jonnekin NASAan, niin mitä se hyödyttää? He saavat varmaan jo muutenkin viestejä heiltä, eikä sieltä ole valunut ihmiskunnalle mitään tietoa alieneista.

      Ehkä pelto on samanlainen raggarien graffitiseinä että siitä viestin näkee jokainen tasapuolisesti vaikka seinän omistajaa vituttaakin.

    • Anonyymi

      Muistaakseni ainakin japanilaiset on joskus takavuosina tälläista jo tehneet. Ja muistaakseni vastauksiakin aika suoraan saivat. Kun löytäisi, että missä se juttu on ollut ...

    • Anonyymi

      "Minua myös mietityttää se että miksi pitää kommunikoida peltojen kanssa. Mutta, oletetaan että alienit ottavat sinun tietokoneesi hallintaan ja viestivät jotakin tärkeää."


      EHKä siksi, että jos tulisivat itse kommunikoimaan, niin monet valtiot ensikiinnostuksen jälkeen näkisi heidät uhkana, ja siitä ei tiedä mitä tapahtuisi. Ehkä samaa kuin Kiinassa Falun Gongin jäsenille, tai Venäjällä tosinajattelijoille.

      Ja EHKÄ alienit on nähneet saman prosessin muuallakin, että rauhanomainen elo sivilisaatioiden kesken on kovin vaikeaa. Näin olen kovasti ainakin itse ajatellut ! !

      • Anonyymi

        Sitähän itsekin sanoin (siis kirjoitin sen edeltävän viestin jota lainailit), että jos joku alieni ottaa tietokoneen hallintaan ja viestii yksityishenkilölle, niin sitä ei usko kukaan. Siinä menee alienien viesti kuuroille korville, aivan kuten näissä kanavointitapauksissa (olettaen siis jos ne olisivat aitoja viestejä).

        Jos taas viesti menee esimerkiksi NASAn servereille, niin ei siitä valu minkäänlaista tietoa tavallisille ihmisille koska kyseinen yhteisö haluaa valtaa ja sitä valtaa haluaa moni muukin kansallinen toimija.

        Jos taas se menee esimerkiksi kaupallisille toimijoille, esimerkiksi facebookille, googlelle tai vastaavalle, niin ensiksi se estetään ja sitten ilmoitetaan uutisissa kuinka jokin häirikköryhmä teki palvelunestohyökkäyksen ja varsinainen aito viesti ja lähde lähetetään NSAlle tai vastaavalle taholle ja taaskaan kansa ei saa tietää mitään.

        Tietokoneviestintä, tai radio-televisioviestintä olisi alieneilta huono veto.

        Onhan jo nyt noista peltokuvioista kiinnostus suurimmalta osalta maailmankansalaisia hiipunut, kun ne on kuulemma tehty kahden vanhuksen voimin! (pakko sanoa että uskon itsekin että suurin osa peltokuvioista on pelkkää huijariroskaa, mutta joukossa on ehdottomasti tuntemattomasta syystä ilmestyneitä kuvioita)

        En niinkään usko sitä että jokin taho tuomittaisiin valtion toimesta siitä syntyisi vainoa (vaikka epäilemättä sitä käytettäisiin hyväksi), mutta valtioilla, sekä varsinkin suuryhtiöillä on omat intressinsä haalia mahdollisimman paljon valtaa. Ja tieto on valtaa tässä yhteiskunnassa.


    • Anonyymi

      Nykyäänkin hieno ja kannatettava idea, jota olenkin jo takavuosina esittänyt toimeenpanoon Lapualla koska täällähän ufopäällikköä riittää.

      Pienimuotoinen pelto laitettiinkin silloin viestintäkuntoon mutta eipä ole mitään vastausta kuulunut sen koommin ja peltokin on jo kasvanut horsmaa umpeen. Oliko sitten syynä kiinalaiset tai Falunin King Kongin väärät aakkoset, se ei ole selvinnyt vielä. Mutta ehkä pitkät etäisyydet ottaa aikansa ennekuin jotain näkyy.

      Hellis kuitenkin seuraa silmä kovana tilannetta ja raportoi asiasta kaiken aikaa niille, jotka asiaa järjestelivät.

    • Anonyymi

      "Oliko sitten syynä kiinalaiset tai Falunin King Kongin väärät aakkoset, se ei ole selvinnyt vielä."

      Suonette anteeksi kun tämä viesti ei ketjun alkup. aiheeseen liitty.

      Mutta ennen kuin Falun Gongista alkanette vääntää huumoria, niin kannattanee ensin vaikka tutustua tältä osalta Kiinan ihmisoikeustilanteisiin, ja mm.puoluettomiin raportteihin siitä ja suhteessa tähän perin rauhanomaiseen järjestöön (joka on syntynyt osittain sen perinteen jäljiltä, koska kommunistipuolue on Kiinassa järjestelmällisesti estänyt mm.uskonnon harjoittamisen).

      Eli ennen naurua & kihertely googlettakaan "falun gong", järjestö on ollut kesästä 1999 lähtien Kiinassa järjestelmällisen ja usein julman vainon kohteena.
      Mm.Kiinan vuosittaisista noin 100 000 elinsiirtoleikkauksesta suurin osa tarvittavista elimistä saadaan kidustuskeskuksista ja vasten tahtoaan mm.Falunin jäseneniltä. Kommunistipuolue on toistaiseksi kiistänyt tämän, mutta kyse on eräs julmimpia ja järjestelmällisimpiä vainoja, joita jokin valtio on viime vuosikymmeninä toteuttanut, ja toteuttaa yhtä järjestelmällisesti edelleen.

    • Anonyymi

      Kiherrä sinä nauruasi vaan. Miksi sitten tulet ollenkaan omituisilla ajatuksillasi tänne?
      Falunin kisoissa joku hiihtelijä hävisi toiselle sekunnin miljardis osissa tms. Kingkongi on yhtä uskottava kuin muutkin ufokokemukset: Amerikassa joku uhvoilihja oli tehnyt peräsuolileikkauksia varmaanikn tuon mainitsemasi 100000 kappaletta yhtenä pimeänä syysyönä. Liittyy olennaisesti peltoihin. Olen kuullut että lehmät asustelevat niiden päällä.
      Mitä muuta todistettavaa halusitkaan tietää?

      Maailma on näköjään ihmeellisempi kuin luuletkaan.

    • Anonyymi

      Pimeätä tekstiähän tuo on.

    • Matematiikka on universaalia.

      I rest my case että kyseessä on kauan sitten kaukana ohjelmoidut viestilaitteet, jotka ei ole ohjelmoitu opiskelemaan kieliä vaan jakamaan jonkun extraterrestriaalin pullopostia itsenäisesti.

      Maapallolla on 6-9 tuhatta kieltä. Englantia puhuu tai ymmärtää vain 4-5% ihmistä. Ei ole muuta universaalia kieltä tiedossa kuin matematiikka.

      On muutamia muinaisia kieliä ja kirjoituksia joita ei ole kyetty koskaan purkamaan. Esimerkiksi rongorongo- kirjoitus.

      Mielenkiintoinen on myös se Kiinassa oleva valtava haljennut kivi jonka halkeamassa lukee "Kiinan kommunistinen puolue tulee romahtamaan"

      • Anonyymi

        Matematiikka on universaalia, mutta merkinnät eivät välttämättä ole.

        Onko ykkönen 1? vai esimerkiksi oihfe ja siis numerona, ei suomalaisittan lausuttuna ja kirjoitettuna?

        Kerro mitä tämä tarkoittaa.

        iuhgfe fh oiufye opj eytr

        Ei tuo merkitse mitään, vaikka itse tietäisin että siinä lukee että yksi plus kaksi on kolme, tai että 10 01 = 11

        Jos olet tutustunut matematiikan historiaan, niin pelkästään erilaisia lukuja on merkitty eri tavoin (tunnetuin tietysti se roomalaisten XIV), puhumattakaan sitten siitä kuinka erilaiset laskujärjestelmät on merkitty.

        Sitäpaitsi, oletetaan että pystytään viestimään ykkösillä ja nollilla. Mitä se hyödyttää viestiä niillä aakkosin, jos ei englantia (tai muuta kieltä) osaa?

        Voimme tietysti miettiä että mitä tapahtuu kun vetyä ja happea laitetaan yhteen, mutta ei se paljoa auta kun pitäisi puhua siitä miltä tuntuu, tai kun kysytään että millaisiin lasihelmiin haluaisitte vaihtaa tuota kallisarvoista makeaa vettänne.

        Siinä voi rongorongolaisille viestiä ihan miten haluaa ykkösten ja nollien kanssa, jos heillä ei ole tajua että mitä sana merkitsee.

        Siinä mielessä se binäärikiekko jossa varoitetaan vääristä profeetoista on täyttä roskaa. Kuinka he osaisivat binäärittää englannikielisen viestin? Olisivat voineet käyttää suoraan englantia ja kirjoittaa sillä.


    • Anonyymi

      Jos avaruusrodulla on kyky tulla vierailulle valovuosien takaa, sen
      täytyy olla huimasti meitä kehittyneempi.
      Rodun aivorakenne saattaa olla valtavan paljon hienostuneempi ja monimutkaisempi kuin meidän.
      Saattaisiko tässä piillä selitys siihen, että he välttävät
      sähkömagneettista aaltoliikettä viestityksessään, turvautuen
      telepatiaan ja peltokuviointiin ?

      Heidän äärimmäisen hienostunut aivobiologiansa saattaa häiriintyä
      sähkömagneetisesta säteilystä, jonka alaisena me olemme päivittäin
      tottuneet olemaan erilaisessa dataliikenteessä.

      Smaan tapaan ihmisen biologiaan radioaktiivisen säteilyn
      vaikutus on paljon haitallisempi, kuin esim. alemmalla
      kehitystasolla olevien torakkalajien biologiaan.
      Suomessakin yleisen russakka (Blatta germanica) kestää hyvin
      säteilyannoksen, joka ihmiselle olisi kuolettava.

      Tämä on yksi selitys alieenien viestintätapoihin. Ainakin parempi
      kuin se, että he olisivat tietämättömiä sähköilmiöistä.

      Tässä mielessä se arvio Roswell ufocrashista, jonka mukaan
      maahansyöksyn olisi aiheuttanut salaman isku, tuntuu käsittä-
      mättömältä !

      • Anonyymi

        Selityshän se tuokin on.

        Mutta kiinnostavaa on se että muutamassa ufokohtaamisessa humanoidi on varoittanut ihmistä tulemasta lähelle alusta ja ihmiselle on kerrottu että alus säteilee.

        Tuota selitystä on tarjottu myös niissä kontaktitilanteissa joissa alienien robottialus tai luotain on havainnut ihmiset ja heidän tultua lähemmäksi, lähtenyt salamannopeasti pakoon jotta ei olisi vahingoittanut heitä.

        Sen lisäksi jotkut hyvin läheiseen ufokontaktiin päätyneet, että ovat voineet lähes koskettaa alusta tai koskettaneetkin, ovat saaneet säteilyvammoja, jotkut todella pahojakin.

        Tuo ei sopisi siihen että he eivät tiedä mitä säteily on.

        Uskon että he pystyvät käsittelemään säteilyä paljon paremmin kuin me nykyisellä teknologialla. Tällä hetkellähän säteily säteilee ympäristöön tasaisesti joka puolelle ja meillä on pelkästään suojia. Vähän niinkuin takka joka pitää huolen siitä että tuli näkyy vain yhteen suuntaan.

        Ehkä alienit kykenevät suuntaamaan ja jopa pysäyttämään säteilyn ja sen vuoksi he pystyvät muokkaamaan sitten aivojakin, luomaan muistoja (tai estämään niitä) tai kommunikoimaan telepaattisesti.

        Nuo peltokuviot ovat sinällään kiinnostavia, jos ajatellaan niitä ilman mitään viestittelyn tarkoitusta. Esimerkiksi norjassa eräs taiteilija tekee traktorillaan peltokuvioita. Mutta, tässä voidaan myös kysyä, miksi taidemaalari käyttää maaleja ja kantikasta taulua taiteensa esilletuomiseen? Mietin vaan sitä että tuohan on meille täysin normaalia. Taulu on kätevä kuljettaa ja se sopii asuntoon, mutta kuka on oikein päättänyt ja milloin että sen pitää olla juuri sen näköinen esine (siis nyt ajattelen taulua ilman viestiä, eli ilman kuvaa).

        Graffititaiteilijat tunkevat puumerkkinsä betoniseinämiin. Rakastuneet viiltävät rakkaudentunnustuksensa puukolla puun kylkeen.

        Kun tulet planeetalle aluksella, ei sinulla ole välttämättä maalia, puukkoa tai lukkoa ja kivi on heille varmasti ihan yhtä kovaa kuin meillekin. Joten pieni ja hallittu energiapurkaus peltoon ja siinä sitä on kuvio.

        Itse uskon että suurin osa ns. aidoista kuvioista, on pelkkiä tageja joita ovat avaruusturistit tehneet kun ovat käyneet täällä katsomassa edesmenneitä matkaajia. Osa voi olla sitten paikallisen järjestön päättämiä tietoiskuja tai tutkimuskohteita joilla tutkitaan kuinka ihmiset kokoontuvat sokkeloon ja löytävätkö he sieltä koskaan pois.


    • Anonyymi

      He ovat jo täällä.
      He ovat tarkkailleet meitä jo kauan.
      Heillä on kommunikointi kanava jo mutta me emme vaan ole valmiita vielä, siksi peltokuviot.
      Hellävarainen lähestymistapa ja neuvojen antamistapa, huom neuvojen.
      Keskittyisitte siihen mitä peltokuviot viestittää.

      • Anonyymi

        Olen keskittynyt peltokuvioihin jo vuosikymmenien ajan, ja todennut
        heidän käyttävän universaalista matematiikkaa: epäeuklidista geometriaa,
        sekä binääri ja heksadesimaalilukuja.
        Se oli uutta, että häiriintyvät radiosignaaleista !


      • Anonyymi

        Kyllä, sähköjohdot mitkä ympäröivät planeettaamme eivät ole hyväksi, ym.
        Mutta kuitenkin, mitä jos pähkäilisimme tällä palstalla peltokuvioiden symboliikkaa?
        Uusin kuvastaa minun mielestä hedelmällistä Israelia jota sota kurittaa, eli jos ette ole nähnyt niin siinä on Israelin lippu ja sisällä puutarha ja ulkona hammasterä.
        Löytyy varmaan kun googlettaa crop circle.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Olen keskittynyt peltokuvioihin jo vuosikymmenien ajan, ja todennut
        heidän käyttävän universaalista matematiikkaa: epäeuklidista geometriaa,
        sekä binääri ja heksadesimaalilukuja.
        Se oli uutta, että häiriintyvät radiosignaaleista !

        Eikös ihmistenkin suhteen puhuta sähköyliherkkyydestä ?
        Tosin sitä ei tieteellisesti osata selittää, mutta ufotutkimuksessahan
        kaikkien ilmiöiden suhteen tuppaa näin käymään.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Kyllä, sähköjohdot mitkä ympäröivät planeettaamme eivät ole hyväksi, ym.
        Mutta kuitenkin, mitä jos pähkäilisimme tällä palstalla peltokuvioiden symboliikkaa?
        Uusin kuvastaa minun mielestä hedelmällistä Israelia jota sota kurittaa, eli jos ette ole nähnyt niin siinä on Israelin lippu ja sisällä puutarha ja ulkona hammasterä.
        Löytyy varmaan kun googlettaa crop circle.

        Ja nyt oli jonkinlainen lonkero, ulottuuko se sitten kaikkialle?
        Viime vuonna oli ovi ja mehän puhumme tässä ajassa leijonaportista.


    • Täydellistä kaiken kestävää ja huomioon ottavaa tekniikkaa, keksintöä, mekaniikkaa, materiaalia, rakennetta tai suunnitelmaa ei ole olemassa eikä voi olla olemassa.

      Aina voi olosuhteet muuttua, käyttötarkoitus muuttua, kuormitus muuttua, tulla väärinkäytöksiä, virheellisiä valuja, materiaalivalintoja, rakentamisvaiheessa tai kehitysvaiheessa voi tulla virheitä, virhearvioita ja tekniikka pettää.

      Jos vihollinen tai metsästäjä haluaa saada saaliin kiinni tai surmattua sen tehokkaasti, hänen tulee tuntea se saalis jotta hän tietää sen heikkoudet. Siten toimii ihminenkin metsästäessään, tapellessaan tai sotiessaan.

      Roswellin tapauksessa en usko että ne "ammuttiin" alas suurtehotutkilla, vaan uskon että ukonilmalla tms oli osuutta asiaan. Muutenhan armeija olisi ollut ensimmäisenä paikalla molemmissa paikoissa eristämässä alueet. Vaan eipä ollut.

      • Anonyymi

        Niinhän se on, että täydellinenkin tekniikka voi pettää ja mitä tahansa
        voi tapahtua.
        Sehän se ufosatujen kasvualusta on.
        Vastaavalla tavalla tosin voi väittää, että ufohavainnot ovat vain Telluksen
        henkisen energiakentän tuottamia joukkohallusinaatioita, eikä mitään
        ulkoavaruuden aluksia ole olemassa.
        Kun uskomus saavuttaa kriittisen vahvuusasteen, siitä on vaikea
        irrottautua.
        Monien mielestä on aikoinaan ollut mahdollista ruokkia viisituhatta
        miestä viidellä leivällä ja kahdella kalalla.
        Kehitysmaiden nälkää ajatellen, kannattaisiko vieläkin samaa yrittää ?


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Niinhän se on, että täydellinenkin tekniikka voi pettää ja mitä tahansa
        voi tapahtua.
        Sehän se ufosatujen kasvualusta on.
        Vastaavalla tavalla tosin voi väittää, että ufohavainnot ovat vain Telluksen
        henkisen energiakentän tuottamia joukkohallusinaatioita, eikä mitään
        ulkoavaruuden aluksia ole olemassa.
        Kun uskomus saavuttaa kriittisen vahvuusasteen, siitä on vaikea
        irrottautua.
        Monien mielestä on aikoinaan ollut mahdollista ruokkia viisituhatta
        miestä viidellä leivällä ja kahdella kalalla.
        Kehitysmaiden nälkää ajatellen, kannattaisiko vieläkin samaa yrittää ?

        Nälästä puheenollen.

        Nälässä elävien ihmisten osuus on vähentynyt huimaa vauhtia. En ota enempää siihen kantaa, mutta jos ajattelet että olet jonkun suurrodun tieteispäällikkö ja sinulla on hoidossa yksi puutarhoista, nimeltään Maapallo, niin olisiko sinulla sydäntä päättää siitä kuinka moni ihminen saa lisääntyä ja missä?

        Me ihmiset harjoitamme tälläkin hetkellä eläinkantojen rajoittamista. Kohta saa taas sorsat, kyyhkyt ja kanalinnut terästä. Vähän sen jälkeen hoidetaan ihmisten liikenneturvallisuutta kaatamalla hirviä.

        Mistä pirusta me tiedämme mitä hirvet ajattelevat meistä. Varmaan pitävät melkoisina alieneina joilla on heille tärkeä viesti, vaikka todellisuudessa he ovat meille pelkkiä lihantuottajia vailla sen suurempaa merkitystä kuin olla ruokana ja pysyä siellä missä "alienit" eivät vielä liikuskele. Koska, jos olet pannut merkille, niin kun ihminen menee jonnekin, niin alkuperäiset eläimet saavat luvan lähteä, joko hyvällä tai sitten pahalla.

        Ehkä me ihmiset yritämme parhaamme lisääntyä ja täyttää maan, ja alienit tunkevat ajatuksia päähämme että pitäisi olla enemmän väkivaltaa. Mietihän nimittäin tätä. Kumpaa näytetään televisiossa useammin, murhaamista vai pornoa?

        Lapsetkin meillä yhteiskunnassa ehdollistetaan siihen että tappaminen on ihan ookoo, "kunhan ei vain satuta muita". Mutta jumalauta kun edes puhuu pornosta niin hirttonarua aletaan jo solmimaan.

        Siinä sitä alkaa alienien viesti ihmisten ruokkimisesta hahmottua. Ainakaan alienien mielestä ei tasan kannata yrittää. Edellinen yrittäjä naulattiin puuhun!


    • Anonyymi

      Keskitytäänkö viljakuvioihin, he eivät turhaan tee monimutkaisia kuvioita meidän huviksi.
      Niillä on syvempi merkitys, eli mikä?

      • Anonyymi

        Syvempi merkitys on humpuuki.


      • Anonyymi

        Kirjoitin aikaisemmin ketjuun "Peltokuvioista tilastoja tm.??!?" mielipiteeni mitä nämä kuviot voisivat olla.

        Perusajatuksena on se että kehityksen tuloksena syntyy vääjämättä kieli jota kaikki ymmärtävät. Tällä samalla kielellä kommunikoivat elävät olennot että koneet keskenään, Se perustuu ajatuksen aihettaman sähkömagneettisen aallon kuvioon.

        Nyt peltokuvio pitäisi kääntää sähkömagneettisen aallon muotoon ja vahvistettuna syöttää aivoihin. Muuta ei tarvittaisi, asia olisi itsestään selvä.
        Kuka tahansa meistä tajuaisi heti mitä kuvio tarkoittaa.

        Tähän ajatukseen perustuen vihaamani Pennistonin binäärit eivät ole mitään binäärejä (ehkäpä täysin keksittyjä) vaan eräänlaisia Cantorin joukkoon verrattavia lukuja.
        Tuosta nollien ja ykkösten rivistöstä pitäisi löytää yhtälö johon se perustuu.
        Syöttämällä tietokoneeseen yhtälö syntyisi Mandelbrotin joukko ja siitä edelleen fraktaalikuvio.
        Tämä fraktaalikuvio on siis ajatus joka on sähkömagneettisessa muodossa kunnes aivojen ulkokuori muokkaa sen ymmärrettävään muotoon.

        Tämä mahdollistaa telepatian. Kerroin toisessa ketjussa kuinka nämä kehittyneet olennot näkevät viestit ensin kuvina. Se on välttämätöntä, koska muuten siinä menisi omat sekä kaverin ajatukset sekaisin ja olisi skitso pahimmasta päästä. Muualta tulleista ajatuksista jää muistijälki kuviosta ja järjestys säilyy.


    • Menestyneet, kuuluisat, innovatiiviset suurimmat keksijät ja tiedemiehet ovat historiassa olleet työlleen pitkään, jopa koko elämänsä omistautuneita arjen sankareita.

      Heille paras palkinto on ollut ne työn hedelmät, joista on saanut olla ylpeä luvan ja hyväksynnän kanssa.

      Monelle heistä on naureskeltu ja heitä on epäilty. Kateelliset ovat koettaneet lakaista heitä maton alle, mustamaalata ja jopa sabotoida heidän työtään. Myös toisten keksintöjen ja ajatusten varastaminen on yleistä.

      Hyväksynnän jälkeen saapuu paikalle haaskalinnut, jotka alkavat ratsastaa sen toisen saavutuksilla ottaen osan kunniasta itselleen ja toimien tiedottajana ja todistajana, ikäänkuin olisivat itse olleet suuressakin roolissa prosessissa.

      Ne oikeat tiedemiehet ja tieteen suurmiehet tunnustavat sen ettemme tiedä likimainkaan kaikkea ja työn on jatkuttava. Mutta ne haaskalinnut (jotka ennenvanhaan olivat kirkon väkeä) haluaisivat maailman jäävän paikoilleen laiskoina ja ylimielisinä pureskelemaan jo opittua, opettamaan sitä ja sulkemaan sitten kirjan kannet. Maailma on valmis.

      Palataanpas ihmisen saavutuksiin. Joka ikinen ihmisen keksimä laite Titanicista ratakiskoon, avaruussukkulasta parhaimpiin lentokoneisiin ja sukellusveneisiin on hajonnut ja johtaneet enemmän tai vähemmän katastrofeihin.

      Meillä ei ole minkäänlaista toimivaa suunnitelmaa pienimmässäkään määrin avaruuden valloittamiseen. Aivan kuolleita ideoita jo syntyessään jotka eivät ota huomioon murto-osaakaan kaikista niistä ongelmista ja haasteista jotka ovat vastassa.

      Kysynpä siis vaan että keitä me ihmiset ollaan sanomaan miksi Roswellin alukset tuli alas? Keitä me ilotulitusraketeilla lentelevät hölmöläiset ollaan sanomaan mitä on ja mitä ei ole universumissa?

      Viisas tietää ettemme voi olla varmoja mistään, koska emme vaan yksinkertaisesti tiedä. On loputon määrä asioita joita kukaan meistä ei tiedä. Emme tiedä sitäkään tulemmeko koskaan tietämään niitä suurimpia kysymyksiä.

      Tutkimukset jatkuu, spekulaatiot on sallittuja ja myös sivukommentit ja äänet on sallittuja. Emme voi tietää varmuudella sitäkään etteikö jokin sivuäänikin ja huumoriksi tarkoitettu letkautus ole sittenkin totuus. Todennäköisesti ja todisteiden valossa näin ei kuitenkaan ole.

      Kukin voi puntaroida näitä mielessään.

      • Anonyymi

        Emme voi olla varmoja siitäkään, etteivätkö ufohavainnot olisi vain
        Telluksen henkisen energiakentän tuottamia joukkohallusinaatioita,
        eikä mitään ulkoavaruuden aluksia ole todellisuudessa edes olemassa.
        Aivan kaikki voi olla mahdollista !


      • Anonyymi

        Mikään ei ole niin varmaa kuin epävarma !
        Minullekin naureskellaan kun matematiikassa epäilen parillisiin
        kokonaislukuihin liittyvää olettamusta, jonka mukaan parillista lukua
        lähinnä suurempi parillinen luku saataisiin niin, että lähtölukuun
        lisättäisiin luku 2.
        Toistaiseksi en ole poikkeamia havainnut, mutta tällaiset matemaatikkojen vakiintuneet väittämätkin voivat olla virheellisiä.
        Aivan kuten väite ufojen "ylivertaisesta" tekniikasta.
        Roswellissa nähtiin, kuinka huipputekniikkakin pettää, kävi juuri niin,
        kuin meidänkin lentokalustolle välillä käy ! Nousut ja laskut ovat
        ilmaliikenteessä kriittisiä vaiheita.
        Helppohan se on tyhjässä avaruudessa vaikka valovuosien matkoja viilettää !

        Ufotutkija Tumelius


      • Anonyymi

        "....Kysynpä siis vaan että keitä me ihmiset ollaan sanomaan miksi Roswellin alukset tuli alas? ...."
        ----------------------------------------------------------------
        Onneksi on olemassa sentään havainnoitsijoita joiden sanaan voi luottaa
        ilman minkäänlaisen epäilyksen häivääkään !
        Heidän ansiostaan tiedämme Roswellin turma-alieenien pituuden, painon
        ja ulkomuodon. Tiedämme senkin, että oli vaikeuksia löytää heille
        pienikokoisia ruumisarkkuja !
        Kohtuutonta kerrassaan olisi vaatia, että he tietäisivät myös turman syyn !

        Roswell elää !!!! Heidän luotettavuutensa ansiosta !!!


      • Anonyymi

        Myös Roswell on saanut uuden merkityksen Pentagonin palkkaamaan ufotutkimuksen vuoksi. On vahvistettu se että todellakin täällä lentelee tunnistamattomia objekteja. Havainnot on vahvistettu kymmeniä kertoja eikä niille ole mitään luonnollista selitystä.


      • Anonyymi

        Niin on ja ultralehdessäkin oli oikein mustaa valkosella attä siellä oli nähty åpieniä olentoja joille haettiin puuseppää tekemään arkkuja.
        Miten joku voi vielä epäillä?


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Niin on ja ultralehdessäkin oli oikein mustaa valkosella attä siellä oli nähty åpieniä olentoja joille haettiin puuseppää tekemään arkkuja.
        Miten joku voi vielä epäillä?

        Nimenomaan näin !
        Juuri niitä kertojia , joiden kuvaamiin ufotapauksiin liitty dramatiikkaa , alienvainajia, ufocrasheja tms. , tulee ehdottomasti uskoa.
        Skeptikkojen puheet lentävistä jätesäkeistä tai suokaasusta tulee
        jättää omaan arvoonsa.
        Roswell elää !!!!


    • Anonyymi

      Googlettakaas crop circle ja keskustelkaas mitä ne tarkoittaa.

    Ketjusta on poistettu 3 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Heikki Silvennoinen petti vaimoaan vuosien ajan

      Viiden lapsen isä Heikki kehuu kirjassaan kuinka paljon on pettänyt vaimoaan vuosien varrella.
      Kotimaiset julkkisjuorut
      144
      2201
    2. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      27
      1948
    3. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      23
      1908
    4. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      85
      1700
    5. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      62
      1498
    6. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      20
      1276
    7. Avaa sydämesi mulle

      ❤ ❤❤ Tahdon pelkkää hyvää sulle Sillä ilmeisesti puhumalla Avoimesti välillämme Kaikki taas selviää Kerro kaikki, tahdo
      Ikävä
      38
      1180
    8. Söpö lutunen oot

      Kaipaan aina vaan, vaikkakin sitten yksipuolisesti.
      Ikävä
      11
      1168
    9. Elia tulee vielä

      Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
      Helluntailaisuus
      37
      1163
    10. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      10
      1157
    Aihe