X-globe loppuu

Anonyymi

Kaikki raahessa vain loppuu. Paras vaate kauppakin menossa konkkaan. Varmasti kova paikka työntekijöille. Raahessa kun ei ole töitä. Kuulemma monen sadan tuhannen euron velat rästissä. Liekkö sitten totta. Enään tänne jää Moda. Rätitkin ostettava Oulusta. Kirjakauppa loppuu seuraavaksi, näin on huhuttu.

18

894

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Samoin loppuii Hippu- kahvila. Mutta että kirjakauppakin ? Raahe on syöksykierteessä siltä näyttää. Saadaanko tänne uusia työpaikkoja ja yrityksiä ? Kerrostaloja puretaan ja väkiluku laskee !! Mitä tekevät Raahen kansaedustajat? Markinoiko ne Raahe? Tekeekö mitään oman alueen eteen. Toisin oli Antti Kinnunen- kun Rautaruukkia tänne homnattiin. Silloin oli tosin eri aika kuin nyt. Mutta tehkää nyt jotain. Ei Raahe voi olla pelkkää puu- raahen ihannointia ja Wanhan muistelua. Uutta tarvitaan.

    • Anonyymi

      Aatelkaapa miten kävisi jos SSAB siirrettäisiin ruottiin..

    • Anonyymi

      Paikallisaviisi taisi kirjoittaa yrityksen satojen tuhansien saatavista, noh, medianlukutaitoahan nykyään tarvitaankin...

    • Anonyymi

      Kivijalkakaupat ja muut palvelut loppuvat, jos niitä ei käytetä. Raahelaiset käyvät asioilla Oulussa ja tilaavat tavaraa netistä. Asioihin voi vaikuttaa omilla valinnoillaan.

      • Anonyymi

        Pakkohan se on Oulussa käydä kun työssä käyvät eivät ehdi esim. vaatekauppoihin kun lyödään ovi nokan edestä kiinni. Helsingissä esim. vaatekaupat klo 20:00 saakka auki. Jos kaupat olisi pidempään auki niin silloin olisi myös työntekijöille töitä.


      • Anonyymi

        Mitä Helvettiä ??!!

        No miksi raahen "yrittelijöillä" hinnat on otettu apteekinhyllyiltä ja jätetty valikoimat ja varastot kokonaan hankkimatta ?? Sitten vittu ulistaan kun ei ole asiakkaita. Opettelisivat pitämään KATTAVAA varastoa, ja ne perkeleen hinnat kilpailukykyisenä Oulun ja Ylivieskan kanssa. Ja alkaakaa puuhaamaan se kauppakeskus siihen 8-tien varteen ja lopettakaa se vastaan haraaminen. Onhan nyt helvetti hinnat päin vittua jos ihmiset ENNEMMIN maksavat polttoaineet ja ajan sekä lähtevät Ouluun / Ylivieskaan, kuin että hakisivat paikallisilta. Ja kuitenkin sanovat että tulee Raahea halvemmaksi.
        No tuleehan se kun paremmat valikoimat PAIKANPÄÄLLÄ ja halvemmat hinnat kompensoivat sen polttoaineen ja ajan, sekä mikä tärkeintä, saa tavaran VÄLITTÖMÄSTI mukaan. Ei Raahe tyyliin : Joo, ei ole mutta tilataan.
        Kun se Raahe tyyliin AINA se saatanan tilaus, kun jotain tarvii, niin mihin hittoon niitä "yrittelijöitä" ja niiden firmojaan tarvitaan ?? Ne romut voi tilata ihan itsekkin suoraan kotiin ja tulee paljon halvemmaksi, tai käydä naapurikunnista hakemassa käteen samalle päivää.

        Ei yllätä ollenkaan Ojan Raudan YT-ilmoituskaan, siinä on niin kallis kauppa ja palvelu persevärkistä suhteessa hintaan, on lähinnä yllätys että näinkin kauan on mennyt tuohon ilmoitukseen.


    • Anonyymi

      Onhan se kamalaa kun "paras" liike konkkautuu, mutta sitten jos alkaa tekemään niitä nettivertailuja, niin tämä liikkeen parhaus jää sinne alemmalle tasolle.
      Ei se tietenkään liikkeen syy ole jos hinnat ja varastot on pakko pitää onnettoman pieninä ja ihan oikein että lopettaa ennenkuin tulee liikaa takkiin.

      Kehitys kehittyy, jos ei pysy siinä mukana niin tipahtaa sitten korkealta.

      • Anonyymi

        Onko pakko istua aina netissä? Koko elämä netissä.


      • Anonyymi

        Mihin tämä nyt oli kommentti?? "istua aina netissä".
        Eli jos etsii halvemmalla netin kautta tavaraa, niin se on väärin ja "aina netissä istumista".

        Oma valintahan se on maksaa liikaa ja olla tyhmä vai miten se Gigantti mainostaa. Pikkuliikkeiden ainoa valtti nykypäivänä on erikoistua tuotteisiin, mitä isot massaliikkeet ei toimita ja on typerää yrittää edes lähteä kisaamaan niiden kanssa samoista palveluista, koska onhan se selvä että jokainen ostaa mistä halvalla saa saman tuotteen.

        Palvelun laadulla kilpailu on myös jo aika kulunut väite, koska yhtälailla isoissa liikkeissä on asiakaspalvelu kohdillaan ja siellä voi olla jopa joka asiakkaalle oma myyjä palvelemaan, kun pikkuliikkeessä asiakkaat joutuvat jonottamaan.

        Ja kommentoijalle tiedoksi, maailma on jo aika pitkälti netissä, sinä voit joko valittaa siitä tai voit oppia käyttämään sitä. Kohta alkaa olla jo kiire kun ihan kaikki palvelut sinne siirtyy.


      • Anonyymi

        Näinhän se menee... Myös kaikki tuotanto mitä ei ole jo siirretty kannattaa siirtää ehdottomasti halpamaihin (esim Kiina, Vietnam). Ei saa myöskään unohtaa esim. sairaanhoitajia ja muita palveluntuottajia, jos nämä palkattaisiin vuokrafirman kautta esim. Puolasta nii vau mikä säästö. Halvalla kato kun saa... Jos lähtee työpaikka alta jollain niin aina voi alkaa viljelemään esim. pottua.


      • Anonyymi

        tyhmät ostaa halvalla ja tyhmät maksaa postimaksuja. "ostin kun halvalla sain"


    • Anonyymi

      Haen nahkatakki-liivikerholta uudet kuteet.

    • Anonyymi

      Keskustan kivijalkakauppojen ongelmathan ei koske pelkästään Raahea, vaan liikekiinteistöt tyhjenevät monessa muussakin kaupungissa.

      Kauppaliikkeiden pitäisi pysyä liiketoimintaympäristön muutoksessa mukana. Liikkeissä asioinnin pitäisi olla kaikin tavoin helppoa ja miellyttävää, ja kivijalkamyymälöiden täytyisi tarjota asiakkailleen selvää lisäetua nettiasiointiin verrattuna.

      Ja se mentaliteetti, että kaupunkilaisten pitäisi ostaa pelkästään näistä liikkeistä tukeakseen paikallisia palveluita, ei oikein istu markkinatalouden henkeen jos muita argumentteja ei ole. Tuotteen pitää olla kunnossa ja houkutteleva, ei kukaan shoppaile hyväntekeväisyyttään ostamalla epämieluisia tuotteita korkeaan hintaan.

      Onneksi Raahessa osa liikkeistä on pysynyt kehityksessä mukana ja niiden liiketoimintamalli kantaa myös pitkälle tulevaisuuteen. Ja toivottavasti myös uusia yrittäjiä raikkailla liikeidoilla ryyditettynä ilmestyisi katukuvaan.

    • Anonyymi

      Raahessa ei menesty mikään muu kuin ryyppypaikat. Aamu yhdeksästä asti istutaan terassilla juomassa ja paikalle saavutaan usein taksilla. Viinan ja taksikyyteihin on aina varaa, joten ei ole ihme ettei kivijalkakaupoissa ostoksilla käydä. Lisäksi kävelykadulla olevat juottolat tekevät kadusta epäsiistin tupakankatkuisen tunnelin. Mens saloonin sivustaa käytetään jatkuvasti kuseskelemiseen, aikuiset miehet eivät näköjään voi käyttää ravintolaissa olevia vessoja. On varsin miellyttävää mennä virtsanhajuista katua pitkin läheiseen pizzeriaan syömään. Kävelykatu pitäisi ensin siistiä näistä törkypaikoista, jotta ihmiset voisivat kadulla ostoksiaan tehdä.

      • Anonyymi

        Samaa mieltä, kävelykatu on ensin siistittävä jotta sinne normaalit, ei alkoholisoituneet ihmiset voi mennä ostoksille. Juopuneitten huutelu ohikulkijoille pelottaa ihmisiä ja moni kiertää kävelykadun terassiosuuden toista katua pitkin.


    • Anonyymi

      vaatteita tilataan aika paljon verkoston kautta sitten tyylit moni suuntautuu yleis/vapaa-ajan liikunta tekstiiliin. kannattaa huolestua myös muusta suomen vanhat 50-,60-,70-,rakennetut laitokset ,,teollisuus ovat käyttöasteittensa takia loppusuoralla raahessakin taitaa yleistaloudellinen asema painua harventelun tasalle sektorista riippumatta. Suomi on ollut velkapohja sitten ohjastuksessa tehdyt työt ja nousu tasalle ,,aika lailla ehdot sanellaan kuitenkin mentaalisemmista valtioiden hallintajärjestelmistä laki ja säädös tai ohjeistus. yrittäjän nousu ja menestys sitten uutta ja uutta jos jatkat niin velkapojalta.

    • Anonyymi

      Samaa mieltä yhden kanssa että aukioloajat pahin syy. Pitäisi kaikki olla arkena vähintään kuuteen ja vklp neljään että päivätyöläinen lapdiperheihminen voi shoppailua ilman paniikkia. Ja kauppakeskuksissa on oikeissa kaupungeissa tuotakin paremmin. Ja samaa mieltä kauppakeskus tänne heti että uusia liikkeitä saadaan moderneihin tiloihin.

    • Anonyymi

      Veikkaanpa, että jos kauppakeskus tulee niin loputkin kivijalkakaupat loppuu. Oulussa tapahtui tämä kun Valkea tuli. Olen samaa mieltä aukioloajoista, että niiden tulisi olla riittävät.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mitä hittoa tapahtuu nuorille miehillemme?

      Mikä on saanut heidän päänsä sekaisin ja kadottamaan järjellisyytensä normaalista elämästä ja ryhtymään hörhöiksi? https
      Maailman menoa
      375
      4819
    2. En sitten aio sinua odotella

      Olen ollut omasta halustani yksin, mutta jossain vaiheessa aion etsiä seuraa. Tämä on aivan naurettavaa pelleilyä. Jos e
      Ikävä
      86
      1924
    3. Martina jättää triathlonin: "Aika kääntää sivua"

      Martina kirjoittaa vapaasti natiivienkusta suomeen käännetyssä tunteikkaassa tekstissä Instassaan. Martina kertoo olevan
      Kotimaiset julkkisjuorut
      68
      1662
    4. Muistatko kun kerroin...

      että palelen..? Myös nyt on kylmä. Tahtoisin peittosi alle.
      Ikävä
      44
      1576
    5. Persut vajosivat pinnan alle

      Sosiaali- ja terveysministeri Kaisa Juuson (ps) tietämättömyys hallinnonalansa leikkauksista on pöyristyttänyt Suomen ka
      Maailman menoa
      257
      1510
    6. En vain ole riittävä

      Muutenhan haluaisit minut oikeasti ja tekisit jotain sen eteen. Joo, ja kun et varmaan halua edes leikisti. Kaikki on o
      Ikävä
      29
      1420
    7. Oon pahoillani että

      Tapasit näin hyödyttömän, arvottoman, ruman ja tylsän ihmisen niinku minä :(
      Ikävä
      60
      1396
    8. Kuka sinä oikeen olet

      Joka kirjoittelet usein minun kanssa täällä? Olen tunnistanut samaksi kirjoittajaksi sinut. Miksi et anna mitään vinkkej
      Ikävä
      54
      1387
    9. KUPSinpelaaja vangittu törkeästä rikoksesta

      Tänään tuli uutinen että Kupsin sopimuspelaajs vangittu törkeästä rikoksesta epäiltynä. Kuka pelaaja kysressä ja mikä ri
      Kuopio
      11
      1274
    10. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      28
      1245
    Aihe