Tosta krapularunkusta tuli muistot mieleen...

Anonyymi

Kaverin kanssa oltiin ryyppäämässä, tää tapahtui vuosia sitten, kesähelteillä. Aamuyöllä kömmittiin sit kaverin, Eero, asunnolle. Nukahdettiin/sammuttiin parisänkyyn. Muutaman tunnin kuluttua heräsin, kissanpaska maistui suussa, päätä jomotti, aurinko paistoi sisään makkariin ja oli kuuma.
Näin Eeron varpaat vieressä tyynyllä, joten nukuimme päät eri suuntaa, Peitot oli potkittu pois päältä, hikinen tunnelma. Yritin laittaa silmät kiinni ja nukkua vielä pikkasen.
Sit mä tajusin. Olin alkkarit päällä ja kullia jomotti kovuus. Oli varmaan seissyt jo vähän aikaan. Varovasti katsoin elintäni. Se oli tullut ulos lahkeesta ja oli kovana ja isona kattoa kohti. Mutta niin oli Eerollakin. Hänellä ei ollut edes alkkareita jalassa. Vau, mikä näky. Enpä ole ennen nähnyt kahta seisovaa kyrpää komeasti asennossa livenä.
Säikähdin sit hieman, kun kaveri pikkasen äännähti kääntyi kylkiasentoon minuunpäin, mutta kulli jatkoi vain kovana olemistaan ja terska oli minun reidessä kiinni.
Oma terska paisui lisää samalla ja lopetti pienen huojumisen. Kärkeen taisi tulla kiimatippakin. Sit mä kiimassa keksin, ett otan varovasti Eeron terskan kouraani ja puristan sitä hetken. Oli se niin kiihottavan näköinen. Toivoin samalla ettei hän herää siihen. Upea tunne. kova silkin pehmeä terska mun kourassa. Pientä puristelua tosi varovasti. En malttanut irroittaa otetta ja toisella kädellä hieroin pikkasen omaa mulkkua, joka oli viittä vaille laukeamista.
Sit alkoi tehdä hyvää mun kiveksissä ja terskassa. Olin tulossa! Toivottavasti Eero ei herää mun orgasmiin. Pikku paniikki iski . Yritin pysyä liikkumattomana ja hiljaa, kun spermani teki korkeita purskahduksia ylös ja sit lätsähti vatsan päälle. Ääni oli yllättävän kova hiljaisessa huoneessa. Laukeamisen aikaan kai puristin liikaa Eeron kullia, koska toinenkin käsi oli hieman kiimatipoissa. Varovasti ylös ja vessaan pesulle.
Sieltä tullessani Eero oli selällään sängyssä ja runkkasi itseään.
"Mun vuoro, Tuli krapulakiimarunkkutunne mullekin. Tule vaan kattoon, kun mä saan." Iski mulle silmää ja hymyili.
Ja minähän menin...

4

600

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Mahtava stoori!

      • Anonyymi

        Todellakin ❤️


    • Anonyymi

      Ihan perus hetero kaveri piireissäkin 😂

    • Anonyymi

      Mä kans tänään heräsin kaverin vierestä. Sama homma, krapula ja molemmilla alkkarit kireellä. Kaveri tuumas, et pitäis varmaan vähän helpottaa paineita ja samalla krapulakin ehkä helpottais. Totesin et kyllähän runkku vois hyvää tehdä. Kumpikin laskettiin housuja vähän alas ja alettiin hieroa kullejamme. Molemmat katteli välillä toistemme kulleja ja kaveri kysyi et miltäs siellä tuntuu? Vastasin et tuntuu tosi hyvälle johon kaveri vastas et sama täällä. Hetki runkkailttin, niin kaveri pyydi et kokeilisin vähän hänen kassejaan. Niin teinkin ja kaveri sanoi sen tuntuvan hyvältä ja samalla tunsin myös käden hierovan omia kassejani. Sanoin et tuntuupa tosi hyvälle. Molemmat alettiin runkkaamaan nopeempaan tahtiin ja ei menny pitkään kun molemmat roiski kunnon spegulastit vatsojemme päälle. Oli mukava aamu.

    Ketjusta on poistettu 9 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Millä voin

      Hyvittää kaiken?
      Ikävä
      95
      2555
    2. Jotain puuttuu

      Kun en sinua näe. Et ehkä arvaisi, mutta olen arka kuin alaston koivu lehtiä vailla, talven jäljiltä, kun ajattelen sinu
      Ikävä
      101
      2213
    3. Haluan sut

      Haluatko sinä vielä mut?
      Ikävä
      84
      1917
    4. Hei A, osaatko

      sanoa, miksi olet ihan yhtäkkiä ilmestynyt kaveriehdotuksiini Facebookissa? Mitähän kaikkea Facebook tietää mitä minä en
      Ikävä
      44
      1661
    5. Ampuminen Iisalmessa

      Älytöntä on tämä maailman meno.
      Iisalmi
      11
      1635
    6. Haluaisin aidosti jo luovuttaa ja unohtaa

      Ei tästä mitään tule koskaan.
      Ikävä
      78
      1616
    7. Pohjola kadulla paukuteltu

      Iltasanomissa juttua.
      Iisalmi
      34
      1578
    8. 76
      1484
    9. Synnittömänä syntyminen

      Helluntailaisperäisillä lahkoilla on Raamatunvastainen harhausko että ihminen syntyy synnittömänä.
      Helluntailaisuus
      112
      1397
    10. Mitä tämä tarkoittaa,

      että näkyy vain viimevuotisia? Kirjoitin muutama tunti sitten viestin, onko se häipynyt avaruuteen?
      Ikävä
      41
      1264
    Aihe