Onko teistä oikein parisuhteessa se..

Anonyymi

..että toinen suunnittelew itselleen ohjelmaa kaveritapaamisista harrastuksiin 5:ksi päivää viikossa ja sitten niihin jolloin hänellä ei ole mitään, mun pitäisi aina sovittaa itselle vapaata?
Tuntuu aika tylsältä se, että parisuhteessa toisen menot silloin kun hän haluaa on oltava ok aina, mutta mun menot sitten pitäisi säätää niiden mukaan.
Vai mitä mieltä olette?

14

<50

  Vastaukset

  • Onhan tuo itsekästä naisystävältäsi. Kyllä molempien aikataulut pitää huomioida, ei toisen tarvitse yksipuolisesti joustaa. Mikäli tuolle linjalle lähtee, joutuu pian joustamaan muissakin asioissa. Sinun sijassasi ottaisin asian puheeksi. Ilmoita että sinullakin on omia menoja ja toivot yhdessä sovittavan aikatauluista.

   • Sepäs se, kun hänen mielestä hänellä on oikeus menoihinsa ja kun asiasta olen sanonut, hän suuttuu. Hänen mielestä hänen suunnitellut viikottaiset menot ovat ok ja minun pitäisi sitten sovitella omia juttujani ja koko ajan tulee aina uusia "ai niin, meenkin yksii uusii treeneihin, mutta ei se vie kun pari kolme tuntia silloin ja silloin.. ai niin, sovin että meen kaverin kanssa paikkaan x silloin ja silloin".
    Sitten kun mainitsen että itselläni on jotain suunniteltua menoa, joka sattuu juuri sille päivälle kun hänellä on se ehkä ainoa viikon vapaa menoista, hänestä minä keksin yks kaks menoja itselleni. Tällainen tuntuu epäreilulta, mutta sanoessani siitä, ei tule kuin riitaa. Sekin on sitten minun vika..


   • Laita tuollainen itsekäs nainen vaihtoon, jollei puhe auta.


  • Ai tyyliin maanantaina soitan cembaloa, tiistaina on geokätköily, keskiviikkona tankotanssi, torstaina sarjakuvakerho, perjantaina näen ystäviä ja kumminkaimoja, lauantaina menen äiskälle ja iskälle ja sunnuntainakin on aamujooga, mutta me voidaan nähdä ehkä illalla... No ei sopisi ainakaan minulle tuommoinen :) Kyllä pitää olla aikaa vähän enemmän ja molempien harrastukset huomioidaan tasa-arvoisesti, muuten ei tule mitään!

   • Minä kyllä jättäisin tuommoisen itsekeskeisen naisen hän ei selvästikään arvosta sinua.Minä ainakin otan toisen tarpeet etusijalle.


   • Suunnilleen noin ja tietenkin sitten niihin iltoihinkin voi ottaa jotain kivaa omaa menoa. Ja tokihan se on ok.
    Olen joskus sanonut noista menoista, mutta hän on sanonut että hänen on ajateltava itseä ja omaa parastansa, huolehdittava terveydestään ja kunnostaan, että hän itsessään on etusijalla ja vasta sitten muut. No eipä siinä sitten mitään..

    Kiitos asiallisista vastauksista. Ehkä vaan pitäisi sanoa hänelle, että kiitti ja moi, koska se tunne, että aikuisena joutuu jo miettimään että voiko mainita omista oikeista menoista -ilman, että tulee kommenttia miten ne on keksittyjä tai että mun pitäis säädellä niitä hänen menojen mukaan - tuntuu kurjalta.
    Ehdottomasti saa ja pitää kummallakin olla omia juttuja ja kavereita, muttei aina niin, että vain toisen menot ok ja toisen ei.


  • Hankala tilanne, selkeästi hän ei pidä sinua niin tärkeänä että ottaisi sinut huomioon elämässään... vaikuttaa aika lapselliselta ja itsekeskeiseltä touhulta... kovin pitkään ei kannata alistua tuommoiseen, oma itsetuntosi siitä kärsii...kyllä se oikea rakkaus on toisen kunnioittamista ja molemminpuolista luottamusta ja se oma rakas on aina etusijalla, kaikessa...kummallakin...

   • Samaa mieltä. Tosin jos noin sanoisin, hän suuttuisi ja väittäis että minä en huomioi häntä ja hän ei ole tärkeä, kun en järjestä omia menojani niin että olen tavattavissa hänen vapaiden aikana.
    Ikävä.on myös se, että hän puhuu myös ystävilleen meidän keskusteluista noissa asioissa ja tietenkin omasta näkökulmastaan, eli ettei minulla ole aikaa hänelle ja sehän ei ole totta.
    Kyllä ihminen on tyhmä kun kaipaa paljon rakkautta, että antaa kohdella itseään huonosti.


   • Anonyymi kirjoitti:

    Samaa mieltä. Tosin jos noin sanoisin, hän suuttuisi ja väittäis että minä en huomioi häntä ja hän ei ole tärkeä, kun en järjestä omia menojani niin että olen tavattavissa hänen vapaiden aikana.
    Ikävä.on myös se, että hän puhuu myös ystävilleen meidän keskusteluista noissa asioissa ja tietenkin omasta näkökulmastaan, eli ettei minulla ole aikaa hänelle ja sehän ei ole totta.
    Kyllä ihminen on tyhmä kun kaipaa paljon rakkautta, että antaa kohdella itseään huonosti.

    Älä anna manipuloida itseäsi, hän koettaa syyllistää sinua... noin juuri itsekäs ja narsistinen ihminen toimii... sinun asenne tuntuu ihan oikealta ja fiksulta, tiedät kyllä mikä on oikea tapa toimia.


   • Sitähän hän taitaa yrittää. Omasta mielestään toimii kuten kuuluukin.
    Mä ymmärrän sen, että vaikka miten rakastaisi toista, niin omat harrasteet ja ystävät on tärkeitä, mutta parisuhteessa pitäisi noista menoista kummankin tehdä.kompromissejä.
    Kiitos tsemppaavista kommenteista! 😊


  • Kuulostaa ihan mun exältä :D Onneks ex!

  • Joo, niin mullakin on kohta ex.

  • Ei ole oikein eikä kuulosta hyvältä 😑

  • Ei tosiaan ole.
   Toihan on kuin mun ex. Sillä oli joka helvetin päivälle jotain liikuntaa tai menoa ja mun olis pitänyt olla neidon tavoitettavissa ja paikalla kun hänellä ei ole menoa. Ja se mitä hän aina jauhoi, oli liikunta liikunta liikunta liikunta. Joka ikisessä kuvassa, viestissä tai puhelussa oli jotain reeneistä tai jostain suorituksesta. Ja mun jutut ei kiinnostaneet. No thanks!

  suomi24-logo

  Osallistu keskusteluun

  Ketjusta on poistettu 8 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. 175 pakolaista tulossa Suomeen

   Sisäministeriö vahvisti IL:n tiedot: Suomi ottaa Välimeren pakolaisleireiltä enintään 175 alaikäistä tai yksinhuoltajaperheiden jäseniä https://www.il
   Maailman menoa
   182
   3388
  2. Suomeen tarvitaan minimipalkkalaki

   Suomesta on tulossa yhä enmmän kurjien palkkojen ja nollatuntisopimusten maa. "Kansainvälisen kilpailukyvyn" nimissä erityisesti sisämarkkinoilla toim
   Maailman menoa
   104
   833
  3. Taas on yksityisautoilija paha ihminen

   Taas on yksityisautoilija paha ihminen Traficomin tutkimus: ”Polttoaineen tulisi maksaa ainakin 2,26 euroa litralta, jotta autoilijat alkaisivat vähe
   Maailman menoa
   102
   725
  4. Miten mä voin olla ihastunut vieläkin, vaikka mennyt yli kolme vuotta.

   Tunsin jotain erittäin harvinaista vetovoimaa meidän välillä ja tiedän sun myös tunteneen. Myöhäistähän se enää on miettiä ja jos elämäntilanteeni oli
   Ikävä
   29
   485