Härskiä touhua

Anonyymi

sananvapaudesta ei näy enää olevan kuin kehykset jäljellä, tulee mieleen kun seuraa tätä Kiuruvesi- palstan moderointia ja muutakin touhua somessa.
Näyttäisi olevan Kepu- vetoista toimintaa Kiuruvedella. Ei heilu hyvä tulevaisuudessa kun aletaan ihmisten suita tukkimaan jollain tekosyillä.

11

218

Vastaukset

 • Sama näkyy olevan Puskaradio kiuruvesi ryhmässä.
  Kepulaiset ei kestä vähääkään arvostelua ja epäkohtien esiin tuontia.
  Kiuruvelle ei kenenkään pidä muuttaa vaan toisinpäin pois terveitten ihmisten pariin.

  • Voi siellä asua ihan uhallakin...käypi kirkossa,uimahallissa,kaupassa, kirjastossa -eikä välitä mistään mitään. Eikä tarvitse lukea Tikkas-ja Kärkkäissanomiakaan,tilaa oikeita sanomalehtiä ..näillä pärjää. Eikä se ole sen kummempaa muuallakaan asuminen,samaa on kaikkialla meni minne tahansa.


 • Kepua suapi moettia se ei oo siäntöenvastasta.

 • Mitähän täällä Kiuruvedellä viserretään ,kun tuo Eurooppa ja maataloustukiaiset rysähtää alas?

 • Kiuruveden asioista puheenollen voi sanoa,että Kiuruvesilehti on muuttunut kärkkäis-sanomiksi. Yhtä sukua ylistetään joka lehdessä. Loppu penskain juttuja ja urheilua. Tai tikkasjuttuja. Ja valokuvia. Iskelmäniittyjä yllyystettiin edellisessä lehdessä monta sivua.. Vain yksien samojen kirjoitukset kelpaavat. Tarjosin sinne kirjoitusta, niin jo ensimmäisellä tiskillä nainen tiesi lukematta evätä sen julkaisemisen. Ei päätoimittaja edes ollut lähettyvillä. En ole edes kasvotuttu ko. henkilölle.Jos koko toimitus vaihtuisi ja lehteä alettaisiin toimittaa kuin ennen,silloin kuin vielä viitsittiin työskennellä ja juttuja kyliltä etsiä ja kirjoittaa, niin ehkä taas huvittaisi maksaa tuostakin lehdestä...

  • Raimo Tuoriniemen kirjoituksien julkaisemisen voisi jo älytä lopettaa. Harjoitelkoot kirjoittamista ihan itsekseen. Noin kapea-alaisen katsontakannan omaavan olisi suotavaa pitävän ajatuksensa ihan omana tietonaan. Mutta voi hyvänen aika, täällä Savon sydämessä pieni paikallislehti antaa palstatilaa moiselle pienisielulle. Paikallislehden puolueettomuus on vitsi, joka ei naurata.


  • Anonyymi kirjoitti:

   Raimo Tuoriniemen kirjoituksien julkaisemisen voisi jo älytä lopettaa. Harjoitelkoot kirjoittamista ihan itsekseen. Noin kapea-alaisen katsontakannan omaavan olisi suotavaa pitävän ajatuksensa ihan omana tietonaan. Mutta voi hyvänen aika, täällä Savon sydämessä pieni paikallislehti antaa palstatilaa moiselle pienisielulle. Paikallislehden puolueettomuus on vitsi, joka ei naurata.

   Tuoriniemi kirjoittaa täyttä asiaa, sitä ei vain kepuaatelin mielestä saa tuoda julki, mieluummin ajetaan viimeinenkin veronmaksaja kaupungista.


 • Iskelmäniittyjen hehkutusta kiva seurata. Taas ennätysmäärä karavaanareita lie joka vuosi lehden kannessa. Ei järjestyshäiriöitä toinen vakio. Ja kaikilla oli kivaa ja ensi vuonna tullaan varmasti uudestaan.
  Liikuin lauantai iltana kylällä yhdeksän aikoihinja kyllä silloin oli aika hiljaista, ei tainnut tähdistö eli samuli +kumppanit vetää. Vaunuja poistui alueelta pitkin päivää.
  Laskin tuossa että jos joka vaunussa se 2 henkeä tulee juhliin niin jotain 2 x 700 vaunua= 1400. Naurattaa ne 30 000 kävijää jotka lasketaan joka pisteellä aina uudestaan. Ostipa lipun tai makkaran.DDDDDDD
  Tuetaan taas ensi vuonna kaupungin pulleasta kukkarosta näitä juhlia.

  • Mitä jos ei niitäkään oes,en usko että oesit sittenkään tyytyväenen. Tämä tietysti poestetaan vaan sanompaan kuitenkii.


  • Voi voi kun jaksatte narista pienistä jutuista


 • Kiuruvetinen kateus, ajaa nämä viimeisetkin nuoret lapsiperheet muuttamaan muihin vähemmän kateutta hyväksyväille paikkakunnille.Taitaa olla niin että Kepulainen lapsi on Kiuruvedellä oikea tulokas.

suomi24-logo

Osallistu keskusteluun

Ketjusta on poistettu 2 sääntöjenvastaista viestiä.

Luetuimmat keskustelut

 1. En ymmärrä holokaustin kieltäjiä?

  Aivan sama kuin kieltäisi ettei 2 maailmansotaa ole ollutkaan. Onko heillä pimeä alue tuolta osin vai onko se tahallista kieltämistä. Jos myöntäisi se
  Maailman menoa
  364
  3114