Raahen taksikeskuksen toiminta

Anonyymi

Miksei taksikeskuksessa vastata puhelimeen? Saa minuutti tolkulla odottaa. Helpommalla pääsee kun soittaa jollekkin tutulle taksille suoraan niin ei tarvi jonotella ja kuunnella kiukusen keskuksen mutinaa. Myös tärkeitä Kela kyytejä on tehty väärin josta on annettukkin kiukkusena palautetta. Mitä lie palautteille sitten tapahtuu kun asiakaspalvelu on mitä on.

10

80

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Kepu ja liikenneministeri Anne Berner uudistivat taksilain niin, että pääsivät taksia ajamaan kaikenlaiset huijarit 1.7.2018 alkaen.

    • Anonyymi

      Niin, Sipilän hallitus teki taksiuudistuksen. Liikenneministeri Anne Berner oli vastuussa. Onkohan vastuu siirtynyt Sanna Marinille?

    • Anonyymi

      Bernerikö se puheluihinkin vastaa? Olisiko VASTUU sittenkin jossain muualla.

    • Anonyymi

      Ennen taksilakiuudistusta täällä kirjoitettiin miten taksi on suojatyöpaikka kiintiöineen ja valtion määräämine enimmäishintoineen.

      Täällä kerrottiin miten uuden taksilain tultua voimaan alkaa aito kilpailu kun kuka tahansa ehdot täyttävä voi alkaa taksiyrittäjäksi. Taksojen piti laskea kilpailun seurauksena kun ei enää tarvita taksamittariakaan.

      Mihin nämä kirjoittajat ovat kadonneet.

    • Anonyymi

      Puheluihin ei vastattu ennen uudistustakaan. Minuutti tolkulla sai odottaa ja sitten kun siihen vihdoin joku vaivautui vastaamaan niin vastassa oli tiuskintaa. Kerran soitin taksikeskukseen ja olin päässyt raahen sairaalasta. Olin vielä heikossa kunnossa ja oli "ihana" kuunnella tiuskintaa ja kärttysen muijan tupinaa. Aspa taidot "kohdillaan".

    • Anonyymi

      ”Vaivautuu vastaamaan”, olen ollut taksikeskuksen tilausten välityshuoneessa ja kyllä tilauksen välittäjät välittävät kyytejä sen kun ehtivät.

      Välityshenkilökuntaa tressaa kun asiakkaat eivät aina tiedä osoitteita ja asiakkaat ovat kärttyisiä kun ovat joutuneet odottamaan vaikka ei se välittäjien vika ole, KELAon kilpailuttanut välittämisen ja halvimman tarjouksen on sen saanut.
      Siinä pitää sitten pienellä henkilökunnalla parjätä.

      Menisit itse kokeilemaan yöaikaan kun humalaiset örveltävät ja haistattelevat kun taksi ei heti ole oven edessä tai ovat sanoneet osoitten väärin ja taksi on odottanut väätässä paikassa.

      • Anonyymi

        Oli tilanne mikä tahansa niin työntekijä EI SAA provosoitua ja tiuskia asiakkaalle. Kyse on kuitenkin maksavista asiakkaista josta sinäkin leipäsi saat. Jos olet nuin leipiintynyt työhösi niin työvoimakortistossa on varmasti työntekijöitä joille työ kelpaisi. Monesti myös tielle näkee teitä työntekijäitä tupakoimassa TYÖAIKANA josta taksikuskit ovat tympeentyneitä. Tämän olen kuullut suoraan taksikuskin suusta. Teidän tupakki tauot on kuskien palkasta pois. Käyttäkää työaika työn tekemiseen. Missään laissa ei ole sanottu, että tupakki tauot ovat palkallisia. Voi aina myös palkata ammattitaitosta porukkaa töihin. Halvimmat tarjoukset valitettavasti näkyvät myös ammattitaidossa. Hiukan selityksen makua havaittavissa. Joskus voi myös ottaa peilin käteen. Nimimerkillä: aspa töitä tehnyt noin 15 vuotta


    • Anonyymi

      En ole ollut kyydin välittäjä olen vain ollut huoneessa jossa kyytejä välitetään, olen itse taksiautoilija.

      Ei asiakaspalvelussa saisi hermostua mutta ihmisiä kyydinvälittäjätkin ovat.

      En tiedä mikä meihin suomalaisiin on mennyt kun aletaan huorittelemaan ja uhkailemaan jos ruuhka-aikaan ei heti vastata tai taksi tule viidessä minuutissa. Sama on vaikkapa terveyskeskuksissa tai missä tahansa vastaavissa tilanteissa joissa asioidaan.

      Näin kesäloma-aikaan on usein sijaisia esimerkiksi kaupan kassalla joilla ei ole vielä kokemusta.


      ”Yhä useampi kaupan työntekijä joutuu asiakkaiden solvausten kohteeksi.

      Kaupan liiton teettämän kyselyn mukaan kolmannes kuluttajista on törmännyt asiakkaiden aiheuttamaan häiriköintiin erityisesti kaupassa. Kaupan alan yrityksistä puolestaan kaksi kolmesta kokee henkilökunnan nimittelyn ja haukkumisen lisääntyneen viime vuosina.”

      https://www.mtvuutiset.fi/artikkeli/yha-useampi-kaupan-tyontekija-saa-niskaansa-solvauksia-asiakkailta-haukutaan-lihavaksi-lehmaksi-tai-huoritellaan/6683504#gs.ubagcm

    • Anonyymi

      Minua on harvemmin nimitelty aspa työssä koska osaan olla jämerä mutta asiallinen ja jos onkin niin mitä sitten. Työtä se vain on, enkä ota itseeni. Ei asiakas minua tunne. Taksinvälityskin on vain työtä ja thats it ja siihen pitää suhtautua vain työnä eikä vetää hernettä nenään joka sanasta. Itse tottunut raakaan bisnekseen. Olen ollut suuren kansainvälisen firman touhua katsomassa ja voin väittää, että taksityö on lastenleikkiä siihen nähden. Jos nyt ihan lähtö pisteeseen pitää palata niin johtohan se palkkaa työntekijät. Olisiko johdolla parannettavaa esim. koulutuksen/perehdytyksen suhteen.

      Totta on, että ihmisistä on tullut suoraan sanottuna vit#umaisempia. Kilpailu näkyy joka paikassa joka lisää kireyttä. Välillä tuntuu ihan yleisellä tasolla, että ihmiset ei ajattele enään mitään muuta kuin omaa napaa joka asiassa. Asiakaspalvelu työ on ammatinvalinta johon vaaditaan nykypäivänä pitkää pinnaa. Kaikista siihen ei ole ja se on ihan tosiasiallinen seikka.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. KUPSinpelaaja vangittu törkeästä rikoksesta

      Tänään tuli uutinen että Kupsin sopimuspelaajs vangittu törkeästä rikoksesta epäiltynä. Kuka pelaaja kysressä ja mikä ri
      Kuopio
      18
      1525
    2. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      28
      1315
    3. Minun oma kaivattuni

      Ei ole mikään ilkeä kiusaajatyyppi, vaan sivistynyt ja fiksu sekä ystävällinen ihminen, ja arvostan häntä suuresti. Raka
      Ikävä
      63
      1212
    4. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      11
      1112
    5. Tervehdys!

      Sä voit poistaa nää kaikki, mut mä kysyn silti A:lta sen kokemuksia sun käytöksestä eron jälkeen. Btw, miks haluut sabot
      Turku
      65
      1036
    6. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      27
      1035
    7. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      10
      1026
    8. Elia tulee vielä

      Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
      Helluntailaisuus
      30
      999
    9. Kaupungin valtuuston yleisötilaisuus

      YouTubessa katsojia 76 Buahahaha buahahaha buahahaha buahahaha buahahaha buahahaha
      Varkaus
      2
      996
    10. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      6
      991
    Aihe