Jatkuvat dieetit ja ahmiminen

Anonyymi

Onko täällä ketään muuta keski-ikäistä, jota syöminen pyörittää? Ensimmäisen kerran olen laihduttanut parikymppisenä ja välillä on ollut aikoja jolloin en ole laihduttanut. Aika ajoin syöminen alkaa taas hallita ajatuksiani. Nyt ahdistaa, kun olen lihonut kaikki takaisin mitkä laihdutin vuosi sitten. Painoin vuosi sitten noin 74kg ja nyt vaaka lähestyy 90kg. Pituutta on 172cm. Tämä aiheuttaa suurta itseinhoa. Ensimmäinen ajatus herättyäni on ruoka. Yritänkö syödä tänään mahdollisimman kevyesti vaan alanko kenties Karpata yms. Välillä ajattelen, että lopetan laihduttamisen, koska se kuulema lihottaa. Tämä aiheuttaa taas suurta lihomisen pelkoa. Minulla on masennuslääke mistä ei ole apua. Se on vain lisänyt makean syöntiä.

5

<50

  Vastaukset

  • Sulle olisi hyvänä herätyksenä ruoan pyörittämistä ihmisistä, katsoa Freeltä ohjelmia "hengenvaarallisesti lihava".

  • Jos masennuslääkkeestä ei ole apua niin sun pitää sanoa siitä jos sulla on hoitosuhde terveydenhuollossa.Ei niitä lääkkeitä tartte syyö jos niistä ei ole hyötyä.

   • Tuskin sellaista makeansyönnin estävää masennuslääkettäkään on.


  • Sun kannattaisi yrittää vain syödä terveellisesti ja liikkua noin kaksi tuntui päivässä (:

  • Keski-ikäinen täälläkin. Sairastuin vatsan alueen sairauteen, joka aiheutti kipua ja ruokahaluttomuutta. Paino laski ja laskee koko ajan, vaikka asioiden pitäisi olla nyt kunnossa. Syömättömyys jäi päälle, kun siihen on nuoruudesta niin hyvä harjoituspohja. Tuntuu, kuin saisin viime vuosien kaaoksen vihdoin hallintaan, kun saan tämän pullahtaneen painoni varsin nopeasti aisoihin. Ruokaa ajattelen tauotta, mutta ajatukseen liitän kivun. Miksi siis syödä mitään.

  suomi24-logo

  Osallistu keskusteluun

  Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Kotisiivous vähintään 40e/h

   Suomen kotityöpalveluyhdistys ry mukaan alin kannattava hinta siivouksesta on 40e/h. Tämä on outoa, koska puhdistusaineita ja vettä kuluu 1h aikana k
   Maailman menoa
   146
   3428
  2. Puma hakee uutta elättäjää.

   Nyt on nahkahousut jalassa ja Kämpissä uuteen nousuun. Taitaa olla uus lompakko hakusessa kv-staralla.
   Kotimaiset julkkisjuorut
   143
   1444