Liikennekaaos lieksassa

Anonyymi

Liikenneympyröiden ja sillan päällystystyöt aiheuttaa kohta valitukse kun liikenne mukamas tukossa. Kyllä te ootte päljiä....

20

<50

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Juu, lieksalaiset valittaa jos joutuu venaan muutaman minuutin. Niillä kun on kiirus kylälle kattoon, et onks muut jo tullu. Lieksalaiset liikkuu pääasiassa autoilla. koska välimatkat on pitkiä. Esimerkiks Rauhalasta Cittarille on jopa kolme kilsaa. Eihän sitä saata ajaa fillarilla, vanhan sillan kautta, saati kävellä. Ei niillä kiloilla. Siinähän saattaa laihtuu ja kunnollekin tapahtuu jotain ihan käsittämätöntä. Vois vielä naapuritkin kattoo, et tuolla ne on rahat lopussa kun ei oo vara ajaa autolla.
      Lieksasta on joukkoliikennekin loppunut kun lieksalaiset ei haluu olla samassa bussissa lieksalaisten kanssa.

    • Anonyymi

      Minä jo kattelin eilen puistonpenkiltä, että nyt on kaarisilta avattu liikenteelle. On varmaan korjattu tai uusi.

    • Anonyymi

      Kaarisilta onkin ollut ahkerassa autoliikennekäytössä viime päivinä eikä kyseessä ole olleet hälytysajoneuvot. On näkynyt autojen katoilla kanootteja ja polkupyöriä. Ulkomaalaisten on tietenkin mahdotonta ymmärtää tien reunassa olevan kilven teksti. Koska esteitä ei ajoväylällä enää ole, ajetaan sillan yli kuten ennenkin. Suurin osa ajajista on kotimaan väkeä. Liikennemerkkejäkin on niin paljon, ettei niitä kaikkia ehdin vilkuilemaan.

    • Anonyymi

      Olisi hyvä jos Lieksassa ois käytössä toinen uusi silta autoliikenteelle. Tässä kaupungissa vastustetaan kaikkea uutta. Jopa uutta siltaa joka olisi välttämätön liikenteen kannalta. Outo kaupunki.

    • Anonyymi

      Saakelin akanhapatukset jarruttaa sitä uutta silta hanketta! Joutaisivat nakata kaarisillata jokeen!

      • Anonyymi

        Samat sanat niille lieksalaisille autoilijoille, jotka röyhkeästi ja kiellosta piittaamatta ajavat autolla kaarisillan kautta, vaikka sillalla on ajokielto muille kuin kevyelle liikenteelle ja hätäajoneuvoille.


    • Anonyymi

      Uuden sillan vastustajina on pieni, asioista mitään tietämätön naisjoukko, joka ei ymmärrä kuinka kalliiksi uusi silta lopulta tulee kun hintojen nousua odotellaan. Jos/ kun valitus ei mene läpi, pitää valittajille langettaa riittävän suuri sakkorangaistus vahingollisesta jarruttamisesta. Kymppitonni nuppia kohti olis alkuun sopiva sanktio.

    • Anonyymi

      Kyllä Lieksan muutamat autot mahtuvat kaduille ja silloille. Ajoin kylän läpi eräänä kesäsunnuntaiaamuna klo 10 eikä Pielisentiellä ajanut minun lisäkseni ainoatakaan autoa.

      • Anonyymi

        Sunnuntaiaamu on sunnuntaiaamu, mutta näin arkiaamuina moni on myöhästynyt töistä. No joo, sanokaa, oma moka kun et varautunut. Eikö ollut tiedossa. No, ei ollut tiedossa.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Sunnuntaiaamu on sunnuntaiaamu, mutta näin arkiaamuina moni on myöhästynyt töistä. No joo, sanokaa, oma moka kun et varautunut. Eikö ollut tiedossa. No, ei ollut tiedossa.

        Siis, onko Lieksassa oikeasti niin monta autoa, että niistä aiheutuu ruuhkaa?
        Ajan saatossa olen ymmärtänyt, että niin Lieksa kuin muutkin itä-suomen kunnat ovat muuttotappiokuntia, väkeä lähtee tavalla tai toisella enemmän kuin uusia syntyy tai tulee.


    • Anonyymi

      Tämmöisessä poikkeustapauksessa kaarisilta voitaisiin avata aivan hyvin tietyön ajaksi vaikkapa kahden, kolmen tonnin liikenteelle. Hyvin tuo näyttää kestävän.

      • Anonyymi

        Viranomainenhan voisi siirtää vastuun näille kiireisille autoilijoille. Laittaisi vain kyltin: ”Ajo sallittu omalla vastuulla”. Ja jos sitten niin onnettomasti kävisi, että silta romahtaisi, niin olisihan siinä se hyvä puoli, että purkuprosessi nopeutuisi.


    • Anonyymi

      Ennen Lieksan kaupungin teknisen viraston aiheuttamista korjausten laminlyönneistä johtuvaa sillan käyttökieltoa, linja-autotkin ajoivat sillan yli 3 tonnin painorajoituksesta huolimatta. Joskus kaksikin linja-autoa lähti Puustellista peräkkäin sillalle Rantalan suuntaan. Liikennemerkkejä oli silloinkin liikaa ja osa niistä puuston peittäminä. Muutama linja-auto peruutteli, kun huomasi puskassa olevan painorajoitusmerkin. Kaupungin syytä koko sillan käyttökielto.
      Kyllä silta kestäisi jatkuvan henkilöautoliikenteen.

    • Anonyymi

      Nyt on hieno päällyste molemmissa liikenneympyröissä ja on mukava ajella! Minäkin ajoin tänään 12 kertaa ympyrää ympäri kun oli vähän liikennettä! Ensimmäiset 6 kierrosta ajoin suu auki ja kikattelin milihyvästä! Kiitos vaan asfalttimiehille kun järjestitte meille Lieksalaisille ilonaihetta!

      • Anonyymi

        Olehan varovainen! Tieliikennelain mukaan liian monta kierrosta liikenneympyrässä rangaoistaan sakolla. Kolme kierrosta vielä sallitaan, mutta neljäs on jo maksullinen.


    • Anonyymi

      Ei Lieksassa poliist jouda kyttäämään liikenneympyröitä kun niillä on niin iso reviisri ajeltavana! Huoletta voi sirkuskarusellin puutteessa ajella ympyrässä huvikseen!

      • Anonyymi

        Olet oikeassa. Kahvi- ja lounaskiireitä on usein Juuassa, Valtimolla ja Nurmeksessa.


    • Anonyymi

      Voi teitä hupsuja :) Lieksassa ei ole yhtään ainoaa liikenneympyrää vaan ne kaikki ovat kiertoliittymiä.

    • Anonyymi

      Suomessa tieliikennelaki sen kummemmin kuin tieliikenneasetuskaan eivät tunne termiä kiertoliittymä, vaan teksteissä mainitaan aina ainoastaan liikenneympyrä. Kiertoliittymä on vain jonkun tierakennusmestarin keksimä oma ilmaisu liikenneympyrälle. Virallinen nimitys se ei ole. Kaikki suomen pyöreät liittymät ovat liikenneympyröitä. Nettikeskusteluissa tästä asiasta väitellään joskus (en tajua miksi, voiko tyhmempää väittelyn aihetta olla?) ja esiin nousee mitä kummallisimpia ajatuksia. Esim. jonkun mukaan kiertoliittymä on eri asia kuin liikenneympyrä tai kiertoliittymä olisi se oikea ja alkuperäinen termi ja liikenneympyrä olisi joku vieraslaina yms. Suomessa on vain liikenneympyröitä ja samoin kaikkialla muuallakin maailmalla.

      • Anonyymi

        Joku voi turvautua tietojen etsimisessä Wikipediaan. Siellä "tiedot" ovat tavallisten kansalaisten kirjoitelmia ja omia mielipiteitä, eivätkä ne siten ole mitään virallista tietoa. Siellä voidaan käyttää esimerkiksi rautatiestä nimitystä junarata. Junarata on Brion puulelu, samoin kuin samaan lelusarjaan kuuluva juna-asema. Rautatie on edelleen rautatie ja rautatieasema on edelleen rautatieasema.

        Juhani Ahon esikoisteos on "Rautatie", ei siis "Junarata"!


    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Baaritappelu

      Hurjaksi käynyt meno Laffassa. Jotain jätkää kuristettu ja joutunu teholle...
      Kokkola
      67
      6649
    2. Tappo Kokkolassa

      Päivitetty tänään Iltalehti 17.04.2024 Klo: 15:23..Mikähän tämä tapaus nyt sitten taas on.? Henkirikos Kokkolassa on tap
      Kokkola
      28
      4300
    3. Miksi tytöt feikkavat saaneensa orgasmin, vaikka eivät ole saaneet?

      Eräs ideologia itsepintaisesti väittää, että miehet haluavat työntää kikkelinsä vaikka oksanreikään, mutta tämä väite ei
      Sinkut
      271
      2730
    4. Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti

      Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti ei kerro taposta taaskaan mitään. Mitä hyötyä on koko paikallislehdestä kun ei
      Kokkola
      26
      2060
    5. MAKEN REMPAT

      Tietääkö kukaan missä tämmöisen firman pyörittäjä majailee? Jäi pojalla hommat pahasti kesken ja rahat muisti ottaa enna
      Suomussalmi
      31
      1603
    6. Mitä ihmettä

      Kaipaat hänessä
      Ikävä
      97
      1417
    7. Kuntoutus osasto Ähtärin tk vuode osasto suljetaan

      5 viikkoa ja mihin työntekijät, mihin potilaat. Mikon sairaalan lopetukset saivat nyt jatkoa. Alavudelle Liisalle tulee
      Ähtäri
      55
      1131
    8. Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille

      Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille. Nämä linkit voivat auttaa pääsemään niin sanotusti alkuun. https://keskustel
      Hindulaisuus
      304
      1117
    9. Välillä käy mielessä

      olisiko sittenkin ollut parempi, että emme koskaan olisi edes tavanneet. Olisi säästynyt monilta kyyneleiltä.
      Ikävä
      78
      1094
    10. Mulla on kyllä

      Järkyttävä ikävä sua. Enkä yhtään tykkää tästä olotilastani. Levoton olo. Ja vähän pelottaa..
      Ikävä
      39
      1051
    Aihe