Haapavesi ankistuu, olemme liian hitaita!

Anonyymi

Voi ankeuden ankeus, mihin suuntaan Haapavesi on kehittymässä.
Kehitytään niin sanotusti taakse päin, eli me taannutaan.
Haapavedellä olisi ollut kaikki edellytykset kasvuun, mutta päättäjät ovat niin hitaita, että kaikki hienotkin ideat kaatuvat hitauteen. Ei tullut jokiluontokeskusta, ei kauppakeskuksia eikä oikein mitään muutakaan kehittävää.
Koska Haapavesi ei pysynyt vauhdissa mukana, nyt täältä karsiutuu palveluita ja yhä useampi liikehuoneistokin jää kylmilleen. Tämä ankeuttaa Haapavettä entisestään ja karkottaa jäljelle jääneetkin asukkaat vauhdilla muualle.

13

<50

Vastaukset

 • Täällä sitten mollataan ja haukutaan,jos joku yrittää edes jotain.Peukkua uusille
  yrittäjille,nokka pystyyn ja kyllä lähtee!!??

  • Jokiluonto keskus ois ollu.haapaveen turma,ois menny viimesetkin verorahat sen ylläpitoon.


  • Verorahoillahan sitä oltais tietysti alakuun pyöritetty, mutta kun tunnettuutta olis tullu lissää, niin tätä myöten tulojakin olis alakanu tullee. Kaikki uudet asiat tuottavat alakuun tappiota. Syy: runsas mainonta ja tunnettavuuden lisääminen kysyy rakentamisen ohella rutosti rahhaa. Kun taas uus juttu on tullu tunnetuksi ja tutuksi laajalla rintamalla Suomen maassa ja ehkä ulukomaillakin, niin alakaa tulemaan rahavirtoja. Ihan varmaa on, että jokiluontokekus tuottais tällä hetkellä rutosti tuloja, jos se oltais silloin aikoinaan päätetty rakentaa!


  • Jos olisit ollut tilaisuudessa missä esiteltiin suunnitteluvaiheessa olevaa jokiluontokeskusta tietäisit miten taivaita hipovaa huuhaata koko idea oli. On todella haapavetisten onni ettei sitä toteutettu.


 • entäs se kanteletalo? jäi rakentamatta eikä kukaan kaipaa. kaustinen on lähellä ja hoitaa kansanmusiikin.

 • Vai Ankistuu. Aloittaja varmaan persupölvästi, kun ei suomen kielen aakkosia ees osaa 😭😭

  • Ja taas persut vedettiin mukaan 😂
   Tottahan se on, päättäjät eivät ole ajan tasalla. Nyt pitäisi saada yrittäjiä, lisää työpaikkoja jne.
   Mutta edes uudet kunnassa eivät saa mitään aikaiseksi.
   Keinoja löytyisi kyllä, mutta se on tämä vanhempi väki joka määrää kaapin paikan.


  • Mikä vaikee siinä on ymmärtää, mitä on ankistuminen!
   Ankea paikka muuttuu entistä ankeammaksi paikaksi, niin se ankistuu. Rautakangestako asia pitää vääntää jotta ymmärtäisit?


 • Iliman muuta ku ankistuu
  😭😭😭😭😭😭😭😩

 • Onkohan nyt kaikki ihan ajan tasalla. Ei ne yrittäjät tätä kuntaa pelasta. On loppunut monta hyvää yritystä. Ihan suotta. Näin kävi myös kyläkaupoille, kun tuli tuo. ABC ja S market. Kodinkonehuolto, Kymppikioski, Veikon Kone, Pekka Saari, Johanneksen kalustekauppa, Vaatetusliike, Nordea pankki jne. Tämä on vasta lopun alkua..... Sitten ajetaan Ylivieskaan katoille, vaikka maksaisi matkat mitä tahansa ???

 • Miten Kymppikioski ja Pekka Saari tappoi kyläkaupat?

 • Ikäviä kommenteja ja niitä antavat sellaiset henkilöt jotka eivät näköjään ymmärrä yhtään mitään. Kyllä se niin on, että jokainen yritys joka pitäjään tulee ja toimii niin se tuo tekijöitä ja sitä kautta ostovoimaa kaupoille. Toivotaan niin tuulivoimaloitakin , kuin Biovoimalaa nekin osaltaan lisäävät ja tuovat elämää kylään.

 • Kyllä on miellyttävä asioida tuolla Nivalassa. Mitäpä se lapsellinen ponttoonisilta saarta kiertämään ja vielä kaupungin rahoilla tehtynä auttaa , jos perusasiat kaupungissa eivät ole oikeassa järjestyksessä ja vähäisiä asukkaita kohdellaan huonosti. Paljon pitää Haapaveen muutua.

SEISKA.FI

Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.