Aihe

Toivottavasti uusi kunnanjohtaja osaa olla naisoletettu paikassaan...

Anonyymi

Kun meinaan seuraava elintasopakolaisvyöry tulee eurooppaan.
Äänestäjänä vaadin että nakkimaahan saadaan meille kuuluva osuus kone ja raketti-insinööreistä joita parijonossa vaeltaa balkanin nukkavieruilla teillä päästäkseen rikastuttamaan impiwaaralaisten elämänmenoa.

ei mulla justny muuta..

19

<50

  Vastaukset

  • Eityöperäisen muuttoliikkeen vastaanottaminen on taloudellisesti sekä fyysisesti että henkisesti rikastuttavaan toimintaa.
   Unohtamatta sitä että talouselämä kokee huomattavaa virkistymistä,koska käytettävät rahat eivät ole keneltäkään eikä mistään pois vaan kuten sähkökin tulee töpselistä,tulee rahakin vaan jostain ja lopulta seinässä olevasta automaatista ja sitä riittää kaikille.

  • Nakkimaastako seuraava humanitaarinen suurpaikkakunta,Lieksan jälkeen.

   Hurraa.

   • Minäkin kannatan vilpittömin mielin humanitäärisen kädenojennuksen tekemistä merentakaisten hätää kärsivien astronauttien asuttamiseksi niin Suomaahamme kuin nakkilaankin.
    Tämä jo pelkästään talouden näkökulmasta kuin ihmisyyden nimissä.

    Muuttoliikken suosimiseen käytettävä rahahan ei talousoppineiden kertoman mukaan ole pois keneltäkään eikä mistäkään vaan on pikemminkin satsaus tulevaan,sellainen hyvä sijoitus.

    Hormiston Halli.


  • höpöön kaikki tänään tanssimaan ja viihtymään kivaa on

   • höpö kaikkien suosima kohtaamispaikka siin nakkilassa mukava henkilökunta paras baari nakkilassa .


   • Anonyymi kirjoitti:

    höpö kaikkien suosima kohtaamispaikka siin nakkilassa mukava henkilökunta paras baari nakkilassa .

    pimeetä töivoimaa vaikka saneerauksessa..kannattaakohan?


   • Anonyymi kirjoitti:

    pimeetä töivoimaa vaikka saneerauksessa..kannattaakohan?

    Henkilökunta laillista sekä ammattitaitoista palvelu toimii asiakkaat tyytyväisiä toinen kylän baareista taasen näyttää melko tyhjältä miksiköhän?


   • Jäänyt mulle epäselväksi..että kumpi paikka on konkkaan hajettu ja on nyt velkasaneerauksessa kun toises on mahtava meno ja toinen on tyhjänä?
    Vastauksesta kiitollinen.


   • Anonyymi kirjoitti:

    Jäänyt mulle epäselväksi..että kumpi paikka on konkkaan hajettu ja on nyt velkasaneerauksessa kun toises on mahtava meno ja toinen on tyhjänä?
    Vastauksesta kiitollinen.

    Konkka on toiminnan loppu velkasaneeraukseen pääsy taas antaa jonkinlaisen mahdollisuuden toiminnan jatkamiseksi .jos toiminta kannattavaksi todetaan.


  • Nakkilaan 1000 ihmistä mahtuisi lisää.Työvoimapula riivaa kylää muutenkin.

   • Taannoin laskin et 8412 syntyvyysassistenttia olis passeli määrä muuttovoittoa .
    Työllisyys nousisi kohisten niin terveyden kuin sairaanhoidonkin saralla..


  • Laittaisi nyt ensimmäiseksi poliisin hiukan valvomaan liikenne käyttäytymistä keskustan liepeillä yksi maalaistollo häiritsee kerrostalossa asuvien kotirauhaa sillä harmaan patskaisella volvon romullansa ympäri vuorokauden siitä on varmasti tallentavissa valvontakameroissa kuvaa.

   • otan rekkarin ylös seuraavaksi ja ilmoitan poliisille..jollei ala tapahtumaan asioita niin on menetelmiä joilla saadaan paskalakkeihin vauhtia..

    pS:en ole kunnanjohtaja.


   • Ei kunnanjohtajalla ole minkäänlaista käskyvaltaa poliisiin, ainoa paikka mihin voi valittaa häiriöstä on hälytyskeskus, sinne voi jokainen kansalainen ilmoittaa häiritsevästä ajosta tai metelistä, yöaikaan erittäin matalalla kynnyksellä, häke ilmoitta asian eteenpäin poliisille toimenpiteitä varten, veikkaisin, että siihen se sitten jääkin eli mappi ööhön poliisin puolelta. Poliisilla kun on resusseja juuri sen verran kuin eduskunta päättää heitä olevan, Ruotsi teki juuri päätöksen lisätä 10.000 uutta poliisin vrkaa, Suomessa poliiseja reilu 6.000 kaikkiaan.


   • Se mikää romu oo


  • Toivottavasti uusi kunnanjohtaja saa myös kunnantalolla tapahtuvan "mafian" poikki. Muutama ihminen nöyryyttää kuntalaisia surutta!

   • Siihen ”mafia-kaksikkoon” ei kunnanjohtajan toimivalta yletä!


  • Todellinen humanitaarinen ekoteko vailla vertaa olisi uudelta viranhaltijalta ottaa pikimmin yhteyttä toiseen viranomaiseen,D Trumpiin ja tarjota hänelle mahdollisuutta ostaa koko Nakkila?
   Kauppaan kuuluisivat ainakin Villilän alue,Arantilan kosket sekä paikallinen Pub Maailmanloppu.
   Saisi Donnie kalastella ja harjoitella esiintymistä Villilän studioilla sekä jos alkaa ohimoissa jyskyttämään liikaa,käydä vetämässä muutaman kierroksen kunnanjohtajaa ja vaihtamassa kuulumisia ja kysymässä vinkkejä kuppilanpitäjältä..?
   Pikaisesti laskettuna käypä hinta olisi ostokselle haettuna seuraavasti,maapohja 12.80$ sekä asukkaille 0.7$ / capita eli yksilö.
   Ytyasesalkku ja laukaisukoodit voitaisiin sijoittaa joko nykyiselle turhaksi käyneelle taksikopille tai vastikään remontoituun NiksiPirkka kabinettiin liinavaatekaapin taakse.

   Pikaisiin tapaamisiin Mr. Trump

  • Nokittamisen varaa on hieman mikäli kauppa ei muuten ota toteutuakseen..
   Väestön osalta hinta kuullostaa kohtuulliselta summalta ottaen huomioon että kyseessä on siirtolaispohjainen patalaiska ja kateellinen väestönosa,eikä niinkään kantasuomalainen.Joten siltäosin ok summa.

   Vertailukohtana voitaisiin maa-alueen hinnoittelua tehtäessä käyttää esmes sitä että Alaskan maa-alue myytiin/ostettiin 7.2 miljoonalla silloisella USDlla..?
   Siinäkin kaupassa tuli kylkiäisenä juoppoja valaantraanin natustelijoita ja muuta sivistymätöntä rupusakkia.
   Maapohjaa toki oli viisi kertaa Suomaamme pinta-alan verran,joten hinta-arvio lienee oikeansuuntainen.

   Papa Murdoch.

  Ketjusta on poistettu 8 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Joskus naista ei vaan tajua

   Nainen ostaa netistä tavaraa 30 eurolla kengät ja sitten lähtee hakee niitä 30km päästä eli ajaa 60 km edestakas kun kaupassa samat kengät maksaa 40 e
   Parisuhde
   27
   1422